Νέα

Συμπάθειες και αντιπάθειες στο site...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα DIKY
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 198
  • Εμφανίσεις 12K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
Πέρνα μια βόλτα απ το στριπ τελεία τζι αρ...... Είναι τυχαίο λες που είναι μες την απαξία;

τι να περασω απο το στριπ τζι αρ... τα στριπ ειναι για αερογαμησια... και αγαπουληδες...

μονο για κανα μπατσελορ παρτυ αξιζουν ή στα πεταχτα μια βολτα... για περισσοτερα τσαμπα κοπος... οποιος ξερει... παει στην πηγη και πινει νερο απευθειας !!!

spartakos2000

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
...φυσικό είναι. Μικροκοινωνία είναι το σάϊτ.

Προσπαθεί να δείξει ο ένας πιο μάγκας από τον άλλον,
ότι γαμάει καλύτερα, ότι δεν τον πιάνουν κότσο... κοκ..  :grin:

Ωρες ωρες διαβάζουμε απίστευτες παπαριές...  :idiot:
από παραμύθι και φαντασία εδώ μέσα .........................

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
Εγώ πάντως έχω μια τεράστια αδυναμία στον περσόνα :boobies:

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Καρδιοπάθειες απ'τις πολλές συμπάθειες

ΛεΠα

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
458
Πόντοι
36
Kαι εμφράγματα απ' τα πολλά μου σφάλματα

(τόπε τόπε ο παπαγάλος)

paterjohn

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
6
ειμαι 8 μηνες εδω μεσα και εχω καταλαβει οτι υπαρχουν ορισμενα αξια μυαλα ασχετα αν διαφωνω η συμφωνω με τα λεγομενα τους !
παραθετω τους φρεντυ κρουγκερ , γαμαωμανουλες , εριναλ , ο νουμερο 1 χαβαλες παπαγιωργης και πολοι αλλοι που τωρα δεν θυμαμαι .

Επισκέπτης
ειμαι 8 μηνες εδω μεσα και εχω καταλαβει οτι υπαρχουν ορισμενα αξια μυαλα ασχετα αν διαφωνω η συμφωνω με τα λεγομενα τους !
παραθετω τους φρεντυ κρουγκερ , γαμαωμανουλες , εριναλ , ο νουμερο 1 χαβαλες παπαγιωργης και πολοι αλλοι που τωρα δεν θυμαμαι .
που να εβλεπεσ το φορουμ επι εποχεσ σκιντο ,σαβαλα......
τορα πια το φορουμ εχει παρει τιν κατιφορα...!

moi

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
6
σε μπουρδελα σεβασμος στους:pitsilistis,ganstaXZ,skidoo,bourdeliaris 1984,pisoxostis,CHRIS1971,Kokolongos και φυσικα στον μεγιστο antisthenis.
σε στουντιο σεβασμος στους:warhol,Ryu,nick025,woodstockr,poutanoleon,Πουτανγαμων,Καlvinos,xxxx και φυσικα στον μεγιστο panosboss.
σε μασαζ σεβασμος στους:PANX,ZeroTolerance,Kinky30,Jules_Jordan,ΤΑΡΖΑΝ,G.G.XXX και φυσικα στον μεγιστο giorgospapa.
σε στριπτηζ σεβασμος στους:Θεος,Υπουργος,cpt mac,leonoro,nokia και φυσικα στον μεγιστο vasos.
σε city tours σεβασμός στους:NITRO,BABY,Yorgos,Solitonios,rozkrotalias και φυσικα στον μεγιστο Tipos.
επισης συμπαθω τα παιδια που ενημερωνουν τα παραπανω θρεντς που ειναι και η βασικη θεματολογια του σαϊτ.επισης και σε παιδια σαν τον pleasuregiver που συμετεχουν με τις συλογες στο σαϊτ μου ειναι συμπαθεις.
τωρα παληκαρια και αγαμητες που μπενουν και μας πρηζουν τ'αρχιδια με πολιτικα,αθλητικα και υπαρξιακα καλυτερα να αποχωρησουν να ηρεμησουνε αυτοι και εμεις.

Επισκέπτης
σε μπουρδελα σεβασμος στους:pitsilistis,ganstaXZ,skidoo,bourdeliaris 1984,pisoxostis,CHRIS1971,Kokolongos και φυσικα στον μεγιστο antisthenis.
σε στουντιο σεβασμος στους:warhol,Ryu,nick025,woodstockr,poutanoleon,Πουτανγαμων,Καlvinos,xxxx και φυσικα στον μεγιστο panosboss.
σε μασαζ σεβασμος στους:PANX,ZeroTolerance,Kinky30,Jules_Jordan,ΤΑΡΖΑΝ,G.G.XXX και φυσικα στον μεγιστο giorgospapa.
σε στριπτηζ σεβασμος στους:Θεος,Υπουργος,cpt mac,leonoro,nokia και φυσικα στον μεγιστο vasos.
σε city tours σεβασμός στους:NITRO,BABY,Yorgos,Solitonios,rozkrotalias και φυσικα στον μεγιστο Tipos.
επισης συμπαθω τα παιδια που ενημερωνουν τα παραπανω θρεντς που ειναι και η βασικη θεματολογια του σαϊτ.επισης και σε παιδια σαν τον pleasuregiver που συμετεχουν με τις συλογες στο σαϊτ μου ειναι συμπαθεις.
τωρα παληκαρια και αγαμητες που μπενουν και μας πρηζουν τ'αρχιδια με πολιτικα,αθλητικα και υπαρξιακα καλυτερα να αποχωρησουν να ηρεμησουνε αυτοι και εμεις.
σεβασμος στον μοι  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:!!χαθηκες ρε φιλε,οπως και ο πουτανολεων  :tickedoff:!ξεκινηστε να γραφετε παλι ρεεεεεεεεεεεεε  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

moi

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
6
που να εβλεπεσ το φορουμ επι εποχεσ σκιντο ,σαβαλα......
τορα πια το φορουμ εχει παρει τιν κατιφορα...!
συμφωνω ρε πιτσι αρχοντα.ωραιες εποχες τοτε.ευτυχως και τωρα που υπαρχουν και μπηκαν παλιες φρουρες τους αναφερω και σε πανω ποστ μου και εχει φτιαξει καπως το φορουμ.

moi

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
6
σεβασμος στον μοι  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:!!χαθηκες ρε φιλε,οπως και ο πουτανολεων  :tickedoff:!ξεκινηστε να γραφετε παλι ρεεεεεεεεεεεεε  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
εγω πιστευω οτι κανενας δεν χανεται.απλως βρισκουν καμια γκομενα η τους μαζευονται τιποτα προβληματα και εξαφανιζονται προσωρινα.αλλα μετα παλι εδω στο σαϊτ σαν πιστοι ιπποτες της ηδονης(οπως ο σκιντου).

Επισκέπτης
εγω πιστευω οτι κανενας δεν χανεται.απλως βρισκουν καμια γκομενα η τους μαζευονται τιποτα προβληματα και εξαφανιζονται προσωρινα.αλλα μετα παλι εδω στο σαϊτ σαν πιστοι ιπποτες της ηδονης(οπως ο σκιντου).
μοι ενοπιον ολον τον μπουρδελιαριδον σε καλο να πορνο γνορισεισ αξια μελοι οποσ μπουρδελιαρισ,σκιντο,γκανκ,γομενιοσ ,dysan σιμερα μετα τισ 6 το απογευμα!!!!!!

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom