Νέα

Συνελήφθησαν οι δύο αστυνομικοί για το βιασμό της 21χρονης μέσα στο ΑΤ Ομονοίας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kuzia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 397
  • Εμφανίσεις 30K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

soustas

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2007
Κριτικές
5
Like
76
Πόντοι
1
αν χέστηκες βούλωσε το γιατί σαν να επιζητάς να βιάσουν εσένα την επόμενη φορά. λάβετε θέση καθαρή ρε άμπάλοι όλοι σας . Απαλλαχθείτε από τον ραγιά που υποτάσσεται στην εξουσία. Όσο για εσένα φρόντισε να πας σε γιατρό μήπως σου τοποθετήσει πάλι τα αρχιδια που σου έκοψαν...κυριολεκτικά όμως. κανένας δεν τολμά να στο πει και κάθε μαλακακος προκειμένου να γαμησει στην ουρά αποδέχεται τις παρανοφασιστικες σου συμπεριφορές. ψυχανάλυση και ηρεμιστικά για αρχή.... τις αναλύσεις αυτές άφησε τες για αυτούς που έχουν άποψη πέρα από την πεζοδρόμια αμπελοφιλοσοφία σου . Μην απαντήσεις γιατί σε έχω γραμμένη. Απλά οφειλω σε τέτοια αίσχη να διατηρώ την ισορροπία.
δεν έχεις παιδιά και όπως κάθε φιλόζωη , παραμένεις τα δικαιώματα τους . όπως λες κ εσυ στα Σαλονικιωτικα . Πάνε να ασχοληθείς με κανένα λυκόσκυλα και μην ασχολείσαι με παιδιά κ κοριτσάκια 19χρονα που τα λες καργιολακια ... τα ζώα με τα ζώα

Helena - Nayomi

Call-Girl
Εγγρ.
10 Φεβ 2020
Like
16.096
αν χέστηκες βούλωσε το γιατί σαν να επιζητάς να βιάσουν εσένα την επόμενη φορά. λάβετε θέση καθαρή ρε άμπάλοι όλοι σας . Απαλλαχθείτε από τον ραγιά που υποτάσσεται στην εξουσία. Όσο για εσένα φρόντισε να πας σε γιατρό μήπως σου τοποθετήσει πάλι τα αρχιδια που σου έκοψαν...κυριολεκτικά όμως. κανένας δεν τολμά να στο πει και κάθε μαλακακος προκειμένου να γαμησει στην ουρά αποδέχεται τις παρανοφασιστικες σου συμπεριφορές. ψυχανάλυση και ηρεμιστικά για αρχή.... τις αναλύσεις αυτές άφησε τες για αυτούς που έχουν άποψη πέρα από την πεζοδρόμια αμπελοφιλοσοφία σου . Μην απαντήσεις γιατί σε έχω γραμμένη. Απλά οφειλω σε τέτοια αίσχη να διατηρώ την ισορροπία.
Μωρη πάρε τ αρχιδια δεν διαβάζω καν τι λες, μέχρι τη λέξη "βουλωστο" έφτασα και νευριασα. Μωρη λουλα.

soustas

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2007
Κριτικές
5
Like
76
Πόντοι
1
Μωρη πάρε τ αρχιδια δεν διαβάζω καν τι λες, μέχρι τη λέξη "βουλωστο" έφτασα και νευριασα. Μωρη λουλα.
δεν χρειάζεται να διαβάσεις ασχολήσου με λυκόσκυλα. για ανθρώπους μην εκφέρει αποψη

Helena - Nayomi

Call-Girl
Εγγρ.
10 Φεβ 2020
Like
16.096
δεν έχεις παιδιά και όπως κάθε φιλόζωη , παραμένεις τα δικαιώματα τους . όπως λες κ εσυ στα Σαλονικιωτικα . Πάνε να ασχοληθείς με κανένα λυκόσκυλα και μην ασχολείσαι με παιδιά κ κοριτσάκια 19χρονα που τα λες καργιολακια ... τα ζώα με τα ζώα
Μαλακα θέλω να σε σαπισω στο ξύλο, που μιλάς έτσι για, τα ζωάκια καριολη της σειράς και για τις 19 χρονιές πουτανες τις παντρεύεσαι. Ρε ουστ σίχαμα της κοινωνίας καριολη της σειρας

soustas

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2007
Κριτικές
5
Like
76
Πόντοι
1
Κασσιδιαρη ψήφισες...μαζί με το υπόλοιπο τελειωμένο αυτοκαταστροφικο 10% των πλέον βλαμμενων Ελλήνων... όντως είναι αντιδημοκρατικο να έχουν όλοι ψηφο

unknowndark

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Αυγ 2016
Like
5.401
Πόντοι
1.056
Όπως προκύπτει από τα μέχρι στιγμής στοιχεία, η κοπέλα βιάστηκε διαδοχικά παρά την αιμορραγία που προκλήθηκε - Δεν διέθετε λειτουργικές κάμερες το ΑΤ Ομονοίας

Helena - Nayomi

Call-Girl
Εγγρ.
10 Φεβ 2020
Like
16.096
Κασσιδιαρη ψήφισες...μαζί με το υπόλοιπο τελειωμένο αυτοκαταστροφικο 10% των πλέον βλαμμενων Ελλήνων... όντως είναι αντιδημοκρατικο να έχουν όλοι ψηφο
Σιγά μην ψήφισα τον καριολη τον Αλβανό. Είμαι ΝΔ με το κεφάλαιο. Και βουλωστο δεν θέλω να σου μιλάω λο. Παρε κανένα 19 χρόνο πουτανι κι άσε με μενα

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.086
Πόντοι
3.556
Σιγά μην ψήφισα τον καριολη τον Αλβανό. Είμαι ΝΔ με το κεφάλαιο. Και βουλωστο δεν θέλω να σου μιλάω λο. Παρε κανένα 19 χρόνο πουτανι κι άσε με μενα
Αλβανός ο κασιδιάρης?
Επειδή τον εγαμανε οι Αλβανοί στην φυλακή πήρε αλβανική υπηκοότητα?

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.786
Πόντοι
3.656
ρε μαλάκες δεν πάμε καλά...έχει ξεφύγει ο κόσμος...
θα αρχίσω να πιστευω τον σαντμαν τελικά ότι κανένας δε γαμάει κι είναι όλοι στα κάγκελα :confused:

και έκαναν ότι έκαναν, και μέσα στο τμήμα?
ΨΥΧΙΑΤΡΕΙΟ

τυπε δεν γινεται να μην γαμουνε οι τυποι :confused::confused::confused:
εκει που ζητιανευω βλεπω συνεχεια ζευγαρια :confused::confused::confused:

Helena - Nayomi

Call-Girl
Εγγρ.
10 Φεβ 2020
Like
16.096
Αλβανός ο κασιδιάρης?
Επειδή τον εγαμανε οι Αλβανοί στην φυλακή πήρε αλβανική υπηκοότητα?
Χιχιχι. Έτσι τον λέω, όταν σιχαίνομαι κι απεχθάνομαι κάποιους με συγκεκριμένη δράση, φάτσα και συμπεριφορά

soustas

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2007
Κριτικές
5
Like
76
Πόντοι
1
Μαλακα θέλω να σε σαπισω στο ξύλο, που μιλάς έτσι για, τα ζωάκια καριολη της σειράς και για τις 19 χρονιές πουτανες τις παντρεύεσαι. Ρε ουστ σίχαμα της κοινωνίας καριολη της σειρας
παρε τον κτηνίατρο τηλ να σε ηρεμησει

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.786
Πόντοι
3.656
Το οτι θα τους διώξουν ειναι το λιγότερο, θα πανε και φυλακη.

πουτσα τους τυπε.θα κανουν εντατικα μαθηματα στην στενη με τηγανοκεφαλους και ασβερκους,και θα βγουν στην πιατσα ειδικοι στο αντικειμενο :wanker::wanker::wanker:

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.786
Πόντοι
3.656
Και όταν βγουν με το μητρώο που θα έχουν όλα τα αφεντικά θα τους κάνουν πίπες για το ποιος θα τους πάρει στην δουλειά του.

τυπε στην δουλεια που θα τους παρουν ο καλυτερος εχει σκοτωσει τη μανα του :confused::confused::confused:

soustas

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2007
Κριτικές
5
Like
76
Πόντοι
1
Αλβανός που έγινε Αλβανη με αποτυχημένο χειρουργείο είσαι εσύ . Δημοτικό χαριστικά πρέπει να τελείωσες. Μάζεψε την κλειτοριδα σου και τα μουνοχειλα που ήταν αρχιδια

Helena - Nayomi

Call-Girl
Εγγρ.
10 Φεβ 2020
Like
16.096
Αλβανός που έγινε Αλβανη με αποτυχημένο χειρουργείο είσαι εσύ . Δημοτικό χαριστικά πρέπει να τελείωσες. Μάζεψε την κλειτοριδα σου και τα μουνοχειλα που ήταν αρχιδια
Μη με ξαναπείς αυτή τη βρισιά θα σε γαμησω ρε μαλακα. Ουστ.

unknowndark

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Αυγ 2016
Like
5.401
Πόντοι
1.056
πουτσα τους τυπε.θα κανουν εντατικα μαθηματα στην στενη με τηγανοκεφαλους και ασβερκους,και θα βγουν στην πιατσα ειδικοι στο αντικειμενο :wanker::wanker::wanker:

στην στενή θα τους κάνουν το κουλούρι σουρωτήρι......αν δεν τους βάλουν στην vip πτέρυγα

• Like
Αντιδράσεις: enduro

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.786
Πόντοι
3.656
Σταμάτα πια τις μαλακίες ρε τύπε.
Έλεος

μπατσος εισαι και θα μου τι θα κανω;

Καλά τύπε, συνέχισε λοιπόν τις μαλακίες...

ευχαριστω για την αδεια

επος λεμε τυποι :2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom