Νέα

Συνελήφθη Ελληνίδα 19 χρονο μοντέλο στην Κινα με κοκαΐνη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ririkonav
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 151K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
αμα δειτε στο φβ εχει κανει λαικ σε μερικα κλαμπακια της αθηνας

θα δειτε το μεγαλυτρρο και πασιγνωστο αναμεσα σε αυτα ονοματα δεν χρειαζετε να πουμε

ας πουμε μονο πως ειναι το στεκι ολων των βιζιτοστριποναρκοκουλτοπρεζακηδων

το κλαμπακι το ξερετε η να σας το πω και αυτο ε??????

να σας μαθω λιγακι τι παιζεται στη πιατσα

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.570
Πόντοι
1.706
Γιατι νοιωθω οως αν ημουν εγω στην θεση της κοπελιτσας (αντρας, 45+) δεν θα ξαναβλεπα τον ηλιο?
Οι νομοι ισχυουν για τον φτωχο, τον αδυναμο κ οποιον δεν εχει μεσον

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.069
Πόντοι
6.256
λέτε να εδωσε τους μεγαλους και να καταληξει σαν το σεργιανοπουλο?

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Γιατι νοιωθω οως αν ημουν εγω στην θεση της κοπελιτσας (αντρας, 45+) δεν θα ξαναβλεπα τον ηλιο?
Οι νομοι ισχυουν για τον φτωχο, τον αδυναμο κ οποιον δεν εχει μεσον
όπως τα λες τύπε μου , δεν ξέρω τι πεχτηκε και αφαιθηκε ελεύθερη η κοπέλα στατιστικά δεν έπαιζε να ξαναβγεί αλλά...

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.700
Πόντοι
2.606
20 μέλη και 48 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα....
Καριοληδες...
Ποιος ταχα μου δεν εχει ονειρευτει οτι θαθελε να της ριξει κανα πουτσο, τωρα που ειναι μες στην αγαμια....

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

dleivas

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Κριτικές
4
Like
497
Πόντοι
36
το κοριτσι ειναι ελευθερο πλεον να απολαμβανει ναρκωτικα και μαυρες ψωλες.

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Τωρα θα αρχισει ο καθενας το μακρυ του και το κοντο του...και ολοι μας λιγο πολυ θα εμφανιστουμε σαν ειδικοι της ποινικης δικονομιας....
Τα πραγματα ειναι απλα....
Χοντρικα  και χωρις να ειμαι ειδικος...
Στην Ελλαδα (ας πουμε) ισχυει το τεκμηριο της αθωοτητος και οι κατηγοροι προσπαθουν να αποδειξουν την ενοχη του κατηγορουμενου.
Στο Hong Kong ισχυει το Common Law (Αγγλικο δικαιο) που ειναι ακριβως το αντιθετο, δηλαδη θεωρειται καποιος ενοχος και προσπαθει να αποδειξει οτι ειναι αθωος.
Προφανως το μοντελο (λεμε τωρα) επεισε τους ενοχους οτι ειναι αθωα. (Εμενα παντως δεν με επεισε)
δεν φτανει που ολη μερα εισαι στο google και μας τα σερβίρεις ετοιμα εδώ για να το παιξεις εξυπνος γραφτα σωστα τουλάχιστον.
αυτό που λες για το αγγλικο δικαιο δεν υφισταται.
στην ελλαδα που δεν ισχυει το αγγλικο δικαιο οι δικαστες αποδιδιδουν δικαιοσύνη βαση των νομων τους οποιους τους εχει θεσπιση ο νομοθέτης.
στο αγγλικο δικαιο οι δικαστες αποδιδουν δικαιοσύνη βαση της νομολογιας,αυτο σημαινει ότι οι δικαστες δημιουργουν δικαικους κανονες οι οποιοι είναι δεσμευτικοι εφ ορου ζωης.

mariocfu

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2019
Like
15
Πόντοι
0
Ηθελε να γινει μοντελο και τα καταφερε , ολοι ετσι την αποκαλουν.
Το μοντελο θα εκμεταλευτει την δημοσιοτητα και θα γινει πραγματικο μοντελο.
Η κοκα μπορει να μην περασε ομως ειτε ετσι ειτε αλλιως κερδισμενη βγηκε στο τελος.

junglejim4322

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2015
Κριτικές
1
Like
106
Πόντοι
16
να ασκηθεί αγωγή αποζημίωσης κατά Κίνας στο Λουξεμβούργο για τον άδικο εγκλεισμό.

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
Αλλη μια ξεκαθαρη επιτυχια του Τσιπρα που ασκησε υπόγειες διπλωματικες πιέσεις και οι Κινεζοι υποχωρησαν,σιγα σιγα εξελισεται σε υπολογισιμο παικτη στη παγκοσμια πολιτικη σκακιερα και αυτο το παραδεχονται πλεον και οι αντιπαλοι του

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Τσιμπα εσυ ενα @@@δι τωρα.
Τοπα απο το πρωι, οτι θα βρεθουμε πολλοι δικηγοροι και εισαγγελεις εδω μεσα.
Αυτα ρε παπαρα που παραθεσα δεν ειναι δικα μου. Ο Σακης τα ειπε ρε κουτορνιθι.
Σιγα μη κατσω εγω να γκουγκλαρω τους νομους του Χονγκ Κονγκ.
Κι ο Σακης ειναι  νομος ρε..... Μπορεις να το καταλαβεις; Ε;
Τους πηρε παραμαζωμα Εγγλεζους και Κινεζους και μαλιστα δουλευοντας αφιλοκερδως....
Εφτιαξε δικους του νομους ο Σακης... Δεν εχει λεει ξαναγινει αυτο.
Σιγα μην δεν ηξερε η "μοντελα".... Δεν χρειαζεται κανεις την δικογραφια για να το καταλαβει.
Ρουφα τωρα τ αυγο σου μπουλη και skase...  Sakis law... (Mallon Lefteris Law)
σιγα που τους πηρε παραμάζωμα ο σακης το τι παιχτηκε από πισω κανεις δεν ξερει και ουτε προκειται να μαθευτεί.
το σιγουρο είναι ότι η μοντελα ειχε μπλεξει σε μεγαλο διεθνες κύκλωμα διακινησης και σιγουρα εδωσε ονόματα.
βεβαια τη γκαφα της την πληρωσε και μπορει να την πληρωσει και στο μελλον αν εδωσε ονόματα.
το ότι αφεθηκε ελευθερη αυτό οφειλετε στο αγγλικο δικαιο εμφανισαν πολλα ελαφρυντικα εκ μερους της και μιας το αγγλικο δικαιο δεν στηρίζετε μονο στο νομοθετημενο νομο αλλα και σε κανονες δικαικους με κοινη δικαστικη αποφαση αφεθηκε ελευθερη.

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
σιγα που τους πηρε παραμάζωμα ο σακης
ο χοντρούλης ο δροσερος ουτε που καταλαβε τι εγινε,ξεφτιλιστικε απο μονος του οταν ειπε οτι δεν αθωωνεται,ουτε τα εισιτηρια δε πρέπει να του πληρωσουν οι δικοι της,πολιτικη απόφαση ηταν των κινεζων, ουτε εδωσε ονοματα και μαλακιες που λενε διαφοροι,σιγα μην ηξερε και κανεναν σπουδαιο η μικρη,αν ηξερε θα τους εδινε δε θα περιμενε δυο χρονια μεσα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom