Νέα

Συνελήφθησαν οι δύο αστυνομικοί για το βιασμό της 21χρονης μέσα στο ΑΤ Ομονοίας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kuzia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 397
  • Εμφανίσεις 30K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

TNT!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.980
Πόντοι
456

Odin_

Ανώτατος
Εγγρ.
1 Δεκ 2014
Κριτικές
34
Like
30.997
Πόντοι
11.146
Jon Stewart Popcorn GIF

Helena - Nayomi

Call-Girl
Εγγρ.
10 Φεβ 2020
Like
16.100
O Θεοχάρης στο Καλημέρα ζωή ταξίαρχος ήταν...
Α κατάλαβα. Δηλαδή αστυνομία. Α οκ, δεν έχω πρόβλημα. Αλλά δεν θέλω του Στρατού, δεν τους θέλω καθόλου. Αλλά τι με νοιάζει. Αν θα έρθεις θα πληρωσεις κανονικά.

TNT!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.980
Πόντοι
456
Α κατάλαβα. Δηλαδή αστυνομία. Α οκ, δεν έχω πρόβλημα. Αλλά δεν θέλω του Στρατού, δεν τους θέλω καθόλου. Αλλά τι με νοιάζει. Αν θα έρθεις θα πληρωσεις κανονικά.
Να τα βάλουμε μισά-μισά...
Είναι πιο δίκαιο.

soustas

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2007
Κριτικές
5
Like
76
Πόντοι
1
Απλώς τους κουνήθηκε η καριόλα η πουτανα, πηγαν στο υπόγειο και περίμενε τι ακριβώς στο υπόγειο εκεί που έχουν τα πακιστανια? Βέβαια τα χαζά της ΔΙΑΣ το εχαψαν αμασητο και καλα καυλα εξουσία, θα κάνουμε αυτά που κάνουν στις τσόντες. Είναι ντιπ και την πάτησαν με την πουτανα. Κρίμα. Μπορεί να ητο και λιγο ασχημούλη δες κι έχουν χαμηλή αυτοπεποίθηση και χάρηκαν που θα γαμουσαν στο τμήμα. Παιχνίδια και την πάτησαν. Κρίμα. Εμένα δεν με νοιάζει να σου πω, μόνο κακό στα ζωακια να μην κάνουν όπως εκείνο το καθίκι που σκότωσε το σκυλάκι. Αλλιώς χεστηκα να σου πω.
αν χέστηκες βούλωσε το γιατί σαν να επιζητάς να βιάσουν εσένα την επόμενη φορά. λάβετε θέση καθαρή ρε άμπάλοι όλοι σας . Απαλλαχθείτε από τον ραγιά που υποτάσσεται στην εξουσία. Όσο για εσένα φρόντισε να πας σε γιατρό μήπως σου τοποθετήσει πάλι τα αρχιδια που σου έκοψαν...κυριολεκτικά όμως. κανένας δεν τολμά να στο πει και κάθε μαλακακος προκειμένου να γαμησει στην ουρά αποδέχεται τις παρανοφασιστικες σου συμπεριφορές. ψυχανάλυση και ηρεμιστικά για αρχή.... τις αναλύσεις αυτές άφησε τες για αυτούς που έχουν άποψη πέρα από την πεζοδρόμια αμπελοφιλοσοφία σου . Μην απαντήσεις γιατί σε έχω γραμμένη. Απλά οφειλω σε τέτοια αίσχη να διατηρώ την ισορροπία.

• Like
Αντιδράσεις: iliasl
Εγγρ.
6 Ιουν 2022
Like
815
Πόντοι
81
Κανονική φυλακή; Όχι αναστολή και πάγωμα τα καθήκοντα
Δεν θελω να μπω σε λεπτομερειες γτ δεν χρειαζεται, ομως αναγκαστηκε να το παει και δικαστικα για να τον παρουν παλι πισω

unknowndark

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Αυγ 2016
Like
5.401
Πόντοι
1.056

1. Α οκ, δεν έχω πρόβλημα
2. Αλλά δεν θέλω του Στρατού
3. δεν τους θέλω καθόλου.
4.Αλλά τι με νοιάζει.

συνεννόηση μπουζούκι ....

• Χαχα
Αντιδράσεις: enduro

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom