Νέα

Συνελήφθησαν οι δύο αστυνομικοί για το βιασμό της 21χρονης μέσα στο ΑΤ Ομονοίας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kuzia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 397
  • Εμφανίσεις 30K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.909
Πόντοι
3.656
Δηλαδή υπάρχει κάποιος εδώ μέσα (εκτός από εσένα Αλέξη Κ.) ο οποίος πιστεύει πως η 19χρονη καύλωσε τόσο πολύ με τους μπάτσους που τους είπε "Δεν κρατιέμαι, σκίστε με τώρα στην αποθήκη, πρώτα εσύ και μετά ο άλλος";

Εσύ βάζεις το χέρι στη φωτιά ότι δεν έγινε έτσι;Όλοι ξέρουμε ότι οι γυναίκες καυλώνουν με ένστολους και πολλές τους την πέφτουν ασύστολα.

Βέβαια κι αυτοί φέρθηκαν σαν εντελώς αγάμητοι,έπρεπε να σκεφτούν με το πάνω κεφάλι και όχι με το κάτω.

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.246
Πόντοι
10.336
Καριέρα πλέον στην αστυνομία δεν έχουν ότι και αν αποδειχθεί στα δικαστήρια.
Ακόμα και αν απαλλαχθούν από την κατηγορία, ακόμα και αν αποδειχθεί πως η κοπέλα ήταν στην κοσμάρα της και δεν έγινε το παραμικρό.
τι λες τυπε, μια μεταθεση θα παρουν στη χειροτερη. Που νομιζεις οτι ζεις; Αμα τους αθωωσει και ο κουγιας με δαφνες θα τους υποδεχτουν...

Εγγρ.
30 Οκτ 2018
Like
491
Πόντοι
26
Εσύ βάζεις το χέρι στη φωτιά ότι δεν έγινε έτσι;Όλοι ξέρουμε ότι οι γυναίκες καυλώνουν με ένστολους και πολλές τους την πέφτουν ασύστολα.

Βέβαια κι αυτοί φέρθηκαν σαν εντελώς αγάμητοι,έπρεπε να σκεφτούν με το πάνω κεφάλι και όχι με το κάτω.
Το να είναι η 19χρονη βιτσιόζα και ανωμαλιάρα, είναι η μόνη περίπτωση κατά την οποία θα πιστέψω την εκδοχή των μπάτσων και εννοείται πως δεν μπορώ να αποκλείσω την πιθανότητα αυτή.

Δεν γνωρίζω τα "τι" και τα "πως" της υπόθεσης. Mιλάω γενικά οτι, ενα στόρι με μια λυσσασμένη 19χρονη που μπαίνει σε ενα αστυνομικό τμήμα και ζητάει να την πηδήξουν σε ένα υπόγειο, δεν είναι και πολύ πιστευτό.

It's All Good Man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2019
Like
1.049
Πόντοι
206
Το να είναι η 19χρονη βιτσιόζα και ανωμαλιάρα, είναι η μόνη περίπτωση κατά την οποία θα πιστέψω την εκδοχή των μπάτσων και εννοείται πως δεν μπορώ να αποκλείσω την πιθανότητα αυτή.

Δεν γνωρίζω τα "τι" και τα "πως" της υπόθεσης. Mιλάω γενικά οτι, ενα στόρι με μια λυσσασμένη 19χρονη που μπαίνει σε ενα αστυνομικό τμήμα και ζητάει να την πηδήξουν σε ένα υπόγειο, δεν είναι και πολύ πιστευτό.

Οι γυναίκες παλεύουν για δεκαετίες στο δικαίωμα της αυτοδιάθεσης. Μπορούν τώρα πια να πραγματοποιούν ό,τι φαντασίωση θελήσουν (αρκεί να μην είναι παράνομη). Ποιος είσαι εσύ που θα της πεις με το τι να καυλώνει η όχι. Στο thread υπάρχουν πολλά links με κάποια στοιχεία της υπόθεσης (αν έγιναν όπως τα περιγράφουν) αν θες διάβασε τα.

Μάλλον το μετάνιωσε ΜΕΤΑ την πράξη αφού φοβήθηκε ότι θα την κακοχαρακτηρίσουν όπως εσύ έκανες το οποίο φαίνεται από το μνμ που του έστειλε.

Μια αιτία των ψευδών καταγγελιών αποδεικνύεται για ακόμη μία φορά ότι είναι οι αδύναμοι άντρες που θέλουν μία γυναίκα κλειδωμένη στο σπίτι τους και έχουν κάνει αχταρμά το κεφάλι της μέσης γυναίκας κάτω των 35.

''Να είμαι απελευθερωμένη ? Ναι αλλά μετά τον θέλω σοβαρά. Ναι αλλά έγινε σεξ την ίδια μέρα γνωριμίας. Ναι είμαι απελευθερωμένη αλλά ο σύζυγος με έπαιρνε τηλ όλο το βράδυ πως να το δικαιολογήσω''.

Στη συγκεκριμένη περίπτωση πιστεύω ότι και εκτός τμήματος θα την είχε φάει την καταγγελία ο αστυνομικός αφού μάλλον δεν της απάντησε καν ή της απάντησε για επόμενο σεξοραντεβού. Να δούμε και τι θα δείξει η gopro.

It's All Good Man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2019
Like
1.049
Πόντοι
206
Τώρα όσον αφορά το ''πάγωμα''. Είναι το λεγόμενο ''affirmative consent'' που σύντομα θα έρθει και στην Ελλάδα.

What do the affirmative sexual consent law reforms passed in NSW and proposed in Victoria mean for each state?

Όποιος το έχει με τα αγγλικά αξίζει. Δεν το γράφω στα ελληνικά γιατί δεν έχει κανένα νόημα καθώς ο άντρας δεν μπορεί να αποδείξει αν του φώναζε η άλλη ''ναι, ναι'' καθ όλη την διάρκεια της πράξης.

Long story short

Το βάρος και η δύναμη πέφτει στην γυναίκα αν θέλει να καταγγείλει για τους δικούς της λόγους παρόλο που το σεξ ήταν ''συναινετικό''. Το μόνο που προσφέρει το affirmative consent είναι την ευκολότερη καταδίκη ανδρών απουσία ιατροδικαστικών και άλλων ευρημάτων. (Όλα τα παραπάνω αφορούν ενήλικους που συναινούν)

Εγγρ.
30 Οκτ 2018
Like
491
Πόντοι
26
Ιστροδικαστικη έκθεση έχουμε; Εκεινη η είδηση οτι έφυγε με ματωμενο μουνι ισχύει ή οχι; Η κάμερα έγραψε ή δεν έγραψε τελικα;

FAT BASTARD

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2017
Like
825
Πόντοι
81
Τώρα όσον αφορά το ''πάγωμα''. Είναι το λεγόμενο ''affirmative consent'' που σύντομα θα έρθει και στην Ελλάδα.

What do the affirmative sexual consent law reforms passed in NSW and proposed in Victoria mean for each state?

Όποιος το έχει με τα αγγλικά αξίζει. Δεν το γράφω στα ελληνικά γιατί δεν έχει κανένα νόημα καθώς ο άντρας δεν μπορεί να αποδείξει αν του φώναζε η άλλη ''ναι, ναι'' καθ όλη την διάρκεια της πράξης.

Long story short

Το βάρος και η δύναμη πέφτει στην γυναίκα αν θέλει να καταγγείλει για τους δικούς της λόγους παρόλο που το σεξ ήταν ''συναινετικό''. Το μόνο που προσφέρει το affirmative consent είναι την ευκολότερη καταδίκη ανδρών απουσία ιατροδικαστικών και άλλων ευρημάτων. (Όλα τα παραπάνω αφορούν ενήλικους που συναινούν)
Όταν θα περάσουν τέτοιοι νομοι στην Ελλάδα, θα σημαίνει ότι έχουμε τελειώσει ως κοινωνία. Ότι οι άντρες, έχουν καταντήσει μπονομποι και τσουτσεκια. Και επειδή δεν είμαστε Αυστραλία, το επόμενο βήμα είναι η σαρία και η μπούργκα, που θα λύσει δια παντός τα φεμινιστικά θέματα. Όταν κάνεις το σεξ, ένα σύνθετο νομικό πρόβλημα, στην χώρα που έχει το μεγαλύτερο δημογραφικό πρόβλημα του κόσμου, είσαι άξιος της μοίρας σου.

cretan336

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιουλ 2020
Like
3.643
Πόντοι
1.706
τι λες τυπε, μια μεταθεση θα παρουν στη χειροτερη. Που νομιζεις οτι ζεις; Αμα τους αθωωσει και ο κουγιας με δαφνες θα τους υποδεχτουν...
Όχι αμα, ΘΑ τους αθωώσει.
Στη δήλωση που έκανε προχθές μια χαρά την τεκμηρίωσε την άποψη του για τον βιασμό που ισχυρίζεται η κοπελιά.
Μένει τώρα να δουν αν όντως υπήρξε σεξ μέσα στο τμήμα, εκεί μετά δυσκολεύει το πράμα για την παραμονή τους στο σώμα.
Αν φυσικά αποδειχθεί.

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.246
Πόντοι
10.336
Όχι αμα, ΘΑ τους αθωώσει.
Στη δήλωση που έκανε προχθές μια χαρά την τεκμηρίωσε την άποψη του για τον βιασμό που ισχυρίζεται η κοπελιά.
Μένει τώρα να δουν αν όντως υπήρξε σεξ μέσα στο τμήμα, εκεί μετά δυσκολεύει το πράμα για την παραμονή τους στο σώμα.
Αν φυσικά αποδειχθεί.
εχουν κρατησει αλλους κι αλλους για χειροτερα.
Σιγα μη τους διωξουν επειδη εκαναν σεξ, ελεος. Μια επιπληξη (ή κατι αντιστοιχο) για τα ματια του κοσμου θα γινει μονο.

Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Κριτικές
30
Like
20.492
Πόντοι
8.846

cretan336

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιουλ 2020
Like
3.643
Πόντοι
1.706
εχουν κρατησει αλλους κι αλλους για χειροτερα.
Σιγα μη τους διωξουν επειδη εκαναν σεξ, ελεος. Μια επιπληξη (ή κατι αντιστοιχο) για τα ματια του κοσμου θα γινει μονο.
Αυτά τα παντέρμα τα μάτια......
Η μαλακία είναι πως αν έκαναν το έκαναν μέσα στο τμήμα.
Οπότε οι άνωθεν θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα αυστηροί για να μην θεωρεί ο κοσμάκης μπουρδέλο την αστυνομία.........:2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:

xxx_male

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Σεπ 2022
Like
8.247
Πόντοι
1.056
"Υπεύθυνη Δήλωση"

Με ατομική μου ευθύνη και έχοντας "σώας" τας φρένας δηλώνω:

Σήμερα Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2022 αποδέχομαι την διείσδυση του πέους του άντρας μου στον πολύτιμο κόλπο μου από τις 21:00 μέχρι της 21:30 ακριβώς.!

Απαγορεύω την χρονική επέκταση της διάρκειας της σεξουαλικής μας πράξης ρητώς, καθώς και την διείσδυση του πέους του άνω των 10 εκατοστών κατηγορηματικώς.!

Ένα λεπτό ή ένα εκατοστό παραπάνω θα το εκλάβω ως βιασμό και θα προσφύγω στις αρμόδιες αρχές.

Η Δηλούσα:
Ελεεινίδα η Ανεξάρτητη

cretan336

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιουλ 2020
Like
3.643
Πόντοι
1.706
"Υπεύθυνη Δήλωση"

Με ατομική μου ευθύνη και έχοντας "σώας" τας φρένας δηλώνω:

Σήμερα Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2022 αποδέχομαι την διείσδυση του πέους του άντρας μου στον πολύτιμο κόλπο μου από τις 21:00 μέχρι της 21:30 ακριβώς.!

Απαγορεύω την χρονική επέκταση της διάρκειας της σεξουαλικής μας πράξης ρητώς, καθώς και την διείσδυση του πέους του άνω των 10 εκατοστών κατηγορηματικώς.!

Ένα λεπτό ή ένα εκατοστό παραπάνω θα το εκλάβω ως βιασμό και θα προσφύγω στις αρμόδιες αρχές.

Η Δηλούσα:
Ελεεινίδα η Ανεξάρτητη
Γιατί ρε παλικάρια νομίζετε πως οι υπεύθυνες δηλώσεις έχουν πάει πλέον στο gov.gr και δεν χρειάζεται να τρέχεις για γνήσιο υπογραφής κλπ κλπ?????????????????????????????????

xxx_male

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Σεπ 2022
Like
8.247
Πόντοι
1.056
Σας παραθέτω και την ανάλογη αίτηση, ως προς τη συμπλήρωση και κατάθεση αυτής, εντός του προβλεπόμενου χρόνου.
66DF3EB6-5DD7-4AE3-8080-63F298A1D010.png

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.838
Πόντοι
6.536
Τύποι..!!!

Δεν υποστηρίζω πως οι αστυνομικοί έπραξαν σωστά εν ώρα εργασίας και στο χώρο εργασίας τους...
Ούτε καν ξέρω ποιος λέει αλήθεια για όλο αυτό περί "βιασμού"...

Αλλά...
Πείτε μου ειλικρινά ποιος δεν έχει "ερωτοτροπήσει" στο χώρο εργασίας του?

Ούτε μία φορά?
Ούτε καν το σκέφτηκε?
Ούτε ένα φιλί?
Ένα χούφτωμα?
Τίποτα.??

Να είμαστε ειλικρινείς σας παρακαλώ.!
Αν σέβεσαι τον εαυτό σου,σέβεσαι και τους άλλους.
Οπότε σέβεσαι και τον χώρο που εργάζονται-σαι.

Τα αυτονόητα λέμε.

Μετά την δουλειά κανόνισε μπούκια κτλ όσα θες....

Giorgos_Papadopoulos

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιουν 2011
Κριτικές
23
Like
822
Πόντοι
1.590
τύπε δεν ντρέπεσαι καθόλου ή δεν "κόβει" καθόλου?
Γιατί να ντρέπομαι για μια παρέα λεβεντόπαιδων που έδειχναν σε όλα τα κακομαθημένα βουτυρόπαιδα και τα άρρωστα γούστα τους, τι εστί βερίκοκο, εκεί που οι διεφθαρμένοι δικαστές (επίσης βουτυρόπαιδα) ακόμα δεν τολμούν;

Εμένα 'τρομοκρατούσε'; Την ελίτ τρομοκρατούσε. Στα @@ μου λοιπόν. Άλλωστε, τα ίδια τα βουτυρόπαιδα το πιστεύουν φανατικα΄το θατσερικό 'δεν υπάρχει κοινωνία'. Άρα, δεν χρειάζεται η πλειοψηφία να νοιάζεται για τον δικό τους τρόμο. Κυνικά και ορθολογικά.

Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Κριτικές
30
Like
20.492
Πόντοι
8.846
Γιατί να ντρέπομαι για μια παρέα λεβεντόπαιδων που έδειχναν σε όλα τα κακομαθημένα βουτυρόπαιδα και τα άρρωστα γούστα τους, τι εστί βερίκοκο, εκεί που οι διεφθαρμένοι δικαστές (επίσης βουτυρόπαιδα) ακόμα δεν τολμούν;

Εμένα 'τρομοκρατούσε'; Την ελίτ τρομοκρατούσε. Στα @@ μου λοιπόν. Άλλωστε, τα ίδια τα βουτυρόπαιδα το πιστεύουν φανατικα΄το θατσερικό 'δεν υπάρχει κοινωνία'. Άρα, δεν χρειάζεται η πλειοψηφία να νοιάζεται για τον δικό τους τρόμο.
Εμετικός...
"Λεβεντόπαιδα" μια αγέλη ανάρχιδων τρομακρατών που σκότωναν κόσμο.
Μαζί τους έπρεπε να σαπίζεις...

Poly Periergos

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2022
Like
33
Πόντοι
0
To δυσκολότερο πράγμα για τους περισσότερους είναι να παραδεχτούν ότι πίστευαν μαλακίες όσες αποδείξεις και να τους φέρεις. Δεν είναι τυχαίο που ο μπαρουφάκης είναι στη βουλή αντί στη φυλακή και ο σύριζα είναι 2ο κόμμα :zombie:
Σωστό. Να προσθέσω ότι ΔΕΝ μου κάνει εντύπωση φίλε, ούτε το περιεχόμενο καθαυτό κάποιων σχολίων, ούτε η σιγουριά, η βεβαιότητα και η αυτοπεποίθηση που αποπνέουν.

Τα σχόλια δεν γράφονται έστω με κάποιες εύλογες επιφυλάξεις, του τύπου «νομίζω ότι ίσως να υπάρχουν κάποια κενά στην αφήγηση της κοπέλας», ή «υποθέτω πως πιθανόν να υπάρχουν κάποιες εξηγήσεις» ή «χωρίς να ξέρω νομικά εικάζω ότι...». Τα ξέρουν όλα, δεν χωρά αμφιβολία.

Το μεγάλο γέλιο βέβαια είναι όταν τρακάρουν με την πραγματικότητα οπότε φυλάνε με στοργή τις απόψεις τους εκεί που δεν τις βλέπει ο ήλιος.

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.784
Πόντοι
3.656
Ιστροδικαστικη έκθεση έχουμε; Εκεινη η είδηση οτι έφυγε με ματωμενο μουνι ισχύει ή οχι; Η κάμερα έγραψε ή δεν έγραψε τελικα;
Αν είχε φύγει με ματωμένο μουνί, και το αποδείκνυε με Ιατροδικαστική Έκθεση, νομίζεις ότι θα τους άφηναν ελεύθερους με περιοριστικά μέτρα; Δεν γνωρίζω τι έγραψε η κάμερα. Ας κάνω όμως μια υπόθεση εργασίας. Αν στην κάμερα έχει εγγραφεί συναίνεση, και ήμουν αυτός που κατηγορούνταν, θα κρατούσα το υλικό κρυφό. Κι όταν είχαν όλοι ξεκατινιαστεί και ούρλιαζαν εναντίον μου, τότε θα τους το έτριβα στα μούτρα και στη συνέχεια θα πήγαινα σε ένα πού μεγάλο Δικηγορικό Γραφείο και θα έκανα συμφωνία. Αγωγή για Δυσφήμιση εναντίον όλων, τα μισά δικά μου, τα μισά δικά τους

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom