Νέα

Συλλήψεις για παιδική πορνογραφία / παιδοφιλία...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα lotusdvd
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 66K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποιά είναι η κατάλληλη ποινή για τέτοια αδικήματα...

• Μσκροχρόνια Φυλάκιση

Ψήφοι: 17 15,5%
  • Ισόβια χωρίς ελαφρυντικά!

Ψήφοι: 24 21,8%
  • Χημικός Ευνουχισμός

Ψήφοι: 35 31,8%
  • Θάνατος!

Ψήφοι: 34 30,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    110

21 Grams

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Μη βάζεις στο στόμα μου λόγια που δεν είπα.
Αλλάζεις αντικείμενο.
Μιλάτε για απλή διακίνηση και σου φέρνω παράδειγμα όπου η διακίνηση τιμωρείται παραπάνω απ το ίδιο το έγκλημα. Επίσης συγκρίνεις ανόμοια εγκλήματα.
Στο ένα κάνεις κακό στον εαυτό σου και στο άλλο στους άλλους.
Η ηθική αυτουργία και στα δύο είναι όμοια. Διευκολύνεις τη διάπραξη ενός εγκλήματος που μπορεί να οδηγήσει μέχρι και σε θάνατο.
Απλά πράματα νομικά. Είμαι αρκετά έξυπνος να μην πέσω σε ηλίθιες παγίδες που βάζεις.
Να τονιστεί επίσης ότι ένα έγκλημα μπορεί να τιμωρείται ως πλημμέλημα, η κατά συρροή πράξις του όμως το μετατρέπει αυτομάτως σε κακούργημα.
Η δίωξη είναι διαφορετική γι αυτόν που πούλησε ένα DVD με παιδική πορνογραφία από εκείνον που διακινεί επί μήνες μέσω διαδικτύου παιδοφιλικό υλικό.
Το κατάλαβες, ή να φέρουμε και δικηγόρο;

Επεξέτεινα ελαφρώς την αντιστοίχιση που έκανες για να δείξω ότι είναι ατυχής.

Αν κοιτάξεις πιο πάνω, θα διαβάσεις αυτά που έγραψες για βασανισμό.

Επί του προκειμένου, απ' ό,τι γνωρίζω το θέμα διερευνάται ακόμα και επομένως, θα πρέπει να περιμένουμε να μάθουμε τις λεπτομέρειες πριν οδηγήσουμε τα άτομα αυτά στο εκτελεστικό απόσπασμα.

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Για ψάξτε λίγο και μην μιλάτε χωρίς να γνωρίζετε το κατηγορητήριο και χωρίς να περιμένετε το τι θα ακουστεί στο δικαστήριο.

Γιατί πολλά έχουν συμβεί:

Επίσης ενημερωθείτε για τον νέο νόμο περί παιδικής πορνογραφίας.
Και σκεφθείτε μήπως έχουν πρόβλημα και εδώ στο site κάποιοι που γράφουν για teeny πουτανίτσες στην Φυλής ή αναρτούν ή κατεβάζουν τσόντες με την περιγραφή teeny.
Διότι πιθανόν ο εισαγγελέας να μην μπορεί να καταλάβει την λεπτή ειρωνεία της λέξης.
Και επί πλέον μπορεί να έχουν πρόβλημα και όσοι απλά περιηγήθηκαν στις αντίστοιχες σελίδες. Αν ο εισαγγελέας μείνει στο γράμμα του νόμου.

(Και μια και είμαστε σε αυτό εδώ το θέμα ας έχουμε το καλό ρώτημα: τι έγινε με την περίπτωση του press-gr; Υποτίθεται ότι είχαν γίνει κάποιοι εκβιασμοί ηλεκτρονικά. Και είχαν γίνει και κάποιες έφοδοι σε σπίτια και κατασχέσεις υπολογιστών. Καμία κατηγορία;;;;
Τζάμπα πήγαν τα τζιμάνια στον Γούγλη και ζήτησαν άρση του ηλεκτρονικού απορρήτου; )

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Επεξέτεινα ελαφρώς την αντιστοίχιση που έκανες για να δείξω ότι είναι ατυχής.

Αν κοιτάξεις πιο πάνω, θα διαβάσεις αυτά που έγραψες για βασανισμό.

Επί του προκειμένου, απ' ό,τι γνωρίζω το θέμα διερευνάται ακόμα και επομένως, θα πρέπει να περιμένουμε να μάθουμε τις λεπτομέρειες πριν οδηγήσουμε τα άτομα αυτά στο εκτελεστικό απόσπασμα.
Ρε φίλε είμαι ενάντια στη βία και πάντα υπέρ της επιείκειας. Δε γουστάρψ χούντες, ούτε στρατιωτικούς νόμους και είμαι πρώτος που μιλώ και ζητάω να μην κρίνεται κάποιος πριν την ολοκλήρωση της διαδικασίας.

Εγώ πάντως προσωπικά ΔΕ θα δεχόμουν να έχω στον υπολογιστή μου ούτε μισό μπάιτ με φωτό από ζώα που σοδομίζουν βρέφη μηνών. Οχι να το διακινώ κιόλας........
Θεωρώ επίσης ότι εάν έπεφτε στα χέρια μου τέτοια φωτό το λιγότερο που θα μπορούσα να κάνω είναι να ενημερώσω τις Αρχές......
Θεωρώ ότι είναι βαριά άρρωστος ψυχικά και κοινωνικά ένας άνθρωπος που κερδίζει απλά χρήματα διακινώντας τέτοιο υλικό.
Στο νομικό μας σύστημα υπάρχουν διαβαθμίσεις στα αδικήματα και τις ποινές. Υπάρχει η αντικειμενική και υποκειμενική υπόσταση ενός εγκλήματος, υπάρχει η αντικειμενική συνάφεια και ένα κάρο άλλα. Από κει και πέρα, η ηθική αυτών των ανθρώπων δε μπορεί να συγκριθεί ούτε με ζωώδη ένστικτα.... Ενα ζώο κυνηγός σκοτώνει για να επιβιώσει. Ενας τέτοιος άνθρωπος απλά καταστρέφει ζωές για ιδίον όφελος, είτε οικονομικό, είτε ψυχαγωγικό. Στον τάκο.
Τέλος.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Για ψάξτε λίγο και μην μιλάτε χωρίς να γνωρίζετε το κατηγορητήριο και χωρίς να περιμένετε το τι θα ακουστεί στο δικαστήριο.

Γιατί πολλά έχουν συμβεί:

Επίσης ενημερωθείτε για τον νέο νόμο περί παιδικής πορνογραφίας.
Και σκεφθείτε μήπως έχουν πρόβλημα και εδώ στο site κάποιοι που γράφουν για teeny πουτανίτσες στην Φυλής ή αναρτούν ή κατεβάζουν τσόντες με την περιγραφή teeny.
Διότι πιθανόν ο εισαγγελέας να μην μπορεί να καταλάβει την λεπτή ειρωνεία της λέξης.
Και επί πλέον μπορεί να έχουν πρόβλημα και όσοι απλά περιηγήθηκαν στις αντίστοιχες σελίδες. Αν ο εισαγγελέας μείνει στο γράμμα του νόμου.

(Και μια και είμαστε σε αυτό εδώ το θέμα ας έχουμε το καλό ρώτημα: τι έγινε με την περίπτωση του press-gr; Υποτίθεται ότι είχαν γίνει κάποιοι εκβιασμοί ηλεκτρονικά. Και είχαν γίνει και κάποιες έφοδοι σε σπίτια και κατασχέσεις υπολογιστών. Καμία κατηγορία;;;;
Τζάμπα πήγαν τα τζιμάνια στον Γούγλη και ζήτησαν άρση του ηλεκτρονικού απορρήτου; )
πες τα Βολταίρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε.
Πες τα γαμώ το σπίτι μου γαμώ........

21 Grams

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16

Ωραίο θέμα έθιξες... Πάντως, έναν (τουλάχιστον) δημοσιογράφο πρόλαβαν και τον κατασπάραξαν τα ΜΜΕ. 

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Ωραίο θέμα έθιξες... Πάντως, έναν (τουλάχιστον) δημοσιογράφο πρόλαβαν και τον κατασπάραξαν τα ΜΜΕ. 
και να ταν μόνον αυτός....
εχουν καταστρέψει τα μουνιά οικογένειες και οικογένειες..............

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Προς fethry :

Δεν θα σου απαντήσω με χαρακτηρισμούς ομως αυτο που εχω να σου πω ειναι οτι εισαι ακραίος..
Ακραιος απο την αντιθετη οχθη.

Οσο αρνητικος ειναι ο Χρυσαυγίτης ΑΚΡΙΒΩΣ το ιδιο ΦΑΣΙΣΤΑΣ ειναι και ο αντιεξουσιαστης με τις molotof που και το περιπτερο η το αμαξι του μεροκαματιαρη και μετα καμώνεται οτι έκανε αντισταση στην εξουσία..

Εσυ με τις ακραίες αποψεις σου μαλλόν προς τις molotof κινήσαι..

Συζήταγα τις προάλες με έναν ομοιδεατη σου οπαδο του Τσιπρα για τις ληστείες τις οποίες διακαιολογούσε με το εξης επιχειρημα, οτι εγω εχω την δουλειά μου και εχω ας πουμε βολευτεί και αυτός αγωνίζεται για την επιβιωση του.
Και ερωτω αριστεριστη φίλε μου : Εχει υπαρξει ληστής που εκανε μια ληστεια επειδη είχε αναγκη το παιδι του, επειδη ειχε αγωνια για την οικογένεια του και την επιβίωση της.
Ολοι οι ληστές που εχουν πιαστεί ηταν ρεμάλια, που τα λεφτά που επαιρναν ηθελαν να τα φάνε στον τζογο, στα σκυλλάδικα και στα κωλάδικα..Αυτη είναι η επιβίωση τους...

Κατι τυποι και δυστηχώς είναι πολλοι ειναι η αιτία για τον ακραίο νόμο που απαγορευει την δημοσιευση προσωπων, και τις πενθημερες αδειες..
Οπως εχεις προσέξει δεν μιλάω για βασανιστήρια θανατους κλπ αλλά για τα αυτονόητα
Φυλακη - πραγματική φυλακή και βεβαια να βλέπω την φατσα του ανωμαλου για να μπορω να προστατεψω το παιδί μου...

Οχι στα ακρα ο φασισμός δεν εχει χρώμα...
Ειναι γνωστά και κατακριτέα απο την ιστορία το πεπραγμανα του Χιτλέρ
δεν στιλητεψε ομως η ιστορία τα ΑΚΡΙΒΩΣ ΙΔΙΑ πεπραγμένα στο ΣΤΑΛΙΝ στα γκουλαγκ και στην Σιβηρία στον ταλαιπωρο Ρωσικο λαο ...

Αυτα...

Συζητάμε για τους παιδεραστές, αν δεν κάνω λάθος, και για την τιμωρία που πρέπει να τους επιβάλλεται.
Όχι για τον Τσίπρα, ούτε για τις μολότοφ.
Αν έχεις να πεις κάτι επί του θέματος, πέστο.
Αλλιώς, μη μολύνεις με spam το thread.
Θέλω να πιστεύω οτι δεν θα σου άρεσε όταν συζητάμε για στριπτιζάδικα π.χ. να πεταχτώ και να σου λέω για την πώληση του ΟΤΕ.
Ευχαριστώ.

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Δες το thread "Θανατικη ποινη αξιζει στους ανωμαλους"
Και ναι,ειμαι πιτσιρικας,20 χρονων,με εχετε πρηξει,αυτο δηλαδη σημαινει οτι δε πρεπει να μου απαντας?

Κι η ελλειψη σηκωμαρας ειναι προσωρινη λογω της παρουσιας σου,αλλη φορα θα φροντισω να σε αποφευγω..

Δεν είδα τι με ρώτησες, ο καθένας σχεδόν με ρωτάει και απο κάτι προσπαθώντας να μου τη βγει.
Αλλά εσύ δεν έχεις μάθει να σέβεσαι στοιχειωδώς τους μεγαλυτέρους σου;
Στον πατέρα σου, ας πούμε, όταν μιλάς, του λες οτι τον γράφεις στα φρεσκοξυρισμένα παπάρια σου, όπως είπες σε μένα;

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Ρε φίλε είμαι ενάντια στη βία και πάντα υπέρ της επιείκειας.

Όταν όμως επιχειρηματολογείς υπέρ της θανατικής ποινής (έστω και για ειδικές κατηγορίες εγκλημάτων και μόνον), η λες οτι δεν σου αρκεί απλώς η εκτέλεση του χασάπη στο Ιράκ, μάλλον αντιφάσκεις μ' αυτό που μόλις έγραψες πιο πάνω.

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.337
Πόντοι
8.645
Ασφαλως και σεβομαι τους μεγαλυτερους μου,αλλα που να καταλαβω οτι εισαι μεγαλυτερος μου οταν βλεπω ενα nick με avatar μια παπια και να λεει αποψεις με μονο σκοπο την αντιδραση των υπολοιπων μελων?Δε μου βγαινει να σε σεβαστω ρε συ,συγνωμη..

Επισκέπτης
Εξπρές διώξεις παιδεραστών

Του ΚΩΣΤΑ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

Μια μεγάλη ανατροπή, με απρόβλεπτες εξελίξεις, στη διαδικασία με την οποία ένας διακινητής υλικού παιδικής πορνογραφίας στο Διαδίκτυο συλλαμβάνεται και οδηγείται στη Δικαιοσύνη, αναμένεται να γίνει σε λίγες ημέρες. Οι διατάξεις του νέου νόμου που θα συζητηθούν στη Βουλή προβλέπουν ότι αν το Τμήμα Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος εντοπίσει ακόμα και ένα ηλεκτρονικό ίχνος που να οδηγεί σε κακοποίηση παιδιού, το απόρρητο του χρήστη θα αίρεται χωρίς να χρειάζονται ενδείξεις περί σύστασης εγκληματικής ομάδας, όπως ισχύει τώρα.

Οι διατάξεις του νέου νόμου προβλέπουν συλλήψεις με συνοπτικές διαδικασίες
Η πρώτη αλλαγή έγινε τον περασμένο Δεκέμβριο όταν ο σχετικός νόμος έπαψε να θεωρεί την κερδοσκοπία απαραίτητη προϋπόθεση για την άσκηση διώξεων των οποίων ο χαρακτήρας μετετράπη σε κακουργηματικό. Το γεγονός ότι μετά και τις νέες τροποποιήσεις θα αρκεί μόλις ένα ηλεκτρονικό ίχνος, που να δημιουργεί υπόνοια ότι κάποιος έχει ασκήσει βία -κάθε είδους- εναντίον παιδιού, για την άρση του απορρήτου της ηλεκτρονικής επικοινωνίας του χρήστη, ενδέχεται να δημιουργήσει και άλλου είδους προβλήματα και να οδηγηθούν αδίκως σε περιπέτειες χρήστες του Διαδικτύου.

Το φαινόμενο, πάντως, έχει διογκωθεί ιδιαιτέρως. Η τελευταία υπόθεση με την επιχείρηση «Καρουσέλ» με τους -για άλλη μία φορά- «υπεράνω πάσης υποψίας» παιδόφιλους, ήταν απλώς μια σταγόνα στον ωκεανό της διαστροφής. Στην Ελλάδα, τα τελευταία έξι χρόνια έχουν εξιχνιαστεί περίπου 120 υποθέσεις ηλεκτρονικής διακίνησης υλικού (βίντεο και φωτογραφίες). Κατά τη διάρκεια αυτών των ερευνών συνελήφθησαν περίπου 170 άνθρωποι ως άμεσοι διακινητές αλλά και συμμετέχοντες σε οικονομικές συναλλαγές. Από αυτούς φυλακίστηκαν περίπου δέκα.

Στην τελευταία μεγάλη υπόθεση, μέχρι χθες, είχαν συλληφθεί δώδεκα εμπλεκόμενοι. Αναμενόταν ακόμα μία σύλληψη στην Αθήνα. Είχαν προηγηθεί έρευνες σε Θεσσαλονίκη, Μεσσηνία, Βέροια, Αλόννησο, Βόλο, Σκόπελο, Σκιάθο, Ανδρο. Τέσσερις από τους δώδεκα συλληφθέντες φυλακίστηκαν, τρεις αφέθηκαν ελεύθεροι κατόπιν διαφωνίας ανακριτή και εισαγγελέα, δύο αφέθηκαν ελεύθεροι με εγγύηση και άλλοι τρεις αναμένεται να απολογηθούν τις επόμενες ημέρες. Οι έρευνες υπολογίζεται ότι αγγίζουν συνολικά 22 ανθρώπους, ενώ το αποκρουστικό υλικό δεν φαίνεται, σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, να έχει παραχθεί σε ελληνικό έδαφος. Για την υπόθεση αυτή συνεργάστηκαν αστυνομίες από διάφορες χώρες της Ευρώπης καθώς προέκυψαν στοιχεία για διασύνδεση χρηστών σε αυτές, ενώ οι έρευνες ξεκίνησαν από τη Βραζιλία.

Σύμφωνα το Βρετανικό Ιδρυμα Παρακολούθησης του Ιντερνετ (Internet Watch Foundation), κάθε χρόνο -από το 2002 και έπειτα- η ποσότητα του υλικού παιδικής πορνογραφίας που διακινείται μέσω Διαδικτύου αυξάνεται κατά περίπου 120%. Οι κατά προσέγγιση υπολογισμοί του ετήσιου τζίρου αναφέρουν ποσά της τάξης τού 1,5 - 2 δισεκατομμυρίων ευρώ. Μια δραστηριότητα που κάλλιστα μπορεί να συγκριθεί με άλλες του οργανωμένου εγκλήματος.

Στην Ελλάδα γίνεται λόγος για διακίνηση περίπου 2.000 φωτογραφιών με σεξουαλική κακοποίηση παιδιών τον μήνα, φωτογραφίες, δηλαδή, για τις οποίες υπάρχουν ενδείξεις ότι πέρασαν μέσα από υπολογιστές στην Ελλάδα. Μία από τις μεγαλύτερες υποθέσεις σε ευρωπαϊκό επίπεδο, στην οποία υπήρχε εμπλοκή και Ελλήνων χρηστών, εξελίσσεται ήδη από τον Φεβρουάριο του 2007. Η αυστριακή αστυνομία ξεκίνησε μια μεγάλη επιχείρηση, καθώς είχε εντοπίσει την εμπλοκή 2.360 υπόπτων από 77 χώρες που φέρονταν να είχαν πληρώσει από 70 ευρώ ο καθένας για την απόκτηση τρίμηνης πρόσβασης σε βάση δεδομένων με πορνογραφικό υλικό στο οποίο πρωταγωνιστούσαν παιδιά από την Αλγερία, την Ισλανδία, τη Βενεζουέλα και την Ασία. Στο πλαίσιο της ίδιας επιχείρησης, είχαν εντοπιστεί 600 ύποπτοι από τις ΗΠΑ, 400 στη Γερμανία, 100 στη Γαλλία και περίπου 70 στη Βρετανία. Στην Ελλάδα είχαν εντοπιστεί χρήστες που απλώς είχαν αγοράσει με τις πιστωτικές τους κάρτες μέρος του υλικού και δεν το είχαν πουλήσει. Μερικά χρόνια πριν, το 2003, στην Αγγλία και στην Ουαλία δικάστηκαν για υποθέσεις παιδικής πορνογραφίας περίπου 2.500 άνθρωποι.

kkyr@enet.gr

ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ - 23/05/2008

Επισκέπτης
σορρυ για το μεγαλο ποστ, νομιζω ότι ενδιαφερει.

Επισκέπτης
Ειναι σημαντικη εξελιξη για τα ελληνικα δεδομενα να αντιδρουν οι αρχες, εστω και με αντανακλαστικά Ρανταπλαν

21 Grams

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Ειναι σημαντικη εξελιξη για τα ελληνικα δεδομενα να αντιδρουν οι αρχες, εστω και με αντανακλαστικά Ρανταπλαν

Ξαναβάζω τους συνδέσμους του voltaire45 για να δείτε και την άλλη πλευρά του φεγγαριού και ίσως (δικαίως) αισθανθείτε αφελείς.

Επισκέπτης
Απο ποτε το Ιντιμιντια αποτελει εγκυρη πηγη πληροφορησης;

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Ασφαλως και σεβομαι τους μεγαλυτερους μου,αλλα που να καταλαβω οτι εισαι μεγαλυτερος μου οταν βλεπω ενα nick με avatar μια παπια και να λεει αποψεις με μονο σκοπο την αντιδραση των υπολοιπων μελων?Δε μου βγαινει να σε σεβαστω ρε συ,συγνωμη..

Οκ.
Τι με ρώτησες λοιπόν;
Ευχαριστως να σου απαντήσω.
Αλλά έχεις άδικο να λες πως όταν κάποιος λέει την άποψή του, η οποία είναι αντίθετη με τη δική σου, το κάνει μόνο και μόνο για να προκαλέσει.
Μάθε να αμφιβάλλεις πότε- πότε για τις απόψεις σου.
Στο λέω φιλικά.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
σορρυ για το μεγαλο ποστ, νομιζω ότι ενδιαφερει.
Ιουλία απόλυτα σύμφωνος με το νέο νομικό πλαίσιο με δύο επιφυλάξεις.
1.
Οχι μαστίγιο σε όλους που κάνουν απλά τυχαίο πέρασμα.
2.
Η πρόληψη είναι το καλύτερο μέτρο. Ας συστηθεί επιτέλους ειδικό τμήμα στη Δίωξη να κλείνουν αυτόματα την πρόσβαση σε όλα αυτά τα σάιτ σε συνεργασία με όλους τους ISP providers.
Εκτός από τιμωρία, ας φτιαχτεί και ένα πλαίσιο φάιεργουλ σε τέτοιου είδους σερβερς.

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Απο ποτε το Ιντιμιντια αποτελει εγκυρη πηγη πληροφορησης;

Δώσε μας τότε την δική σου έγκυρη πηγή πληροφόρησης.

Δηλαδή τα πρακτικά της δίκης της Χαλκίδας.

Μέχρι τότε μπορούμε τουλάχιστον να διατηρούμε τις επιφυλάξεις μας;

Και να μην παίρνουμε οποιαδήποτε "επιτυχία" της ΕΑ τοις μετρητοίς;

Γιατί θα θέλαμε πολύ να ξέρουμε τι τύχη είχαν οι ΕΔΕ για το ΑΤ Ομονοίας, για τα όπλα που χάθηκαν στο ΑΤ Κηφισιάς, για τις μολότοφ στο ΑΤ Πεύκης, για το περίστροφο που "απαλλοτριώθηκε" και ξαναβρέθηκε στα Εξάρχεια και ένα σωρό άλλα θέματα που δεν έχω χρόνο τώρα να γράψω.

Όπως θα θέλαμε να μάθουμε και τα αποτελέσματα της ΕΔΕ για το ΑΤ Σίνδου αν και όποτε βγούν.

Εκτός αν εσύ έχεις καμία καλλίτερη ιδέα.

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
στον τοίχο...με συνοπτικές διαδικασίες..χωρίς έλεος....τα κτήνη πρέπει να πεθαίνουν......ΤΕΛΟΣ....

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Τάλε, σε ποια χώρα απ' αυτές που εφαρμόζουν τη θανατική ποινή θα ήθελες να ζεις;
Στις ΗΠΑ, στην Κίνα, στη Βόρεια Κορέα, στο Ιράν η στη Σαουδική Αραβία μήπως;
Και γιατί άραγε η θανατική ποινή έχει καταργηθεί στην Ευρώπη;
Είναι "αδερφές" οι Ευρωπαίοι σαν να λέμε;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom