Νέα

Συμπάθειες και αντιπάθειες στο site...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα DIKY
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 198
  • Εμφανίσεις 12K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

moi

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
6
μοι ενοπιον ολον τον μπουρδελιαριδον σε καλο να πορνο γνορισεισ αξια μελοι οποσ μπουρδελιαρισ,σκιντο,γκανκ,γομενιοσ σιμερα μετα τισ 6 το απογευμα!!!!!!
ευχαριστω για την τιμη.σου εχω πμ πιτσι.

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
899
Πόντοι
96

Μου την σπάτε ΟΛΟΙ

URL]]

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
συμπαθω μονο εμενα  :)
δεν αντιπαθω κανεναν.

Επισκέπτης
πολυ μαγκια πεφτει ρε παιδες γενικα στο σαιτ.αντε ηρεμιστε...αμα θετε ,να συγκεντρωθουμε σε καποιο μερος να παλαιψουμε(αν θετε χωριζομαστε σε ομαδες)...μη ΤΑ ΠΑΡΩ τωρα

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
Εγώ τα πάω καλά με τους φίλους μου τους Αρειανούς

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
που να εβλεπεσ το φορουμ επι εποχεσ σκιντο ,σαβαλα......
τορα πια το φορουμ εχει παρει τιν κατιφορα...!

Καλώς ή κακώς τα πράγματα έχουν αλλάξει. Η πληροφόρηση ήταν πιο... underground :2funny: και κάπου ήξερες που να απευθυνθείς. Νομίζω θα μπορούσε να διατηρηθεί το κλίμα, μη παραβλέποντας τη ευπρόσδεκτη επέκταση/άνοδο. Ίσως κάποιος περιορισμός στη θεματολογία και στα άσχετα post, γιατί όπως είχε πει ένας παλιός

ΔΕΝ θελουμε πολιτισμένα στρίπ!
ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΦΡΙΛΙΚΙΑ! :rockon:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

stabit

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Like
3
Πόντοι
16
Φεθρυ στο υποσχεθηκα και εδω νομιζω οτι ειναι αρκετα καταληλο το θρεντ

Δυστηχως για μενα επρεπε να αποσυνδεθω εχτες πριν προλαβω να απαντησω. Μεχρι να συνδεθω ξανα σημερα το θεμα ειχε κλειδωθει. Γι'αυτο σου απανταω με pm.
Δεν μπορω να σου αποδειξω οτι λυπαμαι για τον τροπο που σε προκαλεσα, γι'αυτο θα σου πω κατι αλλο τουλαχιστον.
Το μαθημα που πηρα, γιατι πηρα καποιο μαθημα, ειναι οτι τελικα δεν μπορουν να διαφωνησουν δυο ατομα ή και να χεστουν ακομα χωρις να παρεμβουν αλλοι 20 τουλαχιστον για προσωπικους λογους και να γινει το ολο θεμα μπουρδελο.Πηρα λοιπον το μαθημα μου και στο μελλον θα προσπαθησω να φερομαι σε περιπτωση θυμου λιγοτερο "κομπλεξικα" οπως λες και με λιγοτερο καφριλικι. Ο λογος που στο γραφω σε pm επαναλαμβανω οτι ειναι το γεγονος οτι εχει κλειδωθει το θρεντ.

Ολα ξεκινουν εδω πΡΟΣΠΑΘΗΣΑ να το αγνοησω
καποια στιγμη μετα στο θρεντ που κλειδωθηκε" Εχουν οι φασιστες ψυχη"  ειπες οτι εκτος απο τον Σταλιν τον Μαο αριστεροι ειναι και ο Μπρεχτ και ο Πικασο και ο Βαρναλης οποτε γιατι να περνουμε σαν παραδειγματα μονο τους πρωτους?, καποιος σου απαντησε οτι" αυτοι οι τρεις δεν πηραν ποτε ηγετικες θεσεις"

Συμφωνοντας με τη δικη σου αποψη του απαντησα οτι" Ο Μπρεχτ ηταν δικο του μαγαζι, ο Πικασο εγινε αριστερος γιατι βαριοταν, ο Βαρναλης ηταν τεραστιος για τους αγραμματους του ΚΚΕ"εννοωντας " Ο Μπρεχτ προσεγκιζε τον κομουνισμο με αλλους τροπους, ο Πικασο ειχε βαρεθει τη μεχρι τοτε κοσμικη ζωη, ειχε χασει το νοημα του να ζωγραφιζει και προσεγκισε τον κομουνισμο ως τη μονη γι΄αυτον αξιοπρεπεις διεξοδο.( ηΤΑΝ αρκετα μεγαλος οταν εγινε μελος ) και ο Βαρναλης βρεθηκε σε μια περιοδο που στο ΚΚΕ ,πως να το κανουμε ,τα στελεχη του δεν ειχαν και το λαμπροτερο πνευμα( με καποιες εξαιρεσεις, Ιλιου κα). Με αλλα λογια και οι τρεις δεν ενδιαφερονταν για ηγετικη θεση .Και τοτε κανεις επιθεση του στυλ
Εδω ξεκιναει το δικο μου λαθος.
Αντι να επεκταθω στην αποψη μου πρωτα σου επιτεθικα και εγω.Η συνεχεια ειναι γνωστη
Οσο για το αν ανεχομαι τους διαφορους καφρους ή οχι θα εχεις την ευκαιρια να το διαπιστωσεις σε καποιο θρεντ που σιγουρα θα προκυψει με αναλογη θεματολογια Σχετικα με τα θεματα που προεκυψαν μετα περι ελιτισμου κλπ νομιζω πως παλι θα εχουμε την ευκαιρια καπου να τα ξαναριξουμε στο τραπεζι.
Αν τωρα στα γραφω ολα αυτα ειναι γιατι πανω απ'ολα θελω να ειμαι ΤΟ ΙΔΙΟ δικαιος και με τους αλλους οπως και με εμενα.

Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
16
Φεθρυ στο υποσχεθηκα και εδω νομιζω οτι ειναι αρκετα καταληλο το θρεντ

Δυστηχως για μενα επρεπε να αποσυνδεθω εχτες πριν προλαβω να απαντησω. Μεχρι να συνδεθω ξανα σημερα το θεμα ειχε κλειδωθει. Γι'αυτο σου απανταω με pm.
Δεν μπορω να σου αποδειξω οτι λυπαμαι για τον τροπο που σε προκαλεσα, γι'αυτο θα σου πω κατι αλλο τουλαχιστον.
Το μαθημα που πηρα, γιατι πηρα καποιο μαθημα, ειναι οτι τελικα δεν μπορουν να διαφωνησουν δυο ατομα ή και να χεστουν ακομα χωρις να παρεμβουν αλλοι 20 τουλαχιστον για προσωπικους λογους και να γινει το ολο θεμα μπουρδελο.Πηρα λοιπον το μαθημα μου και στο μελλον θα προσπαθησω να φερομαι σε περιπτωση θυμου λιγοτερο "κομπλεξικα" οπως λες και με λιγοτερο καφριλικι. Ο λογος που στο γραφω σε pm επαναλαμβανω οτι ειναι το γεγονος οτι εχει κλειδωθει το θρεντ.

Ολα ξεκινουν εδω πΡΟΣΠΑΘΗΣΑ να το αγνοησω
καποια στιγμη μετα στο θρεντ που κλειδωθηκε" Εχουν οι φασιστες ψυχη"  ειπες οτι εκτος απο τον Σταλιν τον Μαο αριστεροι ειναι και ο Μπρεχτ και ο Πικασο και ο Βαρναλης οποτε γιατι να περνουμε σαν παραδειγματα μονο τους πρωτους?, καποιος σου απαντησε οτι" αυτοι οι τρεις δεν πηραν ποτε ηγετικες θεσεις"

Συμφωνοντας με τη δικη σου αποψη του απαντησα οτι" Ο Μπρεχτ ηταν δικο του μαγαζι, ο Πικασο εγινε αριστερος γιατι βαριοταν, ο Βαρναλης ηταν τεραστιος για τους αγραμματους του ΚΚΕ"εννοωντας " Ο Μπρεχτ προσεγκιζε τον κομουνισμο με αλλους τροπους, ο Πικασο ειχε βαρεθει τη μεχρι τοτε κοσμικη ζωη, ειχε χασει το νοημα του να ζωγραφιζει και προσεγκισε τον κομουνισμο ως τη μονη γι΄αυτον αξιοπρεπεις διεξοδο.( ηΤΑΝ αρκετα μεγαλος οταν εγινε μελος ) και ο Βαρναλης βρεθηκε σε μια περιοδο που στο ΚΚΕ ,πως να το κανουμε ,τα στελεχη του δεν ειχαν και το λαμπροτερο πνευμα( με καποιες εξαιρεσεις, Ιλιου κα). Με αλλα λογια και οι τρεις δεν ενδιαφερονταν για ηγετικη θεση .Και τοτε κανεις επιθεση του στυλ
Εδω ξεκιναει το δικο μου λαθος.
Αντι να επεκταθω στην αποψη μου πρωτα σου επιτεθικα και εγω.Η συνεχεια ειναι γνωστη
Οσο για το αν ανεχομαι τους διαφορους καφρους ή οχι θα εχεις την ευκαιρια να το διαπιστωσεις σε καποιο θρεντ που σιγουρα θα προκυψει με αναλογη θεματολογια Σχετικα με τα θεματα που προεκυψαν μετα περι ελιτισμου κλπ νομιζω πως παλι θα εχουμε την ευκαιρια καπου να τα ξαναριξουμε στο τραπεζι.
Αν τωρα στα γραφω ολα αυτα ειναι γιατι πανω απ'ολα θελω να ειμαι ΤΟ ΙΔΙΟ δικαιος και με τους αλλους οπως και με εμενα.

Μπραβο ηθος. Ευγε.
ΥΓ Ποτε ρε σπαγκοραμενοι μαλακοκαυληδες θα οργανωσουμε τον ρεφενε που λεγαμε να του την φερουμε στην Αθηνα του παιδιου?  :tickedoff:

ereunitikos

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
6
Συμπαθω οσους δεν ποσταρουν και δεν επισκεπτονται το site γενικως.
Συμπαθω την Βουλα τουρλουμουζη κοντοπουλη και καθως και τον Αδωνη.
Επισης συμπαθω τις γυναικεε που δεν ειναι πραγματικες γυναικες αλλα αν τους προτεινεις λεσβιακο μπορει να γινουν γυναικες μονο και μονο για να το παιξουν αντρες και να γινει το λεσβιακο με μια αλλη γυναικα που και αυτη δεν ειναι γυναικα τελικα.

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
Συμπαθω οσους δεν ποσταρουν και δεν επισκεπτονται το site γενικως.
Συμπαθω την Βουλα τουρλουμουζη κοντοπουλη και καθως και τον Αδωνη.
Επισης συμπαθω τις γυναικεε που δεν ειναι πραγματικες γυναικες αλλα αν τους προτεινεις λεσβιακο μπορει να γινουν γυναικες μονο και μονο για να το παιξουν αντρες και να γινει το λεσβιακο με μια αλλη γυναικα που και αυτη δεν ειναι γυναικα τελικα.
πες μας τι πινεις και δεν μας δινεις  :2funny: :2funny: :2funny:

ereunitikos

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
6
πες μας τι πινεις και δεν μας δινεις  :2funny: :2funny: :2funny:

Το πρωι συνηθως πινω σοκολατουχο γαλα(δεν ξερω αν επιτρεπεται να πω τις μαρκες λογο διαφημισης αλλα θα το κανω)
enjoy ή milko.To μεσημερι πινω νερο ή πορτοκαλαδα Life.Το απογευμα νερο και το βραδυ ουζο.

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
Το πρωι συνηθως πινω σοκολατουχο γαλα(δεν ξερω αν επιτρεπεται να πω τις μαρκες λογο διαφημισης αλλα θα το κανω)
enjoy ή milko.To μεσημερι πινω νερο ή πορτοκαλαδα Life.Το απογευμα νερο και το βραδυ ουζο.

εγω χυμο λεμονιου με νερο το πρωι με το που ξυπνησω

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985

Εγω το πρωι μονο σκετο γαλα, το μεσημερι νερο, και το βραδυ μπυρα ή Mineral wasser.

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
Εγω το πρωι μονο σκετο γαλα, το μεσημερι νερο, και το βραδυ μπυρα ή Mineral wasser.

Ενδιαμεσα ΑΝ προλαβω πινω και κανεναν φσικο χυμο ή κανενα τονοτικο (πολυ σπανια)!

spirosbof

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2008
Like
2
Πόντοι
16
δεν γουσταρω καθολου τον αριωνα και τον λαπλας.μιλαμε για πολυυυυυυυυυυ μαλακες και οι δυο  :grin:

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom