unknowndark
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Αυγ 2016
- Like
- 5.339
- Πόντοι
- 1.056
Μη με ξαναπείς αυτή τη βρισιά θα σε γαμησω ρε μαλακα. Ουστ.
είσαι ρατσίστρια? Έχεις πρόβλημα με τους αλβανους?
Μη με ξαναπείς αυτή τη βρισιά θα σε γαμησω ρε μαλακα. Ουστ.
Βρε αγαπούλα μου αστον αυτόν τον ξενέρωτο.Μη με ξαναπείς αυτή τη βρισιά θα σε γαμησω ρε μαλακα. Ουστ.
Ναι δεν τους θέλω. Τραβάς ζόρι εσύ που ανοιγεις τις αγκαλες σου? Σ ευχαριστεί η εικόνα της Ελλάδας με αυτά που κάνανε και κάνουν οι λοδαποι? Εμένα όχι. Δεν τους θέλω. Γούστο μου.είσαι ρατσίστρια? Έχεις πρόβλημα με τους αλβανους?
κάποτε ναι , τώρα ο πουτσος έγινε κλειτοριδα. Σχετικά με τους Αλβανούς Μιλα με την ΝΔ που ψηφίζεις όρθιο δίποδο να κατανοήσεις τι έγινε το 94. Κοτσαμπασης κ εσυ , κλασσική περίπτωση. Γλύφεις τα χυσια του βιαστή σου.Υποταγη ....Μη με ξαναπείς αυτή τη βρισιά θα σε γαμησω ρε μαλακα. Ουστ.
Απλώς τους κουνήθηκε η καριόλα η πουτανα
Σιγά μην τη βίασαν. Μια πουτανα της σειράς είναι.
Πραγματικά μάλλον δεν καταλαβαίνετε στο βάθος πως νοιώθει μια κοπέλα, τι φόβο, τι μίσος, όταν κάποιος τη βιάζει, την κλέβει, πάει να τη σκοτώσει. Πως νοιώθει μετά, τα χρόνια που έπονται? Μπορείτε να το φέρετε έστω στο νου αυτό? Όχι μάλλον, γι αυτό έχουν αυξηθεί και οι γυναικοκτονιες. Εσείς είστε αυτοί που λέτε, καλά να πάθει αφού πήγε με αυτόν, αφού πήγε κει, αφού φορούσε μίνι. Ουστ.
ΒορειοΠειραιωτισσα δεν είσαι?Μη με ξαναπείς αυτή τη βρισιά θα σε γαμησω ρε μαλακα. Ουστ.
Δεν τα ξέρω αυτά που λες πωπω, αληθειακάποτε ναι , τώρα ο πουτσος έγινε κλειτοριδα. Σχετικά με τους Αλβανούς Μιλα με την ΝΔ που ψηφίζεις όρθιο δίποδο να κατανοήσεις τι έγινε το 94. Κοτσαμπασης κ εσυ , κλασσική περίπτωση. Γλύφεις τα χυσια του βιαστή σου.Υποταγη ....
Ναι δεν τους θέλω
Ακριβωςψγι αυτό δεν τους θέλω ακόμη πιο θανάσιμαΜεγαλα λογια ελενα για μια γυναικα με τα βιωματα σου... Πριν 2 μηνες να σου θυμισω τι εγραφες...
Εσενα πηγαν να σε βιασουν ή τους κουνηθηκες;
Δεν πήγα στις κωλοχώρες τους μετανάστρια. Αν θα πήγαινα να σαι σίγουρος για τα δεινά μου. Εδώ είναι ΕΛΛΑΔΑΡΑ μπουλόνΑυτοι σε θελουν .... ?
Ρε πουστη μου τη αρρώστια εχετε κάποιοι!!;; Δεν υπάρχει θεμα που να μην κοτσάρετε μεσα την ΝΔ!! Πηγαίνατε και γράψτε για την ΝΔ και στο θεμα «Τι τρεχει επιτέλους με αυτες τις ελλεεινιδες» και στο «Τεχνικα θεματα για το site»
Ακριβωςψγι αυτό δεν τους θέλω ακόμη πιο θανάσιμα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Δεν πήγα στις κωλο ώρες τους μετανάστρια. Αν θα πήγαινα να σαι σίγουρος για τα δεινά μου
Ρε ουστ μωρέ γαμημενε. Ειμαι από Ελασσόνα κατάγωγη κι από ένα άλλο ορεινό χωριό. Ο προππαπος μου πεμησε στο αλβανικό έπος και είχε σφηνωμένη σφαίρα στον ώμο. Κι έχω και μακρινο θείο τον γνωστό κλέφτη της Ελλασονας.ΒορειοΠειραιωτισσα δεν είσαι?
Έλα ρε πατριωτακι...Ρε ουστ μωρέ γαμημενε. Ειμαι από Ελασσόνα κατάγωγη κι από ένα άλλο ορεινό χωριό. Ο προππαπος μου πεμησε στο αλβανικό έπος και είχε σφηνωμένη σφαίρα στον ώμο. Κι έχω και μακρινο θείο τον γνωστό κλέφτη της Ελλασονας.
Τρέλανε τον κόσμο ο Κουλης με τη καραντίνα του
Μέχρι και το ψάρεμα και το κυνήγι απαγόρευε
Έτσι έγιναν πολλοι βιαστές - παιδεραστες...
Ρε ουστ μωρέ γαμημενε. Ειμαι από Ελασσόνα κατάγωγη κι από ένα άλλο ορεινό χωριό. Ο προππαπος μου πεμησε στο αλβανικό έπος και είχε σφηνωμένη σφαίρα στον ώμο. Κι έχω και μακρινο θείο τον γνωστό κλέφτη της Ελλασονας.
αλβανικό έπος ; Του κακΟμηρου? τι είναι αυτά ρε! είσαι κ εσυ Αρχαιά Ελληνίδα που το dna της φτάνει μέχρι την ύπαρξη της Ακρόπολης κ του Πλάτωνα. Εταίρα Παρεταίρα. Επίσης καλά καθόσουν στην ορεινή Ελλάδα των Αρματολών . Γιατί πιστεύεις ότι άφησες την μυζηθρα πίσω? Ξέρω πλενεσαι με Libre YSLΡε ουστ μωρέ γαμημενε. Ειμαι από Ελασσόνα κατάγωγη κι από ένα άλλο ορεινό χωριό. Ο προππαπος μου πεμησε στο αλβανικό έπος και είχε σφηνωμένη σφαίρα στον ώμο. Κι έχω και μακρινο θείο τον γνωστό κλέφτη της Ελλασονας.
Είμαι λυπημένη, δεν έχω καθόλου δουλειά όμως. Τον προηγούμενο μήνα έβγαλα 300 ευρώ κι αυτόν τον μήνα 100 ευρώ. Τι να κάνω δεν ξέρω. Δεν έχουμε να φάμε.
Μωρη λουλα, στα βουνά της Αλβανίας που πολεμησε ο στρατός μας ενάντια στ αλβανα και τους Ιταλούς. Ο ληστής Γιαγκουλας.αλβανικό έπος ; Του κακΟμηρου? τι είναι αυτά ρε! είσαι κ εσυ Αρχαιά Ελληνίδα που το dna της φτάνει μέχρι την ύπαρξη της Ακρόπολης κ του Πλάτωνα. Εταίρα Παρεταίρα. Επίσης καλά καθόσουν στην ορεινή Ελλάδα των Αρματολών . Γιατί πιστεύεις ότι άφησες την μυζηθρα πίσω? Ξέρω πλενεσαι με Libre YSL
error404αλβανικό έπος ; Του κακΟμηρου? τι είναι αυτά ρε! είσαι κ εσυ Αρχαιά Ελληνίδα που το dna της φτάνει μέχρι την ύπαρξη της Ακρόπολης κ του Πλάτωνα. Εταίρα Παρεταίρα. Επίσης καλά καθόσουν στην ορεινή Ελλάδα των Αρματολών . Γιατί πιστεύεις ότι άφησες την μυζηθρα πίσω? Ξέρω πλενεσαι με Libre YSL
λοιπόν για να κλείνουμε την ευχάριστη διαδικασία . Μια τεράστια αρετή είναι η αποδοχή του σφάλματος και μια τεράστια αστοχία είναι η επιμονή στο σφάλμα. Εχεις διαλέξει να κοιτάς κάτω στον βάρβαρο του απέραντα μικρού εγώΡε ουστ μωρέ γαμημενε. Ειμαι από Ελασσόνα κατάγωγη κι από ένα άλλο ορεινό χωριό. Ο προππαπος μου πεμησε στο αλβανικό έπος και είχε σφηνωμένη σφαίρα στον ώμο. Κι έχω και μακρινο θείο τον γνωστό κλέφτη της Ελλασονας.