δεν έχεις παιδιά και όπως κάθε φιλόζωη , παραμένεις τα δικαιώματα τους . όπως λες κ εσυ στα Σαλονικιωτικα . Πάνε να ασχοληθείς με κανένα λυκόσκυλα και μην ασχολείσαι με παιδιά κ κοριτσάκια 19χρονα που τα λες καργιολακια ... τα ζώα με τα ζώααν χέστηκες βούλωσε το γιατί σαν να επιζητάς να βιάσουν εσένα την επόμενη φορά. λάβετε θέση καθαρή ρε άμπάλοι όλοι σας . Απαλλαχθείτε από τον ραγιά που υποτάσσεται στην εξουσία. Όσο για εσένα φρόντισε να πας σε γιατρό μήπως σου τοποθετήσει πάλι τα αρχιδια που σου έκοψαν...κυριολεκτικά όμως. κανένας δεν τολμά να στο πει και κάθε μαλακακος προκειμένου να γαμησει στην ουρά αποδέχεται τις παρανοφασιστικες σου συμπεριφορές. ψυχανάλυση και ηρεμιστικά για αρχή.... τις αναλύσεις αυτές άφησε τες για αυτούς που έχουν άποψη πέρα από την πεζοδρόμια αμπελοφιλοσοφία σου . Μην απαντήσεις γιατί σε έχω γραμμένη. Απλά οφειλω σε τέτοια αίσχη να διατηρώ την ισορροπία.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Συνελήφθησαν οι δύο αστυνομικοί για το βιασμό της 21χρονης μέσα στο ΑΤ Ομονοίας
- Μέλος που άνοιξε το νήμα kuzia
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 397
- Εμφανίσεις 30K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Helena - Nayomi
Call-Girl
- Εγγρ.
- 10 Φεβ 2020
- Like
- 16.096
Μωρη πάρε τ αρχιδια δεν διαβάζω καν τι λες, μέχρι τη λέξη "βουλωστο" έφτασα και νευριασα. Μωρη λουλα.αν χέστηκες βούλωσε το γιατί σαν να επιζητάς να βιάσουν εσένα την επόμενη φορά. λάβετε θέση καθαρή ρε άμπάλοι όλοι σας . Απαλλαχθείτε από τον ραγιά που υποτάσσεται στην εξουσία. Όσο για εσένα φρόντισε να πας σε γιατρό μήπως σου τοποθετήσει πάλι τα αρχιδια που σου έκοψαν...κυριολεκτικά όμως. κανένας δεν τολμά να στο πει και κάθε μαλακακος προκειμένου να γαμησει στην ουρά αποδέχεται τις παρανοφασιστικες σου συμπεριφορές. ψυχανάλυση και ηρεμιστικά για αρχή.... τις αναλύσεις αυτές άφησε τες για αυτούς που έχουν άποψη πέρα από την πεζοδρόμια αμπελοφιλοσοφία σου . Μην απαντήσεις γιατί σε έχω γραμμένη. Απλά οφειλω σε τέτοια αίσχη να διατηρώ την ισορροπία.
δεν χρειάζεται να διαβάσεις ασχολήσου με λυκόσκυλα. για ανθρώπους μην εκφέρει αποψηΜωρη πάρε τ αρχιδια δεν διαβάζω καν τι λες, μέχρι τη λέξη "βουλωστο" έφτασα και νευριασα. Μωρη λουλα.
Helena - Nayomi
Call-Girl
- Εγγρ.
- 10 Φεβ 2020
- Like
- 16.096
Μαλακα θέλω να σε σαπισω στο ξύλο, που μιλάς έτσι για, τα ζωάκια καριολη της σειράς και για τις 19 χρονιές πουτανες τις παντρεύεσαι. Ρε ουστ σίχαμα της κοινωνίας καριολη της σειραςδεν έχεις παιδιά και όπως κάθε φιλόζωη , παραμένεις τα δικαιώματα τους . όπως λες κ εσυ στα Σαλονικιωτικα . Πάνε να ασχοληθείς με κανένα λυκόσκυλα και μην ασχολείσαι με παιδιά κ κοριτσάκια 19χρονα που τα λες καργιολακια ... τα ζώα με τα ζώα
Κασσιδιαρη ψήφισες...μαζί με το υπόλοιπο τελειωμένο αυτοκαταστροφικο 10% των πλέον βλαμμενων Ελλήνων... όντως είναι αντιδημοκρατικο να έχουν όλοι ψηφοΜωρη πάρε τ αρχιδια δεν διαβάζω καν τι λες, μέχρι τη λέξη "βουλωστο" έφτασα και νευριασα. Μωρη λουλα.
Helena - Nayomi
Call-Girl
- Εγγρ.
- 10 Φεβ 2020
- Like
- 16.096
Δεν είναι άνθρωποι οι πουτανες στην ψυχή.δεν χρειάζεται να διαβάσεις ασχολήσου με λυκόσκυλα. για ανθρώπους μην εκφέρει αποψη
unknowndark
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Αυγ 2016
- Like
- 5.401
- Πόντοι
- 1.056
Όπως προκύπτει από τα μέχρι στιγμής στοιχεία, η κοπέλα βιάστηκε διαδοχικά παρά την αιμορραγία που προκλήθηκε - Δεν διέθετε λειτουργικές κάμερες το ΑΤ Ομονοίας
Διαδοχικά βίασαν τη 19χρονη στο ΑΤ Ομονοίας - Στο διπλανό δωμάτιο υπήρχαν αστυνομικοί
Όπως προκύπτει από τα μέχρι στιγμής στοιχεία, η κοπέλα βιάστηκε διαδοχικά παρά την αιμορραγία που προκλήθηκε - Δεν διέθετε λειτουργικές κάμερες το ΑΤ Ομονοίας #CNNgrNews
www.cnn.gr
Helena - Nayomi
Call-Girl
- Εγγρ.
- 10 Φεβ 2020
- Like
- 16.096
Σιγά μην ψήφισα τον καριολη τον Αλβανό. Είμαι ΝΔ με το κεφάλαιο. Και βουλωστο δεν θέλω να σου μιλάω λο. Παρε κανένα 19 χρόνο πουτανι κι άσε με μεναΚασσιδιαρη ψήφισες...μαζί με το υπόλοιπο τελειωμένο αυτοκαταστροφικο 10% των πλέον βλαμμενων Ελλήνων... όντως είναι αντιδημοκρατικο να έχουν όλοι ψηφο
TNT!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.980
- Πόντοι
- 456
Σιγά μην ψήφισα τον καριολη τον Αλβανό. Είμαι ΝΔ με το κεφάλαιο. Και βουλωστο δεν θέλω να σου μιλάω λο. Παρε κανένα 19 χρόνο πουτανι κι άσε με μενα
enduro
Μέγας
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2014
- Like
- 15.786
- Πόντοι
- 3.656
Ας τους διώξουν να δούμε που θα βρουν δουλειά με τα μυαλά που κουβαλάνε....
οι μπατσοι εχουν παντα σιγουρη δουλεια τυπε ακομα κι αν τους διωξουνε
★ Tony xx ★
Μέγας
- Εγγρ.
- 30 Μαΐ 2019
- Κριτικές
- 3
- Like
- 18.086
- Πόντοι
- 3.556
Αλβανός ο κασιδιάρης?Σιγά μην ψήφισα τον καριολη τον Αλβανό. Είμαι ΝΔ με το κεφάλαιο. Και βουλωστο δεν θέλω να σου μιλάω λο. Παρε κανένα 19 χρόνο πουτανι κι άσε με μενα
Επειδή τον εγαμανε οι Αλβανοί στην φυλακή πήρε αλβανική υπηκοότητα?
enduro
Μέγας
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2014
- Like
- 15.786
- Πόντοι
- 3.656
ρε μαλάκες δεν πάμε καλά...έχει ξεφύγει ο κόσμος...
θα αρχίσω να πιστευω τον σαντμαν τελικά ότι κανένας δε γαμάει κι είναι όλοι στα κάγκελα
και έκαναν ότι έκαναν, και μέσα στο τμήμα?
ΨΥΧΙΑΤΡΕΙΟ
τυπε δεν γινεται να μην γαμουνε οι τυποι
εκει που ζητιανευω βλεπω συνεχεια ζευγαρια
Helena - Nayomi
Call-Girl
- Εγγρ.
- 10 Φεβ 2020
- Like
- 16.096
Χιχιχι. Έτσι τον λέω, όταν σιχαίνομαι κι απεχθάνομαι κάποιους με συγκεκριμένη δράση, φάτσα και συμπεριφοράΑλβανός ο κασιδιάρης?
Επειδή τον εγαμανε οι Αλβανοί στην φυλακή πήρε αλβανική υπηκοότητα?
παρε τον κτηνίατρο τηλ να σε ηρεμησειΜαλακα θέλω να σε σαπισω στο ξύλο, που μιλάς έτσι για, τα ζωάκια καριολη της σειράς και για τις 19 χρονιές πουτανες τις παντρεύεσαι. Ρε ουστ σίχαμα της κοινωνίας καριολη της σειρας
enduro
Μέγας
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2014
- Like
- 15.786
- Πόντοι
- 3.656
Το οτι θα τους διώξουν ειναι το λιγότερο, θα πανε και φυλακη.
πουτσα τους τυπε.θα κανουν εντατικα μαθηματα στην στενη με τηγανοκεφαλους και ασβερκους,και θα βγουν στην πιατσα ειδικοι στο αντικειμενο
enduro
Μέγας
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2014
- Like
- 15.786
- Πόντοι
- 3.656
Και όταν βγουν με το μητρώο που θα έχουν όλα τα αφεντικά θα τους κάνουν πίπες για το ποιος θα τους πάρει στην δουλειά του.
τυπε στην δουλεια που θα τους παρουν ο καλυτερος εχει σκοτωσει τη μανα του
Αλβανός που έγινε Αλβανη με αποτυχημένο χειρουργείο είσαι εσύ . Δημοτικό χαριστικά πρέπει να τελείωσες. Μάζεψε την κλειτοριδα σου και τα μουνοχειλα που ήταν αρχιδιαΣιγά μην ψήφισα τον καριολη τον Αλβανό. Είμαι ΝΔ με το κεφάλαιο. Και βουλωστο δεν θέλω να σου μιλάω λο. Παρε κανένα 19 χρόνο πουτανι κι άσε με μενα
Helena - Nayomi
Call-Girl
- Εγγρ.
- 10 Φεβ 2020
- Like
- 16.096
Μη με ξαναπείς αυτή τη βρισιά θα σε γαμησω ρε μαλακα. Ουστ.Αλβανός που έγινε Αλβανη με αποτυχημένο χειρουργείο είσαι εσύ . Δημοτικό χαριστικά πρέπει να τελείωσες. Μάζεψε την κλειτοριδα σου και τα μουνοχειλα που ήταν αρχιδια
unknowndark
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Αυγ 2016
- Like
- 5.401
- Πόντοι
- 1.056
πουτσα τους τυπε.θα κανουν εντατικα μαθηματα στην στενη με τηγανοκεφαλους και ασβερκους,και θα βγουν στην πιατσα ειδικοι στο αντικειμενο
στην στενή θα τους κάνουν το κουλούρι σουρωτήρι......αν δεν τους βάλουν στην vip πτέρυγα
enduro
Μέγας
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2014
- Like
- 15.786
- Πόντοι
- 3.656
Σταμάτα πια τις μαλακίες ρε τύπε.
Έλεος
μπατσος εισαι και θα μου τι θα κανω;
Καλά τύπε, συνέχισε λοιπόν τις μαλακίες...
ευχαριστω για την αδεια
επος λεμε τυποι