Νέα

Συνελήφθη Ελληνίδα 19 χρονο μοντέλο στην Κινα με κοκαΐνη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ririkonav
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 151K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

nickpie2008

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
5.267
Πόντοι
1.106
Έχω την υποψία πως το κατηγορητηριο έφτασε λίγο....παραποιημενο στην Ελλάδα...
Με το ακλόνητο νομικό επιχείρημα "Με παγιδεψε ο γκόμενος μου" συμφώνησαν ΟΜΌΦΩΝΑ ΕΠΤΑ ενορκοι "τον αλήτη παγιδεψε την κοπέλα"...
Χμμμμ

nickpie2008

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
5.267
Πόντοι
1.106
Δηλαδή θα βάλω 1.000.000 κόκα σε μια τσάντα κι αν με πιάσουν θα πω της γκόμενάς μου είναι δεν ξέρω τίποτα...

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Αφου το εξηγησε ο Κεχαγιογλου. Εκανε αιτημα να παιξει μεσα στο δικαστηριο στη τηλεοραση η συνεντευξη που ειχε δωσει ο Ρουμανικης καταγωγης φιλος της κοπελας. Το δικαστηριο εκανε δεκτο το αιτημα. Η Κινεζα Προεδρος ειδε στην οθονη τη Τατιανα Στεφανιδου να παιρνει τη συνεντευξη και ρωτησε ποια ειναι αυτη; Της εκανε μεγαλη εντυπωση η Τατιανα. Και απαντησε η κοπελα Αυτη ειναι η πιο εγκριτη δημοσιογραφος της Ελλαδας. Ψαρωσε η Προεδρος και την αθωωσε μαζι και οι ενορκοι.

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
%CE%A4%CE%96%CE%91%CE%9A%CE%99+%CE%A4%CE%A3%CE%91%CE%9D.JPG

μην ξεχναμε οτι το χονγ κονγκ εχει δωσει και υπεροχες ταινιες δρασης καρατε

μπραβο στον ελληναπρεσβη και στις μυστικες διπλωματιες

πουτανες στα κρεβατια σας

η μικρη συνεργαστηκε οπως το ελεγα απο περισυ

ευτυχως παρακολουθησα πολυ στενα αυτη την υποθεση

καποιοι θα πρεπει να φοβουνται τωρα

ΠΟΥΤΑΝΕΣ στα κρεβατια σας θα πληρωσετε
χασανε το χρωμα τους καποιοι :wanker: :wanker: :wanker: :wanker:

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
μπραβο στον ελληναπρεσβη και στις μυστικες διπλωματιες

πουτανες στα κρεβατια σας

η μικρη συνεργαστηκε οπως το ελεγα απο περισυ

ευτυχως παρακολουθησα πολυ στενα αυτη την υποθεση

καποιοι θα πρεπει να φοβουνται τωρα

ΠΟΥΤΑΝΕΣ στα κρεβατια σας θα πληρωσετε
χασανε το χρωμα τους καποιοι :wanker: :wanker: :wanker: :wanker:
Οταν τα ελεγες κοροιδευανε. Ο Κεχαγιογλου ειπε οτι δεν εχει προηγουμενο τετοια αθωωση. Αρα επεσαν πολιτικες διπλωματικες παρεμβασεις.

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
Οταν τα ελεγες κοροιδευανε. Ο Κεχαγιογλου ειπε οτι δεν εχει προηγουμενο τετοια αθωωση. Αρα επεσαν πολιτικες διπλωματικες παρεμβασεις.

ηταν το μονο σιγουρο οτι θα γινοταν
δεν γινοταν να αφεθει στη τυχη της μια ελληνιδα

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.407
Πόντοι
3.936
Γιατι νοιωθω οως αν ημουν εγω στην θεση της κοπελιτσας (αντρας, 45+) δεν θα ξαναβλεπα τον ηλιο?
Οι νομοι ισχυουν για τον φτωχο, τον αδυναμο κ οποιον δεν εχει μεσον
Επίσης τo καλό μυτιληνιό ελαιόλαδο μπορεί να κάνει θαύματα μερικές φορές..  :cool2:

Συνημμένα

• tumblr_oo77obbkcw1uwr1s7o1_500.gif
    tumblr_oo77obbkcw1uwr1s7o1_500.gif
    420,1 KB · Εμφανίσεις: 30

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
28.992
Πόντοι
5.506
να το κανουμε σηριαλ ρε μαλακες ...τυφλα να εχει το ναρκος

Toni_M_A_P

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2014
Κριτικές
7
Like
361
Πόντοι
281
Έχει μπλέξει η κοπέλα αγόρι μου... έχει μπλέξει. Σε σπείρα με σπουργίτια.

RED BARON

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
174
Πόντοι
16
Αλλη μια ξεκαθαρη επιτυχια του Τσιπρα που ασκησε υπόγειες διπλωματικες πιέσεις και οι Κινεζοι υποχωρησαν,σιγα σιγα εξελισεται σε υπολογισιμο παικτη στη παγκοσμια πολιτικη σκακιερα και αυτο το παραδεχονται πλεον και οι αντιπαλοι του
Ποτε δεν μαθουμε ακριβως τι εγινε, το σιγουρο ειναι πως εγινε το σωστο θα ηταν κριμα μια νεα κοπελα να καταστραφει για την μαλακια ή την αφελεια της, δεν μπορω να πιστεψω παντως οτι οι Κινεζοι την αφησαν επειδη εδωσε καποιους στην Ελλαδα, η δικια μου εκτιμιση ειναι πως οι Κινεζοι ηταν στο κολπο και αφησαν καποιο μεγαλο φορτιο να περασει την ιδια ωρα που επαιρναν ως ανταλλαγμα την δικια μας και καποιες αλλες. Αυτο με καποιον τροπο περασε στις δικους μας... το 7-0 δειχνει διωχτην μην μπλεξουμε.....

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
2.927
Πόντοι
606
προβλεπω την επομενη δεκαετια να περνανε οι ελληναραδες με το σκατο παραμασχαλα τα κινεζικα αεροδρομια ανα στρατιες  :grin:

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
Ποτε δεν μαθουμε ακριβως τι εγινε, το σιγουρο ειναι πως εγινε το σωστο θα ηταν κριμα μια νεα κοπελα να καταστραφει για την μαλακια ή την αφελεια της, δεν μπορω να πιστεψω παντως οτι οι Κινεζοι την αφησαν επειδη εδωσε καποιους στην Ελλαδα, η δικια μου εκτιμιση ειναι πως οι Κινεζοι ηταν στο κολπο και αφησαν καποιο μεγαλο φορτιο να περασει την ιδια ωρα που επαιρναν ως ανταλλαγμα την δικια μας και καποιες αλλες. Αυτο με καποιον τροπο περασε στις δικους μας... το 7-0 δειχνει διωχτην μην μπλεξουμε.....
τι να μαθουμε ρε τυπε,pr των κιτρινιαρηδων προς την ελλαδα,αμα ηταν αγγλοφωνη παιζει να την ειχαν ηδη φυτεψει,καλα εδω συζητανε για τις νομικες ικανοτητες του χοντρου δροσερου γκαστονε σακη που την ειχε για μεσα και που ουτε που καταλαβε τι παιχτηκε  :jerking:

RED BARON

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
174
Πόντοι
16
τι να μαθουμε ρε τυπε,pr των κιτρινιαρηδων προς την ελλαδα,αμα ηταν αγγλοφωνη παιζει να την ειχαν ηδη φυτεψει,καλα εδω συζητανε για τις νομικες ικανοτητες του χοντρου δροσερου γκαστονε σακη που την ειχε για μεσα και που ουτε που καταλαβε τι παιχτηκε  :jerking:
Δεν ειναι του pr οι κιτρινοι γενικα.... ο δροσερος Σακης μπορει και να ηξερε και να το επαιζε δυσκολη φαση για να παρει την δοξα, δεν ειδες μετα βροχη οι φωτο...

lefteris38

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
843
Πόντοι
96
Σιγα μην ανακατωθηκε η Ελληνικη διπλωματια για να απελευθερωθει ενα βαπορακι.
Δεν ητανε δα και η κορη του Βουτση ωστε να κινηθουν θεοι και δαιμονες...
Ενας κακομοιρης μπατσος των 800 ευρω ητανε ο πατερας της που δεν ηξερε που πανε τα τεσσερα, διοτι αν ηξερε τοτε θαχε παρει χαμπαρι τι επαιζε...
Θαχω εγω κορη 21 χρονων και θα μου τρυγυρναει στις Αντις Αμπεμπες και στα Χονγκ Κονγκ και δεν θα τοχω παρει χαμπαρι  :headbang: :headbang: :headbang: Μη τρελλαθουμε τελειως.
Τιποτα δεν εγινε... Ουτε πολιτικη παρεμβαση υπηρξε, ουτε δωροδοκια των ενορκων. Απλα μια φορα ο Θεος κοιμηθηκε και ετυχε ο Sakis  να τον πιασει στον υπνο.
Αυτο να το βαλουν καλα στο μυαλο τους οι επομενες φιλοδοξες  μοντελες που θελουν να τραβηξουν ιδια πορεια... Ο Θεος κοιμαται μια φορα στα 100 χρονια.....

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
σας τα ελεγα απο περισυ μαλακες ο ελληνας πρεσβης και η κυβερνηση δεν θα το αφηνε ετσι

μπραβο κοπελαρα μου

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom