Talibanakos44
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Δεκ 2015
- Κριτικές
- 10
- Like
- 3.419
- Πόντοι
- 736
Ναι κάπως έτσι. Θα σ αναφέρω όμως κάτι άλλο γι το Ισλάμ , επειδή έχω μείνει εξωτερικό σε διαφορά μέρη θεωρώ ότι το Ισλάμ είναι η πιο ακμάζουσα θρησκεία, έχει τα σωστότερα στοιχεία π οδηγούν στην επιτυχία του ανθρώπου κ της οικογένειας του, για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις το νορμαλ φυσιολογικό Ισλάμ όχι βιασμοί σφαγές κτλπ . Οι μουσουλμάνοι έξω δουλεύουν έχουν την ευκαιρία να προκόψουν γιατί ο καθένας τοποθέτηται στη θέση του η γυναίκα είναι σπίτι μαζί με τις άλλες μαγειρεύουν πλένουν φροντίζουν τους αντρες και τα παιδιά ,έτσι ώστε οι αντρες βάζουν το κεφάλι κάτω και δουλεύουν έχουν στόχους , δεν έχουν μια οποιαδιποτε καριολα να τους πριζει τ αρχιδια με τα θέλω της κ ισότητες κ να έχει ο άνθρωπος ένα ρεπο τη βδομάδα να ξεκουραστεί κ αυτή να τον τρέχει στα Ικεα ξέρω γώ η σε μολ. Αυτά π σ λέω τα έχω δει κ τα έχω συζητήσει με μουσουλμάνους όχι Ταλιμπάν κανονικούς ανθρώπους , επίσης ξέρω σίγουρα 4-5 ζευγάρια Ελλήνων π βρήκα το 90% διαλύθηκε ο άντρας γαμηθηκε κ έπαιξε αχαριστία και τα γνωστά δε με καλύπτεις , ενώ όσους μουσουλμάνους ήξερα ζευγάρια οι μισοί τώρα έχουν μαγαζιά κ οι άλλοι καλές δουλειές . Ελπίζω να κατανόησες τι είπαΕδώ που τα λέμε εκατοντάδες χιλιάδες Ελληνίδες μάλλον έχουν πάει με μαύρους από την υποσαχάρια Αφρική και εμείς όπως πάντα συμβαίνει σε τέτοιες περιπτώσεις τις έχουμε διαγράψει ισόβια και κάνουμε σχέσεις με τις πιο ώριμες συναισθηματικά που δεν υποκυψανε σε αυτή την άθλια προπαγάνδα. Καταλαβαίνεις λοιπόν ότι η μόνη επιλογή που τους μένει είναι οι Νιγηριανοί και οι Πακιστανοί με όποιους κινδύνους συνεπάγεται αυτό. Επίσης οι μαύροι έχουν φέρει μαύρες που δεν γουστάρουν συνέχεια ξένες να τριγυρίζουν τους άντρες που έχουν για αναπαραγωγή, οι μαύροι δεν γουστάρουν ευθύνες οικογένειας και οι Πακιστανοί που είναι πολύ φτωχοί για να φέρουν Πακιστανες στην Ελλάδα βρήκαν χρυσή ευκαιρία να γαμανε τσάμπα γιατί ακόμα και τα 10 ευρώ για το Μεταξουργείο δεν τους περισσεύουν. Επίσης οι Πακιστανοί θέλουν να μαζέψουν λεφτά για να γυρίσουν στο Πακιστάν να ανοίξουν κανένα ψιλικατζιδικο ή να πάνε Γερμανία οπότε προοπτική με αυτούς δεν υπάρχει καμία. Άσε που είναι μουσουλμάνοι και έχουν απίστευτο μίσος για γυναίκες που θεωρούν ηθικά εκμαυλισμενες και αυτό τους κάνει πολύ επικίνδυνους γενικά ακόμα και για φόνο.