Νέα

Συνελήφθησαν οι δύο αστυνομικοί για το βιασμό της 21χρονης μέσα στο ΑΤ Ομονοίας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kuzia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 397
  • Εμφανίσεις 30K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.849
Πόντοι
9.931
Ρε πουστη μου τη αρρώστια εχετε κάποιοι!!;; Δεν υπάρχει θεμα που να μην κοτσάρετε μεσα την ΝΔ!! Πηγαίνατε και γράψτε για την ΝΔ και στο θεμα «Τι τρεχει επιτέλους με αυτες τις ελλεεινιδες» και στο «Τεχνικα θεματα για το site»:jerking::idiot::uglystupid:

unknowndark

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Αυγ 2016
Like
5.339
Πόντοι
1.056
Οι Ειδ.Φρουροι επειδή προέρχονται από Ειδ.Δυναμεις θεωρούνται "πιο έτοιμοι"...άρα δεν χρειάζονται πολύ χρόνο εκπαίδευσης.
Εξάλλου δεν τους χρειάζονται για ποικιλία αποστολών όπως τους Αστυφύλακες της Σχολής.
Είναι η διαφορά ανάμεσα στους Μόνιμους Υπαξιωματικούς των Εν.Δυναμεων και στους ΕΠ.ΟΠ.

καθόλου έτοιμοι δεν ειναι και η εκπαίδευση ειναι τουλάχιστον ελλιπείς.....

έχω συμμαθητή που έγινε ειδικός φρουρός μέσω προκήρυξης και ούτε ειδ.δυνάμεις έχει πάει ούτε τίποτα,
και οταν τον ρώτησα αν τους μαθαίνουν τον "κώδικα ποινικής δικονομίας", μου λέει "τι ειναι αυτό?" κοιτώντας σαν χάνος....

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.440
Πόντοι
34.538
Ρε πουστη μου τη αρρώστια εχετε κάποιοι!!;; Δεν υπάρχει θεμα που να μην κοτσάρετε μεσα την ΝΔ!! Πηγαίνατε και γράψτε για την ΝΔ και στο θεμα «Τι τρεχει επιτέλους με αυτες τις ελλεεινιδες» και στο «Τεχνικα θεματα για το site»:jerking::idiot::uglystupid:
Γιατι το γελας?ποιος φταιει?
Οταν βγηκε ο Κουλης,εγινε η αναβαθμιση στο σαιτ και εγιναν ολα μπαχαλο..

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.993
Πόντοι
9.297
καθόλου έτοιμοι δεν ειναι και η εκπαίδευση ειναι τουλάχιστον ελλιπείς.....

έχω συμμαθητή που έγινε ειδικός φρουρός μέσω προκήρυξης και ούτε ειδ.δυνάμεις έχει πάει ούτε τίποτα,
και οταν τον ρώτησα αν τους μαθαίνουν τον "κώδικα ποινικής δικονομίας", μου λέει "τι ειναι αυτό?" κοιτώντας σαν χάνος....
Οι Ειδ.Δυναμεις δίνουν μόρια.Αυτο δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να περάσει κάποιος με πολύ καλό βαθμό και δύο ξένες γλώσσες π.χ.
Είναι λάθος να βγαίνουν στον δρόμο που είναι σαν πεδίο μάχης ανεκπαίδευτοι Είδ.Φρουροι....

DAMDIM100

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2020
Κριτικές
20
Like
3.810
Πόντοι
1.446
Οι Ειδ.Δυναμεις δίνουν μόρια.Αυτο δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να περάσει κάποιος με πολύ καλό βαθμό και δύο ξένες γλώσσες π.χ.
Είναι λάθος να βγαίνουν στον δρόμο που είναι σαν πεδίο μάχης ανεκπαίδευτοι Είδ.Φρουροι....
Ή μπορεί να έχει υπηρετήσει ως ΔΕΑ και αυτό λαμβάνεται υπ΄όψη, εκτός από τις ειδικές δυνάμεις και βέβαια ο βαθμός απολυτηρίου Λυκείου και η γλωσσομάθεια...

Noname_GR

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2022
Κριτικές
5
Like
3.356
Πόντοι
726
Είχε ψυχιατρικά προβλήματα υο κορίτσι! Ομαδικός βιασμός και την τράβηξαν βίντεο , ο θεωδορικακος είπε ότι μέχρι το τέλος θα είναι στην φυλακή !

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.243
Πόντοι
10.336
τι εγινε ρε μαγκες;

Αν αυτες τις μερες παει η μανα ενος μελους του σαη μεχρι το μπακαλικο και γυρισει, θα την γαμησουν
-οι γυφτοι στο δρομο,
-ο μπακαλης στο μπακαλικο,
-οι μπατσοι οπως θα κανει καταγγελια γυρνωντας,
-ενας δημοτικος συμβουλος γνωστου κομματος εξω απο το σπιτι, και κερασακι στην τουρτα
-ενα απο τα πολλα μελη του μπου που απειλουν οτι θα του γαμησουν τη μανα, μεσα στο σπιτι.........

καλα παμε, μετα κραζουν εμας τους μπουρδελιαρηδες που ριχνουμε ησυχα ενα πουτσο και δεν ενοχλουμε κανεναν :coffee:

Τελευταία τροποποίηση:

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.993
Πόντοι
9.297
Ή μπορεί να έχει υπηρετήσει ως ΔΕΑ και αυτό λαμβάνεται υπ΄όψη, εκτός από τις ειδικές δυνάμεις και βέβαια ο βαθμός απολυτηρίου Λυκείου και η γλωσσομάθεια...
Σωστά....

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.243
Πόντοι
10.336
Είχε ψυχιατρικά προβλήματα υο κορίτσι! Ομαδικός βιασμός και την τράβηξαν βίντεο , ο θεωδορικακος είπε ότι μέχρι το τέλος θα είναι στην φυλακή !

Μπατσος και βιαστης, μεσα στη φυλακη, με κρατουμενους.
Σαν να βαζεις πορνοσταρ σε στρατωνα θα ειναι η φαση. (θα εκανα ΠΟΛΥ πιο καφρικη παρομοιωση αλλα θα κρατηθω)
Με την ευχη μου τα παιδια να καλοπερασουν.

Noname_GR

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2022
Κριτικές
5
Like
3.356
Πόντοι
726
Μπατσος και βιαστης, μεσα στη φυλακη, με κρατουμενους.
Σαν να βαζεις πορνοσταρ σε στρατωνα θα ειναι η φαση.
Με την ευχη μου τα παιδια να καλοπερασουν.
Γιατί ρε γαμωτο βιάζουν ; Πραγματικά καταστρέφουν ζωές

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.243
Πόντοι
10.336

koskam

Σπουδαίος
Εγγρ.
17 Μαρ 2018
Κριτικές
24
Like
10.301
Πόντοι
3.446

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.243
Πόντοι
10.336
ΔΙΑΣ δεν ηταν;;; ΔΙΑΣ κ ΜΑΤ... δεν λυπαμε οτι κ να παθουν αυτα τα χουλιγκανια
καλα οι ματαδες ειναι ο πληρης αποπατος του ανθρωπου. πιο χαμηλα στην ιεραρχια της δουλειας-ντροπης, δεν εχει. ποιοι πολιτικοι, ποιοι δημοσιογραφοι, ποιοι μπατσοι..... ΜΑΤ φιλε, δεν ξυνουν απλα τον πατο της κοινωνιας, εχουν κανει γεωτρηση και εχουν πιασει μανδυα...

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.080
Πόντοι
6.515
Τους χρειάζονται για "χοντροδουλειές"...δεν χρειάζονται πιο πολλή εκπαίδευση για αυτά τα πράγματα που κάνουν.
Μπορεί να μπουμπουνησουν και καναν αναρχοαυτονομο αμα λαχει

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.080
Πόντοι
6.515
Τρέλανε τον κόσμο ο Κουλης με τη καραντίνα του
Μέχρι και το ψάρεμα και το κυνήγι απαγόρευε
Έτσι έγιναν πολλοι βιαστές - παιδεραστες...

koskam

Σπουδαίος
Εγγρ.
17 Μαρ 2018
Κριτικές
24
Like
10.301
Πόντοι
3.446

Stories

Νέο!