Νέα

Σύλληψη 3 διαχειριστών του Gamato.info

• Μέλος που άνοιξε το νήμα zosxa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 307
  • Εμφανίσεις 20K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

fffanatic

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
12
Πόντοι
16
ΤΟυς χαλάει η "ελευθερία" του ίντερνετ, επειδή δεν είναι του χεριού τους... όπως όλα τα υπόλοιπα. Δεν μπορούν να κάνουν κουμάντο.
Γι' αυτό και δε θα τους περάσει.

Tο εμποριο ναρκωτικων και το παραεμποριο που τα ελεγχουν ειναι μια χαρα...........

50 μπατσοι σε ενα δρομο και ακριβως στο πισω στενακι που πουλανε τα ναρκωτικα κανεις.................
Και ολα αυτα στο κεντρο της Αθηνας!

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Tο εμποριο ναρκωτικων και το παραεμποριο που τα ελεγχουν ειναι μια χαρα...........

50 μπατσοι σε ενα δρομο και ακριβως στο πισω στενακι που πουλανε τα ναρκωτικα κανεις.................
Και ολα αυτα στο κεντρο της Αθηνας!

χμ, το εμπόριο ναρκωτικών δε θα το χτυπήσουν στους δρόμους.
δεν έχει κανένα νόημα.
πιάνουν έναν και έρχονται άλλοι 10.
το να αρχίζουν να γεμίζουν τις φυλακές και τα κρατητήρια με όσους πιάνουν στους δρόμους δεν λύνει τίποτα, ούτε είναι καν προσωρινό μπάλωμα σαν αυτά που μας έχουν συνηθίσει.

Εγγρ.
11 Φεβ 2010
Like
3
Πόντοι
6
Καλά οι μαλάκες οι κυβερνώντες αποφάσισαν να βάλουν τάξη από τα τορρεντ, καλά δεν ντρεπόμαστε δεν κοιτάνε οι εξουσιαστές τη διαφθορά και το μάσημα που πέφτει και ασχολούνται με το αν θα κατεβάσουμε κανά πρόγραμμα για να κάνουμε τη δουλειά μας ή καμιά τασινία τσάμπα μιας και για να πας σινεμά θέλεις [size=19pt]δεκάευρω [/size] το άτομο (τρεισιμιση χιλιάρικα για μιάμιση ώρα) και όλα αυτά για να προστατέψουν τα συμφέροντα των πολυεθνικών κυρίως.

Αίσχος πρέπει όπου βρισκόμαστε να τους καταγγέλουμε την αυθαιρεσία τους και την άνιση μεταχείριση.

Γιαα αυτο βαζω και αλλα δεκα και κατηφοριζω προς το κεντρο να ριξω και ενα πουτσο , για να μου μεινει κιολλας, την γαμωταινια τι να την κανω

barmy73

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2005
Like
0
Πόντοι
1
και το blue-whitegt είναι off σήμερα! λέτε??

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
Όλα τα περίμενα αλλά όχι και το mininova. Oσο υπάρχει και το rapidshare den θα σταματησει ποτε η διακίνησει..! Να πανε να γαμηθουν. Γιατι δεν κλεινουν και το youtube? Και εκει video εχει.Αλλα ξεχασα το youtube εχει εκατομυρια χρήστες και φυσικα δεν ειναι ελληνικο

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
Όλα τα περίμενα αλλά όχι και το mininova. Oσο υπάρχει και το rapidshare den θα σταματησει ποτε η διακίνησει..! Να πανε να γαμηθουν. Γιατι δεν κλεινουν και το youtube? Και εκει video εχει.Αλλα ξεχασα το youtube εχει εκατομυρια χρήστες και φυσικα δεν ειναι ελληνικο

Πάντως αν δεις, και από το youtube πολλές φορές κόβουν ήχο (!!!) ή τα βιντεάκια δεν παίζονται σε όλες τις χώρες  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:
ΑΠίστευτοι, απλά απίστευτοι... Μετά μας νουθετήσανε.

