lefteris38
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Νοε 2005
- Like
- 843
- Πόντοι
- 96
Ναχαμε να λεγαμε και ναχαμε να πουμε... Καποιος κατι μουπε, και κατι ακουσα....ρε λαλακη εχω φιλους κινεζους ο ενας ηταν από την επαρχια γιουναν και ο άλλος από τη guizhou και για να παει ο ενας κινεζος στην επαρχια του αλλου περνουσε απο ελεγχο στα σύνορα των επαρχιων.
μπορει να πηγες στο χονκγ κονγκ αλλα μηπως ησουν εκτος τοπου?
Εισαι όμως πανιβλακας. Οχι γιατι δεν γνωριζεις κατι, αλλα γιατι επιμενεις σε κατι που δεν γνωριζεις. Εχω παει πανω απο 5 φορες στην ζωη μου στην Κινα και εχω μεινει πανω απο ενα μηνα την καθε φορα, μετακινουμενος απο μερος σε μερος, κυριως αεροπορικως. Μην αρχισω τωρα να σου ποσταρω φωτος απο την απαγορευμενη πολη, απο τα Tiamen mountains ή απο το Xian με του πήλινους στρατιωτες, απο την Γκαντονα,, απο το Συνικο τοιχος, κλπ κλπ κλπ
Ο φιλοι σου οι Κινεζοι (που αμφιβαλω αν εχεις, μια και πιστευω οτι αυτοι ειναι στον μυαλο σου και μονο) θα μπορουσαν να σου εχουν πει οτι ειναι υποχρεωμένοι να δηλωσουν την μετακινηση τους απο την μια επαρχια στην αλλη σε μια υπηρεσία που δεν εχει σχεση με συνοριακο έλεγχο...(immigration) αλλα ειναι κατι αντίστοιχο με την δικια μας ΕΥΠ.