Νέα

Συναντηση μελών Αθήνας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kaboul
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 131
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

filos78

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
11
Like
1.870
Πόντοι
5.975
Να βγούμε ρε παιδιά να γνωριστούμε!Θα έχει πλάκα να τα πούμε απο κοντά.Αρκεί να υπάρχει καλό πνεύμα και όχι χαζοκόντρες και αηδίες
Συμφωνώ και εγώ με αυτήν την άποψη! Να αντάλλαξουμε και απόψεις για τα αγαπημένα μας κορίτσια!

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.770
Πόντοι
10.326
Μάγκες την καλησπέρα μου! :hi:
Η Τσαρκα είναι Θρησκεία! να την Σεβεστε και να την Γουσταρετε! :rockon:
Τα ιδία συναισθήματα να έχετε και για τον συντσαρκαδορο σας που κάνετε μαζί την Συνάντηση! :rockon:
Να ξέρετε οτι μπορούν να βγουν δυνατές φιλίες που ούτε καν το φανταζοσασταν! :grin:
Δεν σας χωρίζει τίποτα το μονο που σας ενώνει είναι τα επομενα χιλιομετρα να τα κάνετε ΠΑΡΕΑ! :rockon:  :hi:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Kάπως έτσι θα είναι η αναμνηστική φώτο της συνάντησης...   :grin:

muppet-show.jpg

:2funny: :2funny:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
γινονται μια χαρα οι συζητησεις μας γιατι απο φυγαμε και ξεκαθαρισαμε απο την αρχη τα ατομα που ειχανε κοντρες μεταξυ τους να μην ερθουν...και οι ιδιοι κι ολας το απεφυγαν!!!εχουμε γινει ηδη παρεα και εχουμε καθε συναντηση ολο και πιο χαβαλε γιατι γνωριζομαστε ηδη καλα!!

Καλα ειναι γενικά αστειο να υπάρχουν κοντρες μέσα απο ένα σάιτ που στη τελικη δεν θα δει ποτε κανεις τον άλλο ρε τυπε
παντως εσεις που ηταν να βρεθειτε κάνατε καλη εξηγηση οποιος δεν γουστάρει τον άλλον ας μην έρθει. Απο το να έρθει εκει και να χαλάσει το κλιμα.

rotakis1

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2015
Κριτικές
8
Like
12
Πόντοι
1
Εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί θα πέσει ξύλο...
Δεν υπάρχει βασικό επίπεδο ωριμότητας?
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

μορφονιος

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Κριτικές
2
Like
9.473
Πόντοι
2.456
Εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί θα πέσει ξύλο...
Δεν υπάρχει βασικό επίπεδο ωριμότητας?
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Δεν ειναι βασικο,αλλα υψηλο το επιπεδο του μπου,ειναι γεματο επιστημονες :rockon:

filos78

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
11
Like
1.870
Πόντοι
5.975
Δεν ειναι βασικο,αλλα υψηλο το επιπεδο του μπου,ειναι γεματο επιστημονες :rockon:
Έτσι ακριβώς! Θα μαντρώσουμε όσους θέλουν να παίξουν ξύλο στη Διδύμου (που έχει και άπλα) και οι υπόλοιποι θα πάμε να απολαύσουμε τα ποτάκια μας και την παρέα μας!!!

jimiadis

Μέγας
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Κριτικές
46
Like
3.360
Πόντοι
3.820
Καλα ειναι γενικά αστειο να υπάρχουν κοντρες μέσα απο ένα σάιτ που στη τελικη δεν θα δει ποτε κανεις τον άλλο ρε τυπε
παντως εσεις που ηταν να βρεθειτε κάνατε καλη εξηγηση οποιος δεν γουστάρει τον άλλον ας μην έρθει. Απο το να έρθει εκει και να χαλάσει το κλιμα.
κι ομως δεν ειναι αστειο..γιατι υπαρχει ελειψη παιδειας στην ελλαδα και  αγωγης απο το σπιτι...μεγαλωνοντας γινεσαι καφρος και βρισκεις τροπους να βγαλεις το κομπλεξ σου...και εδω υπαρχει κοντρα και παντου!!!πισω απο ενα πληκτρολογιο ειναι ευκολο να λες πραγματα που αν ησουνα στον ιδιο χωρο με το ιδιο ατομο δεν θα ξεστομιζες καν!!!εχουμε δει κατα καιρους εδω μεσα ατομα να την μετρανε ποιος την εχει πιο μεγαλη...οποτε καλο ειναι να αποφεχθουν τα ατομα αυτα...αν θελετε να κανετε μια συναντηση που θα επικρατει το γελιο....ξεκινα το θρεντ αυτο απο την αρχη και δες ποτε εσκασε το πρωτο μυνημα στο αν θα παιξουνε μπουνιες και θα καταλαβεις...μπορει να το ειπε χαριτολογωντας
αλλα καααααααπου στην ακρη του μυαλοου του παω στοιχημα ειχε 2-3 ατομα που θα μπορουσαν να το κανουνε!!!

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
θα πεσουνε μπουκετα σαν φωτοβολιδες μαγκες

ZoReN

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
3.284
Πόντοι
506
κι ομως δεν ειναι αστειο..γιατι υπαρχει ελειψη παιδειας στην ελλαδα και  αγωγης απο το σπιτι...μεγαλωνοντας γινεσαι καφρος και βρισκεις τροπους να βγαλεις το κομπλεξ σου...και εδω υπαρχει κοντρα και παντου!!!πισω απο ενα πληκτρολογιο ειναι ευκολο να λες πραγματα που αν ησουνα στον ιδιο χωρο με το ιδιο ατομο δεν θα ξεστομιζες καν!!!εχουμε δει κατα καιρους εδω μεσα ατομα να την μετρανε ποιος την εχει πιο μεγαλη...οποτε καλο ειναι να αποφεχθουν τα ατομα αυτα...αν θελετε να κανετε μια συναντηση που θα επικρατει το γελιο....ξεκινα το θρεντ αυτο απο την αρχη και δες ποτε εσκασε το πρωτο μυνημα στο αν θα παιξουνε μπουνιες και θα καταλαβεις...μπορει να το ειπε χαριτολογωντας
αλλα καααααααπου στην ακρη του μυαλοου του παω στοιχημα ειχε 2-3 ατομα που θα μπορουσαν να το κανουνε!!!
:rockon: :rockon: :rockon:

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.855
Πόντοι
6.030
Όσοι θέλουν να έρθουν να δηλώσουν ότι δεν θα πλακωθούν
Ξεκινάω πρώτος με επίθεση φιλίας σε όποιον μπορεί να τον έχουν πειράξει τα πόστ μου κατά καιρούς και δηλώνω υπεύθυνα ότι δεν προτίθεμαι να παίξω ξύλό
:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
Σοβαρά τώρα. Πόσο καμμένος πρέπει να είναι κάποιος για να έρθει με τέτοιες προθέσεις σε μια τέτοια συνάντηση????
Αυτό δείχνει ότι έχει γενικά ψυχολογικά προβλήματα και ψάχνει να ξεσπάσει.

μορφονιος

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Κριτικές
2
Like
9.473
Πόντοι
2.456
Ξεκινάω πρώτος με επίθεση φιλίας σε όποιον μπορεί να τον έχουν πειράξει τα πόστ μου κατά καιρούς και δηλώνω υπεύθυνα ότι δεν προτίθεμαι να παίξω ξύλό
Σοβαρά τώρα. Πόσο καμμένος πρέπει να είναι κάποιος για να έρθει με τέτοιες προθέσεις σε μια τέτοια συνάντηση????

Ναι οταν θα χαιρετηθουμε και θα συστηθουμε,θα πεις εγω ειμαι ο μπουρδελιαρης82 με το ενα χερι σε χαιρεταει ο "στραβωμενος" και με το αλλο σε μπουκετωνει..

filos78

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
11
Like
1.870
Πόντοι
5.975
Μαζί σου παιχταρά μου!

Kapsonis19891989

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2014
Κριτικές
12
Like
21
Πόντοι
26

τα λες ωραια ρε μπαγασακο !!

μορφονιος

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Κριτικές
2
Like
9.473
Πόντοι
2.456
Οσοι εχουν αγριες διαθεσεις,να ξεσπασουν παρτουζονοντας καμια που... σε ενδειξη φιλιας  :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom