Επισκέπτης
Όλα γίνονται για να μην απολυθεί ο βολτερμοτ
Να δώσει το αίμα του για την πατρίδα, ήταν η μοίρα του τελικά
Nα βγαλουμε κι εμειs κανα φραγκακι ρε......Τοσα στουντιοκοριτσα προικιζουμεδακτυλος του Μαρινόπουλου και του Βασιλόπουλου είναι ....
τυπε εβαλα μεσα και την διαφορα της ωρας.οταν στην βορεια κορεα ειναι μερα,στην αμερικα ειναι νυχτα της προηγουμενης μερας
Όλα γίνονται για να μην απολυθεί ο βολτερμοτ
εεεε τότε θα ξεκινήσουνε το παρακαλετό από την προηγούμενη της κηρύξεως του πολέμου
Εγώ πάλι πιστεύω οτι η Κορέα θα νικήσει αν γίνει πόλεμος...δεν νομίζω να μπλοφάρει ο δικτάτορας...τα αμερικανάκια χεσμένα τα βλέπω....όπως έχει γίνει και σε κάθε άλλο πόλεμο που έκαναν...
Κορέα θα νικήσει σίγουρα.Εγώ πάλι πιστεύω οτι η Κορέα θα νικήσει αν γίνει πόλεμος...δεν νομίζω να μπλοφάρει ο δικτάτορας...τα αμερικανάκια χεσμένα τα βλέπω....όπως έχει γίνει και σε κάθε άλλο πόλεμο που έκαναν...
Κορέα θα νικήσει σίγουρα.
Το ερώτημα είναι αν θα είναι Βόρειος ή Νότιος Κορέα... :o :o :o
Ουτε Βορειοs ουτε Νοτιοs Κορεα......Μαλλον πρωην Κορεα....νυν ισιαδα
που ειναι ο τσιπρας ? Γιατι δεν εχει παρει θεση ο συριζα ?
είναι απασχολημένος να σώσει την Κύπρο...
Αχα !!! Τι ωρα??? Ελπιζω οχι μαζι με τον Σουλειμαν. γιατι θαχουμε θεμαο πολεμος ξεκινα τη τριτη
ζητω η φατρια των σταρκς
Καμία σχέση.που εχει σπουδασει ο μπουλης αρχηγος? Παιζει να τον εχουν βαλει οι αμερικανοι να κανει τις μαγκιες για να γινει τζιρος στις πολεμικες βιομηχανιες? Και οι λαοι τι φταινε?
Το πιθανότερο είναι ότι ο Μπούλης "εκβιάζει" για οικονομικά ανταλλάγματα. Δεν παίζει να είναι τόσο μαλάκας.