Νέα

Συμπάθειες και αντιπάθειες στο site...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα DIKY
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 198
  • Εμφανίσεις 12K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
σωστος ετσι πρεπει!!! ενα κουιζ για το Nickname σου (καλοπροεραιτα σε συνδιασμο που τα χωνουμε στις πατριωτισες μας)
Πως θα λεγεσαι αν παντρευτεις Ελληνιδα και φτασατε τα 35? Παχος για την γυναικα
Πως θα λεγεσαι αν παντρευτεις καμια λατινοσκανδιναβεζοασιατισα; Κωλοφαρδος με γυναικα  :2funny:

Πως θα λέγομαι όταν χωρίσω με τη γυναίκα? Τέλος για τη γυναίκα! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

gangstaXZ

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
19 Μαρ 2007
Κριτικές
5
Like
27
Πόντοι
1.516
και αν του την πέσει καμιά ξεκωλιάρα.. "βάθος για τη γυναίκα"

bordelman

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
16
Πόντοι
16
καλησπερα τελειομενοι & τελειομενες
Μια ερωτηση θελω να κανω πως μπορω να βρω θρεντ για cgs γιατι το search δεν βγαζει αποτελεσματα και γενικα δεν μπορω ευκολα να βρω θρεντ

ViDiViCi

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Like
2
Πόντοι
16
Εγώ συμπαθώ τους:
1)  βυζολάγνο(χωρίς σχόλια),
2)  ΣΚΡΟΥΝΤΖ,
3)  aplo2 (πολύ απλά),
4)  mimiko2000,
5)  ais8hsh,
6)  talo43(Τζίγγερ),
7)  Ταράτσα,
8)  pitsilisti,
9)  vaso,
10) ANGELLA69,
11) KATERINA69,
12) rouli( :cheesy:),
13) nick025,
14) dimitrio1000 (:priest: :woldman:),
15) sonyp900,
16) 1personanongrata(:birdman: :2funny:),
17) Carlos,
18) MatureHunter77(Πάμε μωρή Πανάθα),
19) J127,
20) raist,
21) polemisti,
22) xaf,
23) Zeus67,
24) Gamaomanoules,
25) Gamaoaderfoules eeee lathos :2funny:,
26) altec21,
27) gangstaxz,
28) ΒΡΑΣΙΔΟΣ,
29) mounila,
30) erinal_w,
31) palermo90 (γαύροι τ' ακούτε; :2funny: :2funny:) και
32) φυσικά όλους τους γαύρους!!! (:think:)

Υ.Γ. Είναι και άλλοι αλλά δεν τους θυμάμαι!!!

Ξέχασα και τον fethry!!! Fethrinoooooooo!!! :helpplea: :helpplea: :dancing:

freddie krueger

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2008
Κριτικές
4
Like
24
Πόντοι
16
Τι θρεντ ειναι αυτο ρε μαγκες? :huh:Εγω σας αντιπαθω ολους σας τα μαλλα!!!Αλλα πιο πολυ απεχθανομαι και δεν θελω να ξερω ουτε καν τους:Ντραμερ-γιατι σημερα με αφησε μονο μου να τσαρκαρω στη Φυλης :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:
                   Μουνιλα-γιατι 'ξεθεωσε' τον παραπανω συναγωνιστη εχθες στην τσαρκα,μην αφηνωντας τιποτα για μενα την επομενη μερα... :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: Προτεινω δε,να γινει ΜUTED για τον παραπανω λογο :2funny:
                   Βυζολαγνο-γιατι ακομη να ξεκινησει το νεο του μυθιστορημα με τιτλο 'Ο Πασχαλινος Κουνελος υπαρχει'
                   Δημητρη 1000αρη-γιατι στη νηστεια με εφτασε και με ξεπερασε!!
                   Jasonbecker-γιατι εχω καιρο να ακουσω νεα του και κυριως δεν μου απαντησε αν θα μου γνωρισει καμμια μουναρα Ρωσιδα φιλη της γκομενας του...
                   Whitey γιατι δεν εχει αφησει ΟΥΤΕ ΜΙΑ Ρωσιδα και για μας!Κανονισε τον Αυγουστο που θα κατεβω Κρητη να υπαρχει τιποτις και για μενα κακομοιρη μου!!! :tickedoff: :tickedoff:
                  και Σταυρο 51-γιατι εχει καιρο να μου ζητησει πουρμπουαρ... :tickedoff:

Νομιζω οτι αρκετοι ειναι αυτοι...Ουφ!!! :tickedoff: :tickedoff:

Επισκέπτης
Τι θρεντ ειναι αυτο ρε μαγκες? :huh:Εγω σας αντιπαθω ολους σας τα μαλλα!!!Αλλα πιο πολυ απεχθανομαι και δεν θελω να ξερω ουτε καν τους:Ντραμερ-γιατι σημερα με αφησε μονο μου να τσαρκαρω στη Φυλης :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:
                   Μουνιλα-γιατι 'ξεθεωσε' τον παραπανω συναγωνιστη εχθες στην τσαρκα,μην αφηνωντας τιποτα για μενα την επομενη    

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ρε τι ειναι αυτος ρε συ?ειχε κλαταρει απο το μιασωρο....  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

φρεντυ αστον μην του ξαναπεις ΠΟΤΕ ειναι λουλου τελειως  :2funny: :2funny: :2funny:

freddie krueger

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2008
Κριτικές
4
Like
24
Πόντοι
16
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ρε τι ειναι αυτος ρε συ?ειχε κλαταρει απο το μιασωρο....  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

φρεντυ αστον μην του ξαναπεις ΠΟΤΕ ειναι λουλου τελειως  :2funny: :2funny: :2funny:
Μισαωρο?! :huh:Α,καλα εγω ειμαι..'κομαντο' την ηδονης τοτε!!! :2funny: :2funny: 2 ωρες γυριζα μες τη ζεστη σημερα μοναχος σε Φυλης και περιχωρα να βρω τη 'λεια' μου.... :dancing:

Επισκέπτης
Μισαωρο?! :huh:Α,καλα εγω ειμαι..'κομαντο' την ηδονης τοτε!!! :2funny: :2funny: 2 ωρες γυριζα μες τη ζεστη σημερα μοναχος σε Φυλης και περιχωρα να βρω τη 'λεια' μου.... :dancing:

εγω ειχα να παω κανα χρονο φυλης κ ειχε καλα τεμαχια...εαν δεν σου πει [glow=red,2,300]ΤΟ ΤΕΜΑΧΙΟ[/glow] που ειναι κορυφαιο οντως ΜΗΝ ΤΟΥ ΞΑΝΑΜΙΛΗΣΕΙς ΠΟΤΕ γιατι εινα παρτακιας τελειως... :2funny: :2funny:

freddie krueger

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2008
Κριτικές
4
Like
24
Πόντοι
16
εγω ειχα να παω κανα χρονο φυλης κ ειχε καλα τεμαχια...εαν δεν σου πει [glow=red,2,300]ΤΟ ΤΕΜΑΧΙΟ[/glow] που ειναι κορυφαιο οντως ΜΗΝ ΤΟΥ ΞΑΝΑΜΙΛΗΣΕΙς ΠΟΤΕ γιατι εινα παρτακιας τελειως... :2funny: :2funny:
Ελατε ρε θηρια ποιο ειναι το τεμαχιο?Εχασα δλδ που δεν ηρθα χθες? :-

Επισκέπτης
Ελατε ρε θηρια ποιο ειναι το τεμαχιο?Εχασα δλδ που δεν ηρθα χθες? :-

πραγματικα φρεντι ειδα 3 τεμαχια σουπερρρρρ πραγματικα...κοιτα το τεμαχιο θελω να στο πει ο ιδιος εαν δεν στο πει θα το πω εγω δημοσιως ηταν σουπερ πραγματικα πρεπει να καθησε κανα μισαωρο μεσα...αφου νομιζα οτι εκει θα μεινει ολο το βραδυ  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

freddie krueger

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2008
Κριτικές
4
Like
24
Πόντοι
16
πραγματικα φρεντι ειδα 3 τεμαχια σουπερρρρρ πραγματικα...κοιτα το τεμαχιο θελω να στο πει ο ιδιος εαν δεν στο πει θα το πω εγω δημοσιως ηταν σουπερ πραγματικα πρεπει να καθησε κανα μισαωρο μεσα...αφου νομιζα οτι εκει θα μεινει ολο το βραδυ  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
:rolleyes: Δε μου λες...εκτος απο ΣΟΥΠΕΡπεριποιηση ηταν και [glow=red,2,300]ΣΟΥΠΕΡ[/glow]σε εμφανιση? :rolleyes:

gobr

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
6
Like
57
Πόντοι
16
Μαγγες, εχει γινει και παλιοτερα ενα τετοιο θεμα, το εχω γραψει εκει, το γραφω και εδω.
ΜΕ ΠΑΩ ΤΡΟΜΕΡΑ.

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom