Νέα

Συμβουλή

• Μέλος που άνοιξε το νήμα supermarios
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 37
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

supermarios

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2006
Like
0
Πόντοι
0
Ρε παιδιά το τελευταίο διάστημα με ταλανίζει ένα θέμα...Υπάρχει τρόπος να καταλάβ αν μία κοπέλα που κάνουμε παρέα με βλέπει και <διαφορετικά>.Και οι 2 έχουμε σχέσεις και είμαστε φίλοι πολλά χρόνια.Απλά τελευταία νομίζω ότι και κάτι άλλο παίζει.Όμως δεν είμαι σίγουρος και φοβάμαι μη κάνω καμμία @@ριά....Τhanks

Επισκέπτης
Ρε παιδιά το τελευταίο διάστημα με ταλανίζει ένα θέμα...Υπάρχει τρόπος να καταλάβ αν μία κοπέλα που κάνουμε παρέα με βλέπει και <διαφορετικά>.Και οι 2 έχουμε σχέσεις και είμαστε φίλοι πολλά χρόνια.Απλά τελευταία νομίζω ότι και κάτι άλλο παίζει.Όμως δεν είμαι σίγουρος και φοβάμαι μη κάνω καμμία @@ριά....Τhanks

Μην τη λυπάσαι...αν τη γουστάρεις χώσου!!! :rockon: :rockon: :rockon:

Επισκέπτης
Οπου υπαρχει καπνος υπαρχει και φωτια. :thumbsup:

siasia

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2007
Like
5
Πόντοι
16
Κι εγώ την έχω αυτή την απορία με τους φίλους μου, μήπως επειδή τελικά οι άντρες σε βλέπουν πάντα διαφορετικά;  :uglystupid:

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
Εμένα ρωτάς; εγώ έχω την απορία είπαμε!

Το ερωτικο παντα μπρει να υπρχει σαν σκεψη αναμεσα σε εναν ανδρα και μια γυναικα αλλα εγω πιστευω πως αν υπαρχει αν υπαρχει πραγματικη φιλια δεν θα γυρναγε ποτε ο ενας να την πεση στον αλλον (Αλλην  :grin:).
Το ξερω οτι αυτο που λεω για πολους δεν υσχυει αλλα ετσι το σκεφτομαι εγω.

kifinas

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
2
Πόντοι
16
πριν ψάξεις αν όντως παίζει κάτι, σκέψου αν σου στοιχίσει η περίπτωση να την χάσεις σαν φίλη αν σκατώσει το θέμα

OP
OP
S

supermarios

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2006
Like
0
Πόντοι
0
πριν ψάξεις αν όντως παίζει κάτι, σκέψου αν σου στοιχίσει η περίπτωση να την χάσεις σαν φίλη αν σκατώσει το θέμα
Aυτό είναι το θέμα.Μη κάνω καμμία μαλ.... Το θέμα είναι τελευταία ιδίως όταν πίνουμε και λίγο γίνεται πολύ εκδηλωτική.

julio_the_impaler

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
1
χουφτωστην χουφτωστην !!! φιλε αν σου αρεσει προσπαθησε μηπως και γινει τιποτα ! μην ξεχνας οτι στα φιλικα μπαινουν τα καλυτερα γκολ !!! απλα για αρχη κανε της καμμια κουβεντα να δεις πως σκεφτεται...αλλα αν μου λες οτι ειναι πολλες φορες πιωμενη και ειναι εκδηλωτικη ..τοτε να εισαι και εσυ το ιδιο...και μετα να της λες τιποτα του στυλ οτι  ''τι πας να κανεις...?''.... ''αν συνεχισεις ετσι μας βλεπω μετα σε επικινδυνα μερη...οχι οτι με χαλαει...!! '' να της τωνισεις..κλπ...αυτα με ωραιο τροπο ομως...και πιστευω οτι και με λιγη αμφιπλευρη θεληση...θα γινουν αυτα που πρεπει !!

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
193
Πόντοι
6.055

Με ευγένεια και δισταγμό ΚΑΝΕΙΣ δεν γάμησε......να το έχεις αυτό ρητο στη ζωή.

julio_the_impaler

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
1
σωστος εισαι φιλε !! μην ξεχνας ομως οτι ειναι φιλοι..κατι το οποιο μπορει να χαλασει...δεν ειναι καμμια τυχαια γνωριμια η κοπελα !!

kifinas

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
2
Πόντοι
16
Aυτό είναι το θέμα.Μη κάνω καμμία μαλ.... Το θέμα είναι τελευταία ιδίως όταν πίνουμε και λίγο γίνεται πολύ εκδηλωτική.
εμάς μετά απο ξύδι έκατσε! μια που έγινε μια που το ξεχάσαμε την επόμενη!
θα μπορούσε να γινόταν ανάποδα, να μην ξαναμιλάγαμε και θα το είχα μετανιώσει.

γνώμη μου άστο να έρθει μόνο του, αν έρθει.
εσύ ψάχνεις για "σήματα" να δεις το τι παίζει και αν παίζει και υπάρχει η πιθανότητα να κάνεις λάθος εκτίμηση!

Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
16
Λοιπον ας το προσεγγισουμε επιστημονικα το ζητημα. Υπαρχουν 4 ενδεχομενα¨
α)Ομορφος ανδρας ασχημη γυναικα
β)Ασχημος ανδρας ασχημη γυναικα
γ)Ομορφος ανδρας ομορφη γυναικα
δ)Ασχημος ανδρας ομορφη γυναικα
Στις περιπτωσεις α) και δ) το ασχημο μισο γουσταρει το ομορφο μισο, ειδικα στην περιπτωση δ) δεν προκειται να γινει ποτε τιποτα. Η περιπτωση α) ειναι αποφευκταια.
Στις περιπτωσεις β) και γ) αλληλογουσταρονται, στην περιπτωση γ) αυτη εχει παντα <σχεση>. Ε δεν θα κατσω τωρα να ασχοληθω με την περιπτωση β)....
Επομενως μολις απεδειξα οτι δεν υπαρχει ΠΟΤΕ φιλια ανδρα γυναικας και εκτος απο την αδιαφορη περιπτωση β) δεν γινεται ποτε τιποτα οποτε οπως ελεγαν και οι αρχαιοι ημων προγονοι γαματα ;).
Αλλη ερωτηση?

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
δλδ θελεις να εισαι με τη φιλη σου κ να χωρισεις την κοπελα σου? ή σ αρεσει κ θες να δοκιμασεις λιγακι τη φιλη αλλα να συνεχισεις με τη κοπελα σου? ή δεν  σ αρεσει η φιλη σου κ πολυ αλλα αφου δειχνει να της αρεσεις δεν σε χαλαει να την περασεις ενα χερακι κ αυτη?

εχω μπερδευτει *P

stabit

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Like
3
Πόντοι
16
bite,βλεπω  βγηκες εξω, ηπιες τους καφεδες σου, εφαγες τα παγωτακια σου και τωρα μπηκες ορεξατη παλι

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom