jean-Claud
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 27 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 9
- Like
- 7.826
μην του βαζεις δυσκολα τυπε και ψαχνει στο χαρτη να βρει τη σιγκαπουρη μιας και είναι μικρο κρατιδιο.
ρε λαλακη εσυ ειπες από το Χονγκ κονγκ στην κινα περνας από συνοριακο ελεγχο και εγω σου ειπα όχι μονο από το Χονγκ κονγκ αλλα απο οποιδηποτε επαρχια,γιατι λαλας τοτε και
γραφεις ολο αερολογιες εδώ μεσα για να μας το παιξεις εξυπνος.
αυριο πλωι πλωι σχολειο.
στην σιγκαπουρη μια ποινη προβλεπεται για ολους οσους εισαγουν ναρκωτικα(ανευ διαχωρισμου σε μαλακα-σκληρα)στην χωρα,ειτε μισο γραμμαριο,ειτε 500 κιλα..
ΘΑΝΑΤΟΣ..
Οταν εγω πηγαινα 40ημερες διακοπες σε Σινγκαπουρη Μπαλι και Ταϊλάνδη οπως εκανα και φετος, εσενα ακομα σε κρατουσε απο το χερακι ο πατερας σου για να σε παει στο περιπτερο να σου παρει γαριδακια.μην του βαζεις δυσκολα τυπε και ψαχνει στο χαρτη να βρει τη σιγκαπουρη μιας και είναι μικρο κρατιδιο.
Τι εγινε, να βγάλουμε τα διαβατήρια να δούμε ποιός έχει το μακρύτερο?
Αγαπητέ Jan-claude έτσι όπως τα λέει ο Λευτέρης είναι. Και όταν ένας άνθρωπος σου βγάζει αποδείξεις γιαυτά που λέει και που έχει δεί δείχνεις σεβασμό και αφήνεις τον εγωισμό κατά μέρους και αντλείς και πληροφορίες.
Εγώ όταν ταξίδεψα αεροπορικώς απο Πεκίνο - Xuzhou δεν πέρασα σύνορα.
Αυτος που την εδωσε στους Κινεζους, και αυτος που εβαλε τον σακο μεσα, μιας και οι ιδιοι οι Κινεζοι λενε οτι δεν βρεθηκαν τα αποτυπωματα της, αυτο βεβαια, δυστυχως για εκεινη, δεν βλεπω να αλλαζει την αποφαση του δικαστηριου αφου δωθηκε, και πιαστηκε για να καταδικαστει, την ιδια ωρα βεβαια (λιγο πριν η λιγο μετα βεβαια ολο και καποιο μεγαλο φορτιο θα περναγε τυπου noor-1 στο Χονγκ Κονγ)πραγματικα....
Για ποιο λόγο και με ποια σκοπιμότητα διέρρευσαν φωτογραφίες της στο ίντερνετ;
Καποιος ανωνυμος καριολης που εμφανιζεται με το ονομα "πλανκτον σελντον" τις διερρευσε...
Οχι ακριβως με ναρκεμπορους..., ,με συνεργατες ναρκεμπορων ειναι ποιο σωστοΡε τη βλαχαρα, ελεγε ότι σπούδαζε ενω εκανε τη μεγαλη ζωη με τους ναρκεμπορους
Ο εισαγγελεας παντα ξεσκιζει, ο Σακης ομως ελεγε οτι θα καταθεσει εκεινος ως μαρτυραςτην ξεσκισε ο εισαγγελεας
Η Ειρήνη Μελισσαροπούλου δεν έχει ούτε έναν μάρτυρα υπεράσπισης ενώ θα καταθέσουν εναντίον της οκτώ μάρτυρες - Η δίκη συνεχίζεται...
Αν ηταν Τουρκια τα πραγματα θα ηταν ΠΟΛΥ χειροτερα, τουλαχιστον στο Χονγκ Κονγκ θα εχει ασφαλη διαμονη για οσο ειναι στην φυλακη.εγω πιστευω αν την επιαναν στην τουρκια το μοντελο θα ηταν εδώ τωρα.
μεσω των διπλωματιων εδώ θα διαπραγματευονταν με τους διπλωματες εκει θα εδιναν καμια βραχονησιδα οι δικοι μας και νασου το μοντελο στο ελλαδισταν.
