You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Συμπάθειες και αντιπάθειες στο site...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα DIKY
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 198
- Εμφανίσεις 12K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
spartakos2000
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Απρ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
στο επώμενο κοπυ παιιστεμενα πρεπει να με συμπαθει.δε με βρισκω στη λιστα του.
γεια σου φιλαρακι drummer.ξεχασες και τον bullακο που μιλατε και την ιδια γλωσσα.δαγκωτο ρεκβιεμ μουνιλα φρεντι
Υ.Γ τελικα τη κανατε τη τσαρκα κουφαλιτσες ε?
Επισκέπτης
παντρεμενο,μπουλ,εβα
Επισκέπτης
ασε ρε καναμε τουρ ολα τα μπουρδελα με ξεθεωσε ο ατιμος,μονο τραβελια δεν πηραμεγεια σου φιλαρακι drummer.ξεχασες και τον bullακο που μιλατε και την ιδια γλωσσα.
Επισκέπτης
δαγκωτο ρεκβιεμ μουνιλα φρεντι
εγω στην μεση ειμαι ο καλυτερος στην παρτουζα κ τον τρωω κ τον δινω
Επισκέπτης
ο εναλλακτικος και καλα...εγω στην μεση ειμαι ο καλυτερος στην παρτουζα κ τον τρωω κ τον δινω
Επισκέπτης
μωρηηηηη.......ακομα ζαλισμενος ειμαι
Επισκέπτης
εχεις ΝΑ λογοδοτησεις σε ολους τους μπουρδελιαρηδες ΞΕΡΑΣΕ ΤΑ ΟΛΑ
Επισκέπτης
ασε ρε καναμε τουρ ολα τα μπουρδελα με ξεθεωσε ο ατιμος,μονο τραβελια δεν πηραμε
Μιά μου τσάρκα κάνατε και μας ζαλίσατε τον έρωτα!!!εγω στην μεση ειμαι ο καλυτερος στην παρτουζα κ τον τρωω κ τον δινω
Πάρτε και τον παντρεμενο την άλλη φορά μαζί σας, θα στα φτύσει στο 3λεπτο!
εγω ευτυχως μονο τον δινω.εγω στην μεση ειμαι ο καλυτερος στην παρτουζα κ τον τρωω κ τον δινω
Επισκέπτης
Υπάρχου μερικοί που τους μισούν όλους όπως εγώ και μερικοί που τους έχουν πάρει όλους όπως εσύ!ανενταχτε μαλακα κολοχοντρε
Bull_
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Δεκ 2005
- Like
- 3
- Πόντοι
- 66
Πές τα χρυσόστομε...βλακα ταρατσα αντικοινωνικε
Αει σιαπέρα ωρέ φλοϊέρα...γεια σου φιλαρακι drummer.ξεχασες και τον bullακο που μιλατε και την ιδια γλωσσα.
Ντιπ σκράπας είσαι ωρέ...δεν πέρν'ς τάρα άπο ξένες γλώσσες...
Επισκέπτης
ρεκβιεμ οτι και να πω ειναι λιγο...καρμεν απο πορτογαλια και καλα
Επισκέπτης
ιετς πεςτ τα για δε σιαπερ γρι ου γκορουςΠές τα χρυσόστομε... Αει σιαπέρα ωρέ φλοϊέρα...
Ντιπ σκράπας είσαι ωρέ...δεν πέρν'ς τάρα άπο ξένες γλώσσες...
Επισκέπτης
Εγώ τους συμπαθώ όλους εκτός από κάτι ασπρούλιδες που είναι κομπλεξικοί και καρπαζοεισπράκτορες στη ζωή τους(ονόματα δεν λέμε...),που τους φταίνε όλοι οι άλλοι εκτός από τα χάλια τους...
καλως το βλαχαδαριο.Κλασοπαπαδια απο κοντα θα τρεχεις και δεν θα φτανεις.Εκει να δουμε ποιος ειναι ο καρπαεισπρακτορας.
Επισκέπτης
ρεκβιεμ οτι και να πω ειναι λιγο...καρμεν απο πορτογαλια και καλα
θα την βρειτε στου χαρη το μαγαζι...
πες κ για την χειραψια ΚΩΛΟΝΕΙΣ?
εμαθα οτι ησουν μιση ωρα μεσα.τι της εκανες ρε της κοπελας τη ξεπατωσες τη δυσμοιρη?ρεκβιεμ οτι και να πω ειναι λιγο...καρμεν απο πορτογαλια και καλα