Bull_
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Δεκ 2005
- Like
- 3
- Πόντοι
- 66
Γεια σ' ΠΑΤΡΙΔΑ...παντρεμενο,μπουλ,εβα
Αμοιβαία τα αισθήματα...
Του γιδοξούρ...αγλήγουρα...ιετς πεςτ τα για δε σιαπερ γρι ου γκορους
Γεια σ' ΠΑΤΡΙΔΑ...παντρεμενο,μπουλ,εβα
Του γιδοξούρ...αγλήγουρα...ιετς πεςτ τα για δε σιαπερ γρι ου γκορους
ρε αφου καθοταν,βαραγε ο πουστοτσατσος την κωλοπορτα κι εμεις μεσα ειχαμε λιωσει στο γελιο.ο μαλακας μας επιανε την πουτσα μετα ρε κι εμενα και του αλλουεμαθα οτι ησουν μιση ωρα μεσα.τι της εκανες ρε της κοπελας τη ξεπατωσες τη δυσμοιρη?
Αυτό θα το δούμε σύντομα...μαυρούλη...καλως το βλαχαδαριο.Κλασοπαπαδια απο κοντα θα τρεχεις και δεν θα φτανεις.Εκει να δουμε ποιος ειναι ο καρπαεισπρακτορας.
παντρεμενο,μπουλ,[glow=red,2,300]εβα[/glow]
δεν εχ χαιρ αυτος...γιδουξουρ,ταπικπα και σκοπ στα μερια θελΓεια σ' ΠΑΤΡΙΔΑ...
Αμοιβαία τα αισθήματα... Του γιδοξούρ...αγλήγουρα...
αφου δε γαμησατε και τον τσατσο παλι καλα.ρε αφου καθοταν,βαραγε ο πουστοτσατσος την κωλοπορτα κι εμεις μεσα ειχαμε λιωσει στο γελιο.ο μαλακας μας επιανε την πουτσα μετα ρε κι εμενα και του αλλου
ποιο αισθημα ρε...ειναι γνωστη αισθηματιας...κοντα τα χερια σου απο το αισθημα
Αυτό θα το δούμε σύντομα...μαυρούλη...
Έχω και για εσένα την λύση!δεν εχ χαιρ αυτος...γιδουξουρ,ταπικπα και σκοπ στα μερια θελ
αφου δε γαμησατε και τον τσατσο παλι καλα.
σωτηρα μου εσυκαλα αμα δεν εκανα κινηση να φυγουμε θα τον τσιμπουκωνε ο ΧΑΡΗΣ
βρήκες γυναίκα ρε ανέραστε ασπρουλιάρη?Φερε και την ιντερνετικη σου παρεα να σε υπερασπιστει βλακακο.Τοσο τελειωμενος εισαι
η μπορουμε να φουσκωσουμε εσενα οπως τα αρνακια και να σε χαρουμεΈχω και για εσένα την λύση!
Ο Bull σώθηκε με αυτό!
δεν εχ χαιρ αυτος...γιδουξουρ,ταπικπα και σκοπ στα μερια θελ
Δεν χρεάζομαι παρέα μαυρούλη...Φερε και την ιντερνετικη σου παρεα να σε υπερασπιστει βλακακο.Τοσο τελειωμενος εισαι
βρήκες γυναίκα ρε ανέραστε ασπρουλιάρη?
Δεν χρεάζομαι παρέα μαυρούλη...
εσένα δεν θα σε πάρω παρτούζα...θα σε γλεντήσω μόνος μου...
Υ.Γ.Τι είπαμε ότι σπούδασες καραπαζοεισπράκτορα...???
Αυτός για να γίνει όπως τ'αρνάκι ωρέ...θέλ' ξεφούσκωμα όχ' φούσκωμα...η μπορουμε να φουσκωσουμε εσενα οπως τα αρνακια και να σε χαρουμε
Αυτός για να γίνει όπως τ'αρνάκι ωρέ...θέλ' ξεφούσκωμα όχ' φούσκωμα...