midas69
Μέγας
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2012
- Like
- 12.338
- Πόντοι
- 3.656
γεια σου κατοικε Λουξεμβουργου...Σύρε και γαμισου ρε Νεάντερταλ μην σε βουτήξω και σε κανω να βλαστημήσεις ότι έχεις ιερό. Μουνοπανο γαμώ την φάρα σου την πουστικια
γεια σου κατοικε Λουξεμβουργου...Σύρε και γαμισου ρε Νεάντερταλ μην σε βουτήξω και σε κανω να βλαστημήσεις ότι έχεις ιερό. Μουνοπανο γαμώ την φάρα σου την πουστικια
Βάσει του σχεδίου ανάπτυξης που εχει κατατεθεί οι χώροι πρασίνου θα υπερβαίνουν το 40% της έκτασης του ελληνικού. Αυτοί οι χώροι θα μπορούν να φυλαχτούν και να συντηρηθούν διότι το υπόλοιπο μέρος του ελληνικού θα ειναι μια μηχανή παραγωγής χρήματος για την κοινωνία. Ετσι η πρόσβαση σε αυτούς θα ειναι ελεύθερη.
Τιποτα απο αυτα δεν θα ισχύσει αν γίνουν αποδέκτες οι προτάσεις των όμορων δήμων και των πολύχρωμων κινήσεων πολιτών ... και ετσι το ελληνικο καταλήξει ενα εγκατελειμμένο πάρκο τύπου τρίτση ...
για όσους ονειρεύονται το Ελληνικό σαν ένα πιο μεγάλο (περίπου 6 φορές μεγαλύτερο...) πάρκο Τρίτση,
ας πάνε να ρίξουν μια ματιά στο Τρίτση και αν απολαύσουν το θέαμα ας ξαναγράψουν μετά.
και είναι κρίμα γιατί έχει όλες τις προδιαγραφές να είναι ένα σπουδαίο πάρκο, ήταν για μια περίοδο.
---------
ΜΑΛΑΚΑ ΜΠΑΣΤΑΡΔΕ ΜΗΝ ΠΙΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΝΟΣ ΜΑΝΑ ΣΤΟ ΓΑΜΗΜΕΝΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ..
ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ ΡΕ ΝΟΘΕ...
ΣΠΕΡΜΑ ΤΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ SS...
ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ ΡΕ ΑΡΧΙΔΙ...ΑΡΚΕΤΗ ΥΠΟΜΟΝΗ ΡΕ ΜΟΥΝΙ...
ΛΕΜΕ ΟΤΙ ΛΕΜΕ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΜΗΝ ΠΙΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ ΣΤΟ ΒΡΩΜΟΣΤΟΜΑ ΣΟΥ..
ΓΑΜΗΜΕΝΕ ΠΙΘΗΚΕ..
Ο NIKPLAT DEN ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΞΕΡΩ....ΟΥΤΕ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΤΟΥ 100%..
ΤΟ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΤΟΥ ΣΚΟΥΠΙΔΙ ΓΑΜΩ ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΣΟΥ ΠΑΕΙ ΠΟΛΥ
2ον τη συντήρηση δέν θα την καλύπτει ο λάτσης εφ όρου ζωής. Οπως και στο ίδρυμα σταύρος νιάρχος στο φάληρο
διάβασε το άρθρο για το κάλεσμα΄για τους όμοιους μου
εγώ προσωπικά έχω φυτέψει πολλές ελιές σε χώρους του πρώην αεροδρομίου
-------Mεγάλε, σάλτα και γαμήσου γαμώ το βόθρο που έχεις για στόμα. Άντε βλάκα που σε ανεχόμαστε ακόμα. ΣΚΟΥΠΙΔΙ.
-----------Σύρε και γαμισου ρε Νεάντερταλ μην σε βουτήξω και σε κανω να βλαστημήσεις ότι έχεις ιερό. Μουνοπανο γαμώ την φάρα σου την πουστικια
Βλέπω πολύ πράσινο!
Δηλαδή είναι παραπάνω πάρκο παρά τσιμέντο!
Άρα δεν τσιμεντοποιείται η Αθήνα!
Και αποκτούμε κι όμορφα κτίρια και μοιάζουμε και με ανεπτυγμένη χώρα!
Να γιατί οι αριστερούληδες θέλουν πάρκο!
Ποιος τους γαμαει τους αριστερουληδες..
-------Ο,τι δινει δουλεια σε κηπουρους ειναι μαλακια. Δαση με δεντρα αυτοφυη που δεν θελουν ποτισμα, λαμπες και το υπολοιπο ιδιωτικα κτιρια.
--------------Σύρε και γαμισου ρε Νεάντερταλ μην σε βουτήξω και σε κανω να βλαστημήσεις ότι έχεις ιερό. Μουνοπανο γαμώ την φάρα σου την πουστικια