ririkonav
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2007
- Κριτικές
- 48
- Like
- 6.548
- Πόντοι
- 11.445
Παρολα αυτα και στην Σιγκαπουρη με την αυστηρη νομοθεσια και στο Χονγκ Κονγκ με την λιγοτερο αυστηρη υπαρχουν ΠΟΛΛΑ ναρκωτικα και ΠΟΛΛΟΙ χρηστες πως γκενεν αυτο?? επισης πως ξερει το τελωνειο και η εκει Αστυνομια οτι η ταδε Ειρηνη εχει ναρκωτικα στον σακο της και εσυ ή εγω δεν εχουμε, επισης ποτε δεν εχω δει να ελεγχουν βαλιτσες η σακους για ναρκωτικα ή οτιδηποτε αλλο σε οποιοδηποτε αεροδρομιο (και εχω παει σε πολλα) ουτε εχει ερθει καποιος να με ελεγχξει ουτε καποιον απο τους γνωστους και φιλους που εχω που ταξιδευουν πολυ λογω δουλειας. Το λογικο συμπερασμα που βγαινει ειναι οτι οι εκει αρχες ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ με τους ΝΑΡΚΕΜΠΟΡΟΥΣ καθως μονον αυτοι γνωριζουν τι μεταφερει ή καθε Ειρηνη στον σακο της, και αρα οι ναρκεμποροι δινουν 10 κιλα στις αρχες και θυσιαζουν 5 Ειρηνες για ποσο??? για 100 κιλα?? για 200? η για παραπανω???. Το σιγουρο ειναι πως στην χωρα μας υπαρχει κυκλωμα που θυσιαζει Ειρηνες το οποιο απο οτι φαινεται η ΕΛΑΣ δεν το εχει ακουμπισει ακομα μιας και ο μαγκας με τις φωτογραφιες απο την αραπια ειναι ακομη ελευθερος, φοβαμαι οτι θα εχουμε και αλλη Ειρηνη και εκει ισως να μην ειναι Χονγκ Κονγκ αλλα Ινδονησια, Μαλαισια ή Σιγκαπουρη και εκει τα πραγματα ειναι αλλιως....
να βαλουν μυαλο οι "ειρηνες" να μην συναναστρεφονται με ναρκεμπορους και σκυλαραπες ...