troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 28.992
- Πόντοι
- 5.506
δεν ειπα κατι τετοιο ....αν ποτε πουλησω ναρκωτικα,το επομενο δευτερολεπτο θα τιναξω τα μυαλα μου στον αερα..
δεν ειπα κατι τετοιο ....αν ποτε πουλησω ναρκωτικα,το επομενο δευτερολεπτο θα τιναξω τα μυαλα μου στον αερα..
Ποτε ξεκινάει "δουλειά" για να ξεχρεώσει τον Κεχα;
πουλησω ειπα ε?δεν ειπα κατι τετοιο ....
πουλησω ειπα ε?
μην ξεχναμε οτι το χονγ κονγκ εχει δωσει και υπεροχες ταινιες δρασης καρατε
Οταν τα ελεγες κοροιδευανε. Ο Κεχαγιογλου ειπε οτι δεν εχει προηγουμενο τετοια αθωωση. Αρα επεσαν πολιτικες διπλωματικες παρεμβασεις.μπραβο στον ελληναπρεσβη και στις μυστικες διπλωματιες
πουτανες στα κρεβατια σας
η μικρη συνεργαστηκε οπως το ελεγα απο περισυ
ευτυχως παρακολουθησα πολυ στενα αυτη την υποθεση
καποιοι θα πρεπει να φοβουνται τωρα
ΠΟΥΤΑΝΕΣ στα κρεβατια σας θα πληρωσετε
χασανε το χρωμα τους καποιοι
Οταν τα ελεγες κοροιδευανε. Ο Κεχαγιογλου ειπε οτι δεν εχει προηγουμενο τετοια αθωωση. Αρα επεσαν πολιτικες διπλωματικες παρεμβασεις.
Επίσης τo καλό μυτιληνιό ελαιόλαδο μπορεί να κάνει θαύματα μερικές φορές..Γιατι νοιωθω οως αν ημουν εγω στην θεση της κοπελιτσας (αντρας, 45+) δεν θα ξαναβλεπα τον ηλιο?
Οι νομοι ισχυουν για τον φτωχο, τον αδυναμο κ οποιον δεν εχει μεσον
πλακα κανετε ε?Οταν τα ελεγες κοροιδευανε. Ο Κεχαγιογλου ειπε οτι δεν εχει προηγουμενο τετοια αθωωση. Αρα επεσαν πολιτικες διπλωματικες παρεμβασεις.
Ποτε δεν μαθουμε ακριβως τι εγινε, το σιγουρο ειναι πως εγινε το σωστο θα ηταν κριμα μια νεα κοπελα να καταστραφει για την μαλακια ή την αφελεια της, δεν μπορω να πιστεψω παντως οτι οι Κινεζοι την αφησαν επειδη εδωσε καποιους στην Ελλαδα, η δικια μου εκτιμιση ειναι πως οι Κινεζοι ηταν στο κολπο και αφησαν καποιο μεγαλο φορτιο να περασει την ιδια ωρα που επαιρναν ως ανταλλαγμα την δικια μας και καποιες αλλες. Αυτο με καποιον τροπο περασε στις δικους μας... το 7-0 δειχνει διωχτην μην μπλεξουμε.....Αλλη μια ξεκαθαρη επιτυχια του Τσιπρα που ασκησε υπόγειες διπλωματικες πιέσεις και οι Κινεζοι υποχωρησαν,σιγα σιγα εξελισεται σε υπολογισιμο παικτη στη παγκοσμια πολιτικη σκακιερα και αυτο το παραδεχονται πλεον και οι αντιπαλοι του
τι να μαθουμε ρε τυπε,pr των κιτρινιαρηδων προς την ελλαδα,αμα ηταν αγγλοφωνη παιζει να την ειχαν ηδη φυτεψει,καλα εδω συζητανε για τις νομικες ικανοτητες του χοντρου δροσερου γκαστονε σακη που την ειχε για μεσα και που ουτε που καταλαβε τι παιχτηκεΠοτε δεν μαθουμε ακριβως τι εγινε, το σιγουρο ειναι πως εγινε το σωστο θα ηταν κριμα μια νεα κοπελα να καταστραφει για την μαλακια ή την αφελεια της, δεν μπορω να πιστεψω παντως οτι οι Κινεζοι την αφησαν επειδη εδωσε καποιους στην Ελλαδα, η δικια μου εκτιμιση ειναι πως οι Κινεζοι ηταν στο κολπο και αφησαν καποιο μεγαλο φορτιο να περασει την ιδια ωρα που επαιρναν ως ανταλλαγμα την δικια μας και καποιες αλλες. Αυτο με καποιον τροπο περασε στις δικους μας... το 7-0 δειχνει διωχτην μην μπλεξουμε.....
Δεν ειναι του pr οι κιτρινοι γενικα.... ο δροσερος Σακης μπορει και να ηξερε και να το επαιζε δυσκολη φαση για να παρει την δοξα, δεν ειδες μετα βροχη οι φωτο...τι να μαθουμε ρε τυπε,pr των κιτρινιαρηδων προς την ελλαδα,αμα ηταν αγγλοφωνη παιζει να την ειχαν ηδη φυτεψει,καλα εδω συζητανε για τις νομικες ικανοτητες του χοντρου δροσερου γκαστονε σακη που την ειχε για μεσα και που ουτε που καταλαβε τι παιχτηκε