Νέα

Συνελήφθησαν οι δύο αστυνομικοί για το βιασμό της 21χρονης μέσα στο ΑΤ Ομονοίας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kuzia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 397
  • Εμφανίσεις 30K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.086
Πόντοι
3.556
Μη με ξαναπείς αυτή τη βρισιά θα σε γαμησω ρε μαλακα. Ουστ.
Βρε αγαπούλα μου αστον αυτόν τον ξενέρωτο.
Πότε θα βρεθούμε τα δυό μας να σου κάνω παθιασμένο έρως όπως οι Αλβανοί στον Κασιδιάρη;

Helena - Nayomi

Call-Girl
Εγγρ.
10 Φεβ 2020
Like
15.549
είσαι ρατσίστρια? Έχεις πρόβλημα με τους αλβανους?
Ναι δεν τους θέλω. Τραβάς ζόρι εσύ που ανοιγεις τις αγκαλες σου? Σ ευχαριστεί η εικόνα της Ελλάδας με αυτά που κάνανε και κάνουν οι λοδαποι? Εμένα όχι. Δεν τους θέλω. Γούστο μου.

soustas

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2007
Κριτικές
5
Like
76
Πόντοι
1
Μη με ξαναπείς αυτή τη βρισιά θα σε γαμησω ρε μαλακα. Ουστ.
κάποτε ναι , τώρα ο πουτσος έγινε κλειτοριδα. Σχετικά με τους Αλβανούς Μιλα με την ΝΔ που ψηφίζεις όρθιο δίποδο να κατανοήσεις τι έγινε το 94. Κοτσαμπασης κ εσυ , κλασσική περίπτωση. Γλύφεις τα χυσια του βιαστή σου.Υποταγη ....

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.243
Πόντοι
10.336
Απλώς τους κουνήθηκε η καριόλα η πουτανα

Σιγά μην τη βίασαν. Μια πουτανα της σειράς είναι.

Μεγαλα λογια ελενα για μια γυναικα με τα βιωματα σου... Πριν 2 μηνες να σου θυμισω τι εγραφες...
Εσενα πηγαν να σε βιασουν ή τους κουνηθηκες;

Πραγματικά μάλλον δεν καταλαβαίνετε στο βάθος πως νοιώθει μια κοπέλα, τι φόβο, τι μίσος, όταν κάποιος τη βιάζει, την κλέβει, πάει να τη σκοτώσει. Πως νοιώθει μετά, τα χρόνια που έπονται? Μπορείτε να το φέρετε έστω στο νου αυτό? Όχι μάλλον, γι αυτό έχουν αυξηθεί και οι γυναικοκτονιες. Εσείς είστε αυτοί που λέτε, καλά να πάθει αφού πήγε με αυτόν, αφού πήγε κει, αφού φορούσε μίνι. Ουστ.

Helena - Nayomi

Call-Girl
Εγγρ.
10 Φεβ 2020
Like
15.549
κάποτε ναι , τώρα ο πουτσος έγινε κλειτοριδα. Σχετικά με τους Αλβανούς Μιλα με την ΝΔ που ψηφίζεις όρθιο δίποδο να κατανοήσεις τι έγινε το 94. Κοτσαμπασης κ εσυ , κλασσική περίπτωση. Γλύφεις τα χυσια του βιαστή σου.Υποταγη ....
Δεν τα ξέρω αυτά που λες πωπω, αληθεια

Helena - Nayomi

Call-Girl
Εγγρ.
10 Φεβ 2020
Like
15.549
Μεγαλα λογια ελενα για μια γυναικα με τα βιωματα σου... Πριν 2 μηνες να σου θυμισω τι εγραφες...
Εσενα πηγαν να σε βιασουν ή τους κουνηθηκες;
Ακριβωςψγι αυτό δεν τους θέλω ακόμη πιο θανάσιμα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Αυτοι σε θελουν .... ?
Δεν πήγα στις κωλοχώρες τους μετανάστρια. Αν θα πήγαινα να σαι σίγουρος για τα δεινά μου. Εδώ είναι ΕΛΛΑΔΑΡΑ μπουλόν

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.743
Πόντοι
3.656
Ρε πουστη μου τη αρρώστια εχετε κάποιοι!!;; Δεν υπάρχει θεμα που να μην κοτσάρετε μεσα την ΝΔ!! Πηγαίνατε και γράψτε για την ΝΔ και στο θεμα «Τι τρεχει επιτέλους με αυτες τις ελλεεινιδες» και στο «Τεχνικα θεματα για το site»:jerking::idiot::uglystupid:

και στην ημερησια ενημερωση για χεσιμο τυπε :confused::confused::confused:

soustas

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2007
Κριτικές
5
Like
76
Πόντοι
1
Ακριβωςψγι αυτό δεν τους θέλω ακόμη πιο θανάσιμα

Δεν πήγα στις κωλο ώρες τους μετανάστρια. Αν θα πήγαινα να σαι σίγουρος για τα δεινά μου

μιλα Ελληνικά σε παρακαλω

Helena - Nayomi

Call-Girl
Εγγρ.
10 Φεβ 2020
Like
15.549
ΒορειοΠειραιωτισσα δεν είσαι?
Ρε ουστ μωρέ γαμημενε. Ειμαι από Ελασσόνα κατάγωγη κι από ένα άλλο ορεινό χωριό. Ο προππαπος μου πεμησε στο αλβανικό έπος και είχε σφηνωμένη σφαίρα στον ώμο. Κι έχω και μακρινο θείο τον γνωστό κλέφτη της Ελλασονας.

TNT!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.979
Πόντοι
456
Ρε ουστ μωρέ γαμημενε. Ειμαι από Ελασσόνα κατάγωγη κι από ένα άλλο ορεινό χωριό. Ο προππαπος μου πεμησε στο αλβανικό έπος και είχε σφηνωμένη σφαίρα στον ώμο. Κι έχω και μακρινο θείο τον γνωστό κλέφτη της Ελλασονας.
Έλα ρε πατριωτακι...

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.743
Πόντοι
3.656
Τρέλανε τον κόσμο ο Κουλης με τη καραντίνα του
Μέχρι και το ψάρεμα και το κυνήγι απαγόρευε
Έτσι έγιναν πολλοι βιαστές - παιδεραστες...

κατσε ρε τυπε,γιατι φταιει η καραντινα; :confused::confused::confused:
πριν την καραντινα τι γαμουσανε,ψαρια και μπεκατσες; :confused::confused::confused:

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.086
Πόντοι
3.556

Πως θα λέγονταν η ελάσσονα αν ήταν νησί.
.

.

Βλαχονησίδα.

soustas

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2007
Κριτικές
5
Like
76
Πόντοι
1
αλβανικό έπος ; Του κακΟμηρου? τι είναι αυτά ρε! είσαι κ εσυ Αρχαιά Ελληνίδα που το dna της φτάνει μέχρι την ύπαρξη της Ακρόπολης κ του Πλάτωνα. Εταίρα Παρεταίρα. Επίσης καλά καθόσουν στην ορεινή Ελλάδα των Αρματολών . Γιατί πιστεύεις ότι άφησες την μυζηθρα πίσω? Ξέρω πλενεσαι με Libre YSL

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.243
Πόντοι
10.336
Νταξει η ελενα οπως ειπε και η ιδια εχει γερη αναδουλεια και ειπε να τραβηξει τα βλεμματα με τον πιο εμφατικο τροπο που μπορουσε, και αυτος ηταν κραζοντας εναν ανθρωπο που βιάστηκε στο νημα της ειδησης του βιασμου...

Ο @ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΟΚΟΛΟΣ νιωθει μπερδεμενος στην τοποθεσια μπου, δεν ξερει αν πρεπει να παρει το μερος του θυματος ή το μερος της ελενας :2funny:

Είμαι λυπημένη, δεν έχω καθόλου δουλειά όμως. Τον προηγούμενο μήνα έβγαλα 300 ευρώ κι αυτόν τον μήνα 100 ευρώ. Τι να κάνω δεν ξέρω. Δεν έχουμε να φάμε.

Helena - Nayomi

Call-Girl
Εγγρ.
10 Φεβ 2020
Like
15.549
αλβανικό έπος ; Του κακΟμηρου? τι είναι αυτά ρε! είσαι κ εσυ Αρχαιά Ελληνίδα που το dna της φτάνει μέχρι την ύπαρξη της Ακρόπολης κ του Πλάτωνα. Εταίρα Παρεταίρα. Επίσης καλά καθόσουν στην ορεινή Ελλάδα των Αρματολών . Γιατί πιστεύεις ότι άφησες την μυζηθρα πίσω? Ξέρω πλενεσαι με Libre YSL
Μωρη λουλα, στα βουνά της Αλβανίας που πολεμησε ο στρατός μας ενάντια στ αλβανα και τους Ιταλούς. Ο ληστής Γιαγκουλας.

Εγγρ.
6 Ιουν 2022
Like
803
Πόντοι
81
error404

soustas

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2007
Κριτικές
5
Like
76
Πόντοι
1
λοιπόν για να κλείνουμε την ευχάριστη διαδικασία . Μια τεράστια αρετή είναι η αποδοχή του σφάλματος και μια τεράστια αστοχία είναι η επιμονή στο σφάλμα. Εχεις διαλέξει να κοιτάς κάτω στον βάρβαρο του απέραντα μικρού εγώ

• Like
Αντιδράσεις: msakis

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom