Νέα

Συμβουλή

• Μέλος που άνοιξε το νήμα supermarios
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 37
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
S

supermarios

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2006
Like
0
Πόντοι
0
δλδ θελεις να εισαι με τη φιλη σου κ να χωρισεις την κοπελα σου? ή σ αρεσει κ θες να δοκιμασεις λιγακι τη φιλη αλλα να συνεχισεις με τη κοπελα σου? ή δεν  σ αρεσει η φιλη σου κ πολυ αλλα αφου δειχνει να της αρεσεις δεν σε χαλαει να την περασεις ενα χερακι κ αυτη? Τριγυρνάει στο μυαλό μου πολύ τελευταία και με προβληματίζει(θετικά)...Η ανάλυση με τις περιπτώσεις σωστή φίλε μου...η συγκεκριμένη κοπέλα δεν είναι εντυπωσιακή.Μέτρια θα τη χαρακτήριζα.Εγώ ψιλοεμφανίσημος.Προς το παρόν είμαι πολύ <<ευγενικός>> αλλά σωστά είπε ο φίλος ότι μάλλον μόνο αν αλλάξω στάση θα καταλάβω τι παίζει

εχω μπερδευτει *P

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
φιλη σου κατ αρχην... ισως.. φιλος σου δεν θα μπορουσα να ειμαι με τπτ :P

εγω ως γυναικα... πρωτα πρωτα σκεφτηκα τη κοπελα σου που θα φαει το κερατο... ανδρες ολ δε σεημ :P

κατα τ αλλα κανε οτι νιωθεις.. απ το να μετανιωνεις για κατι που δεν εκανες

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
βρε υπαρχει φιλια...

απλα χρειαζονται καποιες συνισταμενες για να μπορει να στηριχτει...
θεμα περιπλοκο για να αναλυθει...

χωρις ποτε βεβαια να αποκλειεται οτι μπορει να υπαρξει και συνουσια... σε φιλικο επιπεδο... :grin: ή να καταληξη σε σχεση ζωης :)

αβυσσος η ψυχη του ανθρωπου... ;) :grin:

πως λετε οτι ΠΟΤΕ δεν προκειται να υπαρξει μια τετοια φιλια μεταξυ των δυο φυλων... οταν η πειρα μας εχει διδαξει ολους οτι ... "never say never..." :dancing: :dancing: :dancing:
... για ολα τα θεματα...

Cervantes

Ανώτατος
Εγγρ.
5 Σεπ 2007
Κριτικές
198
Like
4.718
Πόντοι
15.775
Φροντισε να εισαι απολυτως σιγουρος πριν κανεις το οτιδηποτε..

peterk

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2006
Κριτικές
3
Like
3
Πόντοι
1
ζήτα στη δικιά σου να κάνετε τρίο

silver_bullet

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
1
φιλαρακι αν η γκομενα ειναι δεκτικη στα αγγιγματα σου κ δε τραβιεται σημαινει οτι δε τη χαλαει η φαση...εγω οποτε ημουν σε τετοια κατασταση οπως εσυ, την πηγαινα καπου με φασαρια (κανα κλαμπακι, μπουζουκια κτλ).Εκει και καλα σκυβεις να της πεις κατι στο αυτι και της ριχνεις κ ενα φιλι στο αυτακι η στο λαιμο...κοψε αντιδραση...αν τη δεις να μαζευεται καλυτερα να μεζευτεις και συ...αμα αρχισει να χασκογελαει χωσου κι αλλο...
Κατι αλλο...οταν την αγγιζεις,πχ τησ ακουμπας το χερι, πως αντιδρα?Να ξερεις οτι αυτες οι κινησεις οικιοτητας(το αγγιγμα) ειναι πολυ σημαντικες στην προσπαθεια σου να ερμηνευσεις πως σκεφτεται η αλλη για σνα...εγω παντως μετα απο τετοιου διερευνητικου σκοπου κινησεις δεν εχω πεσει ποτε εξω στις εκτιμησεις μου...οσες ανταποκρινονταν στο τελος καταληγαμε να φασωνομαστε-μαμιομαστε...

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
φιλαρακι αν η γκομενα ειναι δεκτικη στα αγγιγματα σου κ δε τραβιεται σημαινει οτι δε τη χαλαει η φαση...εγω οποτε ημουν σε τετοια κατασταση οπως εσυ, την πηγαινα καπου με φασαρια (κανα κλαμπακι, μπουζουκια κτλ).Εκει και καλα σκυβεις να της πεις κατι στο αυτι και της ριχνεις κ ενα φιλι στο αυτακι η στο λαιμο...κοψε αντιδραση...αν τη δεις να μαζευεται καλυτερα να μεζευτεις και συ...αμα αρχισει να χασκογελαει χωσου κι αλλο...
Κατι αλλο...οταν την αγγιζεις,πχ τησ ακουμπας το χερι, πως αντιδρα?Να ξερεις οτι αυτες οι κινησεις οικιοτητας(το αγγιγμα) ειναι πολυ σημαντικες στην προσπαθεια σου να ερμηνευσεις πως σκεφτεται η αλλη για σνα...εγω παντως μετα απο τετοιου διερευνητικου σκοπου κινησεις δεν εχω πεσει ποτε εξω στις εκτιμησεις μου...οσες ανταποκρινονταν στο τελος καταληγαμε να φασωνομαστε-μαμιομαστε...

ολοσωστος αγορι μου ευγε  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
ολοσωστος αγορι μου ευγε  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

χαρωπά τα δυό μου χέρια τα κτυπώ.......
Μια και είμαι γω παιδί ξέρω πάντα να γελώ....

Επισκέπτης
Ρε παιδιά το τελευταίο διάστημα με ταλανίζει ένα θέμα...Υπάρχει τρόπος να καταλάβ αν μία κοπέλα που κάνουμε παρέα με βλέπει και <διαφορετικά>.Και οι 2 έχουμε σχέσεις και είμαστε φίλοι πολλά χρόνια.Απλά τελευταία νομίζω ότι και κάτι άλλο παίζει.Όμως δεν είμαι σίγουρος και φοβάμαι μη κάνω καμμία @@ριά....Τhanks
πιαστης το μουνι με τροπο.αν φας χαστουκι οχι,αν φας χαστουκι αλλα δεν παρει το χερι σου απο κει ε ναι

OP
OP
S

supermarios

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2006
Like
0
Πόντοι
0
Αυτό πιστεύω θα ήταν καλό.Τhanks

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom