Επισκέπτης
σαν το μεγιστανα λιλα μασ αποκλιετε να εχι τετιο ταλεντο ι ρανια!
ο λιλασ μασ ειναι μοναδικοσ!!!!
ο λιλασ μασ ειναι μοναδικοσ!!!!
κωλοβυθομετρησηΤα σπορ που ασχολείται
να τον εκατοστησεις....μια Αφεντρα ειχα πριν τρια χρονια.
Εχω παρει μεχρι και 30ποντο πουτσο και πολυ χοντρο κιολας, αλλα ι μαυροι ειναι οι καλυτεροι
Ράννια παιδί μου - γιατί σε παράτησε η αφέντρα σου? Μήπως ήσουν άτακτο κορίτσι?μια Αφεντρα ειχα πριν τρια χρονια.
Εχω παρει μεχρι και 30ποντο πουτσο και πολυ χοντρο κιολας, αλλα ι μαυροι ειναι οι καλυτεροι
οχι βρηκε μια αλλη τραβεστι και με παρατησε γιατι τοτε δεν ηθελα να βγω στην πιατσα για παρτι της. Ηθελα μονο κατοικον, μετανιωσα μετα αλλα ...Ράννια παιδί μου - γιατί σε παράτησε η αφέντρα σου? Μήπως ήσουν άτακτο κορίτσι?
Της έκλεβες τα σουτιέν και σε λιάνισε στο ξύλο?
προφανως δεν καταλαβατε οταν σε παραπανω μυνηματα μου λεω οτι θα σας ανηκω απολυτα τι εννοω... ΑΠΟΛΥΤΑ
Βεβαιως Κυριε αρκει να σας ανηκω με συμβολαιο και να με σπιτωσετε, ταισετε, ποτισετε, ντυσετε, παπουτσωσετε και μου καλυπτετε τα ιατροφαρμακευτικα μου εξοδα. Ολα τα αλλα τα κανω και θα σας υπηρετω τυφλα και μονιμα ΚυριεΔηλαδη ρε Ρανια, θα μπορω να σε ντυνω Γαυρινα και να σε γαμαω στο ξυλο οποτε γουσταρω???
Μολις απαντα Κυριε, τα ιατροφαρμακευτικα εξοδα θα μου τα καλυπτει ο Κυριος μου. Αν αυτος θελει να με πληγωσει και να με γατρεψει ... δικαιωμα του δουλα και υπηρεερια μαζοχιστρια θα ειμαιΜετά θες να πληρώνεις για γιατρούς?
κάνε μια αίτηση στο ΙΚΑ, ίσως σε πάρουν εκεί... και έχει και πολύ κόσμο.Μολις απαντα Κυριε, τα ιατροφαρμακευτικα εξοδα θα μου τα καλυπτει ο Κυριος μου. Αν αυτος θελει να με πληγωσει και να με γατρεψει ... δικαιωμα του δουλα και υπηρεερια μαζοχιστρια θα ειμαι
κάνε μια αίτηση στο ΙΚΑ, ίσως σε πάρουν εκεί... και έχει και πολύ κόσμο.
τι θα κάνουν τα γερόντια από τις 5 το πρωί μέχρι να εξεταστούν
εξαρτάται... θα πάς για πρωτάθλημα του χρόνουΔηλαδη ρε Ρανια, θα μπορω να σε ντυνω Γαυρινα και να σε γαμαω στο ξυλο οποτε γουσταρω???
καλά εντάξει , πήγαινε να διαβάσεις τι είναι crossdresser πρώτα, τί είναι τραβέλι , αποφάσισε τι θες να είσαι και έλα πες μας μετά τι θες να σε κάνουμε.Αφεντη S/M ΠΟΥ ΘΑ ΜΕς ΕΧΕΙ ΓΙΑ ΥΠΗΡΕΤΡΙΑ ΚΑΙ ΔΟΥΛΑΡΑ ΤΟΥ ΘΕΛΩ, ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΙς ΑΠΑΝΤΗΣΕΙς ΜΟΥ κΥΡΙΕ