bourdeliaris82
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 57
- Like
- 6.855
- Πόντοι
- 6.030
τα λες ωραια ρε μπαγασακο !!
Μαζί σου παιχταρά μου!
τα λες ωραια ρε μπαγασακο !!
Μαζί σου παιχταρά μου!
Εννοείται μύστη μου, έτσι είναι... Δε θα μαζευτούμενα σχολιάσουμε... τις αποφάσεις της ολομέλειας του κοινοβουλίου... Το κέφι μας θα πάμε να κάνοιυμε και να ανταλλάξουμε δυο κουβέντες.εμεις στην σαλονικα οταν μαζευομαστε περναμε καλα...ο λογος....μαζευονται ατομα με διαφορετικες οπαδικες πολιτικες πεποιθησεις ΑΛΛΑ ολοι θελουμε να περασουμε καλα.γουσταρουμε τις γυναικες.....εγω γουσταρω και τις τρανς να μην ξεχνιομαστε .παμε για καφε νωρις μετα κανουμε την μπουρδελοτσαρκα και καταληγουμε για ποτα.σε οποιο μαγαζι θελουν ακολουθω και μετα πανε και στα μαγαζια που συχναζω εγω παραπανω απο 5 λεπτα δεν ξοδυουμε για να βριζω τα αρειανα ουτε και οι αρειανοι με μας τα παοκια...και περναμε εξαιρετικα
εγω φιλε γνωρισα μερικα εξαιρετικα παιδια απο το σαιτ ..και τα λεμε τωρα πολυ συχνα ;) ;) ;) ;) ;) ;)Εννοείται μύστη μου, έτσι είναι... Δε θα μαζευτούμενα σχολιάσουμε... τις αποφάσεις της ολομέλειας του κοινοβουλίου... Το κέφι μας θα πάμε να κάνοιυμε και να ανταλλάξουμε δυο κουβέντες.
Έτσι μπράβο.Πες τους τα γιατί νομίζουν πως θα πάνε βόλτα στα Αηδονάκια.
Και εγώ το ίδιο παίχτη!εγω φιλε γνωρισα μερικα εξαιρετικα παιδια απο το σαιτ ..και τα λεμε τωρα πολυ συχνα ;) ;) ;) ;) ;) ;)
Τα γκομενάκια θα τα δούμε στην τσάρκα που θα κάνουμε!!!κανα γκομενακι θα ερθει στην συναντηση ή μονο ψωλαράδες θα ειμαστε ?
Ο μπολντης φοραει στολη, δεν μπορει να κανει παρεα με εμας τα ρεμαλια της κοινωνιας. Θα παει για χορο με την επισημη μνηστη τουΘα πάει και ο Μπόλντης στην συνάντηση;
Ο μπολντης φοραει στολη, δεν μπορει να κανει παρεα με εμας τα ρεμαλια της κοινωνιας. Θα παει για χορο με την επισημη μνηστη του
τελικα ακομα δεν εχει αποδασιστει μερα ε?
Το πρόγραμμα των αγώνων πάλης,πυγμαχίας, ελληνορωμαικής,τζούντο,καράτε,σκοποβολής επί ανθρώπινου στόχου το έχει αναλάβει ο dopamina.