Νέα

Συνελήφθη στα Σκόπια ο Πάκης για το φόνο της 16χρονης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kiriakoboy
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 441
  • Εμφανίσεις 24K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Talibanakos44

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2015
Κριτικές
10
Like
3.419
Πόντοι
736
Εδώ που τα λέμε εκατοντάδες χιλιάδες Ελληνίδες μάλλον έχουν πάει με μαύρους από την υποσαχάρια Αφρική και εμείς όπως πάντα συμβαίνει σε τέτοιες περιπτώσεις τις έχουμε διαγράψει ισόβια και κάνουμε σχέσεις με τις πιο ώριμες συναισθηματικά που δεν υποκυψανε σε αυτή την άθλια προπαγάνδα. Καταλαβαίνεις λοιπόν ότι η μόνη επιλογή που τους μένει είναι οι Νιγηριανοί και οι Πακιστανοί με όποιους κινδύνους συνεπάγεται αυτό. Επίσης οι μαύροι έχουν φέρει μαύρες που δεν γουστάρουν συνέχεια ξένες να τριγυρίζουν τους άντρες που έχουν για αναπαραγωγή, οι μαύροι δεν γουστάρουν ευθύνες οικογένειας και οι Πακιστανοί που είναι πολύ φτωχοί για να φέρουν Πακιστανες στην Ελλάδα βρήκαν χρυσή ευκαιρία να γαμανε τσάμπα γιατί ακόμα και τα 10 ευρώ για το Μεταξουργείο δεν τους περισσεύουν. Επίσης οι Πακιστανοί θέλουν να μαζέψουν λεφτά για να γυρίσουν στο Πακιστάν να ανοίξουν κανένα ψιλικατζιδικο ή να πάνε Γερμανία οπότε προοπτική με αυτούς δεν υπάρχει καμία. Άσε που είναι μουσουλμάνοι και έχουν απίστευτο μίσος για γυναίκες που θεωρούν ηθικά εκμαυλισμενες και αυτό τους κάνει πολύ επικίνδυνους γενικά ακόμα και για φόνο.
Ναι κάπως έτσι. Θα σ αναφέρω όμως κάτι άλλο γι το Ισλάμ , επειδή έχω μείνει εξωτερικό σε διαφορά μέρη θεωρώ ότι το Ισλάμ είναι η πιο ακμάζουσα θρησκεία, έχει τα σωστότερα στοιχεία π οδηγούν στην επιτυχία του ανθρώπου κ της οικογένειας του, για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις το νορμαλ φυσιολογικό Ισλάμ όχι βιασμοί σφαγές κτλπ . Οι μουσουλμάνοι έξω δουλεύουν έχουν την ευκαιρία να προκόψουν γιατί ο καθένας τοποθέτηται στη θέση του η γυναίκα είναι σπίτι μαζί με τις άλλες μαγειρεύουν πλένουν φροντίζουν τους αντρες και τα παιδιά ,έτσι ώστε οι αντρες βάζουν το κεφάλι κάτω και δουλεύουν έχουν στόχους , δεν έχουν μια οποιαδιποτε καριολα να τους πριζει τ αρχιδια με τα θέλω της κ ισότητες κ να έχει ο άνθρωπος ένα ρεπο τη βδομάδα να ξεκουραστεί κ αυτή να τον τρέχει στα Ικεα ξέρω γώ η σε μολ. Αυτά π σ λέω τα έχω δει κ τα έχω συζητήσει με μουσουλμάνους όχι Ταλιμπάν κανονικούς ανθρώπους , επίσης ξέρω σίγουρα 4-5 ζευγάρια Ελλήνων π βρήκα το 90% διαλύθηκε ο άντρας γαμηθηκε κ έπαιξε αχαριστία και τα γνωστά δε με καλύπτεις , ενώ όσους μουσουλμάνους ήξερα ζευγάρια οι μισοί τώρα έχουν μαγαζιά κ οι άλλοι καλές δουλειές . Ελπίζω να κατανόησες τι είπα

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.924
Πόντοι
3.556
Αυτά που έγραφα πιο πάνω, κοιτάξτε και κρίνετε μόνοι σας , ντροπή , δυστυχώς δεν αξίζουμε να υπάρχουμε σαν έθνος ούτε να έχουμε κράτος είμαστε ξεφτιλισμένοι
Ειναι σα να βγαζεις φωτογραφια 3 λυκους και να λες πως θα γεμισει ολη η Ελλαδα λυκους που θα φανε τους ανθρωπους. Οι μουσουλμανοι ειναι τραγικη μειονοτητα σε ολη την Ευρωπη, μολις 5%:

1659799718205.png

mmaanos

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Αυγ 2019
Like
6.309
Πόντοι
1.056
Θα έγραφα πως όποιος/α ανακατεύεται με τα πίτουρα,τον τρώνε οι κότες,αλλά το κοριτσάκι έπραξε όπως το μάθανε οι γονείς,το σχολείο και η κοινωνία..

Όσο για αυτό που γράφτηκε ότι αυτά τα σκουπίδια το έχουν σαν ατζέντα να "επιβληθούν" στην Ευρώπη με γάμους με Ευρωπαίες,
η αλήθεια είναι ότι όσο και να προωθεί το σύστημα και τα ΜΜΕ το μπαστάρδεμα, στην πραγματικότητα μόνο Ευρωπαίες
που είναι ΝΑΥΑΓΙΑ ή που δεν τις γαμάει Ευρωπαίος ούτε μετά από 30 μπίρες,ασχολούνται με αυτά τα σκουπίδια.

Και Σκανδιναβία που πήγα πρόσφατα, δεν είδα ούτε ένα καλό μουνί με μουσλίμι ή μαύρο.
Μόνο κάτι ΝΑΥΑΓΙΑ χοντρές ή με πράσινα μαλλιά..
Το κοριτσάκι ήταν Ρομά και από διαλυμένη οικογένεια. Δυστυχώς η μοίρα του ήταν προδιαγεγραμμένη :undecided-old:
Ελπίζω τουλάχιστον αυτό το σκουπίδι ο δολοφόνος να σαπίσει στη φυλακή, αν και σύμφωνα με τον ελληνικό ποινικό κώδικα σε καμιά δεκαετία θα μπορεί να κυκλοφορεί ελεύθερος όπως τόσοι άλλοι δολοφόνοι πριν από αυτόν.

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.924
Πόντοι
3.556
Ναι κάπως έτσι. Θα σ αναφέρω όμως κάτι άλλο γι το Ισλάμ , επειδή έχω μείνει εξωτερικό σε διαφορά μέρη θεωρώ ότι το Ισλάμ είναι η πιο ακμάζουσα θρησκεία, έχει τα σωστότερα στοιχεία π οδηγούν στην επιτυχία του ανθρώπου κ της οικογένειας του, για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις το νορμαλ φυσιολογικό Ισλάμ όχι βιασμοί σφαγές κτλπ . Οι μουσουλμάνοι έξω δουλεύουν έχουν την ευκαιρία να προκόψουν γιατί ο καθένας τοποθέτηται στη θέση του η γυναίκα είναι σπίτι μαζί με τις άλλες μαγειρεύουν πλένουν φροντίζουν τους αντρες και τα παιδιά ,έτσι ώστε οι αντρες βάζουν το κεφάλι κάτω και δουλεύουν έχουν στόχους , δεν έχουν μια οποιαδιποτε καριολα να τους πριζει τ αρχιδια με τα θέλω της κ ισότητες κ να έχει ο άνθρωπος ένα ρεπο τη βδομάδα να ξεκουραστεί κ αυτή να τον τρέχει στα Ικεα ξέρω γώ η σε μολ. Αυτά π σ λέω τα έχω δει κ τα έχω συζητήσει με μουσουλμάνους όχι Ταλιμπάν κανονικούς ανθρώπους , επίσης ξέρω σίγουρα 4-5 ζευγάρια Ελλήνων π βρήκα το 90% διαλύθηκε ο άντρας γαμηθηκε κ έπαιξε αχαριστία και τα γνωστά δε με καλύπτεις , ενώ όσους μουσουλμάνους ήξερα ζευγάρια οι μισοί τώρα έχουν μαγαζιά κ οι άλλοι καλές δουλειές . Ελπίζω να κατανόησες τι είπα
Αυτο που περιγραφεις (η γυναικα μονο νοικοκυριο και ο αντρας δουλεια) ειναι καθαρα θεμα οικονομιας και οχι θρησκειας. Ακριβως ετσι ητανε και η Ελλαδα πριν μερικες δεκαετιες, οι περισσοτερες γυναικες οικιακα και μια χαρα ζουσε ο κοσμος.
Εγω απο την εμπειρια μου με ανθρωπους διαφορων θρησκειων, αυτους που βλεπω να εχουν τη μεγαλυτερη ευτυχια μεσα τους σαν ανθρωποι απο αποψη πνευματικοτητας ειναι οι ινδουιστες, αλλα και οι Ιαπωνες, ισως παιζει ρολο η θρησκεια τους ο Σιντοισμος

Talibanakos44

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2015
Κριτικές
10
Like
3.419
Πόντοι
736
Ειναι σα να βγαζεις φωτογραφια 3 λυκους και να λες πως θα γεμισει ολη η Ελλαδα λυκους που θα φανε τους ανθρωπους. Οι μουσουλμανοι ειναι τραγικη μειονοτητα σε ολη την Ευρωπη, μολις 5%:

1659799718205.png
Ρε φίλε αυτό αρχίζει σιγά σιγά, βλέπε Αχαρνων Έλληνας δεν υπάρχει , δες τι έγινε στη Γερμανία με το γκασταμπαιντεν εχουν άρρωστο πρόβλημα με τους μουσουλμάνους κ γενικά με τις γκετοποίησεις μη βλέπεις το ποσοστό του wikipedia σκέψου ότι σε χώρισε όπως Πολωνία η Ουγγαρία δεν υπάρχει σχεδόν τίποτα, και δες από την άλλη πχ γ εθνική Γαλλίας έχεις 23 παίχτες οι 19 είναι μαύροι , η Κοιτα η Γερμανία έχει γύρω στα 11-12 εκατομυρια μουσουλμάνους δηλαδή κάτι πάνω από το 10% , σα 20 χρονια η Γερμανία θα έχει γύρω στο 35% μουσουλμάνους

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
515
Like
71.232
Πόντοι
41.129
Βεβαια θα μπουν σε λιγο οι δικαιωματιστες να μας πουν οτι εχει δικαιωμα σε δικη κλπες παπατζες. Στην πυρα ,ζωντανος να καει να βασανιστει το μουνοπανο
θα μπει ο Alex71 και θα στα μαθει ολα τα δικαιωματα που εχει ενας αλλοδαπος δολοφονος στην ελλαδα για να τα μαθεις τυπε...

RETRO

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
17.079
Πόντοι
3.556
θα μπει ο Alex71 και θα στα μαθει ολα τα δικαιωματα που εχει ενας αλλοδαπος δολοφονος στην ελλαδα για να τα μαθεις τυπε...
τύπε λογικα θα του δωσει και συμβουλές για σωστο δρομολογιο ωστε να αποφεύγει σκατογειτονιες κλπ :undecided::undecided::undecided:

Talibanakos44

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2015
Κριτικές
10
Like
3.419
Πόντοι
736
Αυτο που περιγραφεις (η γυναικα μονο νοικοκυριο και ο αντρας δουλεια) ειναι καθαρα θεμα οικονομιας και οχι θρησκειας. Ακριβως ετσι ητανε και η Ελλαδα πριν μερικες δεκαετιες, οι περισσοτερες γυναικες οικιακα και μια χαρα ζουσε ο κοσμος.
Εγω απο την εμπειρια μου με ανθρωπους διαφορων θρησκειων, αυτους που βλεπω να εχουν τη μεγαλυτερη ευτυχια μεσα τους σαν ανθρωποι απο αποψη πνευματικοτητας ειναι οι ινδουιστες, αλλα και οι Ιαπωνες, ισως παιζει ρολο η θρησκεια τους ο Σιντοισμος
Ναι ναι , εγώ αναφέρω αυτό επειδή το έχω δει με τα μάτια μου δεν είναι θρησκευτικό τόσο ζήτημα θέλω απλά να πω ότι η σύγχρονη δυτική κοινωνία είναι τόσο αποτυχημένη και σάπια. Δε θέλω να πω ότι η γυναίκα πρέπει ν είναι δούλα κ κυρα, αυτοί κ λόγο θρησκείας τοποθετούνται πιο εύκολα στο ρόλο τους. Είναι ευκολότερο γι έναν μουσουλμάνο στην Αγγλία για παράδειγμα να προκόψει απ ότι εσυ εγώ ο παραλος σαν άντρας γυναίκα ζευγάρι μιλάμε όχι μόνος μου

paraskevasgr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2022
Like
1.787
Πόντοι
201
Αυτά που έγραφα πιο πάνω, κοιτάξτε και κρίνετε μόνοι σας , ντροπή , δυστυχώς δεν αξίζουμε να υπάρχουμε σαν έθνος ούτε να έχουμε κράτος είμαστε ξεφτιλισμένοι
φιλε που ακριβως ειναι αυτη η ομαδα ?τι ειναι σαιτ?θελω να δω,στειλε αν θες,οταν βλεπω τετοια γελαω κ νευριαζω ταυτοχρονα

Michael Scott

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2021
Κριτικές
20
Like
27.612
Πόντοι
8.346
Γενικά ολα αυτα τα πακια και σια θέλουν σουτι κ πισω. Δεν θες να αφομοιωθεις και να γινεις άνθρωπος, πισω στην χωρα σου. Δεν θα σε εχω εδω να τρως απο τα επιδόματα και να τριγυρνας με το σμαρτφονι να κανεις βιντεοκληση στο WhatsApp

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.924
Πόντοι
3.556
Ευτυχώς έχει μπει χέρι στο γκέτο των μουσουλμάνων στο κέντρο της Αθήνας αλλά μένει ακόμη. Θέλει μια καλή σκούπα να φύγουν τα εναπομείναντα χοντράδια.

Αν και έτσι όπως πάει σιγά σιγά κέντρο Αθήνας σε 2 χρόνια δε θα βλέπεις ίχνος παρακμιακού, περιθωριακού στοιχείου ανεξαρτήτου υπικοότητας. Με ενοίκια στο Θεό, και εκκαθαρίσεις συνεχείς από την αστυνομία θα αλλάξει ριζικά. Ήδη έχει αλλάξει πάρα πολύ
Θα διατηρηθεί σχετική πλέμπα μόνο σε δρόμους και παράδρομους που έχει μπουρδέλα και τίποτα άλλο.
Εχει καθαρισει πολυ, καμια σχεση με παλιοτερα. Η χειροτερη εποχη νομιζω ηταν το 2008, εκει ενιωθες πραγματικα σα να περπατας στο Μπαγκλαντες

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.924
Πόντοι
3.556
Γενικά ολα αυτα τα πακια και σια θέλουν σουτι κ πισω. Δεν θες να αφομοιωθεις και να γινεις άνθρωπος, πισω στην χωρα σου. Δεν θα σε εχω εδω να τρως απο τα επιδόματα και να τριγυρνας με το σμαρτφονι να κανεις βιντεοκληση στο WhatsApp
Αν θελουν σωνει και καλα μεταναστες, ας φερουν Ινδους που ειναι εργατικοι και φιλησυχοι

Michael Scott

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2021
Κριτικές
20
Like
27.612
Πόντοι
8.346
Αν θελουν σωνει και καλα μεταναστες, ας φερουν Ινδους που ειναι εργατικοι και φιλησυχοι
Οι Ινδοί που φεύγουν ειναι. Οι Ινδοί π μένουν πισω Ινδία, μακριά κ αγαπημένοι

iliasl

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2021
Like
2.310
Πόντοι
446
Βασικά πρόκειται για προβληματική οικογένεια ,και σε τέτοιου είδους οικογένειες , πάντα την πληρώνουν τα παιδιά , και μάλιστα πολύ άσχημα .

Για να μπει μέσα σε ένα σπίτι ο κάθε διεστραμμένος , πρέπει να βρει την πόρτα ανοιχτή .

Στο παρελθόν η κοπέλα και σε ηλικία 11 ετών είχε πέσει θύμα σεξουαλικής κακοποίησης , από δυο αλβανούς , και ο ένας αλβανος την έκανε πάσα στον άλλον όπως και σε έναν γερο με χρηματικό αντάλλαγμα . Ο αλβανος δε , ήταν ο τότε γκόμενος της μάνας της .

Και στάνταρ η μάνα , πρώτη άνοιξε παρτίδες – γαμιόταν με Πακιστανούς .Υπάρχουν πολλές τέτοιες περιπτώσεις

Talibanakos44

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2015
Κριτικές
10
Like
3.419
Πόντοι
736
Ευτυχώς έχει μπει χέρι στο γκέτο των μουσουλμάνων στο κέντρο της Αθήνας αλλά μένει ακόμη. Θέλει μια καλή σκούπα να φύγουν τα εναπομείναντα χοντράδια.

Αν και έτσι όπως πάει σιγά σιγά κέντρο Αθήνας σε 2 χρόνια δε θα βλέπεις ίχνος παρακμιακού, περιθωριακού στοιχείου ανεξαρτήτου υπικοότητας. Με ενοίκια στο Θεό, και εκκαθαρίσεις συνεχείς από την αστυνομία θα αλλάξει ριζικά. Ήδη έχει αλλάξει πάρα πολύ
Θα διατηρηθεί σχετική πλέμπα μόνο σε δρόμους και παράδρομους που έχει μπουρδέλα και τίποτα άλλο.
Ποσο καιρό εχεις να κατέβεις κέντρο ;; Εγώ που πηγαίνω στην Αφγανών συχνά δε βρίσκεις έλληνα η λευκό

Talibanakos44

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2015
Κριτικές
10
Like
3.419
Πόντοι
736
Αχαρνών είναι ο βόθρος της Αθήνας. Είναι η μόνη οδός/γειτονιά που δεν επισκέπτομαι ποτέ. Γενικά έχω όριο πλατεία βικτορίας κατά μήκος και προς τα κάτω βαριά την Αριστοτέλους. Απο κει και πέρα γυρνάω κανονικά καθημερινά. Ομόνοια-ψυρρή-μεταξουργείο-Άγιο Κωνσταντίνο
Αχαρνων είναι χαλι μαύρο, πλατεία Αφρικής αστα ακόμη χειρότερα, μετάξι νταξει δεν έχει τίποτα φοβερο, μετά Ομόνοια ρε φίλε στη πλατεία άμα πς δεν έχει λευκό κ άτομο χωρίς παντόφλα, τι να σ πω εγώ πιστεύω απ ότι βλέπω ότι το 90% του κέντρου είναι λάθρο , δε μιλάμε για Κολωνάκι Σύνταγμα κτλπ

iliasl

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2021
Like
2.310
Πόντοι
446
Μην το ψάχνετε . Όταν η “μάνα” είναι ανισόρροπη , ο διεστραμμένος , ο νταβατζής , η ότι άλλο θα μπει στο σπίτι . Και εάν δεν είναι Πακιστανός , η ότι άλλο , θα είναι Ελληνας μεν , αλλά τέρμα υπόκοσμος στην καλύτερη περίπτωση δε .

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom