Νέα

Συμπάθειες και αντιπάθειες στο site...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα DIKY
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 198
  • Εμφανίσεις 12K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66
Καλα πηγαινε σε κανενα τραβελι να ξεχαρμανιασεις ζωο και μετα ελα να μου πεις.

ΥΓ Πληροφορικη σπουδαζω σε αντιθεση με εσενα που εχεις μαστερ στην τσιμπουκολογια
1ον δεν γαμάω τραβέλια...μόνο λούγκρες σαν κι εσένα...
2ον Το ECDL το παίρνουν με 300 ευρώπουλα και τα πιτσιρίκια...και δεν το λέμε σπουδές αυτο... :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Αυτός για να γίνει όπως τ'αρνάκι ωρέ...θέλ' ξεφούσκωμα όχ' φούσκωμα... :2funny: :2funny: :2funny:
Έχει δίκιο ο bull, ξέρει απο αρνιά! :cheesy:
Εδω η Μαρία η άσχημη των αρνιών που την είχε γκόμενα! :boobies:
smile1.jpg

Γεια σου ρε Αλέξη Μαντά των προβάτων! :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
1ον δεν γαμάω τραβέλια...μόνο λούγκρες σαν κι εσένα...
2ον Το ECDL το παίρνουν με 300 ευρώπουλα και τα πιτσιρίκια...και δεν το λέμε σπουδές αυτο... :2funny: :2funny: :2funny:

Με πανεληνιες περασα στην Ελλαδα εσυ βεβαια εχεις βρει πιο ευκολο τροπο να βγαζεις λεφτα με το να δινεις κολο στο βλαχαδαριο πανω.

spartakos2000

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
την γυναικα σου ρε μπετοβλακα κομπλεξικε κολογερε εχω.Προκαλεις προκαλεις τοσο καιρο δεν σου λεω τιποτα αλλα αι σικτιρ πια.Στο γερο διαλο πηγαινε ξοφλημενε μαλακα μπαρμπα αφου θελεις να ακουσεις το μπινελικι.
θα σε κάνω ξεφτύλα θα ποστάρω τα πμ σου στο τσουλί και θα παίσει γέλιο....

βλάκα.....

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66
Έχει δίκιο ο bull, ξέρει απο αρνιά! :cheesy:
Εδω η Μαρία η άσχημη των αρνιών που την είχε γκόμενα! :boobies:
smile1.jpg

Γεια σου ρε Αλέξη Μαντά των προβάτων! :2funny: :2funny: :2funny:
Ζήλευεις εεε???Ξέρεις τι μουνάρα έγινε τώρα που έβγαλε τα σιδεράκια??? :2funny:
Εσύ θα κάνεις κάτι για το πάχος σου???αλλιώς δεν σε  :knockinb: πάρ'το χαμπαρι :uglystupid:

Επισκέπτης
θα σε κάνω ξεφτύλα θα ποστάρω τα πμ σου στο τσουλί και θα παίσει γέλιο....

βλάκα.....

Ρε δεν μας γαμας.Εσυ εχεις πιασει ηδη τον πατο ρε παπαρα.Ολο μαλακιες κανεις και εισαι και 54 χρονων ανθρωπος και κανεις σαν μωρο παιδι εδω.Αι στα τσακιδια πια.

spartakos2000

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Не сте написали нищо за това, каква жена си търсите! Как да разбере човек, дали е подходящ, че да ви се обади!?:-)))

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66
Με πανεληνιες περασα στην Ελλαδα εσυ βεβαια εχεις βρει πιο ευκολο τροπο να βγαζεις λεφτα με το να δινεις κολο στο βλαχαδαριο πανω.
΄
Με πανελλήνιες στη Ελλάδα???? :new_shocked:κι εγώ νόμιζα πέρασες με πανελλήνιες στους Μάο-Μάο... :uglystupid:
Όσο και να χτυπάς τον κώλο σου κάτω κακομοίρη...δεν θα ξανακάνω το λάθος να παρετραπώ και να εκτεθώ σε άτομα που σέβομαι και εκτιμώ εδώ μέσα...για την πάρτη σου :jerking:
Για την πλάκα μας σε έχουμε όλοι... :uglystupid:
Ότι άλλο θες κατ'ιδίαν πολύ ευχαρίστως... :cool2:

Επισκέπτης
΄
Με πανελλήνιες στη Ελλάδα???? :new_shocked:κι εγώ νόμιζα πέρασες με πανελλήνιες στους Μάο-Μάο... :uglystupid:
Όσο και να χτυπάς τον κώλο σου κάτω κακομοίρη...δεν θα ξανακάνω το λάθος να παρετραπώ και να εκτεθώ σε άτομα που σέβομαι και εκτιμώ εδώ μέσα...για την πάρτη σου :jerking:

Στα παπαρια μου σε εχω γραμμενο ηλι8ιε εσυ με ανεφερες πρωτο και με σχολιασες..
warnwarn.gif
 [/color[/URL]]

spartakos2000

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
΄
πότε έδωσε πανελήνιες το ζαγάρ? μια ζωή έξω από τα μπουρδέλα στο Ηράκλειο είναι και παρακαλάει μια Ρωσίδα πουτάνα να τον παντρευτεί...

Επισκέπτης
ειρηνη αδερφια...παμε ολοι να αρμεξουμε να ηρεμησουμε

Επισκέπτης
ε ενταξει το παραχεσανε,ειπαμε πλακα αλλα μεχρι ενα σημειο

Επισκέπτης
Άσχετο αλλά με το δικό μου warned τι θα γίνει? :think:
1 μήνα το έχω! Συλλεκτικό κατάντησε! :2funny: :2funny: :2funny:

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66
Στα παπαρια μου σε εχω γραμμενο ηλι8ιε εσυ με ανεφερες πρωτο και με σχολιασες..
Εγώ μικρέ και ανόητε "μαυρούλη" η μόνη φορά που ασχολήθηκα μαζί σου ήταν όταν κάποια στιγμή είχες ξεφύγει και εβρίζες άτομα που μιλούσαν αν μη τι άλλο ευγενικά...αλήθεια το έχεις δοκιμάσει ποτέ...ειδικά σε γυναίκα??? :think:
Πρόσπαθησε μια φορά...ίσως σου βγεί σε καλό...αλλιώς,έτσι όπως συνεχίζεις θα το φάς το κεφαλάκι σου μια μέρα και να'σαι σίγουρος γι'αυτό!!!

Heelover

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
15
Πόντοι
3.057
πούλα το....χιχι.....

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)