Νέα

Συνελήφθησαν οι δύο αστυνομικοί για το βιασμό της 21χρονης μέσα στο ΑΤ Ομονοίας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kuzia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 397
  • Εμφανίσεις 30K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.851
Πόντοι
9.931
Ωω γινεται μανουρα!!! Καλα που μπηκα, συνεχίστε ετσι. Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 147 άτομα (41 μέλη και 106 επισκέπτες).

soustas

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2007
Κριτικές
5
Like
76
Πόντοι
1
Έλα ρε Κωστάκη κι εσύ έχεις το προνόμιο να έχεις πουτσο αλλά να φέρεσαι σαν πουτανιτσα. Κάτι τέτοιους τους έχω για χεσιμο
άρα είχες η έχεις Πουτσο. το Πουτανίτσα είναι δεδομένο για εσενα

Helena - Nayomi

Call-Girl
Εγγρ.
10 Φεβ 2020
Like
15.549
Οπως το λες Ελενα, πόρνες στην ψυχη είναι οι περισσότερες, οταν δεν μπορούν να κατακτήσουν τον κοσμο με το μουνι τους κοιτουν να τον καταστρεψουν !
Εγώ είμαι κοπελα κι από τις πολύ αγνές και καλοπροαιρετες παρόλο που έχω κάνει αυτή τη δουλειά. Παίρνω βάση από τα θέλω τα δικά μου και σας λέω. Σαν γυναίκα. Μόνο αν θέλω παρτουζα η γαμησι, θα πάω στο υπόγειο μάλιστα του τμήματος άσφαλεισς της Ομονοίας στις 12 τα μεσάνυχτα και θα βγω σαν κυρία, ενώ θα μπορούσα να τα είχα κάνει καριόλα από τις φωνές για να με βοηθήσουν οι αστυνομικοί στο δίπλα δωμάτιο. Ελατε τώρα με κάθε καριολινι τύπου Γεωργίας από τη σαλονικη.

soustas

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2007
Κριτικές
5
Like
76
Πόντοι
1
Βρι Ελενακ' α κατς α μαλώις ωρε;

Έλ' να κλεισουμ' καμιά συνάντις να πιτάξουμ τα μάτιας οξω.
να έχεις κ 1 κεφάλι κασέρι να το Κεράσεις το κορίτσι... θα θυμηθεί τον Κολοκοτρώνη
που πολέμησε με τον θείο της στο Αφγανισταν

Helena - Nayomi

Call-Girl
Εγγρ.
10 Φεβ 2020
Like
15.549
Ωω γινεται μανουρα!!! Καλα που μπηκα, συνεχίστε ετσι. Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 147 άτομα (41 μέλη και 106 επισκέπτες).
Έχω μουναρα από τότε που γεννήθηκα γαμιολη καριολη, αλλά έχω στόμα νταλικερη με γλυκιά φωνή.

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
71.769
Πόντοι
41.129
κακουργημα και εσωτερικων υποθεσεων και μαλιστα 2 σε μια, τωρα γιατι δυο σερβιετες? ισως σερβιετα και ταμπον μαζι?
Τίποτα Συριζαιες θα ειναι που θελουν να χτυπησουν το σύστημα για να παμε σε πρόωρες εκλογές.

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
71.769
Πόντοι
41.129
Εγώ είμαι κοπελα κι από τις πολύ αγνές και καλοπροαιρετες παρόλο που έχω κάνει αυτή τη δουλειά. Παίρνω βάση από τα θέλω τα δικά μου και σας λέω. Σαν γυναίκα. Μόνο αν θέλω παρτουζα η γαμησι, θα πάω στο υπόγειο μάλιστα του τμήματος άσφαλεισς της Ομονοίας στις 12 τα μεσάνυχτα και θα βγω σαν κυρία, ενώ θα μπορούσα να τα είχα κάνει καριόλα από τις φωνές για να με βοηθήσουν οι αστυνομικοί στο δίπλα δωμάτιο. Ελατε τώρα με κάθε καριολινι τύπου Γεωργίας από τη σαλονικη.
Ολοσωστη. Τοσα ξενοδοχεία στην περιοχη, τοσα καφέ αυτη ηθελε να την ξεναγήσουν στο υπόγειο.
Κριμα τα παλικάρια πού θα χασουν τη δουλειά τους για μια καριόλα, για ενα βρωμομουνο...

Helena - Nayomi

Call-Girl
Εγγρ.
10 Φεβ 2020
Like
15.549
Ολοσωστη. Τοσα ξενοδοχεία στην περιοχη, τοσα καφέ αυτη ηθελε να την ξεναγήσουν στο υπόγειο.
Κριμα τα παλικάρια πού θα χασουν τη δουλειά τους για μια καριόλα, για ενα βρωμομουνο...
Είπα κι αυτοί είναι χαζοί τερμα

Helena - Nayomi

Call-Girl
Εγγρ.
10 Φεβ 2020
Like
15.549
διάβασε το προσεκτικά....

καλό σου βράδυ

Τα έχω ζήσει πολλάκις κι ας μην τ αξιζα τέτοια βασανα. Δεν χρειάζεται να διαβάσω αυτά που γράψαν κάποιοι άλλοι. Εσύ κοίτα να γίνεις άνθρωπος.

ggthd

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2010
Like
1.805
Πόντοι
216
Τύπισα με όλα αυτά τα σκατά που συμβαίνουν ακόμα και τα γνήσια γκομενάκια σαν εσένα που γουστάρουν να γαμιόνται με πάθος υπηρετώντας αρχοντικά την ψωλή κάποια στιγμή διαβρώνονται :confused: :confused: :confused:

!blis

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.001
Πόντοι
3.477
Τίποτα Συριζαιες θα ειναι που θελουν να χτυπησουν το σύστημα για να π

το θεμα ειναι γιατι δεν εχει φερει ο θρυλος τον ρανταμελ φαλκαο και πηρε το 9 ο πασχαλιτσας

αμε σε πρόωρες εκλογες
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Οπως το ειπες πριν... αγαμητοι καγκουρες.
ουτε καν καγκουρες, για λιγουρια τζαμπατζηδες μου κανουν

soustas

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2007
Κριτικές
5
Like
76
Πόντοι
1
Τα έχω ζήσει πολλάκις κι ας μην τ αξιζα τέτοια βασανα. Δεν χρειάζεται να διαβάσω αυτά που γράψαν κάποιοι άλλοι. Εσύ κοίτα να γίνεις άνθρωπος.αυτους υπο

Τα έχω ζήσει πολλάκις κι ας μην τ αξιζα τέτοια βασανα. Δεν χρειάζεται να διαβάσω αυτά που γράψαν κάποιοι άλλοι. Εσύ κοίτα να γίνεις άνθρωπος.
αυτούς υποστηρίζω , συνεπώς κ εσένα..κατάλαβε το...

!blis

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.001
Πόντοι
3.477
προβλεπεται ξηλωμα για να φανει οτι δεν αφηνεται ατιμωριτη η παραβατικη συμπεριφορα στους κυκλους των σωματων ασφαλειας

!blis

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.001
Πόντοι
3.477
για να το πω απλα τα περιπολα την εχουν κανει λαστιχο :jerking2::jerking2::jerking2:

sotos-nl

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2021
Κριτικές
30
Like
1.509
Πόντοι
2.391
Στημένο κάργα. Να πέσει στάχτη για την υπόθεση με τον Μίχο. Θα δείτε πόσες μαλακίες θα βγουν μέσα στις μέρες να κουκουλωθει η υπόθεση με το 12χρονο. Ποιος ξέρει ποιοι είναι μπλεγμένοι μέσα.
Ενδιαφερουσα αποψη... Για να δουμε...

!blis

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.001
Πόντοι
3.477
Οπως το ειπες πριν... αγαμητοι καγκουρες.

Τύποι πάτε καλά; Έχετε δει ποτέ κάποιον να ξυλώνεται? Στη χειρότερη όπως προανέφερε και παραπάνω κάποιος απλά απαλάσσονται από τα καθήκοντα για κάποιο διάστημα και επιστρέφουν. Και όταν ακούμε ξύλωμα κάποιες φορές, εννοούμε σύνταξη σε κάτι πενταβρώμικα μπαρμπάδια
ολοι μπορουν να ξηλωθουν, ακομα και ο προεδρος της δημοκρατιας
αλλη εξουσια ομως η δικαστικη, αλλη η πολιτικη αλλη η εκκλησια και αλλη ο τυπος
4 ειδη εξουσιας υπαρχουν σε παγκοσμια κλιμακα, λογικο να υπαρχουν τριβες μεταξυ τους
δια της τριβης παραγεται ενεργεια και ετσι λειτουργει η κοινωνια

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom