Διαγραμμένο μέλος 220472
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Μαρ 2022
- Κριτικές
- 30
- Like
- 20.492
- Πόντοι
- 8.846
Καλά τύπε, συνέχισε λοιπόν τις μαλακίες...μπατσος εισαι και θα μου τι θα κανω;
Καλά τύπε, συνέχισε λοιπόν τις μαλακίες...μπατσος εισαι και θα μου τι θα κανω;
ευχαριστω για την αδειαΚαλά τύπε, συνέχισε λοιπόν τις μαλακίες...
Οι Ειδ.Φρουροι επειδή προέρχονται από Ειδ.Δυναμεις θεωρούνται "πιο έτοιμοι"...άρα δεν χρειάζονται πολύ χρόνο εκπαίδευσης.
Εξάλλου δεν τους χρειάζονται για ποικιλία αποστολών όπως τους Αστυφύλακες της Σχολής.
Είναι η διαφορά ανάμεσα στους Μόνιμους Υπαξιωματικούς των Εν.Δυναμεων και στους ΕΠ.ΟΠ.
Γιατι το γελας?ποιος φταιει?Ρε πουστη μου τη αρρώστια εχετε κάποιοι!!;; Δεν υπάρχει θεμα που να μην κοτσάρετε μεσα την ΝΔ!! Πηγαίνατε και γράψτε για την ΝΔ και στο θεμα «Τι τρεχει επιτέλους με αυτες τις ελλεεινιδες» και στο «Τεχνικα θεματα για το site»
Οι Ειδ.Δυναμεις δίνουν μόρια.Αυτο δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να περάσει κάποιος με πολύ καλό βαθμό και δύο ξένες γλώσσες π.χ.καθόλου έτοιμοι δεν ειναι και η εκπαίδευση ειναι τουλάχιστον ελλιπείς.....
έχω συμμαθητή που έγινε ειδικός φρουρός μέσω προκήρυξης και ούτε ειδ.δυνάμεις έχει πάει ούτε τίποτα,
και οταν τον ρώτησα αν τους μαθαίνουν τον "κώδικα ποινικής δικονομίας", μου λέει "τι ειναι αυτό?" κοιτώντας σαν χάνος....
Μπάτσος είναι αλλά όσο και να του κουνιέσαι δεν θα σε βιάσει.μπατσος εισαι και θα μου τι θα κανω;
Ή μπορεί να έχει υπηρετήσει ως ΔΕΑ και αυτό λαμβάνεται υπ΄όψη, εκτός από τις ειδικές δυνάμεις και βέβαια ο βαθμός απολυτηρίου Λυκείου και η γλωσσομάθεια...Οι Ειδ.Δυναμεις δίνουν μόρια.Αυτο δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να περάσει κάποιος με πολύ καλό βαθμό και δύο ξένες γλώσσες π.χ.
Είναι λάθος να βγαίνουν στον δρόμο που είναι σαν πεδίο μάχης ανεκπαίδευτοι Είδ.Φρουροι....
Σωστά....Ή μπορεί να έχει υπηρετήσει ως ΔΕΑ και αυτό λαμβάνεται υπ΄όψη, εκτός από τις ειδικές δυνάμεις και βέβαια ο βαθμός απολυτηρίου Λυκείου και η γλωσσομάθεια...
Μπατσος και βιαστης, μεσα στη φυλακη, με κρατουμενους.Είχε ψυχιατρικά προβλήματα υο κορίτσι! Ομαδικός βιασμός και την τράβηξαν βίντεο , ο θεωδορικακος είπε ότι μέχρι το τέλος θα είναι στην φυλακή !
Ποινική δίωξη σε βάρος αστυνομικών για ομαδικό βιασμό / Είχαν βιντεοσκοπήσει την αποτρόπαιη πράξη
Ποινική δίωξη σε βάρος αστυνομικών για ομαδικό βιασμόpliktrologionews.gr
Γιατί ρε γαμωτο βιάζουν ; Πραγματικά καταστρέφουν ζωέςΜπατσος και βιαστης, μεσα στη φυλακη, με κρατουμενους.
Σαν να βαζεις πορνοσταρ σε στρατωνα θα ειναι η φαση.
Με την ευχη μου τα παιδια να καλοπερασουν.
Οχι απλα βιασαν. Βιασαν, μεσα στο τμημα, και τραβηξαν και βιντεο.Γιατί ρε γαμωτο βιάζουν ; Πραγματικά καταστρέφουν ζωές
ΔΙΑΣ δεν ηταν;;; ΔΙΑΣ κ ΜΑΤ... δεν λυπαμε οτι κ να παθουν αυτα τα χουλιγκανιαΟχι απλα βιασαν. Βιασαν, μεσα στο τμημα, και τραβηξαν και βιντεο.
καλα οι ματαδες ειναι ο πληρης αποπατος του ανθρωπου. πιο χαμηλα στην ιεραρχια της δουλειας-ντροπης, δεν εχει. ποιοι πολιτικοι, ποιοι δημοσιογραφοι, ποιοι μπατσοι..... ΜΑΤ φιλε, δεν ξυνουν απλα τον πατο της κοινωνιας, εχουν κανει γεωτρηση και εχουν πιασει μανδυα...ΔΙΑΣ δεν ηταν;;; ΔΙΑΣ κ ΜΑΤ... δεν λυπαμε οτι κ να παθουν αυτα τα χουλιγκανια
Μπορεί να μπουμπουνησουν και καναν αναρχοαυτονομο αμα λαχειΤους χρειάζονται για "χοντροδουλειές"...δεν χρειάζονται πιο πολλή εκπαίδευση για αυτά τα πράγματα που κάνουν.
Τρέλανε τον κόσμο ο Κουλης με τη καραντίνα τουΡε πουστη μου τη αρρώστια εχετε κάποιοι!!;; Δεν υπάρχει θεμα που να μην κοτσάρετε μεσα την ΝΔ!! Πηγαίνατε και γράψτε για την ΝΔ και στο θεμα «Τι τρεχει επιτέλους με αυτες τις ελλεεινιδες» και στο «Τεχνικα θεματα για το site»
κουκουλα... μολοτοφ... και διαφορα αλλα γνωστα...Τους χρειάζονται για "χοντροδουλειές"...δεν χρειάζονται πιο πολλή εκπαίδευση για αυτά τα πράγματα που κάνουν.
Κατεστρεψαν τη ζωη τους κι αυτοι . Κριμα για την κοπελα φυσικα.Το οτι θα τους διώξουν ειναι το λιγότερο, θα πανε και φυλακη.