Νέα

Συνελήφθη Ελληνίδα 19 χρονο μοντέλο στην Κινα με κοκαΐνη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ririkonav
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 153K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.827
Γιατι νοιωθω οως αν ημουν εγω στην θεση της κοπελιτσας (αντρας, 45+) δεν θα ξαναβλεπα τον ηλιο?
Οι νομοι ισχυουν για τον φτωχο, τον αδυναμο κ οποιον δεν εχει μεσον
πρωτον τυπε δεν θα ηξερε κανεις τιποτα ουτε τα ελληνικα μμε κιχ δεν θα εκαναν.
δευτερον θα ησουν στη μαζα μαζι με τους υπολοιπους και θα δικαζοσουν χωρις να εχει μπει στη μεση ελληνικη διπλωματια πρεσβεις προξενια ευρωπαικη ενωση κλπ.
κατά μεσο ορο 8000 κινεζους κάθε χρονο εκτελεί η κινα με σενα τον 45αρη θα ηταν 8001.

θελω να τονισω ότι η ελληνικη πλευρα ενδιαφερθηκε τοσο πολύ για την μοντελα λες και επιασαν καποιον ελληνα διπλωματη η βουλευτη η κυβερνητικο εκπροσωπο η κανα υψηλοβαθμο γαλωνα.
το μονο που μενει είναι να ερθει η προεδρικη φρουρα στο αεροδρομιο βενιζελος να κανει αγημα κατά την αφιξη της μοντελας στην ελλαδα και να τις δωσουν και παρασημα.

επισης να τονισουμε ότι της ανοίγονται και επαγγελματικοι ορίζοντες...

Μπιρλας

Μέγας
Εγγρ.
21 Μαρ 2017
Like
15.046
Πόντοι
3.656
αντε να δουμε τωρα που θα βρουμε το βιντεακι της με τα πλακομουνια μεσα απο τις φυλακες..

ErotikoNisi

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2016
Like
72
Πόντοι
0
Άθλια απόφαση. Όποιοι συμφωνούν με τη αθώωση της ψώλας τους αξίζει να μπλέξουν στα ναρκωτικά τα παιδιά τους....

ισοβιτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2015
Κριτικές
11
Like
1.170
Πόντοι
371
Μπραβο το κοριτσι που καταφερε να βγει οξω. Σε πεντε χρονια παλι μεσα θανε . Νομος

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
3.738
Πόντοι
606
μαλακια να δουλευεις στις μερες μας.
απο αυριο θα πιασω τη σακουλα για ρι..
σταδιαλα..

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
3.738
Πόντοι
606
εγω εσενα βαπορακι δεν θα σε εκνανα παντως....κατι απο τα δυο η και τα δυο θα τα εψαχνα μετα
αν ποτε πουλησω ναρκωτικα,το επομενο δευτερολεπτο θα τιναξω τα μυαλα μου στον αερα..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom