Νέα

Σύλληψη 3 διαχειριστών του Gamato.info

• Μέλος που άνοιξε το νήμα zosxa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 307
  • Εμφανίσεις 20K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
και εγώ.... username tsolias  :cheesy:

nahahaaaa

εγώ δεν έχω γραφτεί αλλά προσπαθώ να είμαι υπεύθυνη και ό,τι κατεβάζω το διαγράφω μόνο αφού έχει κάνει απλόουντ δύο φορές το μέγεθός του.
και άμα έχει λίγους σίντερς το αφήηηνω και το αφηηηηνω...  :cheesy: :cheesy:

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
οντως, αλλα τουλαχιστον ειναι πολλοιιιι αυτοι που σινταρουν!
στους έλληνες πρέπει να τους βάλεις μετρητές, να τους βάλεις τίτλους για να έχουν να κοκορεύονται(είμαι golden user στο gamato)
κ.ο.κ.

υπάρχουν άπειροι open trackers που συνεργάζονται και τα torrents τους δεν μένουν από seeders σχεδόν ποτέ

nahahaaaa

εγώ δεν έχω γραφτεί αλλά προσπαθώ να είμαι υπεύθυνη και ό,τι κατεβάζω το διαγράφω μόνο αφού έχει κάνει απλόουντ δύο φορές το μέγεθός του.
και άμα έχει λίγους σίντερς το αφήηηνω και το αφηηηηνω...  :cheesy: :cheesy:
:thumbsup:

Teleftaios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2010
Κριτικές
16
Like
13
Πόντοι
231
Τα πνευματικα δικαιωματα ειναι μια γελοιοτητα και μιση. Εγω σαν ανθρωπος εχω καθε δικαιωμα να ανεβασω στο ιντερνετ κατι που μου ανηκει να το ακουσουν και οι αλλοι. Οπως οταν αγοραζω ενα cd μουσικης εχω καθε δικαιωμα να κανω ενα παρτυ και να το βαλω να παιξει, αλλιως ποιος ο λογος να το αγορασω; Αυτο που δεν εχω δικαιωμα να κανω ειναι να εκμεταλλευτω το ονομα του αλλου και να βγαλω κερδος απο αυτο χωρις την αδεια του. Ετσι και με τα τορρεντς. Το μοιραζομαι με τους αλλους και το ακουν και αυτοι. Και αφου ο υπολογιστης σου δινει τη δυνατοτητα να το αποθηκευσεις γιατι να μην το κανεις;

Αυτα με τα διαφυγοντα κερδη ειναι τελειως πιπες. Γιατι για να σου πληρωσουν διαφυγοντα κερδη πρεπει να αποδειξεις οτι οντως αυτοι που το κατεβασασαν θα το αγοραζαν. Και κανεις δεν το εγγυαται αυτο. Πιστευω οτι οι περισσοτεροι που κατεβαζουν τορρεντς και τετοια ποτε δε θα εμπαιναν στον κοπο να πληρωσουν για αυτα που κατεβαζουν. Αφου μπορουν ομως να το μοιραστουν απο την κοινοτητα του ιντερνετ το κανουν.

Και αυτο μονο καλο κανει στους καλλιτεχνες και στην τεχνη αφου ετσι προωθειται καλλιτερα η τεχνη τους. και οταν θα δεις κατι που πραγματικα αξιζει θα το αγορασεις κιολας για να ενισχυσεις τους καλλιτεχνες.

Ο αγωνας κατα της πειρατειας ειναι ματαιος. Παντα θα βγαινουν νεοι τροποι για να μοιραζονται οι "geeks" τις τσοντες τους και κατεπεκταση μουσικη ταινιες κλπ και παντα  θα ειναι πιο μπροστα απο οτιδηποτε μπορουν να ελεγξουν. Και παντα θα υπαρχουν αυτοι που δεν ξερουν/δε μπορουν η δε θελουν να κατεβασουν πειρατικα οποτε παντα θα βγαζει και κερδος ο καλλιτεχνης και τα αρπαχτικα.

Και το κυριοτερο ολων, ειναι γελοιο να υποστηριζεις οτι κανεις τεχνη και να μη θες να εχει προσβαση στην τεχνη σου οσο περισσοτερο κοσμος γινεται. Οταν κανεις τεχνη υποτιθεται οτι θες κατι να πεις και οι αλλοι να το ακουσουν. Τα λεφτα υποτιθεται δεν ειναι ο λογος που το κανεις. Κι αν κανεις πραγματικη τεχνη παντα θα βρεθουν τροποι να βγαλεις και κερδος και να επιβιωσεις, χωρις να χρειαζεται να εκμεταλλευτεις τον καθε κακομοιρη που μπορει και να μην εχει μια για να πληρωσει.

Δηλαδη ο φτωχος δεν εχει δικαιωμα κι αυτος να δει τη τζουλια να τον παιρνει; Ολοι εχουν δικαιωμα στην τεχνη. Ειναι ανθρωπινο δικαιωμα που κατοχυρωνεται απο το συνταγμα.

giasou

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
156
Πόντοι
16
ρε παιδιά οχι οτι ειμαι κατα τοθ νταοθνλοαντιγκ των ταινιών αλλα μηπωσ ειναι μια καλη εθκαιρία
να πηγαινοθμε και κανα σινεμαδάκι με τα φιλαρακια η με το προσωπο να συσφιγγονται και οι σχεσεισ καλυτερα οπωσ παλιά!
διοτι ολο μεσα στο σπητι χανοθμε την κοινωνικοτητα μασ!
:think:

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
ρε παιδιά οχι οτι ειμαι κατα τοθ νταοθνλοαντιγκ των ταινιών αλλα μηπωσ ειναι μια καλη εθκαιρία
να πηγαινοθμε και κανα σινεμαδάκι με τα φιλαρακια η με το προσωπο να συσφιγγονται και οι σχεσεισ καλυτερα οπωσ παλιά!

έτερον εκάτερον, το ότι κατεβάζεις ταινίες δε σημαίνει ότι δεν πας σινεμαδάκι.
προσωπικά νοικιάζω ακόμη και ντιβιντί (amg!!)

btw, έχετε δει εκεί που λέει για τα πνευματικά δικαιώματα στα ντιβιντί "απαγορεύεται η προβολή του περιεχόμενου σε σχολεία κτλ (δε θυμάμαι), και πλατφόρμες αντλήσεως πετρελαίου"????  :2funny: :2funny: :2funny:

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166

έχει μια λογική αυτό που λες.Αλλά από την προσωπική μου πείρα,εμείς έστω κ έτσι βρισκόμασταν με τους κολλητούς.Κατέβαζε κάποιος από όλους μας ένα έργο,και μαζευομαστε μια φορά την βδομάδα στο σπίτι του ενός που χε τον προτζέκτορα κ το βλέπαμε λες κ είμαστε σε σινεμά.Αν θες να δεις τους φίλους σου ,βρίσκεις τρόπους.

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
458
Πόντοι
36
Και το blue-whitegt το παίζει παραλλαγή ή μου φαίνεται;

Βγάζει :

"Forbidden

You don't have permission to access /messagebox.php on this server.

Additionally, a 403 Forbidden error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request."

Το τι γίνεται, άγνωστο. Πάντως τα  torrents του δουλεύουν κανονικότατα.

spiderdom

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
240
Πόντοι
5.175
μεχρι να το πει μπορει να εχεις φτασει ηδη στον αγκωνα :S
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΥΛΗΨΕΙΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΠΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ....ΛΕΠΤΟΜΕΡΙΕΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ...παντως ΠΡΟΣΟΧΗ.

SinBarr

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Ιαν 2007
Κριτικές
18
Like
199
Πόντοι
5.775
Βγάζει :

"Forbidden

You don't have permission to access /messagebox.php on this server.

Additionally, a 403 Forbidden error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request."

Το τι γίνεται, άγνωστο. Πάντως τα  torrents του δουλεύουν κανονικότατα.
Ότι και να' ναι, ας είναι καλά το eztv και θα πάρω τη δόση μου από Lost το βράδυ!

public35

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
γνωρίζει κανείς αν είναι νόμιμο να κατεβάζει κανείς με rapidshare premium λογαριασμό?? αυτό γιατί υποτίθεται ότι
πληρώνει 7 ευρώ τον μήνα

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Για να κονομάει το rapidshare(λες να πληρώνει δικαιώματα?Απλά αν το ζητήσουν οι έχοντες τα δικαιώματα τα links βγαίνουν ή αλλάζουν όνομα).Hosting servers σαν το rs αποποιούνται την ευθύνη αφού δεν κάνουν οι ίδιοι upload αλλά οι χρήστες-πελάτες του

public35

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
εγώ σου λέω ως χρήστης που δεν έχει κάνει εσύ upload αλλα απλά κατεβάζεις τα links που βρίσκεις από τις μηχανές αναζήτησης rapidshare search engines??

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Νομιζω πως το απλόουντ κυρίως κυνηγάνε και το διαμοιρασμό αρχείων

FidoDiLdo

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Like
5
Πόντοι
6
Αν δεν αρχισουν να πιανουν και χρηστες που απλως κατεβαζουν , δεν θα καταφερουν πολλα.
Για λιγο καιρο βεβαια βλεπω ολοι να μαζευονται , οπως το BW-GT που σημερα ειναι πεσμενο.

ROUSSEAU

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
11
Αν δεν αρχισουν να πιανουν και χρηστες που απλως κατεβαζουν , δεν θα καταφερουν πολλα.
Για λιγο καιρο βεβαια βλεπω ολοι να μαζευονται , οπως το BW-GT που σημερα ειναι πεσμενο.

100% σωστός. Πολύ δύσκολο να αρχίσουν μαζικό κυνηγητό εναντίον χρηστών που έχουν κάνει downloading και άν γίνει θα γίνει επιλεκτικά ειδικά εναντίον power user οι οποίοι κατεβάζουν παρά πολλά και τα εμπορεύονται. Θα αναφερθώ σ'αυτό με την εμπειρία που έχω παρακάτω.

Τα πνευματικα δικαιωματα ειναι μια γελοιοτητα και μιση. Εγω σαν ανθρωπος εχω καθε δικαιωμα να ανεβασω στο ιντερνετ κατι που μου ανηκει να το ακουσουν και οι αλλοι. Οπως οταν αγοραζω ενα cd μουσικης εχω καθε δικαιωμα να κανω ενα παρτυ και να το βαλω να παιξει, αλλιως ποιος ο λογος να το αγορασω; Αυτο που δεν εχω δικαιωμα να κανω ειναι να εκμεταλλευτω το ονομα του αλλου και να βγαλω κερδος απο αυτο χωρις την αδεια του. Ετσι και με τα τορρεντς. Το μοιραζομαι με τους αλλους και το ακουν και αυτοι. Και αφου ο υπολογιστης σου δινει τη δυνατοτητα να το αποθηκευσεις γιατι να μην το κανεις;

Αυτα με τα διαφυγοντα κερδη ειναι τελειως πιπες. Γιατι για να σου πληρωσουν διαφυγοντα κερδη πρεπει να αποδειξεις οτι οντως αυτοι που το κατεβασασαν θα το αγοραζαν. Και κανεις δεν το εγγυαται αυτο. Πιστευω οτι οι περισσοτεροι που κατεβαζουν τορρεντς και τετοια ποτε δε θα εμπαιναν στον κοπο να πληρωσουν για αυτα που κατεβαζουν. Αφου μπορουν ομως να το μοιραστουν απο την κοινοτητα του ιντερνετ το κανουν.

Και αυτο μονο καλο κανει στους καλλιτεχνες και στην τεχνη αφου ετσι προωθειται καλλιτερα η τεχνη τους. και οταν θα δεις κατι που πραγματικα αξιζει θα το αγορασεις κιολας για να ενισχυσεις τους καλλιτεχνες.

Ο αγωνας κατα της πειρατειας ειναι ματαιος. Παντα θα βγαινουν νεοι τροποι για να μοιραζονται οι "geeks" τις τσοντες τους και κατεπεκταση μουσικη ταινιες κλπ και παντα  θα ειναι πιο μπροστα απο οτιδηποτε μπορουν να ελεγξουν. Και παντα θα υπαρχουν αυτοι που δεν ξερουν/δε μπορουν η δε θελουν να κατεβασουν πειρατικα οποτε παντα θα βγαζει και κερδος ο καλλιτεχνης και τα αρπαχτικα.

Και το κυριοτερο ολων, ειναι γελοιο να υποστηριζεις οτι κανεις τεχνη και να μη θες να εχει προσβαση στην τεχνη σου οσο περισσοτερο κοσμος γινεται. Οταν κανεις τεχνη υποτιθεται οτι θες κατι να πεις και οι αλλοι να το ακουσουν. Τα λεφτα υποτιθεται δεν ειναι ο λογος που το κανεις. Κι αν κανεις πραγματικη τεχνη παντα θα βρεθουν τροποι να βγαλεις και κερδος και να επιβιωσεις, χωρις να χρειαζεται να εκμεταλλευτεις τον καθε κακομοιρη που μπορει και να μην εχει μια για να πληρωσει.

Δηλαδη ο φτωχος δεν εχει δικαιωμα κι αυτος να δει τη τζουλια να τον παιρνει; Ολοι εχουν δικαιωμα στην τεχνη. Ειναι ανθρωπινο δικαιωμα που κατοχυρωνεται απο το συνταγμα.

Οσον αφορά την 1η παράγραφο δεν είσαι 100% σωστός. Τυπικά απαγορεύεται η αντιγραφή πνευματικής ιδιοκτησίας αλλά στην Ελλάδα τιμωρείται ακόμα περισσότερο η εμπορία αυτής. Οσο για το CD που θα βάλεις σε ένα πάρτυ να παίξει ναι είναι γελοιότητα αλλά σε ένα δημόσιο χώρο με πολύ μεγάλη προσέλευση τυπικά άν παίξεις CD ή DVD ή BLU-RAY και έχεις ίδιο όφελος δηλ. εισπράξεις χρήματα σε σκίζουν πάλι.

Γενικότερα έχεις δίκιο ότι ο αγώνας κατά της πειρατείας είναι όντως μάταιος.

Γνωστός μου που δούλευε σε μαγαζί με PC είχε πάει σε γνωστό κοπιατζίδικο στην Ν. Σμύρνη και έκαναν ντού οι στρουμφίτσες και πήγε αυτόφωρο. Για το περισσότερο λογισμικό που είχε τότε σε CD ή DVD μαζί του κατάφερε να αποδείξει την αθωότητα του παρουσιάζοντας άδειες λογισμικού εκτός απο 3-4 προγράμματα. Για μερικές ταινίες όμως θεωρήθηκε σαν συνεργός του κοπιατζή και αναγκάστηκε αφού καταδικάστηκε να κάνει συμβιβασμό με τους μπλέ και ανέλαβε εντατική εκπαίδευση του Τμήματος Δ.Η.Ε την οποία έκανε τουλάχιστον στους μπλέ αυτής της μονάδας για 2 χρόνια τουλάχιστον.

Επισκέπτης
ρε ψωλοσυλεκτη δεν εχεις τιποτα καλυτερο να κανεις απο το να σχολιαζεις τους αλλους παλιοκομπλεξικια;

αστα να πανε
το gamato.info εκλεισε και κατι παπαρομαλακες wannabe φιλολογοι αλα περσονες ΑΚΟΜΑ καθοντα και διορθωνουν ποστς :headbang:
Καψιμο ασχημο μιλαμε οχι αστεια.

Mikro_neraidaki

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
1
να ρωτησω κατι εχω μια ταινια που κατεβαινει τωρα,δεν ειναι γνωστη καμια σχεση,να σταματησω?αχ τη συμφορα μας βρηκε γαμωτο :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Επισκέπτης
συμφορά μεγαλη μας βρηκε..

για καποιους που κατεβαζουν συχνα ταινιες κτλ ειναι σπασιμο.
Αν και υπαρχουν αρκετα αλλα...ειδικα για ξενες ταινιες.

Απλα για greek tv stuff ηταν οτι επρεπε.

Παντως ναι συμφωνω μαζι σου.Μεγαλη συμφορα ειναι τα ορθογραφικα λαθη σε ενα μπουρδελοφορυμ :jerking:
Ρε μηπως αντι για παπας επρεπε να γινεις φιλολογος? :uglystupid:

Επισκέπτης
δε σε γαμάω πούστρα ούτε εσένα ούτε τους κομπλεξικούς αγάμητους αμόρφωτους ανύπαρκτους της ράτσας σου.

Για πες μας και την δικη σου ρατσα τωρα να την μαθουμε :uglystupid: ή η δικη σου ρατσα συγκαταλεγεται στην υπο εξαφανιση ρατσα "ηθελα οταν μεγαλωσω να γινω φιλολογος?"

Που ειναι το αστειο? :rolleyes:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom