Νέα

Συνελήφθησαν οι δύο αστυνομικοί για το βιασμό της 21χρονης μέσα στο ΑΤ Ομονοίας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kuzia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 397
  • Εμφανίσεις 30K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Ήρθε και το χασόδικο πλυντήριο του φόρουμ που την έχει δει νάρκισσος στρατάρχης, να υπερασπιστεί τα συντρόφια του. Μέσα στους 213 από την συναφή τρέχουσα υπόθεση είσαι και εσύ τύπε;
Αντε κι εγω υπερασπιζομαι τα συντροφια μου. Εσυ τι ακριβως υπερασπιζεσαι? Φονιαδες? Και ειμαι εγω ο ναρκισσος? Μαλλον τα εχεις μπερδεψει λιγακι. Ευχαριστω το Θεο που δεν ειμαι σαν και σενα. Και αμεσως η μπούρδα, εισαι κι εσυ λεει μεσα στους 213? Δεν πρεπει καν να εισαι πολυ εξυπνος.

TNT!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.979
Πόντοι
456
Αντε κι εγω υπερασπιζομαι τα συντροφια μου. Εσυ τι ακριβως υπερασπιζεσαι? Φονιαδες? Και ειμαι εγω ο ναρκισσος? Μαλλον τα εχεις μπερδεψει λιγακι. Ευχαριστω το Θεο που δεν ειμαι σαν και σενα. Και αμεσως η εξυπναδα, εισαι κι εσυ λεει μεσα στους 213? Δεν πρεπει καν να εισαι πολυ εξυπνος.
Αυτό που σου είπε σηκώνει αναφορά...

Giorgos_Papadopoulos

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιουν 2011
Κριτικές
23
Like
822
Πόντοι
1.590
Αντε κι εγω υπερασπιζομαι τα συντροφια μου. Εσυ τι ακριβως υπερασπιζεσαι? Φονιαδες? Και ειμαι εγω ο ναρκισσος? Μαλλον τα εχεις μπερδεψει λιγακι. Ευχαριστω το Θεο που δεν ειμαι σαν και σενα.
Δυστυχώς όταν έχετε πηδήξει την κανονική δικαιοσύνη και έχετε εξαγοράσει τους πάντες, τον λόγο αναπόφευκτα θα έχει η δικαιοσύνη του όχλου, με γκιλοτίνες και τα συναφή. Το αισθάνεστε εξάλλου ήδη, για αυτό και έχετε προσλάβει 1.000.000 χοιρινά για να σας υπερασπιστούν. Ζέχνει η ανασφάλειά σας όσο και αν το παίζετε ισχυροί και μάγκες.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Ειμαι 12 χρονια εδω μεσα και δεν εχω κάνει αναφορά ακόμη και σε ανθρωπους που εγραψαν οτι η μανα μου ειναι πουτάνα. Και θα κάνω αναφορά σε αυτον τον τραγικο αξιολυπητο τύπο? Μονο τη συμπονια μου εχει για τον τροπο που σκεφτεται.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Δυστυχώς όταν έχετε πηδήξει την κανονική δικαιοσύνη και έχετε εξαγοράσει τους πάντες, τον λόγο αναπόφευκτα θα έχει η δικαιοσύνη του όχλου, με γκιλοτίνες και τα συναφή. Το αισθάνεστε εξάλλου ήδη, για αυτό και έχετε προσλάβει 1.000.000 χοιρινά για να σας υπερασπιστούν. Ζέχνει η ανασφάλειά σας όσο και αν το παίζετε ισχυροί και μάγκες.
Το μονο που ζεχνει εδω περα ειναι το μυαλο σου που βρισκεται σε πληρη αποσυνθεση.

TNT!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.979
Πόντοι
456
Ειμαι 12 χρονια εδω μεσα και δεν εχω κάνει αναφορά ακόμη και σε ανθρωπους που εγραψαν οτι η μανα μου ειναι πουτάνα. Και θα κάνω αναφορά σε αυτον τον τραγικο αξιολυπητο τύπο? Μονο τη συμπονοια μου εχει για τον τροπο που σκεφτεται.
Σε είπε παιδεραστή το κατακάθι.

Giorgos_Papadopoulos

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιουν 2011
Κριτικές
23
Like
822
Πόντοι
1.590
Ε ναι, μόνο έτσι μπορείτε πια όταν έχει φτάσει η δυσωσμία σας από βιασμούς 12χρονών μέχρι τα ουράνια και δεν έχετε τι πειστικό να πείτε. Η πλάκα είναι πως προβάλλετε ψυχολογικά πάνω σε όλους τα υπόλοιπα 10.000.000, πως είναι αυτοί οι χλεχλέδες που θέλουν ασφαλή μέρη.

Giorgos_Papadopoulos

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιουν 2011
Κριτικές
23
Like
822
Πόντοι
1.590
Σε είπε παιδεραστή το κατακάθι.
'Δείξε μου τους φίλους σου να σου πω ποιος είσαι' λέει ο σοφός λαός,. Και εσείς έχετε πάρει αγκαζέ κάθε βιαστή και παιδοβιαστή που αναπνέει και κινείται. Και νομίζετε πως περνάει ο τσαμπουκάς σας να λέτε όλους τους υπολοίπους, κατακάθια. Μόνο γέλιο προκαλείτε.

TNT!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.979
Πόντοι
456
'Δείξε μου τους φίλους σου να σου πω ποιος είσαι' λέει ο σοφός λαός,. Και εσείς έχετε πάρει αγκαζέ κάθε βιαστή και παιδοβιαστή που αναπνέει και κινείται. Και νομίζετε πως περνάει ο τσαμπουκάς σας να λέτε όλους τους υπολοίπους, κατακάθια. Μόνο γέλιο προκαλείτε.
Ναι κολλητε μου...

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.243
Πόντοι
10.336

Stories