Anemodoura
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2007
- Like
- 35.851
- Πόντοι
- 9.931
Ωω γινεται μανουρα!!! Καλα που μπηκα, συνεχίστε ετσι. Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 147 άτομα (41 μέλη και 106 επισκέπτες).
άρα είχες η έχεις Πουτσο. το Πουτανίτσα είναι δεδομένο για εσεναΈλα ρε Κωστάκη κι εσύ έχεις το προνόμιο να έχεις πουτσο αλλά να φέρεσαι σαν πουτανιτσα. Κάτι τέτοιους τους έχω για χεσιμο
Εγώ είμαι κοπελα κι από τις πολύ αγνές και καλοπροαιρετες παρόλο που έχω κάνει αυτή τη δουλειά. Παίρνω βάση από τα θέλω τα δικά μου και σας λέω. Σαν γυναίκα. Μόνο αν θέλω παρτουζα η γαμησι, θα πάω στο υπόγειο μάλιστα του τμήματος άσφαλεισς της Ομονοίας στις 12 τα μεσάνυχτα και θα βγω σαν κυρία, ενώ θα μπορούσα να τα είχα κάνει καριόλα από τις φωνές για να με βοηθήσουν οι αστυνομικοί στο δίπλα δωμάτιο. Ελατε τώρα με κάθε καριολινι τύπου Γεωργίας από τη σαλονικη.Οπως το λες Ελενα, πόρνες στην ψυχη είναι οι περισσότερες, οταν δεν μπορούν να κατακτήσουν τον κοσμο με το μουνι τους κοιτουν να τον καταστρεψουν !
να έχεις κ 1 κεφάλι κασέρι να το Κεράσεις το κορίτσι... θα θυμηθεί τον ΚολοκοτρώνηΒρι Ελενακ' α κατς α μαλώις ωρε;
Έλ' να κλεισουμ' καμιά συνάντις να πιτάξουμ τα μάτιας οξω.
Έχω μουναρα από τότε που γεννήθηκα γαμιολη καριολη, αλλά έχω στόμα νταλικερη με γλυκιά φωνή.Ωω γινεται μανουρα!!! Καλα που μπηκα, συνεχίστε ετσι. Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 147 άτομα (41 μέλη και 106 επισκέπτες).
Τίποτα Συριζαιες θα ειναι που θελουν να χτυπησουν το σύστημα για να παμε σε πρόωρες εκλογές.κακουργημα και εσωτερικων υποθεσεων και μαλιστα 2 σε μια, τωρα γιατι δυο σερβιετες? ισως σερβιετα και ταμπον μαζι?
Κασέρι τέλειο.να έχεις κ 1 κεφάλι κασέρι να το Κεράσεις το κορίτσι... θα θυμηθεί τον Κολοκοτρώνη
που πολέμησε με τον θείο της στο Αφγανισταν
Ολοσωστη. Τοσα ξενοδοχεία στην περιοχη, τοσα καφέ αυτη ηθελε να την ξεναγήσουν στο υπόγειο.Εγώ είμαι κοπελα κι από τις πολύ αγνές και καλοπροαιρετες παρόλο που έχω κάνει αυτή τη δουλειά. Παίρνω βάση από τα θέλω τα δικά μου και σας λέω. Σαν γυναίκα. Μόνο αν θέλω παρτουζα η γαμησι, θα πάω στο υπόγειο μάλιστα του τμήματος άσφαλεισς της Ομονοίας στις 12 τα μεσάνυχτα και θα βγω σαν κυρία, ενώ θα μπορούσα να τα είχα κάνει καριόλα από τις φωνές για να με βοηθήσουν οι αστυνομικοί στο δίπλα δωμάτιο. Ελατε τώρα με κάθε καριολινι τύπου Γεωργίας από τη σαλονικη.
Είπα κι αυτοί είναι χαζοί τερμαΟλοσωστη. Τοσα ξενοδοχεία στην περιοχη, τοσα καφέ αυτη ηθελε να την ξεναγήσουν στο υπόγειο.
Κριμα τα παλικάρια πού θα χασουν τη δουλειά τους για μια καριόλα, για ενα βρωμομουνο...
διάβασε το προσεκτικά....12 η ώρα πήγε να την ξεναγησουν στο υπόγειο.
Τα έχω ζήσει πολλάκις κι ας μην τ αξιζα τέτοια βασανα. Δεν χρειάζεται να διαβάσω αυτά που γράψαν κάποιοι άλλοι. Εσύ κοίτα να γίνεις άνθρωπος.διάβασε το προσεκτικά....
καλό σου βράδυ
Οπως το ειπες πριν... αγαμητοι καγκουρες.Είπα κι αυτοί είναι χαζοί τερμα
Τύπισα με όλα αυτά τα σκατά που συμβαίνουν ακόμα και τα γνήσια γκομενάκια σαν εσένα που γουστάρουν να γαμιόνται με πάθος υπηρετώντας αρχοντικά την ψωλή κάποια στιγμή διαβρώνονταιΕγώ είμαι κοπελα κι από τις πολύ αγνές και καλοπροαιρετες παρόλο που έχω κάνει αυτή τη δουλειά. Παίρνω βάση από τα θέλω τα δικά μου και σας λέω. Σαν γυναίκα. Μόνο αν θέλω παρτουζα η γαμησι, θα πάω στο υπόγειο μάλιστα του τμήματος άσφαλεισς της Ομονοίας στις 12 τα μεσάνυχτα και θα βγω σαν κυρία, ενώ θα μπορούσα να τα είχα κάνει καριόλα από τις φωνές για να με βοηθήσουν οι αστυνομικοί στο δίπλα δωμάτιο. Ελατε τώρα με κάθε καριολινι τύπου Γεωργίας από τη σαλονικη.
Τίποτα Συριζαιες θα ειναι που θελουν να χτυπησουν το σύστημα για να π
αμε σε πρόωρες εκλογες
ουτε καν καγκουρες, για λιγουρια τζαμπατζηδες μου κανουνΟπως το ειπες πριν... αγαμητοι καγκουρες.
Τα έχω ζήσει πολλάκις κι ας μην τ αξιζα τέτοια βασανα. Δεν χρειάζεται να διαβάσω αυτά που γράψαν κάποιοι άλλοι. Εσύ κοίτα να γίνεις άνθρωπος.αυτους υπο
αυτούς υποστηρίζω , συνεπώς κ εσένα..κατάλαβε το...Τα έχω ζήσει πολλάκις κι ας μην τ αξιζα τέτοια βασανα. Δεν χρειάζεται να διαβάσω αυτά που γράψαν κάποιοι άλλοι. Εσύ κοίτα να γίνεις άνθρωπος.
Ενδιαφερουσα αποψη... Για να δουμε...Στημένο κάργα. Να πέσει στάχτη για την υπόθεση με τον Μίχο. Θα δείτε πόσες μαλακίες θα βγουν μέσα στις μέρες να κουκουλωθει η υπόθεση με το 12χρονο. Ποιος ξέρει ποιοι είναι μπλεγμένοι μέσα.
Οπως το ειπες πριν... αγαμητοι καγκουρες.
ολοι μπορουν να ξηλωθουν, ακομα και ο προεδρος της δημοκρατιαςΤύποι πάτε καλά; Έχετε δει ποτέ κάποιον να ξυλώνεται? Στη χειρότερη όπως προανέφερε και παραπάνω κάποιος απλά απαλάσσονται από τα καθήκοντα για κάποιο διάστημα και επιστρέφουν. Και όταν ακούμε ξύλωμα κάποιες φορές, εννοούμε σύνταξη σε κάτι πενταβρώμικα μπαρμπάδια