Αν ηταν Τουρκια τα πραγματα θα ηταν ΠΟΛΥ χειροτερα, τουλαχιστον στο Χονγκ Κονγκ θα εχει ασφαλη διαμονη για οσο ειναι στην φυλακη.
Οργουελικες κοινωνιες, συνδιασμος Μαοικου κομμουνισμου και αποικιοκρατιας, τυχερος εισουν θα μπορουσαν να σου εχουν ριξει και 5 βουρδουλιες στον πατο, απορω γιατι πατε σε τετοια μερη και ειδικα για σεξο-τουρισμο, για οποιον του αρεσουν οι Ασιατισες το Λονδινο ειναι τιγκα!!!!!Όταν ήμασταν Hong Kong μας λέει ο πελάτης να πάμε Macao και ο άλλος ο μάλακας ο συνάδελφος δεν ήθελε και το χάσαμε γαμώτο.. ΕΕ την βγάλαμε σε ένα μασάζ parlor του Hong Kong με κάτι μινιόν Κινεζούλες... τι καταπίεση τραβάμε χαχαχχχαχαχαχ να μην ξεχνάμε και που γράφουμε και να το χαλαρώσουμε λίγο το θέμα..
Πάντως παιδιά στην Κίνα η αστυνομία δεν αστιέυεται και επίσης και στην Σιγκαπούρη.. Κουβαλούσα ένα κουτάκι αναψυκτικού ένα χιλιόμετρο για να το πετάξω σε καλάθι απορημάτων., άσε πέρασα μια διάβαση με κόκκινο και με κοίταζαν οι άλλοι λές και ήμουνα ο χειρότερος εγκληματίας γαμησέτα.....
Ο εισαγγελεας παντα ξεσκιζει, ο Σακης ομως ελεγε οτι θα καταθεσει εκεινος ως μαρτυρας
Παρολα αυτα και στην Σιγκαπουρη με την αυστηρη νομοθεσια και στο Χονγκ Κονγκ με την λιγοτερο αυστηρη υπαρχουν ΠΟΛΛΑ ναρκωτικα και ΠΟΛΛΟΙ χρηστες πως γκενεν αυτο?? επισης πως ξερει το τελωνειο και η εκει Αστυνομια οτι η ταδε Ειρηνη εχει ναρκωτικα στον σακο της και εσυ ή εγω δεν εχουμε, επισης ποτε δεν εχω δει να ελεγχουν βαλιτσες η σακους για ναρκωτικα ή οτιδηποτε αλλο σε οποιοδηποτε αεροδρομιο (και εχω παει σε πολλα) ουτε εχει ερθει καποιος να με ελεγχξει ουτε καποιον απο τους γνωστους και φιλους που εχω που ταξιδευουν πολυ λογω δουλειας. Το λογικο συμπερασμα που βγαινει ειναι οτι οι εκει αρχες ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ με τους ΝΑΡΚΕΜΠΟΡΟΥΣ καθως μονον αυτοι γνωριζουν τι μεταφερει ή καθε Ειρηνη στον σακο της, και αρα οι ναρκεμποροι δινουν 10 κιλα στις αρχες και θυσιαζουν 5 Ειρηνες για ποσο??? για 100 κιλα?? για 200? η για παραπανω???. Το σιγουρο ειναι πως στην χωρα μας υπαρχει κυκλωμα που θυσιαζει Ειρηνες το οποιο απο οτι φαινεται η ΕΛΑΣ δεν το εχει ακουμπισει ακομα μιας και ο μαγκας με τις φωτογραφιες απο την αραπια ειναι ακομη ελευθερος, φοβαμαι οτι θα εχουμε και αλλη Ειρηνη και εκει ισως να μην ειναι Χονγκ Κονγκ αλλα Ινδονησια, Μαλαισια ή Σιγκαπουρη και εκει τα πραγματα ειναι αλλιως....Σιγα μεγαλε γιατι πηρες φορα... Καπου κατι διαβασες κι ειπες να το παιξεις σοφος...
Δεν ειναι ετσι ακριβως τα πραγματα... Υπαρχει καποιος διαχωρισμος.
Χοντρικα....
Εως 20 γραμ σκληρο, και 500 γραμ μαλακο, τρως 10 χρονια φυλακη και ενα χοντρο προστιμο. Απο εκει και πανω πας για κρεμασμα, ετσι απλα χωρις τυμπανοκρουσιες, ανακοινωσεις και λοιπες παπαριες...