Νέα

Συλλήψεις για παιδική πορνογραφία / παιδοφιλία...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα lotusdvd
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 66K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποιά είναι η κατάλληλη ποινή για τέτοια αδικήματα...

• Μσκροχρόνια Φυλάκιση

Ψήφοι: 17 15,5%
  • Ισόβια χωρίς ελαφρυντικά!

Ψήφοι: 24 21,8%
  • Χημικός Ευνουχισμός

Ψήφοι: 35 31,8%
  • Θάνατος!

Ψήφοι: 34 30,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    110

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
Μάλλον που είναι ¨ψυχοφάρμακα¨ που πέρα απο την λίμπιντο θα περιορίζουν κι άλλες ορέξεις.
Και μάλλον που ο δράστης καταλήγει κάτι σαν "φυτό".
Είναι όμως μια λύση.

[size=10pt][size=10pt]Λοβοτομή.[/size][/size]
Ετσι μάλιστα.

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
αμα τον καθαρισεις ομως ειναι μια μονιμη λυση

Αυτό έλεγα στην αρχή.
Καταρχάς πλέον δε θα έχει καμία χρησιμότητα στην κοινωνία (όχι ότι τώρα έχει) και τον πληρώνεις κι από πάνω, δηλαδή σε επιβαρύνει κιόλας. Αρα ποιος ο λόγος να μην καθαρίσεις μια ώρα αρχύτερα;

Επισκέπτης
Αυτό έλεγα στην αρχή.
Καταρχάς πλέον δε θα έχει καμία χρησιμότητα στην κοινωνία (όχι ότι τώρα έχει) και τον πληρώνεις κι από πάνω, δηλαδή σε επιβαρύνει κιόλας. Αρα ποιος ο λόγος να μην καθαρίσεις μια ώρα αρχύτερα;
οπως ακριβως ενας ογκος...μονο καλο θα κανει η αφαιρεση του

Heelover

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
15
Πόντοι
3.057
κάτι άλλο... γιατί σε τέτοιες περιπτώσεις δεν βγάζουν τα ονόματά τους στη δημοσιότητα??

θα πρέπει να το κάνουν πιστεύω... ;)

τα αρρωστημένα ΚΑΘΙΚΙΑ του κερατά >:( >:( >:( :birdman: :birdman: :tickedoff:

Επισκέπτης
Τουλαχιστον οι ποινες που τους επιβαλουν να ισχυουν και οχι να βγαινουν στα 5 χρονια η να παιρνουν πενθημερες αδειες και να κανουν τα ιδια...
Ποσες φορες δεν εχει γινει αυτο?Καποιος παιδερες στην "αδεια" απο την φυλακη να ασελγει και σε καποιο παιδι?
Δημοσιο εχουν καταντησει και την φυλακη πια...

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
τα διάβασα όλα....
Η μόνη πρόταση που με βρίσκει σύμφωνο είναι του Gman.
Οπως και να χει, μου είναι αδύνατο να καταλάβω πώς ένας άνθρωπος έχει παιδιά και σοδομίζει άλλων.....
Εγώ εάν τύγχανε να έχω αυτή την ευκαιρία νομίζω ότι το πρώτο πράγμα που θα σκεφτόμουν είναι τι θα έκανα εάν αυτό το έκαναν στα παιδιά μου.
Εξακολουθώ πάντως να πιστεύω ότι το πολύχρονο βασανιστήριο είναι η μόνη λύση που βρίσκω σωστή και για άλλες περιπτώσεις.

Δε νομίζω ότι λ.χ. θα μου αρκούσε να δω τον πίθηκο στο εκτελεστικό απόσπασμα όταν ξέρω ότι στο Ιράκ έχουν πεθάνει 25 χιλιάρικα παιδιά.......

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Βρε λουγκροπάπια (αφού φοράς ροζάκια), πες μας τι πίνεις γαμώτο και είσαι αλλού ΜΟΝΙΜΩΣ?  :headbang: :headbang: :uglystupid: :uglystupid:

Εσύ μάλλον είσαι αυτός που πίνει, μιας και δεν πήρες καν χαμπάρι τι λέγαμε (ας πούμε οτι λέγαμε δηλαδή, μιας και αυτός δεν είπε τίποτα επι του θέματος, όπως κι εσύ άλλωστε) με τον τυπάκο.
Και έχεις και αχρωματοψία.
Οι δε χαρακτηρισμοί σου δείχνουν απλώς το ποιόν σου.

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Οχι φιλε,ακου που σου λεω,εσυ κι οι αποψεις σου με ξενερωσαν..χειροτερα κι απο τις φωτογραφειες της Λιλα..

Τη μια λυσσάς που δεν σου απαντάω.
Την άλλη ξενερώνεις επειδή τυγχάνει να μην συμφωνούμε.
Είσαι σίγουρος ότι ξέρεις ακριβώς τι θες;
Η είσαι απλώς πιτσιρικάς;
(Και ουχί καβλωμένος, μόνος σου μας είπες ότι υποφέρεις απο έλλειψη σηκωμάρας)

silver_bullet

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
1
Χωρις να θελω επ ουδενι να υποβαθμισω την επαισχυντη πραξη τους, εχω την εντυπωση οτι η τηλεοραση ειπε οτι διακινουσαν το υλικο, οχι οτι το δημιουργουσαν.Ειναι το χρημα στη μεση που τους οδηγησε στην διακινηση τετοιου υλικου, και οχι απαραιτητως μονο η διαστροφη.Υποθετω πως μερικοι μπορει να μην την εβρισκαν καν με το υλικο, απλα το εκαναν για τα φραγκα.Οπως ενας εμπορος ναρκωτικων πουλαει πρεζα αλλα δεν κανει ο ιδιος.

Ξαναλεω χωρις διαθεση δικαιολογησης των καθαρματων.

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.337
Πόντοι
8.645
Τη μια λυσσάς που δεν σου απαντάω.
Την άλλη ξενερώνεις επειδή τυγχάνει να μην συμφωνούμε.
Είσαι σίγουρος ότι ξέρεις ακριβώς τι θες;
Η είσαι απλώς πιτσιρικάς;
(Και ουχί καβλωμένος, μόνος σου μας είπες ότι υποφέρεις απο έλλειψη σηκωμάρας)
Δες το thread "Θανατικη ποινη αξιζει στους ανωμαλους"
Και ναι,ειμαι πιτσιρικας,20 χρονων,με εχετε πρηξει,αυτο δηλαδη σημαινει οτι δε πρεπει να μου απαντας?

Κι η ελλειψη σηκωμαρας ειναι προσωρινη λογω της παρουσιας σου,αλλη φορα θα φροντισω να σε αποφευγω..

nik6367

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Προς fethry :

Δεν θα σου απαντήσω με χαρακτηρισμούς ομως αυτο που εχω να σου πω ειναι οτι εισαι ακραίος..
Ακραιος απο την αντιθετη οχθη.

Οσο αρνητικος ειναι ο Χρυσαυγίτης ΑΚΡΙΒΩΣ το ιδιο ΦΑΣΙΣΤΑΣ ειναι και ο αντιεξουσιαστης με τις molotof που και το περιπτερο η το αμαξι του μεροκαματιαρη και μετα καμώνεται οτι έκανε αντισταση στην εξουσία..

Εσυ με τις ακραίες αποψεις σου μαλλόν προς τις molotof κινήσαι..

Συζήταγα τις προάλες με έναν ομοιδεατη σου οπαδο του Τσιπρα για τις ληστείες τις οποίες διακαιολογούσε με το εξης επιχειρημα, οτι εγω εχω την δουλειά μου και εχω ας πουμε βολευτεί και αυτός αγωνίζεται για την επιβιωση του.
Και ερωτω αριστεριστη φίλε μου : Εχει υπαρξει ληστής που εκανε μια ληστεια επειδη είχε αναγκη το παιδι του, επειδη ειχε αγωνια για την οικογένεια του και την επιβίωση της.
Ολοι οι ληστές που εχουν πιαστεί ηταν ρεμάλια, που τα λεφτά που επαιρναν ηθελαν να τα φάνε στον τζογο, στα σκυλλάδικα και στα κωλάδικα..Αυτη είναι η επιβίωση τους...

Κατι τυποι και δυστηχώς είναι πολλοι ειναι η αιτία για τον ακραίο νόμο που απαγορευει την δημοσιευση προσωπων, και τις πενθημερες αδειες..
Οπως εχεις προσέξει δεν μιλάω για βασανιστήρια θανατους κλπ αλλά για τα αυτονόητα
Φυλακη - πραγματική φυλακή και βεβαια να βλέπω την φατσα του ανωμαλου για να μπορω να προστατεψω το παιδί μου...

Οχι στα ακρα ο φασισμός δεν εχει χρώμα...
Ειναι γνωστά και κατακριτέα απο την ιστορία το πεπραγμανα του Χιτλέρ
δεν στιλητεψε ομως η ιστορία τα ΑΚΡΙΒΩΣ ΙΔΙΑ πεπραγμένα στο ΣΤΑΛΙΝ στα γκουλαγκ και στην Σιβηρία στον ταλαιπωρο Ρωσικο λαο ...

Αυτα...

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
H θανατική ποινή αυτή καθ αυτή εμπεριέχει μέσα της αυτογνωσία της κοινωνίας ότι απέτυχε σε δύο τομείς;
1.
Στο να εντάξει φυσιολογικά ένα άτομο που ακολουθεί κανόνες της ζούγκλας.
2.
Να βρει τους πραγματικούς συνενόχους, ηθικούς αυτουργούς του οποιουδήποτε ειδεχθούς εγκλήματος. Ο κατά συρροή δολοφόνος, ή βιαστής είναι συνήθως γόνος ενός στιμώρητου πατέρα μπεκρή, άχρηστου, τελειωμένου, περιθωριακού, ο οποίος πλάκωνε τη γυναίκα του στο ξύλο μπροστά στα παιδιά του, ή και τα ίδια τα παιδιά του. Αυτός τώρα με τη σειρά του μπορεί να είναι γόνος μιας μητέρας που γαμιόταν μπροστά στα μάτια του για 20 ευρώ και πάει λέγοντας......
Και για τις δύο περιπτώσεις υπεύθυνη είναι η ίδια η κοινωνία, η οποία εφαρμόζοντας τη θανατική ποινή εκ των υστέρων προσπαθεί να μείνει στη ζωή προστατεύοντας την άρρωστη δομή της και τη μηδενική πρόληψη που εφαρμόζει σε τέτοιες περιπτώσεις.

Εμβρόντητος παρακολούθησα τις προάλλες την ολονυχτία που έκαναν οι κάτοικοι του χωριού του αυστριακού που είχε 25 χρόνια τα παιδιά του στο κελλάρι και τα βίαζε, σοδομούσε κατά βούληση. Ολοι είχαν σηκώσει πανώ, ή ταμπέλες που έγραφαν ένα μεγάλο "WARUM" (γιατί). Μια ερώτηση που πρώτη απ όλους είναι υπεύθυνη η ίδια η κλειστή κοινωνία του συγκεκριμένου χωριού να απαντήσει. ΓΙΑΤΙ τόσα χρόνια κανείς δεν είχε ασχοληθεί με το εν λόγω σπίτι; ΜΑ καλά τόσα χρόνια κανείς δεν είχε πάρει πρέφα, ή δεν είχε διαπιστώσει κάτι περίεργο να συμβαίνει σε αυτό το οίκημα; Αδύνατον λέει ο κοινός νους και η απάντηση είναι πολύ απλή... Συνήθως σε αυτές τις κοινωνίες υπάρχει ΟΜΕΡΤΑ, για προστασία της ίδιας της μικρής αυτής κοινωνίας από καταστροφή. Ολοι ξέρουν κανείς όμως δεν μιλάει, είτε από φόβο, είτε από αδιαφορία, είτε από εντολή, είτε από ντροπή....... Και κάποια στιγμή από ένα τυχαίο γεγονός, ή γιατί κάποιος από τα υπό βασανισμόν θύματα βρει το δρόμο προς την έξοδο, ο άρρωστος εγκληματίας οδηγείται στην πυρά και όλοι οι λοιποί που κρατούν υποκριτικά τις πινακίδες του Βαρούμ, βρίσκουν πάλι τους φυσιολογικούς ρυθμούς ζωής τους μέχρι τον επόμενο Μαγκάιβερ που θα καταφέρει να ξεφύγει από το επόμενο Μάουτχάουζεν που η ίδια η κοινωνία που μεγαλώνει τον φυλάκισε........... :dunno:

21 Grams

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Χωρις να θελω επ ουδενι να υποβαθμισω την επαισχυντη πραξη τους, εχω την εντυπωση οτι η τηλεοραση ειπε οτι διακινουσαν το υλικο, οχι οτι το δημιουργουσαν.Ειναι το χρημα στη μεση που τους οδηγησε στην διακινηση τετοιου υλικου, και οχι απαραιτητως μονο η διαστροφη.Υποθετω πως μερικοι μπορει να μην την εβρισκαν καν με το υλικο, απλα το εκαναν για τα φραγκα.Οπως ενας εμπορος ναρκωτικων πουλαει πρεζα αλλα δεν κανει ο ιδιος.

Ξαναλεω χωρις διαθεση δικαιολογησης των καθαρματων.

Το υλικό ήρθε από τη Βραζιλία. Οι αρχές της Βραζιλίας, μετά από έρευνα, ενημέρωσαν τις ελληνικές αρχές για την εδώ διακίνηση.
Σωστά τα λες, αλλά τα λες "εις ώτα μη ακουόντων". Εδώ η απόφαση έχει παρθεί...

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Το υλικό ήρθε από τη Βραζιλία. Οι αρχές της Βραζιλίας, μετά από έρευνα, ενημέρωσαν τις ελληνικές αρχές για την εδώ διακίνηση.
Σωστά τα λες, αλλά τα λες "εις ώτα μη ακουόντων". Εδώ η απόφαση έχει παρθεί...
Στο νομικό μας σύστημα που υπερασπίζεστε διαρρηγνύοντας τα ιμάτιά σας προβλέπεται η ίδια, ή και μεγαλύτερη ποινή για τον ηθικό αυτουργό. Αυτά γιατί τα έχετε μπλέξει όλα στην γκλάβα σας.
Ενα απλό παράδειγμα.... Η διακίνηση ναρκωτικών ουσιών τιμωρείται πολύ αυστηρότερα απ τη χρήση και την κατοχή.......Ετσι για να μην ξεχνιόμαστε.........

21 Grams

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Στο νομικό μας σύστημα που υπερασπίζεστε διαρρηγνύοντας τα ιμάτιά σας προβλέπεται η ίδια, ή και μεγαλύτερη ποινή για τον ηθικό αυτουργό. Αυτά γιατί τα έχετε μπλέξει όλα στην γκλάβα σας.
Ενα απλό παράδειγμα.... Η διακίνηση ναρκωτικών ουσιών τιμωρείται πολύ αυστηρότερα απ τη χρήση και την κατοχή.......Ετσι για να μην ξεχνιόμαστε.........
Να υποθέσω δηλαδή ότι θεωρείς τον παιδόφιλο άρρωστο ψυχικά όπως τον χρήστη ναρκωτικών και λογικά θα θεωρείς ότι χρειάζεται περίθαλψη και όχι "μακροχρόνιο βασανισμό"; Μήπως πρέπει να ξανασκεφτείς αυτά που γράφεις;

Δεν διαρρηγνύω ιμάτια, λέω απλώς ότι είστε ανακόλουθοι.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Να υποθέσω δηλαδή ότι θεωρείς τον παιδόφιλο άρρωστο ψυχικά όπως τον χρήστη ναρκωτικών και λογικά θα θεωρείς ότι χρειάζεται περίθαλψη και όχι "μακροχρόνιο βασανισμό"; Μήπως πρέπει να ξανασκεφτείς αυτά που γράφεις;

Δεν διαρρηγνύω ιμάτια, λέω απλώς ότι είστε ανακόλουθοι.

Μη βάζεις στο στόμα μου λόγια που δεν είπα.
Αλλάζεις αντικείμενο.
Μιλάτε για απλή διακίνηση και σου φέρνω παράδειγμα όπου η διακίνηση τιμωρείται παραπάνω απ το ίδιο το έγκλημα. Επίσης συγκρίνεις ανόμοια εγκλήματα.
Στο ένα κάνεις κακό στον εαυτό σου και στο άλλο στους άλλους.
Η ηθική αυτουργία και στα δύο είναι όμοια. Διευκολύνεις τη διάπραξη ενός εγκλήματος που μπορεί να οδηγήσει μέχρι και σε θάνατο.
Απλά πράματα νομικά. Είμαι αρκετά έξυπνος να μην πέσω σε ηλίθιες παγίδες που βάζεις.
Να τονιστεί επίσης ότι ένα έγκλημα μπορεί να τιμωρείται ως πλημμέλημα, η κατά συρροή πράξις του όμως το μετατρέπει αυτομάτως σε κακούργημα.
Η δίωξη είναι διαφορετική γι αυτόν που πούλησε ένα DVD με παιδική πορνογραφία από εκείνον που διακινεί επί μήνες μέσω διαδικτύου παιδοφιλικό υλικό.
Το κατάλαβες, ή να φέρουμε και δικηγόρο;

λαγαρος

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2006
Like
5
Πόντοι
16
πολυ φοβαμαι οτι κατι δεν εχει γινει κατανοητο απο τους συντροφους που στησανε τα ικριωματα στο Συνταγμα και περιμενουν να τους φερουν τους ενοχους....
νομιζω οτι και τα ΜΜΕ αυτο(τη λαθος πληροφοριση)επιδιωκουν.
λοιπον εγω καταλαβα οτι οι κατηγορουμενοι ειναι μελη σε καποια σαιτ που δειχναν σκηνες με παιδια γυρισμενες στη Βραζιλια οποτε αντε να κανετε τις εκτελεσεις στο ΡΙΟ ντε τζανειρο..
και μια ερωτηση......
οταν λεω πηγα χτες στο αμαζων και πειρα φραπε απο την ταδε και πληρωσα 50 ευρω μηπως λεω μηπως διαπρατω το αδικημα της διευκολυνσης αλλοτριας ακολασιας????????
            :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
πολυ φοβαμαι οτι κατι δεν εχει γινει κατανοητο απο τους συντροφους που στησανε τα ικριωματα στο Συνταγμα και περιμενουν να τους φερουν τους ενοχους....
νομιζω οτι και τα ΜΜΕ αυτο(τη λαθος πληροφοριση)επιδιωκουν.
λοιπον εγω καταλαβα οτι οι κατηγορουμενοι ειναι μελη σε καποια σαιτ που δειχναν σκηνες με παιδια γυρισμενες στη Βραζιλια οποτε αντε να κανετε τις εκτελεσεις στο ΡΙΟ ντε τζανειρο..
και μια ερωτηση......
οταν λεω πηγα χτες στο αμαζων και πειρα φραπε απο την ταδε και πληρωσα 50 ευρω μηπως λεω μηπως διαπρατω το αδικημα της διευκολυνσης αλλοτριας ακολασιας????????
            :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
Εάν εφαρμοζόταν ο νόμος και είχαν αποφασίσει να κλείσουν τα μπουρδελάδικα και σε περνούσαν αυτόφωρο για το αδίκημα που ανέφρες, θα ήθελα να σε δω εάν θα ξαναπήγαινες στο άμαζων, ή ξαναέγραφες τις ίδιες παπαριές......
Εάν λ.χ. γαμηθείς με μια πουτάνα που έχει έιτζ και στον μεταδώσει, είσαι υπαίτιος ότι θέτεις σε κίνδυνο τη Δημόσια Υγεία. Το κατάλαβες, ή νά το πούμε σε άλλη γλώσσα;

Το ότι ζεις σε ένα κράτος μπουρδέλο που οι νόμοι δεν εφαρμόζονται για διάφορους λόγους δε σημαίνει αυτομάτως ότι η ατιμωρησία σου δίνει το δικαίωμα να θεωρείς ότι αυτό που κάνεις είναι σωστό.

λαγαρος

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2006
Like
5
Πόντοι
16
ακριβως το αντιθετο απο αυτο που καταλαβες λεω,
    :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Stories

Νέο!