Καλύτερα_οχι
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2024
- Like
- 658
- Πόντοι
- 80
Δεν γνωρίσω. Δεν έχω ονλιφανς ούτε γνωρίζω προσωπικά κάποια που να έχει..οι ελληνιδες κοπελες απο το ονλυ φανς κανουν συνατησεις η ειναι μούφα?
Δεν γνωρίσω. Δεν έχω ονλιφανς ούτε γνωρίζω προσωπικά κάποια που να έχει..οι ελληνιδες κοπελες απο το ονλυ φανς κανουν συνατησεις η ειναι μούφα?
εκτος απο ενα ζευγαρι που νομιζω οτι κανει συναντησεις οσες εχω προσπαθησει εχω φαει πορταΔεν γνωρίσω. Δεν έχω ονλιφανς ούτε γνωρίζω προσωπικά κάποια που να έχει..
Πραγματικά με πιάνεις εντελώς αδιάβαστη. Ούτε εχω, ούτε άτομα γνωρίζω ούτε και εχω αγοράσει ποτέ κάτι από εκεί. Πήγα σε κάποια φάση να κάνω αλλά ήθελε ταυτότητα και επέλεξα να μην...κωλωσα λίγο. Η ανωνυμία είναι σημαντικήεκτος απο ενα ζευγαρι που νομιζω οτι κανει συναντησεις οσες εχω προσπαθησει εχω φαει πορτα
οι ελληνιδες κοπελες απο το ονλυ φανς κανουν συνατησεις η ειναι μούφα?
Καλησπέρα. Στο onlyfans απαγορεύονται η συναντησης. Δεν θα βρεις καμία να λέει για συνάντηση, εκτός και δεν το γνωρίζει οτι απαγορεύεταιΚαλησπέρα και καλή χρονιά μύστες του bou ανοίγω το θέμα με το only fans για να μπορέσουμε να δούμε τελικά υπάρχουν κοπέλες που κάνουν συναντήσεις μέσω του only fans ή κοροϊδεύουν ένα υπάρχει κάποιος που έχει καταφέρει ας μας δώσει τα φώτα του
Είχες την κακή τύχη να βρεις copy pasteΓεια και χαρά. Δε θα γράψω πολλά .
Οι περισσότερες (όχι όλες ) δουλεύουν με γραφείο το οποίο διαχειρίζονται τα προφίλ τους . Το τονίζω όχι όλες .
Είχα κάνει κι εγώ λογαριασμό για να δω τι παίζει. Πως δουλεύει και ήμουν περίεργος να μάθω τι είναι αυτό το οποίο εξιταρει εμάς τους άντρες .
Δε σας κρύβω ότι αγόρασα κι εγώ βίντεο και η αλήθεια είναι πως μου φάνηκε κάπως ενδιαφέρον η όλη φάση να βλέπεις απ' την "κλειδαρότρυπα "μια γνωστή απ' τα social να παίζει το ωραίο της μουνακι ή να γαμιεται με κάποιον.
Υπάρχουν κάποιες με προσιτές τιμές και κάποιες που βαράνε στο ψαχνό. Όταν όμως ανακάλυψα το copy paste από 2 διαφορετικά προφίλ τράβηξα μια διαγραφή λογαριασμού και τέλος .
Σωστά γιατί ανακάλυψα πολλά στην πορεία. Γιατί είναι τελείως διαφορετικό να βλέπω δικές σου φωτογραφίες και να καυλαντιζω μαζί σου (και με το αζημιωτο ) κι είναι τελείως διαφορετικό να βλέπω τις φωτογραφίες σου και καυλαντιζω με τον Μπάμπη τον Σουγιά που είναι πίσω απ' το προφίλ σου...Είχες την κακή τύχη να βρεις copy paste
Ρε φίλε να σε ρωτήσω λίγο αν ξέρεις; Όταν ένα προφίλ λέει δωρεάν εγγραφή (όπως αυτό) για ποιο λόγο σου ζητάει για να κάνεις εγγραφή στοιχεία τραπεζική κάρτας;![]()
OnlyFans
OnlyFans is the social platform revolutionizing creator and fan connections. The site is inclusive of artists and content creators from all genres and allows them to monetize their content while developing authentic relationships with their fanbase.onlyfans.com
Τι ξέρουμε για την κοπέλα;;;
Θα σε γελάσω.Ρε φίλε να σε ρωτήσω λίγο αν ξέρεις; Όταν ένα προφίλ λέει δωρεάν εγγραφή (όπως αυτό) για ποιο λόγο σου ζητάει για να κάνεις εγγραφή στοιχεία τραπεζική κάρτας;
Μπορείς ναΑυτα τα πραγματα δεν γινονται. Ειναι εναντια στους Ορους χρησης της πλατφορμας.
Που αναφέρεσαι;Αυτα τα πραγματα δεν γινονται. Ειναι εναντια στους Ορους χρησης της πλατφορμας.
δεν είμαι σίγουρος αλλα νομίζω ότι δωρεαν εγγραη σημαινει δωρεαν οι πρώτες μέρες (συνηθως 7 ημέρες ή μπορει και ο πρώτος μήνς) και μετά σε χρεώνουν κανονικά ενα ποσό κάθε μήνα το οποίο θα το τραβάει από την κάρτα σουΡε φίλε να σε ρωτήσω λίγο αν ξέρεις; Όταν ένα προφίλ λέει δωρεάν εγγραφή (όπως αυτό) για ποιο λόγο σου ζητάει για να κάνεις εγγραφή στοιχεία τραπεζική κάρτας;
Είναι διότι στην περίπτωση που στο μέλλον θέλεις να αγοράσεις, τα στοιχεία είναι ήδη εκεί. Μπορεί να πληρώσεις λίγα σεντ αλλα σου τα βάλουνε πίσω .Ρε φίλε να σε ρωτήσω λίγο αν ξέρεις; Όταν ένα προφίλ λέει δωρεάν εγγραφή (όπως αυτό) για ποιο λόγο σου ζητάει για να κάνεις εγγραφή στοιχεία τραπεζική κάρτας;
Όταν είναι δωρεάν για κάποιες μέρες μόνο, το αναφέρει. Λεφτά από την κάρτα τραβουν κάθε μήνα μόνο αν εσύ επιλέγεις. Όμως (στην σελίδα μου αν επιλέγεις να ανανεωθεί αυτόματα έχεις δώρο μια ταινία)δεν είμαι σίγουρος αλλα νομίζω ότι δωρεαν εγγραη σημαινει δωρεαν οι πρώτες μέρες (συνηθως 7 ημέρες ή μπορει και ο πρώτος μήνς) και μετά σε χρεώνουν κανονικά ενα ποσό κάθε μήνα το οποίο θα το τραβάει από την κάρτα σου