Νέα

Συνελήφθησαν οι δύο αστυνομικοί για το βιασμό της 21χρονης μέσα στο ΑΤ Ομονοίας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kuzia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 397
  • Εμφανίσεις 30K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Giorgos_Papadopoulos

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιουν 2011
Κριτικές
23
Like
822
Πόντοι
1.590

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Δυστυχώς όταν έχετε πηδήξει την κανονική δικαιοσύνη και έχετε εξαγοράσει τους πάντες, τον λόγο αναπόφευκτα θα έχει η δικαιοσύνη του όχλου, με γκιλοτίνες και τα συναφή. Το αισθάνεστε εξάλλου ήδη, για αυτό και έχετε προσλάβει 1.000.000 χοιρινά για να σας υπερασπιστούν. Ζέχνει η ανασφάλειά σας όσο και αν το παίζετε ισχυροί και μάγκες.
Και οταν γινει αυτο που λες, η δικαιοσυνη του οχλου, και παρετε παλι τα αρματα οι ΑκροΑριστεροι για καταλυση του κρατους και να φερετε τα δικα σας, την Αναρχια, δεν σου περασε απο το μυαλο ποιος θα τρεχει παλι; Γιατι την προηγουμενη φορα κοντεψατε να φτασετε στο Βορειο Πολο απο τη τρεχαλα. Και τωρα δεν εχει και Παραπετασμα. Σε ποια τρυπα θα τρεξετε να χωθειτε αυτη τη φορα;

Giorgos_Papadopoulos

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιουν 2011
Κριτικές
23
Like
822
Πόντοι
1.590
Και οταν γινει αυτο που λες, η δικαιοσυνη του οχλου, και παρετε παλι τα αρματα οι ΑκροΑριστεροι για καταλυση του κρατους και να φερετε τα δικα σας, την Αναρχια, δεν σου περασε απο το μυαλο ποιος θα τρεχει παλι; Γιατι την προηγουμενη φορα κοντεψατε να φτασετε στο Βορειο Πολο απο τη τρεχαλα. Και τωρα δεν εχει και Παραπετασμα. Σε ποια τρυπα θα τρεξετε να χωθειτε αυτη τη φορα;
Δεν έχεις καταλάβει μάλλον τι παίζει. Η φάση είναι όλοι εναντίον της ελίτ σας έτσι όπως τα έχετε σκατώσει, όχι εμφύλιος νο. 2. Αν θέλεις παρομοίωση με ιστορικά γεγονότα, διάλεξε είτε 1789 είτε 1989.

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Δεν έχεις καταλάβει μάλλον τι παίζει. Η φάση είναι όλοι εναντίον της ελίτ σας έτσι όπως τα έχετε σκατώσει, όχι εμφύλιος νο. 2. Αν θέλεις παρομοίωση με ιστορικά γεγονότα, διάλεξε είτε 1789 είτε 1989.
Στις εκλογες αν καταλαβα καλα δεν δινεις καμια σημασια. Και σε ρωταω. Ποιος αποφασιζει και απο που αντλει αυτο το δικαιωμα για αυτοκλητους λαικους τιμωρους, γκιλοτινες, κρεμαλες, που ευαγγελιζεσαι.

captain 69

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2015
Like
11.788
Πόντοι
3.506
Και σε ρωταω. Ποιος αποφασιζει και απο που αντλει αυτο το δικαιωμα για αυτοκλητους λαικους τιμωρους, γκιλοτινες, κρεμαλες, που ευαγγελιζεσαι.
Το δίκιο του λαού τυπε, το δίκιο του παραπονιάρη μαρτυρικού λαού....
:2funny:

Νταης

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Δεκ 2013
Κριτικές
4
Like
7.282
Πόντοι
2.586
Είναι τόσο προφανές και γελοίο το πώς φαίνονται οι συριζοχάνοι. Γίνεται να τους εξοστρακίσουμε;
Υποτίθεται πως εδώ είμαστε μεγάλα παιδιά, κάνουμε τον χαβαλέ μας και γράφουμε και καμμιά σοβαρή κουβέντα.
Και έρχεται ο άλλος με επιχειρηματολογία 10χρονου πανίβλακα.

Διαβάζει τις μαλακίες που γράφει το documento, ο Βαξεβάνης και ο Ζαχαριάδης στο τουητερ και τα κάνει copy paste.
Δεν είμαστε για τέτοια εδώ.

cretan336

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιουλ 2020
Like
3.641
Πόντοι
1.706
Είναι τόσο προφανές και γελοίο το πώς φαίνονται οι συριζοχάνοι. Γίνεται να τους εξοστρακίσουμε;
Υποτίθεται πως εδώ είμαστε μεγάλα παιδιά, κάνουμε τον χαβαλέ μας και γράφουμε και καμμιά σοβαρή κουβέντα.
Και έρχεται ο άλλος με επιχειρηματολογία 10χρονου πανίβλακα.

Διαβάζει τις μαλακίες που γράφει το documento, ο Βαξεβάνης και ο Ζαχαριάδης στο τουητερ και τα κάνει copy paste.
Δεν είμαστε για τέτοια εδώ.
Είμαστε, είμαστε.
Να κάνουμε και λίγη καβλάντα όταν υπάρχει χρόνος.

Νταης

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Δεκ 2013
Κριτικές
4
Like
7.282
Πόντοι
2.586
Είμαστε, είμαστε.
Να κάνουμε και λίγη καβλάντα όταν υπάρχει χρόνος.

Το να γραφει σε καθε σελιδα υστερικα "Καλυπτετε βιαστες κτλπ" δεν ειναι καβλαντα. Τελοσπαντων ας κανει ο,τι θελει.
Αυτος γελοιοποιειται με την γραφικοτητα του.

Τελευταία τροποποίηση:

Poly Periergos

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2022
Like
33
Πόντοι
0

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.417
Πόντοι
2.356
Πόσες φορές μου την πεσαν Υπαξιωματικίνες στο γραφείο..Πόσες φορές μου αφησαν τφ να τις παρω..Πόσες βαρδιες καναμε μαζί ξενυχτια στις ασκήσεις κι εμφανιζοντουσαν με ..νεγκλιζε να πιουμε μια μπυρα μαζί..
Πείτε με μ@λ@κα,πείτε με καληνυχτάκια....ΤΙ-ΠΟ-ΤΑ δεν εκανα....
Ένα τεράστιο RESPECT. ΑΚΡΙΒΩΣ το ίδιο θα έκανα και εγώ. Π Ο Τ Ε.

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.417
Πόντοι
2.356
@ADMIRAL GR ούτε μαλάκας είσαι ούτε καληνυχτάκιας. Ξέρεις τι να κάνεις, πότε να το κάνεις και που να το κάνεις. Αυτό είναι όλο. Μη βλέπεις που οι πιο πολλοί είναι βλάκες. Αυτά είναι βασικά στοιχεία επιβιώσης: Να επιβάλλεσαι στα κάθε είδους συναισθήματα ή πάθη και να τα διοχτευεις εκεί που πρέπει και όχι με κίνδυνο να χάσεις τα αυγά και τα πασχάλια.

Θα έπρεπε να ευχαριστούν την Παναγία που έχουν τέτοια δουλειά σήμερα και αντ αυτού βάζουν οι ίδιοι τρικλοποδιά στον εαυτό τους.

It's All Good Man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2019
Like
1.047
Πόντοι
206
Όταν θα περάσουν τέτοιοι νομοι στην Ελλάδα, θα σημαίνει ότι έχουμε τελειώσει ως κοινωνία. Ότι οι άντρες, έχουν καταντήσει μπονομποι και τσουτσεκια. Και επειδή δεν είμαστε Αυστραλία, το επόμενο βήμα είναι η σαρία και η μπούργκα, που θα λύσει δια παντός τα φεμινιστικά θέματα. Όταν κάνεις το σεξ, ένα σύνθετο νομικό πρόβλημα, στην χώρα που έχει το μεγαλύτερο δημογραφικό πρόβλημα του κόσμου, είσαι άξιος της μοίρας σου.

Fake καταγγελίες για κακοποιήσεις – Τι λένε οι αστυνομικοί για το φαινόμενο

Ολο και συχνότερα τα τελευταία χρόνια γίνονται καταγγελίες για κακοποίηση ατόμων που εν συνεχεία αποδεικνύονται ψευδείς.​

Στις καταγγελίες βιασμών, κυρίως στο κέντρο της Αθήνας, το ποσοστό επιβεβαίωσης είναι της τάξης του 50%, με τις υπόλοιπες να αποδεικνύονται ψευδείς. Αντίστοιχα, δεν είναι λίγες οι καταγγελίες από γονείς για σεξουαλική κακοποίηση των παιδιών τους για λόγους αντεκδίκησης προς τον έτερο γονέα, ενώ το 2%-3% των αναφορών για κλοπές και διαρρήξεις υποκρύπτουν μεθοδεύσεις για την είσπραξη ποσών από ασφαλιστικές εταιρείες ή για την αιτιολόγηση απώλειας χρημάτων.
Αυτά τα στοιχεία παραθέτουν στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. για τον κύκλο των παραπλανητικών αναφορών σκηνοθετημένων εγκληματικών ενεργειών, στον απόηχο του αναφερόμενου «βιασμού» 24χρονης την Πρωτοχρονιά σε ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης. Οπως λένε, υπάρχουν παρόμοιες καταγγελίες από άλλες γυναίκες, κάποιες από τις οποίες (σε καμία περίπτωση η πλειοψηφία) αμφισβητήθηκαν ή καταρρίφθηκαν στο πλαίσιο περαιτέρω ερευνών, έχοντας όμως μέχρι την κατάρριψή τους προκαλέσει άσκοπες κινητοποιήσεις των Αρχών και σύγχυση στην κοινή γνώμη.
Κάθε χρόνο καταγράφονται 150-170 βιασμοί άτυχων γυναικών από αδίστακτους δράστες. Ωστόσο, συνεχίζουν οι αστυνομικοί, υπάρχουν επιπλέον τουλάχιστον 80 καταγγελίες για σεξουαλικές κακοποιήσεις που δεν επιβεβαιώνονται και αποδίδονται κυρίως σε λόγους εκδίκησης ή άλλες σκοπιμότητες. Ενδεικτική είναι η υπόθεση που είχε χειριστεί κεντρική υπηρεσία ασφαλείας της πρωτεύουσας για δήθεν σεξουαλική κακοποίηση 23χρονης από δύο συνομηλίκους της.
Τότε, μάλιστα, υπήρξε μεγάλη κινητοποίηση της ΕΛ.ΑΣ. και ειδική επιχείρηση για τον εντοπισμό των δύο «υπόπτων», οι οποίοι εν τω μεταξύ είχαν μεταβεί στη Μύκονο και από την πρώτη στιγμή αρνούνταν την πράξη που τους απέδιδε η καταγγέλλουσα. Μάλιστα, όπως υποστήριξαν, η 23χρονη προχώρησε στην καταγγελία επειδή δεν την πήραν μαζί τους στο Νησί των Ανέμων (!), κάτι που επιβεβαιώθηκε από τις καταγραφές των καμερών ασφαλείας του σταθμού ΗΣΑΠ στον Πειραιά, όπου η νεαρή εικονιζόταν να τρέχει πίσω από τους δύο φίλους της, προτού εκείνοι να την εγκαταλείψουν στο… κλεινόν άστυ.
Ψευδής αποδείχτηκε και η καταγγελία, τον περασμένο Νοέμβριο, μιας 26χρονης που υποστήριξε ότι βιάστηκε δύο φορές από συνάδελφό της σε νησί των Σποράδων. Η ιατροδικαστική εξέταση δεν ανέδειξε ευρήματα βιασμού, ενώ ουδείς από τους περιοίκους (ενοικιαζόμενων δωματίων) αντελήφθη οτιδήποτε. Επίσης, τον περασμένο Ιανουάριο μαθήτρια στο Κορωπί κατήγγειλε ψευδώς απόπειρα βιασμού της για να γλιτώσει το… σχολείο.

Για την επιμέλεια​

Οπως αναφέρουν αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ., ετησίως χειρίζονται 60-70 περιπτώσεις κακοποίησης ανηλίκων από συγγενικά ή φιλικά πρόσωπα, με κάποια από τα περιστατικά, μάλιστα, να επιχειρείται να αποσιωπηθούν ή να συγκαλυφθούν. Ομως, όπως συμπληρώνουν, πολλές είναι μεταξύ αυτών οι περιπτώσεις ψευδών δηλώσεων κακοποίησης.
Οι fake καταγγελίες προέρχονται συνηθέστερα από μητέρες – κυρίως κοριτσιών – και αφορούν δήθεν ασελγείς πράξεις σε βάρος των ανηλίκων από τους πατεράδες τους, με τους οποίους βρίσκονται σε διάσταση ή σε δικαστικές διενέξεις για την επιμέλεια των παιδιών. Βέβαια, οι σκηνοθετημένες καταγγελίες γρήγορα εντοπίζονται από μια στοιχειώδη αστυνομική έρευνα ή από ιατροδικαστικές γνωματεύσεις.
«Ο λόγος, δε, που υποβάλλουν τα παιδιά τους σε αυτό το μαρτύριο είναι ώστε στη συνέχεια να επικαλεστούν ανύπαρκτα ψυχολογικά προβλήματα που απέκτησαν και εντέλει να παρουσιάσουν αμφιλεγόμενες γνωματεύσεις στις δικαστικές αίθουσες».

obi1

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2016
Κριτικές
2
Like
689
Πόντοι
86
@ADMIRAL GR ούτε μαλάκας είσαι ούτε καληνυχτάκιας. Ξέρεις τι να κάνεις, πότε να το κάνεις και που να το κάνεις. Αυτό είναι όλο. Μη βλέπεις που οι πιο πολλοί είναι βλάκες. Αυτά είναι βασικά στοιχεία επιβιώσης: Να επιβάλλεσαι στα κάθε είδους συναισθήματα ή πάθη και να τα διοχτευεις εκεί που πρέπει και όχι με κίνδυνο να χάσεις τα αυγά και τα πασχάλια.

Θα έπρεπε να ευχαριστούν την Παναγία που έχουν τέτοια δουλειά σήμερα και αντ αυτού βάζουν οι ίδιοι τρικλοποδιά στον εαυτό τους.

Προφανώς και οι μπάτσοι δεν το έκαναν αυτό πρώτη φορά. Πιθανότατα το είχαν κάνει και με άλλες γκόμενες που είχαν καυλαντίσει (ως γνωστόν η στολή είναι μέγιστη «μουνοπαγίδα») και νόμιζαν ότι μπορούν να μετατρέπουν το Α.Τ. σε γαμιστρώνα όποτε γουστάρουν. Έλα όμως που η τύπισσα παρατήρησε την gopro που φόραγε ο μαλάκας την ώρα που τη γαμούσε και προφανώς όταν πήγε σπίτι της σκέφτηκε «Κι αν αυτός ανεβάσει το βίντεο στο ίντερνετ και ξεφτυλιστώ;». Οπότε λέει έτσι είσαι ρε πούστη; Πάρε μια καταγγελία.

Τελευταία τροποποίηση:

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.843
Πόντοι
9.931

ΝΙΡΕΥΣ

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2018
Like
411
Πόντοι
20
Επειδή απάντησες στο δικό μου μήνυμα να σου πω ότι λάθος αντιλήφθηκες τα λεγόμενά μου αλλά δεν πειράζει.
Συγγνωμη δεν τα παω και τοσο καλα με τους υπολογιστες αλλα βασικα το σχόλιο μου ειναι γενικο βασει προσωπικής μου πείρας.

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.780
Πόντοι
3.656
εγω παντως δεν εχω ματωσει ποτε καμια στο σεξ.
μηπως δεν το κανω καλα? :think:
πολύ καλά το κάνεις. Εγώ έχω στείλει στο Γυναικολόγο την κοπέλα μου (ήμουν 19 κι εκείνη 17) και μια παντρεμένη, ήμουν 25 χρονών. Στη συνέχεια φοβήθηκα τα χειρότερα και σταμάτησα να κάνω τον πολιορκητικό κριό όταν βαράει τις πόρτες του κάστρου

ΝΙΡΕΥΣ

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2018
Like
411
Πόντοι
20
καλα το να μου λες οτι 35 χρονια στο σωμα και οτι ησουν σωστος ! απλα δεν γινεται να το πιστεψουμε ! ισως εσυ προσωπικα μην εκανες κατι αλλα σιγουρα εκανες τα στραβα για τους αλλους ! διαφορετικα τοση ανομια και παραβατικοτητα δεν θα υπηρχε !
Απο την στιγμη που δεν με γνωριζεις δεν με ενδιαφερει ουτε με ενοχλει αν με πιστεψες η οχι. Δεν προσπαθω να πεισω ουτε εσενα ουτε κανενα ειδικα οταν δεν γνωριζει τον χωρο. Μπορεις να πιστευεις οτι θελεις. Αποψη και προσωπικη εμπειρια κατεθεσα. Δεν μου δοθηκαν ποτε αποδειξεις για παρομοια πειθαρχικη συμπεριφορα για να κανω τα στραβα ματια. Και οπως βλεπεις ουτε στην συγκεκριμενη περιπτωση ,απο την στιγμη που εγινε γνωστο το περιστατικο εκανε κανεις τα ''στραβά μάτια''

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
10.952
Πόντοι
3.506
Κάνανε και για αυτήν πορεία από ότι είδα και ευτυχως ήταν αρκετοί άντρες φεμινιστες εκεί πέρα με πανό κατά του συστήματος και της πλουτοκρατίας που βιάζει αθώες γυναίκες.

Μπεεεεε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom