Νέα

Συνελήφθησαν οι δύο αστυνομικοί για το βιασμό της 21χρονης μέσα στο ΑΤ Ομονοίας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kuzia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 397
  • Εμφανίσεις 30K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

soustas

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2007
Κριτικές
5
Like
76
Πόντοι
1
Μωρη λουλα, στα βουνά της Αλβανίας που πολεμησε ο στρατός μας ενάντια συ αλβανα και τους Ιταλούς.
Β παγκόσμιο η Βαλκανικούς? Ρε συ μήπως έχεις μπερδέψει την πουτσα με την βούρτσα? Συμβαίνει , του χώρου είσαι....

Helena - Nayomi

Call-Girl
Εγγρ.
10 Φεβ 2020
Like
15.549
Νταξει η ελενα οπως ειπε και η ιδια εχει γερη αναδουλεια και ειπε να τραβηξει τα βλεμματα με τον πιο εμφατικο τροπο που μπορουσε, και αυτος ηταν κραζοντας εναν ανθρωπο που βιάστηκε στο νημα της ειδησης του βιασμου...

Ο @ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΟΚΟΛΟΣ νιωθει μπερδεμενος στην τοποθεσια μπου, δεν ξερει αν πρεπει να παρει το μερος του θυματος ή το μερος της ελενας :2funny:
Έχω χρόνο η αλήθεια. Αλλά δεν πας στα υπόγεια της αστυνομίας και ειδικά Ομόνοια, με τα πακιστανια αν δεν θες περιπέτεια και γαμησακι και μετά κάνεις ότι είναι στη μόδα, δηλ οι καταγγελίες για χψ λόγους.

soustas

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2007
Κριτικές
5
Like
76
Πόντοι
1

Helena - Nayomi

Call-Girl
Εγγρ.
10 Φεβ 2020
Like
15.549
λοιπόν για να κλείνουμε την ευχάριστη διαδικασία . Μια τεράστια αρετή είναι η αποδοχή του σφάλματος και μια τεράστια αστοχία είναι η επιμονή στο σφάλμα. Εχεις διαλέξει να κοιτάς κάτω στον βάρβαρο του απέραντα μικρού εγώ
Τι λες τώρα.

!blis

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.001
Πόντοι
3.477
οι μπατσοι ειναι με φτερα ή στυλ ταμπον?:globeos-haha:

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
71.769
Πόντοι
41.129
Σιγά μην τη βίασαν. Μια πουτανα της σειράς είναι. Αποκλείεται να τη βιασαν και πιστεύω όλα έγιναν επίτηδες και ότι αυτά που βρήκε ο ιατροδιακαστηςβτα τα τα έκανε αυτή μέτα στο μουνι της. Κρίμα, εγώ είμαι με τα παιδιά. Αποκλείετε να τη βίασαν μέσα στο τμήμα. Απλώς είναι καγκουρες διψασμένοι για γαμησι και τσίμπησαν και το είδαν σαν πλακα. Είναι ηλιθιοι. Τους παγίδευσε το πουτανι. Έχουμε γεμίσει πουτανες στην ψυχή. Απλώς πήγαινε φιρί φιρί, γαμηθηκε σαν την καριόλα στη Σαλονίκη και μετά είπε παπαριες. Τι δουλειά έχει στα υπόγεια του τμήματος αν δεν γούσταρε πουτσα? Ρε δεν μπορώ άλλο με τις πουτανες στην ψυχή.
Συμφωνω μαζι σου Ελενα, μια χαρα τα λες.

soustas

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2007
Κριτικές
5
Like
76
Πόντοι
1
θα κλείσω ένα δίωρο να μου πεις για το αλβανικό ΠΕΟΣ και νασου πω κ εγω το πρακτικό έπος. έχω μάθει κατουριεσαι όταν σε γαμανε καλά. squirt το λες? βαραεί προστάτη . πάντως ομολογουμένως έχεις ωραίο μουνι αρκεί να είναι αληθινο

unknowndark

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Αυγ 2016
Like
5.339
Πόντοι
1.056
Μωρη λουλα, στα βουνά της Αλβανίας που πολεμησε ο στρατός μας ενάντια στ αλβανα και τους Ιταλούς. Ο ληστής Γιαγκουλας.

....ο "στρατός μας" πολέμησε τους ιταλους στο αλβανικό μέτωπο και οχι τους αλβανούς.

Πάντως ο τυπος που βίαζε και εξέδιδε την 12 χρονη ούτε αλβανος ειναι, ουτε ιταλος.....GREEK λεβεντης ειναι πατριωτάκι σου και έξοχο μέλος της ΝΔ.

• Like
Αντιδράσεις: msakis

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.086
Πόντοι
3.556
θα κλείσω ένα δίωρο να μου πεις για το αλβανικό ΠΕΟΣ και νασου πω κ εγω το πρακτικό έπος. έχω μάθει κατουριεσαι όταν σε γαμανε καλά. squirt το λες? βαραεί προστάτη . πάντως ομολογουμένως έχεις ωραίο μουνι αρκεί να είναι αληθινο
Κάνανε και golden shower στην Ελασσόνα?
Εκεί το λέγανε:
Μι κατρ'άς να σι κατ'ρώ.

Helena - Nayomi

Call-Girl
Εγγρ.
10 Φεβ 2020
Like
15.549

Έλα ρε Κωστάκη κι εσύ έχεις το προνόμιο να έχεις πουτσο αλλά να φέρεσαι σαν πουτανιτσα. Κάτι τέτοιους τους έχω για χεσιμο

Helena - Nayomi

Call-Girl
Εγγρ.
10 Φεβ 2020
Like
15.549
....ο "στρατός μας" πολέμησε με τους ιταλους στο αλβανικό μέτωπο και οχι με τους αλβανούς.

Πάντως ο τυπος που βίαζε και εξέδιδε την 12 χρονη ούτε αλβανος ειναι, ουτε ιταλος.....GREEK λεβεντης ειναι πατριωτάκι σου και έξοχο μέλος της ΝΔ.
Ελα μωρέ τώρα, μην ανοίγεις κι άλλη κουβέντα. Κουράστηκα τωρα

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
71.769
Πόντοι
41.129
Δεν είναι άνθρωποι οι πουτανες στην ψυχή.
Οπως το λες Ελενα, πόρνες στην ψυχη είναι οι περισσότερες, οταν δεν μπορούν να κατακτήσουν τον κοσμο με το μουνι τους κοιτουν να τον καταστρεψουν !

!blis

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.001
Πόντοι
3.477
κακουργημα και εσωτερικων υποθεσεων και μαλιστα 2 σε μια, τωρα γιατι δυο σερβιετες? ισως σερβιετα και ταμπον μαζι?

soustas

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2007
Κριτικές
5
Like
76
Πόντοι
1
Ελα μωρέ τώρα, μην ανοίγεις κι άλλη κουβέντα. Κουράστηκα τωρα
ελα μωρέ κουράστηκα να λέω μαλακιες ..... επικαλείσαι κ την ιστορία ... οι Αλβανοί περισσότερο ιστορία γνωρίζουν από εσενα. Αντε κτηνίατρο τώρα κ σκυλάκι να συνεννόησε ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΥΡΑΔΕΣ-ΑΙ

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.086
Πόντοι
3.556

Stories

Νέο!