Νέα

Σύλληψη 3 διαχειριστών του Gamato.info

• Μέλος που άνοιξε το νήμα zosxa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 307
  • Εμφανίσεις 20K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

RevoXXX

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2010
Κριτικές
3
Like
842
Πόντοι
96
Πάντως είναι μεγάλη ντροπή αυτό που γίνεται.
Το γαμάτο τους πείραξε. Τα εκατομμύρια που φάγανε τα λαμόγια που κυκλοφορούν ανενόχλητα στη βουλή, με ασυλίες, βουλευτικά αυτοκίνητα και 16 και 17 και 18 μισθούς δεν τους πειράζουν.
Γεια σου ρε Ελλαδάρα. Μετά σε πειράζει που σε κοροϊδεύουν οι γερμανοί και οι τούρκοι...  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

daskalos_

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2010
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
0
Καλά οι μαλάκες οι κυβερνώντες αποφάσισαν να βάλουν τάξη από τα τορρεντ, καλά δεν ντρεπόμαστε δεν κοιτάνε οι εξουσιαστές τη διαφθορά και το μάσημα που πέφτει και ασχολούνται με το αν θα κατεβάσουμε κανά πρόγραμμα για να κάνουμε τη δουλειά μας ή καμιά τασινία τσάμπα μιας και για να πας σινεμά θέλεις δεκάευρω το άτομο (τρεισιμιση χιλιάρικα για μιάμιση ώρα) και όλα αυτά για να προστατέψουν τα συμφέροντα των πολυεθνικών κυρίως.

Αίσχος πρέπει όπου βρισκόμαστε να τους καταγγέλουμε την αυθαιρεσία τους και την άνιση μεταχείριση.

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
Ακριβώς. Κάθε μέρα νιώθω να προσβάλλουν τόσο κατάφωρα τη νοημοσύνη μου (μας)....
Ξεκίνησαν τώρα την (εθνο)κάθαρση από το gamato....  :jerking: :jerking: :jerking:
ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΓΕΛΟΙΟΙ
(και πληρώνονται κιόλας γι'αυτό, από το υστέρημά μας................)

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Ακριβώς. Κάθε μέρα νιώθω να προσβάλλουν τόσο κατάφωρα τη νοημοσύνη μου (μας)....
Ξεκίνησαν τώρα την (εθνο)κάθαρση από το gamato....  :jerking: :jerking: :jerking:
ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΓΕΛΟΙΟΙ
(και πληρώνονται κιόλας γι'αυτό, από το υστέρημά μας................)
χωσε οχια.... :thumbsup: :2funny:

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
Και αντί να ντραπούν, βγαίνουν και το διαλαλούν και για κατόρθωμα!
Αλλά για Βατοπέδια και SIEMENS και τόσα άλλα σκάνδαλα (όχι μόνο της ΝΔ) τηρούν σιγή ιχθύος! Μα καλά, για πόσο ηλίθιους πια μας περνάνε;
Και νομίζουν τώρα ότι θα μας αναγκάσουν να τους τα σκάμε.  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:
Ρε ουστ λέμε.
ΟΥΤΕ ΕΥΡΩ, ΟΥΤΕ ΣΕΝΤ ΤΟΥ ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΜΕΝΑ.

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16

ellinaras31

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Λοιπόν φίλοι κοσμογυρισμένοι μπουρδελογαμιάδες το συγκεκριμένο θέμα είναι αρκετά σοβαρό όταν μάλιστα δεν υπάρχει και ξεκάθαρη θεσπισμένη νομοθεσία στη χώρα μας για θέματα κατεβάσματος download  από το διαδίκτυο .Υπάρχουν πολλές απόψεις για το θέμα μια από αυτές λέει ότι δεν μπορεί κανένας να σε κατηγορήσει ότι κατέβασες παράνομα ένα αρχείο διότι μπορείς να ισχυριστείς ότι το απέκτησες νόμιμα σε ψηφιακή μορφή και το αποθήκευσες στον υπολογιστή σου για προσωπικούς σου λόγους αλλά δυστυχώς το cd – dvd καταστράφηκε και γι αυτό δεν μπορείς να το παρουσιάσεις στις αρμόδιες ελεγκτικές αρχές .Κατεπέκταση το  μυστικό που έχει το τόρρεντ είναι ότι δεν κατεβάζεις από μια συγκεκριμένη πηγή όπως είναι ένας server αλλά από πολλούς ,άσχετους μεταξύ τους ,υπολογιστές που δικτυώνονται μέσα από ένα site .Είναι δηλαδή ένας ιστοχώρος σαν αυτόν που έχουμε αρκετοί μέσα στα σπίτια μας ή στον χώρο εργασίας μας μόνο που είναι σε πολλή μεγαλύτερη κλίμακα .Αυτά όσον αφορά το θέμα downloading σύμφωνα με τις λίγες γνώσεις που έχω πάνω στο θέμα ,τώρα να πω και εγώ τα δικά μου λιγάκι ,ας ξεκινήσουν από τις βιντεολέσχες που είναι οι πρώτες στη διακίνηση αντεγραμένων ταινιών και βιντεοπαιχνιδιών και μάλιστα το κάνουν καθαρά και μόνο για κερδοσκοπία ης βάρος πάντα των καταναλωτών και μετά ας ψάξουν μέσα σε σπίτια και απλούς χρήστες του διαδυκτίου που λόγω οικονομικής στενότητας και ευκολίας κάνουν download ας μην ξεχνάμε ότι για να αγοράσεις ένα μουσικό cd από έλληνα καλλιτέχνη νέας κυκλοφορίας στοιχίζει από 45 Ευρώ και πάνω πόσο μάλλον τα ξένα και βέβαια μην ξεχνάμε και τις εταιρίες κολοσσούς κατασκευής προγραμμάτων που πουλάνε νομιμότατα και πανάκριβα προγράμματα αντιγραφής και αναπαραγωγής αρχείων τύπου AVI , MP3 , MP4 , DIVX , XVID , και πάει λέγοντας ,αφού απαγορεύεται να αντιγράψεις ένα dvd εργοστασιακό σε ένα άλλο γιατί κυκλοφορούν ελεύθερα στο εμπόριο τέτοια προγράμματα ????
Τα συμπεράσματα δικά σας .

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16

Αγαπητέ, απλά για άλλη μια φορά προκαλούν το κοινό αίσθημα περί δικαίου...

Carlos

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Κριτικές
12
Like
2
Πόντοι
2.945
......το  δευτερο θεμα  στην  ατζεντα  αναμεσα  σε  Αμερικανο  Πρεσβη  και  Ελληνα  Πρωθυπουργο  ηταν  η  ασυλληπτη  τοτε  17 Νοεμβρη........το  πρωτο  θεμα   ηταν  η  πειρατεια  και  τα  πνευματικα  δικαιωματα.............να  δω τον  τωρινο  Κυβερνητη  του  προτεκτορατου  να  στελνει  εισαγγελεις   σε  σπιτια  να  ελεγχουν  σκληρους   κι  ας  πεθανω.........Γιωργακη :uglystupid:  ,  συνεχισε   τις   γονυκλισιες   σε   Μερκελ / Στεητ Ντιπαρτμεντ   και   τις   ηπιες  επεξηγησεις  γιαιτ  δεν  θα  πουλησουμε  τα  νησια  ,  και  βλεπω  να  σε  παιρνουν  σηκωτο   απο   το   Μαξιμου

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
......το  δευτερο θεμα  στην  ατζεντα  αναμεσα  σε  Αμερικανο  Πρεσβη  και  Ελληνα  Πρωθυπουργο  ηταν  η  ασυλληπτη  τοτε  17 Νοεμβρη........το  πρωτο  θεμα   ηταν  η  πειρατεια  και  τα  πνευματικα  δικαιωματα.............να  δω τον  τωρινο  Κυβερνητη  του  προτεκτορατου  να  στελνει  εισαγγελεις   σε  σπιτια  να  ελεγχουν  σκληρους   κι  ας  πεθανω.........Γιωργακη :uglystupid:  ,  συνεχισε   τις   γονυκλισιες   σε   Μερκελ / Στεητ Ντιπαρτμεντ   και   τις   ηπιες  επεξηγησεις  γιαιτ  δεν  θα  πουλησουμε  τα  νησια  ,  και  βλεπω  να  σε  παιρνουν  σηκωτο   απο   το   Μαξιμου

Εγώ βασικά ελπίζω να τους πάρουν όλους σηκωτούς μέσα από τη βουλή.

Carlos

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Κριτικές
12
Like
2
Πόντοι
2.945
Εγώ βασικά ελπίζω να τους πάρουν όλους σηκωτούς μέσα από τη βουλή.

...και  καλα  τα   σκουπιδια  της  πολιτικης(ευτυχως υπαρχουν ελαχιστες φωτεινες  εξαιρεσεις)   και  οι  τσατσοδημοσιογραφοι  που  τους  ξερογλειφουν........εχουμε  σιχαθει  τα  πουσταρια  που   τρωνε  το  δημοσιο  χρημα  μας.........εγω  αλλη  απορια  εχω.........δεν  υπαρχει    ενας   Δικαστης  με  αρχιδια  ,  ενας   Εισαγγελεας  να  πει  "θα  σας  ξεσκισω  ρε μουνια"...........κοροιδευουμε  τους  Ιταλους   αλλα  αυτοι  εβγαλαν  κι  εναν   ΝτιΠιετρο   και  εχουν  αρκετα  θυματα  δικαστικους  που   πολεμησαν  την  Μαφια.......την  ελληνικη  Μαφια   που   εφαρμοζει  βασανιστηρια  στον  συνταξιουχο  των 500 Ευρω , ουτε  ενας  δεν εχει  τα  αρχιδια  να  την πολεμησει ?  Ουτε  ενας ? 

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
...και  καλα  τα   σκουπιδια  της  πολιτικης(ευτυχως υπαρχουν ελαχιστες φωτεινες  εξαιρεσεις)   και  οι  τσατσοδημοσιογραφοι  που  τους  ξερογλειφουν........εχουμε  σιχαθει  τα  πουσταρια  που   τρωνε  το  δημοσιο  χρημα  μας.........εγω  αλλη  απορια  εχω.........δεν  υπαρχει    ενας   Δικαστης  με  αρχιδια  ,  ενας   Εισαγγελεας  να  πει  "θα  σας  ξεσκισω  ρε μουνια"...........κοροιδευουμε  τους  Ιταλους   αλλα  αυτοι  εβγαλαν  κι  εναν   ΝτιΠιετρο   και  εχουν  αρκετα  θυματα  δικαστικους  που   πολεμησαν  την  Μαφια.......την  ελληνικη  Μαφια   που   εφαρμοζει  βασανιστηρια  στον  συνταξιουχο  των 500 Ευρω , ουτε  ενας  δεν εχει  τα  αρχιδια  να  την πολεμησει ?  Ουτε  ενας ? 

Είμαστε τελευταίοι και καταϊδρωμένοι σε όλα.
Και αυτός ο πολιτικός/δικαστής ή οτιδήποτε με κότσια, πολύ απλά ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ και ούτε υπήρξε τα τελευταία (πολλά) χρόνια στην Ελλάδα.
Κρίνω ότι δεν είναι τυχαίο. Όπως τυχαίο δεν είναι που έχουμε αυτό το μπουρδέλο κράτος. Και βγάζουμε καταλληλότερους συνέχεια ανθρώπους που αποδεδειγμένα μας έχουν κάνει κακό.
Εθνικοί Προδότες που έχουν παχυλούς βουλευτικούς μισθους και ασυλία, λαμόγια που μόνο τρώνε και απατεώνες. ΑΥτή είναι η Ελλάδα μας.....

ΕΥΤΥΧΩΣ που κλείσανε το gamato για να μπουν τα πράγματα σε μία τάξη! Πιάσανε την πηγή του κακού  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

thanasaras_1

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Λένε ότι οι εταιρείες χάνανε 1 δις ευρώ το χρόνο. Από που ???????Απο τις ανύπαρκτες ταινίες. Και να τα έβγαζα΄ν θα πλήρωνα και για το 1 δις φόρο 40% δηλαδή 400 εκ.???

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
Λένε ότι οι εταιρείες χάνανε 1 δις ευρώ το χρόνο. Από που ???????Απο τις ανύπαρκτες ταινίες. Και να τα έβγαζα΄ν θα πλήρωνα και για το 1 δις φόρο 40% δηλαδή 400 εκ.???
Παπαριές μας λένε. Τώρα ας πούμε όλοι θα τρέξουν να αγοράσουν CD & DVD :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:
Ρεεεεεεεεεεεε δεν είσαστε μόνο εσείς οι έξυπνοι σ' αυτόν τον πλανήτηηηηηηηηη έχει κι άλλος κόσμος μυαλόοοοοο

Επισκέπτης
Παπαριές μας λένε. Τώρα ας πούμε όλοι θα τρέξουν να αγοράσουν CD & DVD :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:
Ρεεεεεεεεεεεε δεν είσαστε μόνο εσείς οι έξυπνοι σ' αυτόν τον πλανήτηηηηηηηηη έχει κι άλλος κόσμος μυαλόοοοοο

καλα θα φανε τα πουτανοπαιδα!
Που να κωλοκτυπιουνται τα πειρατικα ποτε δεν πεθαινουν :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Εγω εχω να το λεω για ταινια δεν εχω δωσει ουτε ευρω σε βιντεοκλαμπ απο οταν πρωτοηρθε η adsl στην Ελλαδα :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1:

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
καλα θα φανε τα πουτανοπαιδα!
Που να κωλοκτυπιουνται τα πειρατικα ποτε δεν πεθαινουν :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Εγω εχω να το λεω για ταινια δεν εχω δωσει ουτε ευρω σε βιντεοκλαμπ απο οταν πρωτοηρθε η adsl στην Ελλαδα :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1:

ΤΟυς χαλάει η "ελευθερία" του ίντερνετ, επειδή δεν είναι του χεριού τους... όπως όλα τα υπόλοιπα. Δεν μπορούν να κάνουν κουμάντο.
Γι' αυτό και δε θα τους περάσει.

kopros77

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2007
Like
6
Πόντοι
1
ΕΝΑ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΔΕΚΑ ΘΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ..... ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΜΑΣΤΕ....!!!!!
κατι υπαρχη στα σκαρια new... σαιτ .
η ip μου φαινετε ελατε να με πιασετε σ.δ.ο.ε μοε και λοιποι..... καραγκιοζιδες....
εχω δικηγορο τον κ...ια...  αχα χα χα

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
ΑΠό μένα πάντως ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ σε δισκογραφικές/κινηματογραφικές κτλ.
Καλύτερα να μη δω/ακούσω τίποτα παρά να τους πληρώσω έστω και το ελάχιστο.

giasou

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
156
Πόντοι
16
εγω λεω να κοψοθμε τα ιντερνετ και τισ συνδεσεισ !! :jerking: :jerking:
τι τα πλερωνοθμε ? :jerking: :tickedoff:
και να ποθλησοθμε και τα κομποθτερσ και τισ οθονεσ ! :jerking: :tickedoff:
να ειμαστε οπωσ παλια  :rockon:!!γιατι ειχαμε ιντερνετσ παλια?μια χαρα δεν περναγαμε ρε σεισ !! :think:
αιντε να βγοθμε και λιγο οξω καμμια βολτιτσα να κανοθμε και κανα καμακι σε καμμια γκομενιτσα!
να μαζεθτοθμε σε κανα σπητι η παλιοπαρέα με μοθσικοθλα να ψησομε κανα μπιφτεκακι και μπυριτσα
και να παιξοθμε και κανα ταβλακι η κανα επιτραπεζιο!(στριπ ποκερ με τα γκομενακια :2on1: :zfuck: :tits:)!!

επισησ μποροθμε να πηγαινοθμε για ψαρεμα ,για αθλητισμο,καμμια εκδρομη,σε κανα μοθσειο,σε τσαμπα πολιτιστικέσ
εκδηλωσεισ ,σε γκαλερυ,σε παροθσιαση ενοσ βιβλιοθ,να μαθοθμε μια τεχνη σε σχολεσ των δημων με καλεσ τιμεσ!
αιντε να διαβασοθμε και κανα βιβλιο να ξεστραβωδοθμε λιγακι!
οθφ με αθτα τα κομποθτερσ συνεχεια!!μασ επρηξαν τα  :bigdick:

Επισκέπτης
ΤΟυς χαλάει η "ελευθερία" του ίντερνετ, επειδή δεν είναι του χεριού τους... όπως όλα τα υπόλοιπα. Δεν μπορούν να κάνουν κουμάντο.
Γι' αυτό και δε θα τους περάσει.

ναι ρε...μεχρι και στα blog θελανε μια εποχη να βαλουνε περιορισμους.
Μια ζωη τα αρχιδια μας θα παιρνουνε ομως

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom