Νέα

Συνελήφθη Ελληνίδα 19 χρονο μοντέλο στην Κινα με κοκαΐνη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ririkonav
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 151K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
ririkonav

ririkonav

Ανώτατος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Κριτικές
48
Like
6.548
Πόντοι
11.445
Παρολα αυτα και στην Σιγκαπουρη με την αυστηρη νομοθεσια και στο Χονγκ Κονγκ με την λιγοτερο αυστηρη υπαρχουν ΠΟΛΛΑ ναρκωτικα και ΠΟΛΛΟΙ χρηστες πως γκενεν αυτο?? επισης πως ξερει το τελωνειο και η εκει Αστυνομια οτι η ταδε Ειρηνη εχει ναρκωτικα στον σακο της και εσυ ή εγω δεν εχουμε, επισης ποτε δεν εχω δει να ελεγχουν βαλιτσες η σακους για ναρκωτικα ή οτιδηποτε αλλο σε οποιοδηποτε αεροδρομιο (και εχω παει σε πολλα) ουτε εχει ερθει καποιος να με ελεγχξει ουτε καποιον απο τους γνωστους και φιλους που εχω που ταξιδευουν πολυ λογω δουλειας. Το λογικο συμπερασμα που βγαινει ειναι οτι οι εκει αρχες ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ με τους ΝΑΡΚΕΜΠΟΡΟΥΣ καθως μονον αυτοι γνωριζουν τι μεταφερει ή καθε Ειρηνη στον σακο της, και αρα οι ναρκεμποροι δινουν 10 κιλα στις αρχες και θυσιαζουν 5 Ειρηνες για ποσο??? για 100 κιλα?? για 200? η για παραπανω???. Το σιγουρο ειναι πως στην χωρα μας υπαρχει κυκλωμα που θυσιαζει Ειρηνες το οποιο απο οτι φαινεται η ΕΛΑΣ δεν το εχει ακουμπισει ακομα μιας και ο μαγκας με τις φωτογραφιες απο την αραπια ειναι ακομη ελευθερος, φοβαμαι οτι θα εχουμε και αλλη Ειρηνη και εκει ισως να μην ειναι Χονγκ Κονγκ αλλα Ινδονησια, Μαλαισια ή Σιγκαπουρη και εκει τα πραγματα ειναι αλλιως....

να βαλουν μυαλο οι "ειρηνες" να μην συναναστρεφονται με ναρκεμπορους και σκυλαραπες ...

RED BARON

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
174
Πόντοι
16
να βαλουν μυαλο οι "ειρηνες" να μην συναναστρεφονται με ναρκεμπορους και σκυλαραπες ...
Παντα θα υπαρχουν βλακες, το κρατος οφειλαι να ειχε βρει και μαζεψει σε χρονο dt αυτους που την εστειλαν και αυτον που πηγε μαζι τις Αιθιοπια και εβαλε την κοκα στο σακο.

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.100
Πόντοι
6.515
εγω πιστευω αν την επιαναν στην τουρκια το μοντελο θα ηταν εδώ τωρα.
μεσω των διπλωματιων εδώ θα διαπραγματευονταν με τους διπλωματες εκει θα εδιναν καμια βραχονησιδα οι δικοι μας και νασου το μοντελο στο ελλαδισταν.

Αμα δηλωνε συριζα-αναρχο ενα κατοικημενο νησι τυπε  :S

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.279
Πόντοι
5.006
Παντα θα υπαρχουν βλακες, το κρατος οφειλαι να ειχε βρει και μαζεψει σε χρονο dt αυτους που την εστειλαν και αυτον που πηγε μαζι τις Αιθιοπια και εβαλε την κοκα στο σακο.

Δηλαδη εσυ τυπε εισαι πεπεισμενος οτι το μονδελο δεν ηξερε τι κουβαλουσε? :S

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
τιποτα δεν ηξερε,κολατσο νομιζε οτι ειχε η τσαντα,το κρατοζ πρέπει να οργανωσει καταδρομικη να τη λεφτερωσει,να τα λέμε κιαφτα μερα της γυναικας που ειναι σημερα

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Αααα εισαι ντιπ για ντιπ μαλακας....
------η κινα χωριζεται σε επαρχιες και η μετακινηση από την μια επαρχια στην άλλη περνας από συνοριακο ελεγχο όχι μονο από το Χονγκ κονγκ στη κινα-----
Αυτο εγραψες κι απορω που το βρηκες γραμενο, γιατι δεν σε κοβω να εχεις παει ποτε μακρυτερα απο το περιπτερο της γειτονιας σου.... Δηλαδη αν θελει καποιος να παει απο Σανγκαη για Πεκινο που βρισκονται σε διαφορετικες επαρχιες της Κινας, τοτε περνα συνοριακο ελεγχο... Ε; :jerking:
Παρε τωρα και μια καρτα εισοδου/εξοδου απο το Hong Kong για Κινα, μια και δεν προκειται να πας ποτε προς τα κει. Επειδη ειμαι σιγουρος οτι θα αρχισεις τις παπαριες, μαθε μπετοβλακα οτι το Hong Kong  ακολουθει το συστημα αλα Ισραηλ και δεν σφραγιζει τα διαβατηρια, απλα δινει χαρτακι εισοδου/εξοδου...
ρε λαλακη εχω φιλους κινεζους ο ενας ηταν από την επαρχια γιουναν και ο άλλος από τη guizhou και για να παει ο ενας κινεζος στην επαρχια του αλλου περνουσε απο ελεγχο στα σύνορα των επαρχιων.
μπορει να πηγες στο χονκγ κονγκ αλλα μηπως ησουν εκτος τοπου?

RED BARON

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
174
Πόντοι
16
Δεν με ενδιαφερει, αν δεν ηξερε τα πραγματα ειναι πολυ χειροτερα και νομιζω οτι αντιλαμβανεσαι το γιατι, αλλα σε καθε περιπτωση δινουμε ως χωρα την εικονα ενος κωλοχανιου καθως υπαρχουν σιγουρα εμπλεκομενα ατομα στην υποθεση τα οποια δεν εχουμε ακουμπησει δυο χρονια τωρα και ερχονται οι διαπλεκομενοι με τους ναρκεμπορους Κινεζοι και μας τρολαρουν λεγωντας οτι δεν υπαρχουν αποτυπωματα στο σακο και αρα καποιος αλλος τον εβαλε, ο οποιος τρολαρει και αυτος το κρατος και ανεβαζει φωτογραφιες απο την αραπια.

Zane

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2013
Like
71
Πόντοι
16
Παρολα αυτα και στην Σιγκαπουρη με την αυστηρη νομοθεσια και στο Χονγκ Κονγκ με την λιγοτερο αυστηρη υπαρχουν ΠΟΛΛΑ ναρκωτικα και ΠΟΛΛΟΙ χρηστες πως γκενεν αυτο?? επισης πως ξερει το τελωνειο και η εκει Αστυνομια οτι η ταδε Ειρηνη εχει ναρκωτικα στον σακο της και εσυ ή εγω δεν εχουμε, επισης ποτε δεν εχω δει να ελεγχουν βαλιτσες η σακους για ναρκωτικα ή οτιδηποτε αλλο σε οποιοδηποτε αεροδρομιο (και εχω παει σε πολλα) ουτε εχει ερθει καποιος να με ελεγχξει ουτε καποιον απο τους γνωστους και φιλους που εχω που ταξιδευουν πολυ λογω δουλειας. Το λογικο συμπερασμα που βγαινει ειναι οτι οι εκει αρχες ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ με τους ΝΑΡΚΕΜΠΟΡΟΥΣ καθως μονον αυτοι γνωριζουν τι μεταφερει ή καθε Ειρηνη στον σακο της, και αρα οι ναρκεμποροι δινουν 10 κιλα στις αρχες και θυσιαζουν 5 Ειρηνες για ποσο??? για 100 κιλα?? για 200? η για παραπανω???. Το σιγουρο ειναι πως στην χωρα μας υπαρχει κυκλωμα που θυσιαζει Ειρηνες το οποιο απο οτι φαινεται η ΕΛΑΣ δεν το εχει ακουμπισει ακομα μιας και ο μαγκας με τις φωτογραφιες απο την αραπια ειναι ακομη ελευθερος, φοβαμαι οτι θα εχουμε και αλλη Ειρηνη και εκει ισως να μην ειναι Χονγκ Κονγκ αλλα Ινδονησια, Μαλαισια ή Σιγκαπουρη και εκει τα πραγματα ειναι αλλιως....

κατ αρχας, οι βαλιτσες ελεγχονται πισω απο τις κουρτινες,πριν μπουν στο καρουσελ. Σνιφαρει ο σκυλος,μαρκαρει, και σταμπαρουν τη βαλιτσα και οποιον την παραλαβει στο τελωνειο. Εξωτερικα τις ΄υποπτες' τις περνανε κι απο σκαννερ και βλεπουν τι εχουν μεσα πριν τις παραλαβεις και πας τελωνειο. Ξερουν οτι κουβαλας δηλαδη

κατα δευτερο, εγω εχω πεταξει απο Μπογκοτα - Νεα Υορκη και βγαινοντας απο το αεροπλανο μας βαλανε στη σειρα με τις χειραποσκευες παρα ποδας και μας σνιφαρε ΟΛΟΥΣ σκυλος.

κατα τριτο, η δικαστινα φαινεται λιγο ξυνο λεμονι.Αιμα θα την παει τη μικρη

Συνημμένα

• toh_lye-pin_3696139.jpg
    toh_lye-pin_3696139.jpg
    18,1 KB · Εμφανίσεις: 22

RED BARON

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
174
Πόντοι
16
τιποτα δεν ηξερε,κολατσο νομιζε οτι ειχε η τσαντα,το κρατοζ πρέπει να οργανωσει καταδρομικη να τη λεφτερωσει,να τα λέμε κιαφτα μερα της γυναικας που ειναι σημερα
Στα σοβαρα κρατη υπαρχει παντα και αυτη η επιλογη εαν αποδειχθει οτι πολιτες τους κρατουνται παρανομα abroad. Εμεις απεχουμε πολυ απο αυτο καθως γλειφαμε τον Ερντογαν για μηνες για να απελευθερωσει τους δυο.

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.279
Πόντοι
5.006
Μετα την αποκαλυψη της φατσας της δικαστινας νομιζω οτι πλεον εχει ξεκαθαρισει η υποθεση για το μονδελο : ισοβια + ενας δονητης δωρο

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Οταν εγω πηγαινα 40ημερες διακοπες σε Σινγκαπουρη Μπαλι και Ταϊλάνδη οπως εκανα και φετος, εσενα ακομα σε κρατουσε απο το χερακι ο πατερας σου για να σε παει στο περιπτερο να σου παρει γαριδακια.
Τον Λευτερη να τον σεβεστε.
εφόσον πηγαινες εσυ 40ημερα ταξίδια και εγω ετρωγα γαριδακια από τα περιπτερα τοτε εσυ πρεπει να βαρας πανω από 80 ετη.

από την άλλη το ότι πηγαινες 40ημερα ταξίδια δεν σημαινει ότι ξερεις τους νομους και ότι σχετιζεται με το κάθε κρατος.
τα σεβη μου.

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
φαινεται οτι το σκεφτηκε καλυτερα , γιατι εκει μπορει να του βγαζανε καμια αλλη βρωμα αμα κατεθετε και να τον χωνανε κιαυτον ισοβια , οχι οπως τον χωσανε στο ελλαδισταν :tooth:
σιγα ρε τύπε,τι βρώμα?κίνα είναι δεν είναι και ιράν
Στα σοβαρα κρατη υπαρχει παντα και αυτη η επιλογη εαν αποδειχθει οτι πολιτες τους κρατουνται παρανομα abroad. Εμεις απεχουμε πολυ απο αυτο καθως γλειφαμε τον Ερντογαν για μηνες για να απελευθερωσει τους δυο.
εχουμε ανθρωπους τυπε και θα χτυπησουμε τους κιτρινιαρηδες οταν δε θα το περιμενουν
%25CE%259A%25CE%25BF%25CF%2585%25CE%25B2%25CE%25AD%25CE%25BB%25CE%25B7%25CF%2582.jpg

ΒΛΑΣΣΗΣ13

Μέγας
Εγγρ.
19 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
5.455
Πόντοι
4.096
εφόσον πηγαινες εσυ 40ημερα ταξίδια και εγω ετρωγα γαριδακια από τα περιπτερα τοτε εσυ πρεπει να βαρας πανω από 80 ετη.

από την άλλη το ότι πηγαινες 40ημερα ταξίδια δεν σημαινει ότι ξερεις τους νομους και ότι σχετιζεται με το κάθε κρατος.
τα σεβη μου.
Τυπε,ο Λευτερης δεν ξερει τους νομους,ΕΙΝΑΙ Ο ΝΟΜΟΣ

RED BARON

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
174
Πόντοι
16
σιγα ρε τύπε,τι βρώμα?κίνα είναι δεν είναι και ιράνεχουμε ανθρωπους τυπε και θα χτυπησουμε τους κιτρινιαρηδες οταν δε θα το περιμενουν
%25CE%259A%25CE%25BF%25CF%2585%25CE%25B2%25CE%25AD%25CE%25BB%25CE%25B7%25CF%2582.jpg
Πολυ καλο!!!!! να δουμε ομως και πως γινονται στα σοβαρα αυτες οι δουλειες

emperor13

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2018
Like
754
Πόντοι
96
αυτα γινονται αν ζεις σε πραγματικο κρατος και οχι στο φιλελε μπανανισταν

julian73

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2005
Κριτικές
4
Like
73
Πόντοι
1
Να πει ο Σάκης ότι φταίει η πατριαρχία. Αν είναι φεμιναζι η Πρόεδρος κάτι μπορεί να γίνει..

OP
OP
ririkonav

ririkonav

Ανώτατος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Κριτικές
48
Like
6.548
Πόντοι
11.445

25 χρονια εφαγε μια Βραζιλιανα που μετεφερε 3 κιλα στο Χονγκ Κονγκ , σε δικη που εγινε πριν 2 βδομαδες λεει το Star ... :s&m_2:

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.100
Πόντοι
6.515
25 χρονια εφαγε μια Βραζιλιανα που μετεφερε 3 κιλα στο Χονγκ Κονγκ , σε δικη που εγινε πριν 2 βδομαδες λεει το Star ... :s&m_2:

ηταν μοντελα?

ειχε Σακη?
      τι λεει το εγκριτο  :uglystupid: σταρ?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom