Επισκέπτης
Όλα γίνονται για να μην απολυθεί ο βολτερμοτ
Να δώσει το αίμα του για την πατρίδα, ήταν η μοίρα του τελικά
Να δώσει το αίμα του για την πατρίδα, ήταν η μοίρα του τελικά

Nα βγαλουμε κι εμειs κανα φραγκακι ρε......Τοσα στουντιοκοριτσα προικιζουμεδακτυλος του Μαρινόπουλου και του Βασιλόπουλου είναι ....![]()
τυπε εβαλα μεσα και την διαφορα της ωρας.οταν στην βορεια κορεα ειναι μερα,στην αμερικα ειναι νυχτα της προηγουμενης μερας![]()
Όλα γίνονται για να μην απολυθεί ο βολτερμοτ
Να δώσει το αίμα του για την πατρίδα, ήταν η μοίρα του τελικά![]()
εεεε τότε θα ξεκινήσουνε το παρακαλετό από την προηγούμενη της κηρύξεως του πολέμου![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Εγώ πάλι πιστεύω οτι η Κορέα θα νικήσει αν γίνει πόλεμος...δεν νομίζω να μπλοφάρει ο δικτάτορας...τα αμερικανάκια χεσμένα τα βλέπω....όπως έχει γίνει και σε κάθε άλλο πόλεμο που έκαναν...
Κορέα θα νικήσει σίγουρα.Εγώ πάλι πιστεύω οτι η Κορέα θα νικήσει αν γίνει πόλεμος...δεν νομίζω να μπλοφάρει ο δικτάτορας...τα αμερικανάκια χεσμένα τα βλέπω....όπως έχει γίνει και σε κάθε άλλο πόλεμο που έκαναν...
Κορέα θα νικήσει σίγουρα.
Το ερώτημα είναι αν θα είναι Βόρειος ή Νότιος Κορέα... :o :o :o![]()
Ουτε Βορειοs ουτε Νοτιοs Κορεα......Μαλλον πρωην Κορεα....νυν ισιαδα![]()
που ειναι ο τσιπρας ? Γιατι δεν εχει παρει θεση ο συριζα ?![]()
είναι απασχολημένος να σώσει την Κύπρο...![]()
Αχα !!! Τι ωρα??? Ελπιζω οχι μαζι με τον Σουλειμαν. γιατι θαχουμε θεμαο πολεμος ξεκινα τη τριτη
ζητω η φατρια των σταρκς![]()
Καμία σχέση.που εχει σπουδασει ο μπουλης αρχηγος? Παιζει να τον εχουν βαλει οι αμερικανοι να κανει τις μαγκιες για να γινει τζιρος στις πολεμικες βιομηχανιες? Και οι λαοι τι φταινε?![]()
Το πιθανότερο είναι ότι ο Μπούλης "εκβιάζει" για οικονομικά ανταλλάγματα. Δεν παίζει να είναι τόσο μαλάκας.