Το να είναι η 19χρονη βιτσιόζα και ανωμαλιάρα, είναι η μόνη περίπτωση κατά την οποία θα πιστέψω την εκδοχή των μπάτσων και εννοείται πως δεν μπορώ να αποκλείσω την πιθανότητα αυτή.
Δεν γνωρίζω τα "τι" και τα "πως" της υπόθεσης. Mιλάω γενικά οτι, ενα στόρι με μια λυσσασμένη 19χρονη που μπαίνει σε ενα αστυνομικό τμήμα και ζητάει να την πηδήξουν σε ένα υπόγειο, δεν είναι και πολύ πιστευτό.
Οι γυναίκες παλεύουν για δεκαετίες στο δικαίωμα της αυτοδιάθεσης. Μπορούν τώρα πια να πραγματοποιούν ό,τι φαντασίωση θελήσουν (αρκεί να μην είναι παράνομη). Ποιος είσαι εσύ που θα της πεις με το τι να καυλώνει η όχι. Στο thread υπάρχουν πολλά links με κάποια στοιχεία της υπόθεσης (αν έγιναν όπως τα περιγράφουν) αν θες διάβασε τα.
Μάλλον το μετάνιωσε ΜΕΤΑ την πράξη αφού φοβήθηκε ότι θα την κακοχαρακτηρίσουν όπως εσύ έκανες το οποίο φαίνεται από το μνμ που του έστειλε.
Μια αιτία των ψευδών καταγγελιών αποδεικνύεται για ακόμη μία φορά ότι είναι οι αδύναμοι άντρες που θέλουν μία γυναίκα κλειδωμένη στο σπίτι τους και έχουν κάνει αχταρμά το κεφάλι της μέσης γυναίκας κάτω των 35.
''Να είμαι απελευθερωμένη ? Ναι αλλά μετά τον θέλω σοβαρά. Ναι αλλά έγινε σεξ την ίδια μέρα γνωριμίας. Ναι είμαι απελευθερωμένη αλλά ο σύζυγος με έπαιρνε τηλ όλο το βράδυ πως να το δικαιολογήσω''.
Στη συγκεκριμένη περίπτωση πιστεύω ότι και εκτός τμήματος θα την είχε φάει την καταγγελία ο αστυνομικός αφού μάλλον δεν της απάντησε καν ή της απάντησε για επόμενο σεξοραντεβού. Να δούμε και τι θα δείξει η gopro.