Νέα

Συνελήφθη Ελληνίδα 19 χρονο μοντέλο στην Κινα με κοκαΐνη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ririkonav
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 153K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

lefteris38

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
843
Πόντοι
96
ρε λαλακη εχω φιλους κινεζους ο ενας ηταν από την επαρχια γιουναν και ο άλλος από τη guizhou και για να παει ο ενας κινεζος στην επαρχια του αλλου περνουσε απο ελεγχο στα σύνορα των επαρχιων.
μπορει να πηγες στο χονκγ κονγκ αλλα μηπως ησουν εκτος τοπου?
Ναχαμε να λεγαμε και ναχαμε να πουμε... Καποιος κατι μουπε, και κατι ακουσα....
Εισαι όμως πανιβλακας. Οχι γιατι δεν γνωριζεις κατι, αλλα γιατι επιμενεις σε κατι που δεν γνωριζεις. Εχω παει πανω απο 5 φορες στην ζωη μου στην Κινα και εχω μεινει πανω απο ενα μηνα την καθε φορα, μετακινουμενος απο μερος σε μερος, κυριως αεροπορικως. Μην αρχισω τωρα να σου ποσταρω φωτος απο την απαγορευμενη πολη, απο τα Tiamen mountains ή απο το Xian με του πήλινους στρατιωτες, απο την Γκαντονα,, απο το Συνικο τοιχος, κλπ κλπ κλπ
Ο φιλοι σου οι Κινεζοι (που αμφιβαλω αν εχεις, μια και πιστευω οτι αυτοι ειναι στον μυαλο σου και μονο) θα μπορουσαν να σου εχουν πει οτι ειναι υποχρεωμένοι να δηλωσουν την μετακινηση τους απο την μια επαρχια στην αλλη σε μια υπηρεσία που δεν εχει σχεση με συνοριακο έλεγχο...(immigration) αλλα ειναι κατι αντίστοιχο με την δικια μας ΕΥΠ.

lefteris38

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
843
Πόντοι
96
εφόσον πηγαινες εσυ 40ημερα ταξίδια και εγω ετρωγα γαριδακια από τα περιπτερα τοτε εσυ πρεπει να βαρας πανω από 80 ετη.

από την άλλη το ότι πηγαινες 40ημερα ταξίδια δεν σημαινει ότι ξερεις τους νομους και ότι σχετιζεται με το κάθε κρατος.
τα σεβη μου.

Αφου εισαι μπουλης ρε.. Προφανως ο πατερας σου θα σε εσερνε από το χερι για να σου αγορασει γαριδακια μεχρι τα 30φευγα σου...

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.827
Ναχαμε να λεγαμε και ναχαμε να πουμε... Καποιος κατι μουπε, και κατι ακουσα....
Εισαι όμως πανιβλακας. Οχι γιατι δεν γνωριζεις κατι, αλλα γιατι επιμενεις σε κατι που δεν γνωριζεις. Εχω παει πανω απο 5 φορες στην ζωη μου στην Κινα και εχω μεινει πανω απο ενα μηνα την καθε φορα, μετακινουμενος απο μερος σε μερος, κυριως αεροπορικως. Μην αρχισω τωρα να σου ποσταρω φωτος απο την απαγορευμενη πολη, απο τα Tiamen mountains ή απο το Xian με του πήλινους στρατιωτες, απο την Γκαντονα,, απο το Συνικο τοιχος, κλπ κλπ κλπ
Ο φιλοι σου οι Κινεζοι (που αμφιβαλω αν εχεις, μια και πιστευω οτι αυτοι ειναι στον μυαλο σου και μονο) θα μπορουσαν να σου εχουν πει οτι ειναι υποχρεωμένοι να δηλωσουν την μετακινηση τους απο την μια επαρχια στην αλλη σε μια υπηρεσία που δεν εχει σχεση με συνοριακο έλεγχο...(immigration) αλλα ειναι κατι αντίστοιχο με την δικια μας ΕΥΠ.
ενταξει σε καταλαβαινω κλινικη περιπτωση ψυχικου νοσηματος.
καθεσαι ολη μερα στο google και ότι διαβαζεις τα ποσταρεις εδώ μετα για να το παιξεις ότι εισαι παντογνώστης και οποιος σου αντιλογιση καθεσαι και τον βριζεις.
παρε για αρχη ένα lexotanil

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.827
Αφου εισαι μπουλης ρε.. Προφανως ο πατερας σου θα σε εσερνε από το χερι για να σου αγορασει γαριδακια μεχρι τα 30φευγα σου...
ελπιζω η φαντασια σου με τα γαριδακια και το περιπτερο να μην είναι η ιδια με τα 40ημερα ταξίδια σε σιγκαπουρη ταυλανδη βορειο πολο και το 5 φορες ταξιδι στη  κινα

lefteris38

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
843
Πόντοι
96
ενταξει σε καταλαβαινω κλινικη περιπτωση ψυχικου νοσηματος.
καθεσαι ολη μερα στο google και ότι διαβαζεις τα ποσταρεις εδώ μετα για να το παιξεις ότι εισαι παντογνώστης και οποιος σου αντιλογιση καθεσαι και τον βριζεις.
παρε για αρχη ένα lexotanil
Καλως βλακα... Οτι πεις... Λαθος δικο μου που αχοληθηκα και παρουσίασα αποδειξεις σε ενα ζηλιαρικο τρολακι. Πολυ ζηλιαρικο μαλιστα αφου ουτε στο μεσω γκουγκλ δεν προκειται ποτε να παει στα μερη που εχω παει εγω. Μεινε τωρα με τις διηγήσεις ς των φιλων σου των Κινεζων που περνανε immigration καθε φορα που ταξιδεύοντας αλλασουν επαρχία...

GANG BANG TEAM

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2014
Κριτικές
2
Like
3.197
Πόντοι
726
Ο Σάκης έχει πληρωθεί τουλάχιστον προκαταβολικά από την οικογένεια του μοδέλου;

Δεν θα αθωωθεί σιγουράκι αυτό,τα ναρκωτικά που της βρήκαν κάποιος πρέπει να τα χρεωθεί.Νομίζει η κοπέλα ότι η ελληνική κουτοπονηριά περνάει παντού.Καλύτερα να δηλώσει ενοχή και να ξεμπερδέψει σε μερικά χρόνια παρά να φάει ισόβια και να βγει συνταξιούχος από μέσα   

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.827
Καλως βλακα... Οτι πεις... Λαθος δικο μου που αχοληθηκα και παρουσίασα αποδειξεις σε ενα ζηλιαρικο τρολακι. Πολυ ζηλιαρικο μαλιστα αφου ουτε στο μεσω γκουγκλ δεν προκειται ποτε να παει στα μερη που εχω παει εγω. Μεινε τωρα με τις διηγήσεις ς των φιλων σου των Κινεζων που περνανε immigration καθε φορα που ταξιδεύοντας αλλασουν επαρχία...
εσυ σ αυτά τα μερη που αναφερεις μεσω google πηγες?

Bill.bill.

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
0
:2funny: :2funny: Θα φανει την Τεταρτη τι θα γινει

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
εσυ σ αυτά τα μερη που αναφερεις μεσω google πηγες?

Επειδη τον ανθρωπο τυχαίνει να τον ξερουν καποιοι, ναι εχει παει στην Κινα αρκετες φορες και σε αλλα μερη της Απω Ανατολης. Και γνωριζει καλα τι γινεται γιατι δε παει ως απλος τουριστας.

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
40.148
Πόντοι
19.795
Πριν απο 20 μερες ημουνα στην Κινα. Για 8η φορα. Τις βιζες εδω στην Ελλαδα τις εχει αναλαβει πλεον ιδ. εταιρεια και εχουν γινει πιο πολυπλοκα τα πραγματα, πρεπει να δηλωνεις που θα μετακινηθεις ακομα και στην πολη που θα επισκευθεις. Πουτσες μπλε ομως, γιατι εγω σε αλλο ξενοδοχειο ειχα δηλωσει οτι θα εμενα και σε αλλο εμεινα, κανεις δεν ασχοληθηκε. Στο αεροδρομιο τωρα, στον ελεγχο ιμιγκρεισον, σου παιρνουν και αποτυπωματα. Με τραινο που μετακινηθηκα απο πολη σε πολη, στο εκδοτηριο των εισιτηριων, σε ειδικο μηχανημα σκαναρεις και το διαβατηριο σου, ωστε να ξερουν που πηγαινεις.
Οσον αφορα το μοντελο, πιστευω οτι δυσκολα θα γλιτωσει μεγαλη ποινη, εκτος αν ενδιαφερθει το Ελληνικο κρατος και προσφερει καποια ανταλλαγματα. Ως γνωστον οι Κινεζοι στο μονο πραγμα που πιστευουν ειναι στο κερδος και στην οικογενεια.

lefteris38

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
843
Πόντοι
96
Πριν απο 20 μερες ημουνα στην Κινα. Για 8η φορα. Τις βιζες εδω στην Ελλαδα τις εχει αναλαβει πλεον ιδ. εταιρεια και εχουν γινει πιο πολυπλοκα τα πραγματα, πρεπει να δηλωνεις που θα μετακινηθεις ακομα και στην πολη που θα επισκευθεις. Πουτσες μπλε ομως, γιατι εγω σε αλλο ξενοδοχειο ειχα δηλωσει οτι θα εμενα και σε αλλο εμεινα, κανεις δεν ασχοληθηκε. Στο αεροδρομιο τωρα, στον ελεγχο ιμιγκρεισον, σου παιρνουν και αποτυπωματα. Με τραινο που μετακινηθηκα απο πολη σε πολη, στο εκδοτηριο των εισιτηριων, σε ειδικο μηχανημα σκαναρεις και το διαβατηριο σου, ωστε να ξερουν που πηγαινεις.
Οσον αφορα το μοντελο, πιστευω οτι δυσκολα θα γλιτωσει μεγαλη ποινη, εκτος αν ενδιαφερθει το Ελληνικο κρατος και προσφερει καποια ανταλλαγματα. Ως γνωστον οι Κινεζοι στο μονο πραγμα που πιστευουν ειναι στο κερδος και στην οικογενεια.
Παντα επρεπε να δηλωσεις στην τουριστικη βιζα που θα κινηθεις, και ποτε βεβαια οι Κινεζοι δεν ενδιαφεροταν για το που θα πας. Απλα αυτη η καριολα η Ελληνιδα που ητανε στην πρεσβεια στις βιζες ειχε κανει δικους της νομους, ειδικα αν ξυπνουσε στραβογαμημενη ή (το πιθανοτερο) αγαμητη...

RED BARON

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
174
Πόντοι
16
Εδω το Ελληνικο κρατος δεν εχει κανει τα απολυτως απαραιτητα που θα εκανε και η ποιο τριτοκοσμικη μπανανια, δηλαδη να μαζεψει το κυκλωμα που την εστειλε (γιατι μονη της δεν πηγε).

RED BARON

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
174
Πόντοι
16
επεισε με το επιχειρηματα της " μου κανανε ελεγχο 2 φορες πριν με πιασουν , αμα ηξερα για τα  ναρκωτικα γιατι να μην τα πεταγα ..."  :headbang:

Τωρα σοβαρα, πιστευει κανεις οτι οι Κινεζοι ενδιαφερονται να μαθουν αν ηξερε η δεν ηξερε

Fansadox

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2016
Like
197
Πόντοι
1
Ο πατέρας της εντωμεταξύ αστυνομικός,τη μυαλά κουβαλάνε μερικές 

Stories

Νέο!

Stories