Νέα

Συνελήφθησαν οι δύο αστυνομικοί για το βιασμό της 21χρονης μέσα στο ΑΤ Ομονοίας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kuzia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 397
  • Εμφανίσεις 30K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.994
Πόντοι
9.297
Τρέλανε τον κόσμο ο Κουλης με τη καραντίνα του
Μέχρι και το ψάρεμα και το κυνήγι απαγόρευε
Έτσι έγιναν πολλοι βιαστές - παιδεραστες...
Είναι άλλο να ψαρεύει η να κυνηγάει κάποιος μόνος η με ένα η δύο άλλα άτομα σε απόσταση και άλλο να μαζεύονται ολόκληρες γειτονιές όπως γινεται παραδοσιακα σε κυνήγι αγριογούρουνου ....
Αν κάποιος ήταν σαπακι ψυχικά ,τα ίδια σκατα θα ήταν αν πήγαινε για κυνήγι η για ψάρεμα...απλώς μπορεί να εκδηλωνόταν με άλλον τρόπο όπως με καυγάδες πάνω στο κυνήγι και το ψάρεμα .

• Like
Αντιδράσεις: enduro

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.994
Πόντοι
9.297
ΟΧΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΦΡΟΥΡΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ!:police:

ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ! :woldman:

ΚΑΙ ΚΑΘΕ 4 ΜΗΝΕΣ ΨΥΧΟΜΕΤΡΙΚΑ ΤΕΣΤ ΣΕ ΟΛΟΥΣ....!!!!:police::police::police::police::police::police::police::police::police::police::police::police::police::police::police::police::police::police::police::police::police::police::police::police::police::police::police::police::police::police::police::police::police::police::police::police::police::police::police::police::police::police::police::police::police::police::police::police::police::police::police::police::police::police::police:
Είναι σαν το φαστ φουντ....τρώγεται γρήγορα ,σε χορταινει....κατά πόσο σε θρέφει είναι πάντα ένα θέμα.

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.440
Πόντοι
34.538
ΟΧΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΦΡΟΥΡΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ!:police:

ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ! :woldman:

ΚΑΙ ΚΑΘΕ 4 ΜΗΝΕΣ ΨΥΧΟΜΕΤΡΙΚΑ ΤΕΣΤ ΣΕ ΟΛΟΥΣ....!!!!:police::police::police::police::police::police::police::police::police::police::police::police::police::police::police::police::police::police::police::police::police::police::police::police::police::police::police::police::police::police::police::police::police::police::police::police::police::police::police::police::police::police::police::police::police::police::police::police::police::police::police::police::police::police::police:
Να τους βρουμε και γκομενα..να εχουμε ησυχο το κεφαλι μας...

Mpratan

Μέγας
Εγγρ.
29 Δεκ 2019
Κριτικές
21
Like
11.292
Πόντοι
4.546
Οι Ειδ.Φρουροι επειδή προέρχονται από Ειδ.Δυναμεις θεωρούνται "πιο έτοιμοι"...άρα δεν χρειάζονται πολύ χρόνο εκπαίδευσης.
Εξάλλου δεν τους χρειάζονται για ποικιλία αποστολών όπως τους Αστυφύλακες της Σχολής.
Είναι η διαφορά ανάμεσα στους Μόνιμους Υπαξιωματικούς των Εν.Δυναμεων και στους ΕΠ.ΟΠ.
Κατά κύριο λόγο περιπολίες κάνουν, άντε και κανά έλεγχο.

Odin_

Ανώτατος
Εγγρ.
1 Δεκ 2014
Κριτικές
34
Like
29.296
Πόντοι
11.146
Και όταν βγουν με το μητρώο που θα έχουν όλα τα αφεντικά θα τους κάνουν πίπες για το ποιος θα τους πάρει στην δουλειά του.
....μπατσοι, στο καγκελο και περιμενεις να βγουν? Χλωμο το κοβω.....

STELIOS77

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Δεκ 2005
Κριτικές
28
Like
2.824
Πόντοι
6.265
"Όπως προέκυψε, η 19χρονη παθούσα, περί την 22:00΄ ώρα της 11-10-2022 προσέγγισε τέσσερις αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., εν ώρα υπηρεσίας, οι οποίοι ήταν σε δυο μηχανές, σταθμευμένες πλησίον του σταθμού Η.Σ.Α.Π. Θησείου, προκειμένου να τους κάνει κάποιες ερωτήσεις. Αφού συζήτησε μαζί τους για λίγη ώρα και της συστήθηκαν και της πρότειναν να συναντηθούν αργότερα στο Αστυνομικό Τμήμα Ομόνοιας"
Καθ’ όλη τη διάρκεια των ανωτέρω γενετήσιων πράξεων, όπως κατέθεσε η 19χρονη παθούσα, δεν απειλήθηκε, ούτε της ασκήθηκε σωματική βία από τους αστυνομικούς, πλην όμως ήταν φοβισμένη και δεν συναινούσε σε αυτές».

Πηγε μονη της (καλα οτι εγινε σε τμημα δειχνει ποσο κυριολεκτικα μπουρδελο ειναι η αστυνομια του κνιτη υπουργου προ πο)
Λεει οτι δεν την απειλησαν δεν τις ασκησαν βια αλλα δεν συνενουσε

Μμμ..μαλιστα δηλαδη να φυγει απο εκει δεν εκανε κινηση αφου δεν την απειλησαν ουτε ασκησαν βια η να φωναξει?..

Άχθος Αρούρης

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Απρ 2021
Κριτικές
65
Like
20.403
Πόντοι
14.936
Πλάκα πλάκα μια φορά πήγα να στουκαρω στην Ομόνοια με
καρούμπαλαδικο γιατί παραβίασα εγώ στοπ από μαλακια μου
μεγαλη και με έκλεισαν τσαμπουκαλιστικα τα αλάνια και ήρθαν στο
τζαμί και με καραμουζιασαν λαϊκά σαν καγκουρες..
Ούτε να δουν αν έχω πιει,ούτε αν έχω χαρτιά αμαξιού ούτε τίποτα..
Φάτσες?
Άστο λέμε...
Αλεπουδιαρηδες..
Κάποια στιγμή το τμήμα Ομόνοιας και Μενιδίου είχαν βγει τα 2 πιο
διεφθαρμένα τμήματα όλης της Ελληνικής επικράτειας..
Από την άλλη τα τμήματα είναι το μόνο πρόβλημα στην μπανανία που ζούμε?
Γάμησε τα από όπου και να το πιάσεις..

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.243
Πόντοι
10.336
Πλάκα πλάκα μια φορά πήγα να στουκαρω στην Ομόνοια με
καρούμπαλαδικο γιατί παραβίασα εγώ στοπ από μαλακια μου
μεγαλη και με έκλεισαν τσαμπουκαλιστικα τα αλάνια και ήρθαν στο
τζαμί και με καραμουζιασαν λαϊκά σαν καγκουρες..
Ούτε να δουν αν έχω πιει,ούτε αν έχω χαρτιά αμαξιού ούτε τίποτα..
Φάτσες?
Άστο λέμε...
Αλεπουδιαρηδες..
Κάποια στιγμή το τμήμα Ομόνοιας και Μενιδίου είχαν βγει τα 2 πιο
διεφθαρμένα τμήματα όλης της Ελληνικής επικράτειας..
Από την άλλη τα τμήματα είναι το μόνο πρόβλημα στην μπανανία που ζούμε?
Γάμησε τα από όπου και να το πιάσεις..
το τμημα της ομονοιας ειναι ο μεγαλυτερος καρκινος του κεντρου, οι πιο αθλιοι μπατσοι με βραβεια αθλιοτητας. Μετα απο διαφορες προσωπικες αλλα και φιλων εμπειριες, τιποτα, απλα μην μπλεξεις, ουτε απεξω μην περασεις να εισαι σιγουρος.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.994
Πόντοι
9.297
"Όπως προέκυψε, η 19χρονη παθούσα, περί την 22:00΄ ώρα της 11-10-2022 προσέγγισε τέσσερις αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., εν ώρα υπηρεσίας, οι οποίοι ήταν σε δυο μηχανές, σταθμευμένες πλησίον του σταθμού Η.Σ.Α.Π. Θησείου, προκειμένου να τους κάνει κάποιες ερωτήσεις. Αφού συζήτησε μαζί τους για λίγη ώρα και της συστήθηκαν και της πρότειναν να συναντηθούν αργότερα στο Αστυνομικό Τμήμα Ομόνοιας"
Καθ’ όλη τη διάρκεια των ανωτέρω γενετήσιων πράξεων, όπως κατέθεσε η 19χρονη παθούσα, δεν απειλήθηκε, ούτε της ασκήθηκε σωματική βία από τους αστυνομικούς, πλην όμως ήταν φοβισμένη και δεν συναινούσε σε αυτές».

Πηγε μονη της (καλα οτι εγινε σε τμημα δειχνει ποσο κυριολεκτικα μπουρδελο ειναι η αστυνομια του κνιτη υπουργου προ πο)
Λεει οτι δεν την απειλησαν δεν τις ασκησαν βια αλλα δεν συνενουσε

Μμμ..μαλιστα δηλαδη να φυγει απο εκει δεν εκανε κινηση αφου δεν την απειλησαν ουτε ασκησαν βια η να φωναξει?..
Δεν φταίει ο υπουργός.Ο υπουργός δεν ξέρει .
Σε κανέναν συνάδελφο τους δεν δημιουργήθηκαν υποψίες γιατί θα νόμιζαν ότι την συλλάβανε.
Ίσως ήθελαν να εκπληρώσουν μια φαντασίωση τους όλοι μαζί...χαζά παιδιά χαρά γεμάτα.Τωρα ας ζησουν και την φαντασίωση του σεξ μέσα σε φυλακές για να το νιώσουν από ...
κάθε πλευρά!

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.086
Πόντοι
3.556
Το αστυνομικό τμήμα που βίασαν μια 19χρονη και την βιντεοσκοπούσαν, ειναι το ίδιο τμήμα που δείχνει αστυνομικούς να βρέχουν ανάπηρη γυναίκα;;
Ο κατήφορος.

Helena - Nayomi

Call-Girl
Εγγρ.
10 Φεβ 2020
Like
15.567
Σιγά μην τη βίασαν. Μια πουτανα της σειράς είναι. Αποκλείεται να τη βιασαν και πιστεύω όλα έγιναν επίτηδες και ότι αυτά που βρήκε ο ιατροδιακαστηςβτα τα τα έκανε αυτή μέτα στο μουνι της. Κρίμα, εγώ είμαι με τα παιδιά. Αποκλείετε να τη βίασαν μέσα στο τμήμα. Απλώς είναι καγκουρες διψασμένοι για γαμησι και τσίμπησαν και το είδαν σαν πλακα. Είναι ηλιθιοι. Τους παγίδευσε το πουτανι. Έχουμε γεμίσει πουτανες στην ψυχή. Απλώς πήγαινε φιρί φιρί, γαμηθηκε σαν την καριόλα στη Σαλονίκη και μετά είπε παπαριες. Τι δουλειά έχει στα υπόγεια του τμήματος αν δεν γούσταρε πουτσα? Ρε δεν μπορώ άλλο με τις πουτανες στην ψυχή.

unknowndark

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Αυγ 2016
Like
5.339
Πόντοι
1.056
Σιγά μην τη βίασαν. Μια πουτανα της σειράς είναι. Αα τη γαμησα και πιστεύω όλα έγιναν επίτηδες και ότι αυτά που βρήκε ο ιατροδιακαστηςβτα έκανε αυτή μέρα στο μουνι της. Κρίμα, εγώ είμαι με τα παιδιά. Αποκλείετε να τη βίασαν μέσα στο τμήμα. Απλώς είναι καγκουρες διψασμένοι για γαμησι και τσίμπησαν και το είδαν σαν πλακα. Είναι ηλιθιοι. Τους παγίδευσε το πουτανι. Έχουμε γεμίσει πουτανες στην ψυχή.

καταλαβαίνεις τι γράφεις .... ?

Helena - Nayomi

Call-Girl
Εγγρ.
10 Φεβ 2020
Like
15.567
Πάρε τ αρχιδια μ άμα δεν καταλαβαίνεις εσύ. Εμένα τι με νοιάζει?
Απλώς τους κουνήθηκε η καριόλα η πουτανα, πηγαν στο υπόγειο και περίμενε τι ακριβώς στο υπόγειο εκεί που έχουν τα πακιστανια? Βέβαια τα χαζά της ΔΙΑΣ το εχαψαν αμασητο και καλα καυλα εξουσία, θα κάνουμε αυτά που κάνουν στις τσόντες. Είναι ντιπ και την πάτησαν με την πουτανα. Κρίμα. Μπορεί να ητο και λιγο ασχημούλη δες κι έχουν χαμηλή αυτοπεποίθηση και χάρηκαν που θα γαμουσαν στο τμήμα. Παιχνίδια και την πάτησαν. Κρίμα. Εμένα δεν με νοιάζει να σου πω, μόνο κακό στα ζωακια να μην κάνουν όπως εκείνο το καθίκι που σκότωσε το σκυλάκι. Αλλιώς χεστηκα να σου πω.

rantanplangr30

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Σεπ 2013
Κριτικές
39
Like
5.050
Πόντοι
2.696
Οι Ειδικοί Φρουροί περνάνε εκπαίδευση 9 μηνών από αστυνομικούς.Η διαφορά από τους αποφοίτους αστυνομικών σχολών είναι ότι δεν κάνουν καθήκοντα ανακριτικού υπαλλήλου.Τα παιδάκια που τελειώνουν σχολή δηλαδή αλλά δεν υπηρετούν γιατί είναι καλύτεροι δηλαδή;Έχω φίλο Ειδικό Φρουρό που ήταν στα ΟΥΚ ξέρει 2 ξένες γλώσσες άπταιστα και είχε μόρια και μπήκε.Είναι καλύτερα εκπαιδευμένο ένα παιδάκι που έχει τελειώσει τη σχολή δηλαδή από τον ΟΥΚα;

Όσον αφορά το περιστατικό ακόμα κανείς δεν ξέρει.Απλώς η καταγγελία ήρθε σε μια ώρα που η κυβέρνηση είναι στριμωγμένη με τον τομάρι που έβγαλε στο κλαρί το παιδάκι και βρήκαν εξιλαστήρια θύματα.Αν αθωωθούν δε θα το μάθει κανείς διότι δεν πουλάει η είδηση της αθώωσης τους.Η κατηγορία πουλάει περισσότερο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom