BiteMeIaMfresH
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2006
- Like
- 15
- Πόντοι
- 66
ησυχα ησυχα... χαλαρα... λιγος κοσμος... αλλα μαλλον εσυ εισαι αθηνα κ εγω σου λεω για αλλουΕλεγε τιποτα εξω? Δουλευω απο το πρωι
ησυχα ησυχα... χαλαρα... λιγος κοσμος... αλλα μαλλον εσυ εισαι αθηνα κ εγω σου λεω για αλλουΕλεγε τιποτα εξω? Δουλευω απο το πρωι
δλδ θελεις να εισαι με τη φιλη σου κ να χωρισεις την κοπελα σου? ή σ αρεσει κ θες να δοκιμασεις λιγακι τη φιλη αλλα να συνεχισεις με τη κοπελα σου? ή δεν σ αρεσει η φιλη σου κ πολυ αλλα αφου δειχνει να της αρεσεις δεν σε χαλαει να την περασεις ενα χερακι κ αυτη? Τριγυρνάει στο μυαλό μου πολύ τελευταία και με προβληματίζει(θετικά)...Η ανάλυση με τις περιπτώσεις σωστή φίλε μου...η συγκεκριμένη κοπέλα δεν είναι εντυπωσιακή.Μέτρια θα τη χαρακτήριζα.Εγώ ψιλοεμφανίσημος.Προς το παρόν είμαι πολύ <<ευγενικός>> αλλά σωστά είπε ο φίλος ότι μάλλον μόνο αν αλλάξω στάση θα καταλάβω τι παίζει
εχω μπερδευτει *P
Ας πουμε και η ερωτηση και η απαντηση ανηκουν στον Ποπ Σουρεαλισμοησυχα ησυχα... χαλαρα... λιγος κοσμος... αλλα μαλλον εσυ εισαι αθηνα κ εγω σου λεω για αλλου
φιλαρακι αν η γκομενα ειναι δεκτικη στα αγγιγματα σου κ δε τραβιεται σημαινει οτι δε τη χαλαει η φαση...εγω οποτε ημουν σε τετοια κατασταση οπως εσυ, την πηγαινα καπου με φασαρια (κανα κλαμπακι, μπουζουκια κτλ).Εκει και καλα σκυβεις να της πεις κατι στο αυτι και της ριχνεις κ ενα φιλι στο αυτακι η στο λαιμο...κοψε αντιδραση...αν τη δεις να μαζευεται καλυτερα να μεζευτεις και συ...αμα αρχισει να χασκογελαει χωσου κι αλλο...
Κατι αλλο...οταν την αγγιζεις,πχ τησ ακουμπας το χερι, πως αντιδρα?Να ξερεις οτι αυτες οι κινησεις οικιοτητας(το αγγιγμα) ειναι πολυ σημαντικες στην προσπαθεια σου να ερμηνευσεις πως σκεφτεται η αλλη για σνα...εγω παντως μετα απο τετοιου διερευνητικου σκοπου κινησεις δεν εχω πεσει ποτε εξω στις εκτιμησεις μου...οσες ανταποκρινονταν στο τελος καταληγαμε να φασωνομαστε-μαμιομαστε...
ολοσωστος αγορι μου ευγε
χαρωπά τα δυό μου χέρια τα κτυπώ.......
Μια και είμαι γω παιδί ξέρω πάντα να γελώ....
χαρωπά θε να γελάσω δυνατά ΧΑ ΧΑ,
πιαστης το μουνι με τροπο.αν φας χαστουκι οχι,αν φας χαστουκι αλλα δεν παρει το χερι σου απο κει ε ναιΡε παιδιά το τελευταίο διάστημα με ταλανίζει ένα θέμα...Υπάρχει τρόπος να καταλάβ αν μία κοπέλα που κάνουμε παρέα με βλέπει και <διαφορετικά>.Και οι 2 έχουμε σχέσεις και είμαστε φίλοι πολλά χρόνια.Απλά τελευταία νομίζω ότι και κάτι άλλο παίζει.Όμως δεν είμαι σίγουρος και φοβάμαι μη κάνω καμμία @@ριά....Τhanks
πιαστης το μουνι με τροπο.αν φας χαστουκι οχι,αν φας χαστουκι αλλα δεν παρει το χερι σου απο κει ε ναι
απλα πραγματα...
απλα πραγματα...
είδες που τελικά συμφωνείς και δε λέω ????/στο ψητο με την μια. ετσιιιιι ξεκαθαριζεις τις βλεψεις σου μια και καλη
Αυτό πιστεύω θα ήταν καλό.Τhanksφιλαρακι αν η γκομενα ειναι δεκτικη στα αγγιγματα σου κ δε τραβιεται σημαινει οτι δε τη χαλαει η φαση...εγω οποτε ημουν σε τετοια κατασταση οπως εσυ, την πηγαινα καπου με φασαρια (κανα κλαμπακι, μπουζουκια κτλ).Εκει και καλα σκυβεις να της πεις κατι στο αυτι και της ριχνεις κ ενα φιλι στο αυτακι η στο λαιμο...κοψε αντιδραση...αν τη δεις να μαζευεται καλυτερα να μεζευτεις και συ...αμα αρχισει να χασκογελαει χωσου κι αλλο...
Κατι αλλο...οταν την αγγιζεις,πχ τησ ακουμπας το χερι, πως αντιδρα?Να ξερεις οτι αυτες οι κινησεις οικιοτητας(το αγγιγμα) ειναι πολυ σημαντικες στην προσπαθεια σου να ερμηνευσεις πως σκεφτεται η αλλη για σνα...εγω παντως μετα απο τετοιου διερευνητικου σκοπου κινησεις δεν εχω πεσει ποτε εξω στις εκτιμησεις μου...οσες ανταποκρινονταν στο τελος καταληγαμε να φασωνομαστε-μαμιομαστε...