You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Συμπάθειες και αντιπάθειες στο site...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα DIKY
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 198
- Εμφανίσεις 12K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
KATERINA69
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 13 Ιουλ 2006
- Like
- 18
Δεν μπορω να καταλαβω..τι σου εφταιξε...αυτο το αθωο....απλο...κοτοπουλακι...!!!!δε σε βριζω ρε..
πλακι+σα κανουμε..
δεν πισ+ευω να +ο πηρες σ+α σοβαρα και να με εκανες repor+
KATERINA69
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 13 Ιουλ 2006
- Like
- 18
Ανηψουδιιιιιιιιιιιι....μ.....!!!!μπουρδελιαριδες i love you καργαααααα!!!!!!
μπουχαχαχαχαχαχα!!!
vasos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 33
- Like
- 32
- Πόντοι
- 2.057
ανατριχιασαν μολις εβγαλα εξο τιν μαγικι μου πορνοκαμερα!
Εκτιμώ ιδιαίτερα pleasuregiver, doritis spermatos, easyrider77, enforcer, gamaomanoules, brasidas, AssFiller, pitsilistis, bourdeliaris, και αυτούς γιατί έτυχε να μιλήσουμε παραπάνο και με μερικούς να έχουμε κοινά ενδιαφέροντα-αρρώστιες (pleasure doritis enforcer εδώ για σας μιλάω ) Και δεν έχω πρόβλημα με κανένα σχεδόν μέλος του σάιτ..
Υ.Γ. Παλιά έτυχε να τσακωθώ με τον Todok αλλά περασμένα ξεχασμένα... Δεν μπορούμε όλοι να έχουμε την ίδια γνώμη !!
Υ.Γ. Παλιά έτυχε να τσακωθώ με τον Todok αλλά περασμένα ξεχασμένα... Δεν μπορούμε όλοι να έχουμε την ίδια γνώμη !!
Επισκέπτης
Eγω σιχαίνομαι τον talo τον persona τον bull τον pantremeno και πολλούς άλλους που θέλω 4 ποστ για να χωρέσουν όλοι!
Σιχαινόμουν και τον galb αλλά όχι πια γιατί είναι ανύπαρκτος και ούτε που τον βλέπω!
Σιχαινόμουν και τον galb αλλά όχι πια γιατί είναι ανύπαρκτος και ούτε που τον βλέπω!
Θα έβαζα και εσένα στη λίστα με τους αγαπημένους αλλά είπα να βάλλω μόνο υπαρκτά μέλη όχι ανύπαρκτους-φαντάσματα σαν και εσέναEγω σιχαίνομαι τον talo τον persona τον bull τον pantremeno και πολλούς άλλους που θέλω 4 ποστ για να χωρέσουν όλοι!
ανατριχιασαν μολις εβγαλα εξο τιν μαγικι μου πορνοκαμερα!
τι μαγευτικη πορνοκαμερα ηταν αυτη βρε πιτσι..μεσ τη νυχτα ειχε πολυ καλη ληψη των γαζελων! προτεινω να την προωθησεις στην αγορα να εχουμε ολοι απο μια! ;)
Επισκέπτης
σας συμπαθω ολους,αφου καθενας σας θα πει κατι σωστο η αστειο.ΑΛΛΑ ,αντιπαθω καθενα που δε συμπαθει τη ΛΙΒΕΡΠΟΥΛΑΡΑ(γενικα).για αυτο κανονιστε στα αθλητικα θρεντ να θαβετε τη ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ....
gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 366
Υπάρχει ομάδα λίβερπουλ?σας συμπαθω ολους,αφου καθενας σας θα πει κατι σωστο η αστειο.ΑΛΛΑ ,αντιπαθω καθενα που δε συμπαθει τη ΛΙΒΕΡΠΟΥΛΑΡΑ(γενικα).για αυτο κανονιστε στα αθλητικα θρεντ να θαβετε τη ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ....
Αντιπαθώ τον bull και συμπαθώ τον εθνικό που-σταρ!
παντως σαν την μεγιστη αγαπη και τον ομοιδεατισμο-φιλοκωλομπαρισμο που εχω με τον υπουργο δεν πιστευω οτι υπαρχει αλλο ταιρι στο σαιτ που να μπορει να μας συναγωνιστει..πρεπει να ανατρεξουμε στην ιστορια και να θυμηθουμε μεγαλους ερωτες οπως αντωνιου-κλεοπατρας κ.ο.κ.
στις συμπαθειες μου επισης οι ταυλανδοφιλοι και ολοι οι μαχομενοι σεξοτουριστες στα περατα της οικουμενης που μοχθουν για το κοινο καλο..
ασπρουλης φυσικα, μεγας οπαδος του ανθεελλεεινισμου και χαραξας κοινη πορεια μαζι μου για την εξαφανιση των ελλεεινιδων και την αναγεννηση του ξανθου γενους.
αντιπαθεια φυσικα στο ζωικο βασιλειο και ειδικα στις παπιες!..περιμενω πως και πως την εποχη της παπιας να τον κυνηγησω με το δικανο σημαδευοντας το πωπουλιδι του
Υπάρχει ομάδα λίβερπουλ?
[youtube=425,350]MN2c2sBtru8&feature=related[/youtube]
gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 366
Πίνω για να ξεχνώ...[youtube=425,350]MN2c2sBtru8&feature=related[/youtube]
Επισκέπτης
ασπρουλης φυσικα, μεγας οπαδος του ανθεελλεεινισμου και χαραξας κοινη πορεια μαζι μου για την εξαφανιση των ελλεεινιδων και την αναγεννηση του ξανθου γενους.
αντιπαθεια φυσικα στο ζωικο βασιλειο και ειδικα στις παπιες!..περιμενω πως και πως την εποχη της παπιας να τον κυνηγησω με το δικανο σημαδευοντας το πωπουλιδι του
Ελα ρε πανμεγιστε ντικυ ! Μαζι και με υπουργο θα κανουμε το φιλορωσικο κομα!
Στις αντιπαθειες παντως βαζω και μερικους μαλακακακους παντρεμενους με Ελεινιδες που τις υπερασπιζονται σαν τα κοκορια λες και τα πεθερικα τους θα διαβασουν το σιτε και θα πουν οτι εχουν καλο γαμπρουλη τελικα
Valentino_Rossi
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 13
- Πόντοι
- 16
nikos278 pleasuregiven οι συμπαθειες αλλα και ο pakara ασχετα αν πειραζομαστε για τις ομαδες
LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.278
- Πόντοι
- 8.645
pleasuregiven =Κορυφαιος γιατι μας καυλωνει με τις συλλογες του
liomas,gamaomanoules=Γιατι συμφωνω σχεδον παντα με αυτα που λενε
Για τις ενημερωσεις ειναι παρα πολλοι αλλα στο μυαλο μου ερχονται τωρα panosboss,warhol,giorgiopapa,υπουργος...
Kαι φυσικα ο pitsilistis!
liomas,gamaomanoules=Γιατι συμφωνω σχεδον παντα με αυτα που λενε
Για τις ενημερωσεις ειναι παρα πολλοι αλλα στο μυαλο μου ερχονται τωρα panosboss,warhol,giorgiopapa,υπουργος...
Kαι φυσικα ο pitsilistis!
Επισκέπτης
Όλοι είστε γαμάτοι, ο καθένας για τον δικό του λόγο και τη δική του internetiki προσωπικότητα. Μακάρι να συνεχιστεί έτσι το forum και να μην υπάρξουν ποτέ έντονοι διαπληκτισμοι, όπως γινόταν στις αρχές λειτουργίας του site. Οι παλιοι καλοί φίλοι θυμούνται ;)
Valentino_Rossi
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 13
- Πόντοι
- 16
σωστος ετσι πρεπει!!! ενα κουιζ για το Nickname σου (καλοπροεραιτα σε συνδιασμο που τα χωνουμε στις πατριωτισες μας)Όλοι είστε γαμάτοι, ο καθένας για τον δικό του λόγο και τη δική του internetiki προσωπικότητα. Μακάρι να συνεχιστεί έτσι το forum και να μην υπάρξουν ποτέ έντονοι διαπληκτισμοι, όπως γινόταν στις αρχές λειτουργίας του site. Οι παλιοι καλοί φίλοι θυμούνται ;)
Πως θα λεγεσαι αν παντρευτεις Ελληνιδα και φτασατε τα 35? Παχος για την γυναικα
Πως θα λεγεσαι αν παντρευτεις καμια λατινοσκανδιναβεζοασιατισα; Κωλοφαρδος με γυναικα
Επισκέπτης
σωστος ετσι πρεπει!!! ενα κουιζ για το Nickname σου (καλοπροεραιτα σε συνδιασμο που τα χωνουμε στις πατριωτισες μας)
Πως θα λεγεσαι αν παντρευτεις Ελληνιδα και φτασατε τα 35? Παχος για την γυναικα
Πως θα λεγεσαι αν παντρευτεις καμια λατινοσκανδιναβεζοασιατισα; Κωλοφαρδος με γυναικα