LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.297
- Πόντοι
- 8.645
τους λες να βάλουν καπότα για να μην τα βλέπεις όλα μαύραόχι, εγώ επειδή δεν εμπιστεύομαι την κρίση μου όταν πίνω στάνταρ παίρνω πίπες με καπότα
τους λες να βάλουν καπότα για να μην τα βλέπεις όλα μαύραόχι, εγώ επειδή δεν εμπιστεύομαι την κρίση μου όταν πίνω στάνταρ παίρνω πίπες με καπότα
Η ολη σκεψη μου γινεται επειδη μεχρι πριν 3 βδομαδες δεν ηξερα καν τη συγκεκριμενη κοπελα, και επειδη δεν τη βλεπω μονο για one night stand αλλα ψηνομαι να βγαινω μαζι της τακτικα.
τους λες να βάλουν καπότα για να μην τα βλέπεις όλα μαύρα
ρώτα την αν θέλει καπότα, καταρχάς εκείνη αφορά περισσότερο από άποψη προφύλαξης και δεύτερον εμένα με έχουν ρωτήσει και το έχω εκτιμήσει πολύ (και είπα να μη βάλει ο συγκεκριμένος)
Αφού προτίθεσαι να το πας σοβαρότερα, μπορείς σε βάθος χρόνου πλέον, και αφού θα υπάρχει ικανή σωματική και ψυχικά επαφή, να της προτείνεις να κάνετε από κοινού τις ιατρικές εξετάσεις που πρέπει, προκειμένου να προχωρήσετε και σε μη χρήση προφυλακτικού.
πολυ ξενερωτο ειναι αυτο....εκτος και αν ο αλλος δεν ειναι πλυμμμενος και περιποιημενος κατω...όχι, εγώ επειδή δεν εμπιστεύομαι την κρίση μου όταν πίνω στάνταρ παίρνω πίπες με καπότα
μαύρα τα βλέπω γενικώς, στα μαύρα σκοτάδια να δεις τι βλέπω να μη σου μείνει άντερο :-
Εμένα πάντως αν απαιτήσει γκόμενα να βάλω καπότα για να μου πάρει πίπα θα ξενερώσω απίστευτα, ως τώρα δε μου έχει τύχειόχι, εγώ επειδή δεν εμπιστεύομαι την κρίση μου όταν πίνω στάνταρ παίρνω πίπες με καπότα
Δεν υπάρχει κανένας λόγος να έχεις άγχος, υπάρχουν πολλά άλλα πράγματα για να αγχωθείς αλλά όχι για αυτόThanks αλανια και boomb για τις αποψεις
Ηδη αρχισε να μου φευγει το αγχος
Δεν υπάρχει κανένας λόγος να έχεις άγχος, υπάρχουν πολλά άλλα πράγματα για να αγχωθείς αλλά όχι για αυτό
Εμένα πάντως αν απαιτήσει γκόμενα να βάλω καπότα για να μου πάρει πίπα θα ξενερώσω απίστευτα, ως τώρα δε μου έχει τύχει
Άσε φίλε μου έτυχε εμένα... Από γκόμενα one night stand... στην αρχή νόμιζα ότι έκανε πλάκα αλλά τελικά το εννοούσε πολύ σοβαρά...
Μου χε κάνει πολύ εντύπωση και το χα συζητήσει με φίλους αλλά σε κανέναν δεν είχε τύχει γκόμενα μη επαγγελματίας να ζητάει σκούφο για πίπα...
Εμένα πάντως αν απαιτήσει γκόμενα να βάλω καπότα για να μου πάρει πίπα θα ξενερώσω απίστευτα, ως τώρα δε μου έχει τύχει