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.505
Πόντοι
2.357
ΡΕ !!!!!

Δεν πατε να ξυστητε καλυτερα ?

μην τα ματωσετε ομως.......

jd

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
Πάντως και το blue-white είναι down αλλά και το greek trackers ενώ δουλεύει σαν site τα torrents στο utorrent δεν ανεβοκατεβαίνουν είναι όλα κόκκινα. Μάλλον πάνε όλα παιδιά. Πάντως δεν μπορείτε να πείτε, όταν είναι να μας αφαιρέσουν κάποιο δικαίωμα ή να αυξήσουν φόρους κλπ είμαστε πρωτοπόροι σαν χώρα. Στα υπόλοιπα είμαστε στον πάτο.

Stefanos83

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Κανείς δεν ανέφερε ότι μία σαμπάνια cairo και μία πίπα της στραβογαμημένης, την πλήρωσαν όλα τα greek torrent sites...

aspirin

Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2005
Like
18
Πόντοι
6
ας είναι καλά το rapidshare. Από τότε που βγήκε έχω βρεί την υγειά μου και ας πληρώνω το κατιτίς. Και δεν πρόκειται να κλείσει ποτέ γιατί είναι νομικά εντάξει. Το πολύ πολύ να σβήσει κανά αρχείο.

hantok

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Αλληλεγγυη και συμπαρασταση σε καθε προσπαθεια  πειρατικης,
ανυποτακτης και ανυπακουης πρωτοβουλιας σκεψης και δρασης
εναντια στην μονοκρατορια της μονοπολιακης και νομιμοφανης
παροχης γνωσης,τεχνολογιας και κουλτουρας.

ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ,ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΕΙΡΑΤΗΣ
ΟΝΕΙΡΩΝ, Ο ΜΟΝΟΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ...

GIORGOSK

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
2.366
Πόντοι
506
και το greek-torrent.net is of..

GIORGOSK

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
2.366
Πόντοι
506
και το kavatza.net κάνει εργασίες στο σερβερ...

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16

URL]

dimispagrati7

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2008
Like
14
Πόντοι
16
ας είναι καλά το rapidshare. Από τότε που βγήκε έχω βρεί την υγειά μου και ας πληρώνω το κατιτίς. Και δεν πρόκειται να κλείσει ποτέ γιατί είναι νομικά εντάξει. Το πολύ πολύ να σβήσει κανά αρχείο.
:thumbsup:

kopros77

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2007
Like
6
Πόντοι
1
ρε παιδια υπαρχει εδω και χρονια το e-mule....!!!!!!!!!
ενα πολυ καλο προγραμμα χωρις ιους και σπαμ... αλλα με ενα κακο.... ειναι αργο αλλα σταθερο.(οταν εχει πολλες πηγες παει γαμιοντας)
το δουλεβω χρονια εχω κατεβασει πολλα μα πολλα giga χωρις ratio και μαλακιες...!!!
απο ταινιες εχω κατεβασει οτι καινουριο κυκλοφοφη αλλα και παλιες.
εχω κατεβαση ταινιες dvdrip  που δεν υπαρχουν καν σε τορρεντ....
εαν το υποστηριξουμε λιγο με ελληνικα π.χ ταινιες,μουσικη,προγραματα και οτι αλλο ανεβαζαμε στα τορρεντ θα γινει σουπερ....
και κατι τελευταιο δεν χρειαζετε να seedarete γιατι δουλεβει διαφορετικα....
το μονο δυσκολο ειναι ανοιξεις πορτα στο ρουτερ.... που και αυτο γινετε με λιγο προσταθεια.
οποιος θελει βοηθεια εδω ειμαι.

Συνημμένα

• cuddleemule.png
    cuddleemule.png
    17,8 KB · Εμφανίσεις: 28

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom