kosnik26
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2009
- Like
- 20
- Πόντοι
- 366
Δεν σε χάλασε
βασικά επειδή εδώ και μήνες έχω κόψει την τηλεόραση δεν ενημερώνομαι και όταν είδα τον τίτλο του θρεντ τα είδα όλα
Δεν σε χάλασε
Δεν πλήρωσες την Δ.ε.Η;βασικά επειδή εδώ και μήνες έχω κόψει την τηλεόραση δεν ενημερώνομαι και όταν είδα τον τίτλο του θρεντ τα είδα όλα
καλα εσυ μην την γαμαςαλλα ειμαι υποχρεωμενος να το επισημανω....ΠΟΣΟ ΓΑΜΑΤΟΙ ΤΥΠΟΙ "ΚΑΤΟΙΚΟΥΝ" ΣΤΟ ΣΑΙΤ ΤΕΛΙΚΑ....205 σελιδες το νημα της μπαστα,11(!) μεχρι και της χουχλη και το νημα που μαλλον αν γινει πραγματικοτητα μπορει να ειναι απο τα τελευταια που ανοιγουμε( ) 10σελιδες και αυτες με 3 σελιδες περιπου παπαριες μπολντη ........
Δεν πλήρωσες την Δ.ε.Η;
να φανταστείς έχω 2 τηλεοράσεις στο σπίτι καί οι 2 με κώλο-Παντως ρε συ κοσνικ,αν αλλαξεις γουστα και αποφασισεις να βλεπεις τηλεοραση ,τρεξε να αγορασεις σαμσουνγκ,λτζι,πανασονικ και αλλες κορεατοιαπωνικες μαρκες τωρα ,γιατι μετα θα απαγορευτει η εισαγωγη τους .....
Γι'αυτό κλέβεις σήμα απο τον γείτονα;γαμήθηκε η ΔΕΗ 40% πάνω μου ήρθε
να φανταστείς έχω 2 τηλεοράσεις στο σπίτι καί οι 2 με κώλο
.....και δεν χαιρεσαι μαγκα μου....αμα κανουν και ακα εισαι αρχοντας....γαμήθηκε η ΔΕΗ 40% πάνω μου ήρθε
να φανταστείς έχω 2 τηλεοράσεις στο σπίτι καί οι 2 με κώλο
...αμα βρεθει καποιος που δεν θα την γαμουσε ,τοτε καλως να γινει πυρηνικος πολεμος!καλα εσυ μην την γαμας
Bolt σας εχουν βαλει καμια επιφυλακη αυτες τις μερες στη μοναδα?
Τι γελας ρε ?
-τι γελας ρε μπολντη,θελει να αισθανεται ασφαλης ο ανθρωπος....αλλο να ξερεις οτι καποιος ξαγρυπνα για την ασφαλεια σου!
Τι γελας ρε ?
Εμας το 2001 με τους διδυμους πυργους μας ειχαν σε επιφυλακη,μας ειχαν βαλει εξτρα σκοπιες και περιπολα