Νέα

Συνδυασμός υπολογιστών;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα PSYXOLOGOS
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 14
  • Εμφανίσεις 899
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

PSYXOLOGOS

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
1
μπορω να ενωσω τα μηχανιματα που εχω σε ενα? τι ενωω.. να παρω απο το ενα την μητρικη απο το αλλο τον επεξεργαστη, μνημες, ψηχτρες να αγορασω και ενα 550w τροφοδοτικο και να τα συνδεσω? αυτο βασικα που ρωταω ειναι οτι : μπορω σε οποια μητρικη να βαλω οποιον επεξεργαστη με τροφοδοτικο οτι θελω η υπαρχει καποια "σχεση" που σου λεει τι επεξεργαστης παει την ταθε μητρικη και με τι ρευμα πρεπει να την τροφοδοτισεις ?

paomak20

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2006
Like
54
Πόντοι
1
και βεβαια υπαρχει σχεση μεταξυ μητρικης και επεξεργαστη,ομως αν τυχον ανηκουν στην ιδια κατηγορια θα ταιριαξουν
Τα τροφοδοτικα ταιριαζουν σχεδον παντου

foithths22opa

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
0
Πόντοι
1
ειναι σα να ρωτάς αν μπορείς να χώσεις τη πουτσα σου στο κωλο της γκόμενας και όχι στο μουνι

OP
OP
P

PSYXOLOGOS

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
1
και βεβαια υπαρχει σχεση μεταξυ μητρικης και επεξεργαστη,ομως αν τυχον ανηκουν στην ιδια κατηγορια θα ταιριαξουν
Τα τροφοδοτικα ταιριαζουν σχεδον παντου
  οταν λες ιδια κατηγορια ? ιδια εταιρια?  τι ακριβως πρεπει να κοιταξω για να δω αν ταιριαζει

paomak20

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2006
Like
54
Πόντοι
1
Πες μου μαρκα και μοντελο επεξεργαστη και μητρικης και θα σου πω αμεσως

OP
OP
P

PSYXOLOGOS

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
1
στο ενα ο επεξεργαστης ειναι intel core duo E4600 sta 2,4 sto allo intel pentium 4 sta 3
και η μητρικη msi 915P neo2 platinum και αυτα με 550watt τροφοδοτικο

paomak20

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2006
Like
54
Πόντοι
1
και σ αυτη τη μητρικη θες να βαλεις τον core duo ?

OP
OP
P

PSYXOLOGOS

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
1
και σ αυτη τη μητρικη θες να βαλεις τον core duo ?
κοιτα το προβλημα μου ξεκινησε με μια καρτα γραφικων που πηρα (gts 250). σε αυτον τον υπολογιστη που ειμαι τωρα (μου τον εδωσε ενας φιλος απο μια εταιρια) δεν χωραει η καρτα γιατι το κουτι ειναι μικρο οποτε σκευτομαι να βαλω την καρτα σε εναν παλιο υπολογιστη που εχει μητρικη msi 915P neo2 platinum και intel pentium 4 το εκανα αλλα δεν ανοιγει η καρτα. μετα απο ερευνα ειδα οτι η καρτα θελει 450 watt και εμενα ειναι 350w και λεω αφου θα παρω αναγκαστικα τροφοδοτικο να βαλω και αυτον το επεξεργαστη intel core duo E4600 που εχει ο μικρος και να φτιαξω αοπ 2 υπολογιστες εναν καλο για game

paomak20

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2006
Like
54
Πόντοι
1
οπως φαινεται και στο link που σου εδωσε ο αλλος φιλος δεν μπαινει αυτος ο επεξεργαστης σ αυτη τη μητρικη

gobr

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
6
Like
57
Πόντοι
16
δεν ειναι τοσο απλο σαν να χτιζεις με τουβλακια lego

gobr

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
6
Like
57
Πόντοι
16
Εκτος απο το τι βαση για επεξεργαστη εχει η μητρικη, παιζουν ρολο και τα:
Μνημη. Εκτος του αν μπορει να μη ταιριαζει, μπορει να επικοινωνουν σε μικροτερη ταχυτητα απο οτι ειναι κατασκευασμενη.
Η καρτα γραφικων, επισης, για ποια υποδοχη ειναι.
Γενικα, αν ειναι το ενα πισι παλιο και το αλλο σχετικα καινουργιο, ειναι πολυ δυσκολο να ταιριαζουν, και αν το καταφερεις υπαρχει πιθανοτητα αυτο που θα φτιαξεις να μην εχει 100% επιδοσεις.
Αν βεβαια το ενα εχει επεξεργαστη intel και το αλλο amd, δε το συζηταμε καν.

Οπως και να το κανουμε, ειναι ωραιο να προσπαθησεις, αρκει να ξερεις τα βασικα.

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
26
Πόντοι
2.057
μπορω να ενωσω τα μηχανιματα που εχω σε ενα? τι ενωω.. να παρω απο το ενα την μητρικη απο το αλλο τον επεξεργαστη, μνημες, ψηχτρες να αγορασω και ενα 550w τροφοδοτικο και να τα συνδεσω? αυτο βασικα που ρωταω ειναι οτι : μπορω σε οποια μητρικη να βαλω οποιον επεξεργαστη με τροφοδοτικο οτι θελω η υπαρχει καποια "σχεση" που σου λεει τι επεξεργαστης παει την ταθε μητρικη και με τι ρευμα πρεπει να την τροφοδοτισεις ?
Ασχολήσου ρε με καμιά μητρομανή και άσε την έρμη την μητρική!!  :idiot:  :jerking:

!blis

Μέγας
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.044
Πόντοι
4.415
οχι ειναι πιο περιπλοκο,
και μια που εισαι εντελως ασχετως ,
στειλε τα χαρακτηριστικα τψν υπολογιστων που εχεις,
και θα δουμε εαν μπορεις και γινεται ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom