Νέα

Συλλήψεις για παιδική πορνογραφία / παιδοφιλία...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα lotusdvd
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 66K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποιά είναι η κατάλληλη ποινή για τέτοια αδικήματα...

• Μσκροχρόνια Φυλάκιση

Ψήφοι: 17 15,5%
  • Ισόβια χωρίς ελαφρυντικά!

Ψήφοι: 24 21,8%
  • Χημικός Ευνουχισμός

Ψήφοι: 35 31,8%
  • Θάνατος!

Ψήφοι: 34 30,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    110

dISCO

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
σαουδικη αραβια με χιλια..............να εχουμε κιενα χαρεμι με καμια 30ρια μουνια να γαμαμε...

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
σε καμμιά...δεν είναι θέμα χώρας ή αδερφών...πες μου ένα λόγο που θάπρεπε σε κάποιον που βιάζει παιδάκια απο 1 έτους μέχρι.......να μην τον εκτελούν..καταλαβαίνεις τι πράξη κάνει?.....τίποτα χειρότερο απο αυτό...για σκέψου να συμβεί στα παιδιά μας πως θα νιώσουμε και εμέις και αυτά...άσε ρε φίλε...η ανθρωπιά έχει ένα όριο....και μπορεί να είμαι κάργα δημοκρατικός άνθρωπος αλλά όχι στα τέρατα....οι βιαστές γενικώς θέλουν εκτέλεση...και ευχαρίστω θα κατέβαζα τον διακόπτη.....

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
σε καμμιά...δεν είναι θέμα χώρας ή αδερφών...πες μου ένα λόγο που θάπρεπε σε κάποιον που βιάζει παιδάκια απο 1 έτους μέχρι.......να μην τον εκτελούν..καταλαβαίνεις τι πράξη κάνει?.....τίποτα χειρότερο απο αυτό...για σκέψου να συμβεί στα παιδιά μας πως θα νιώσουμε και εμέις και αυτά...άσε ρε φίλε...η ανθρωπιά έχει ένα όριο....και μπορεί να είμαι κάργα δημοκρατικός άνθρωπος αλλά όχι στα τέρατα....οι βιαστές γενικώς θέλουν εκτέλεση...και ευχαρίστω θα κατέβαζα τον διακόπτη.....

Μη λέμε τα ίδια και τα ίδια φίλε, τα έχουμε εξαντλήσει.
Απλά σε ρώτησα πως γίνεται οι κοινωνίες που θα επιλέγαμε μάλλον να ζήσουμε (της Ευρώπης) έχουν καταργήσει τη θανατική ποινή, ενώ αυτές που οι περισσότεροι σιχαινόμαστε τη διατηρούν.
Αν βγάζεις κάποιο συμπέρασμα απ' αυτό δηλαδή,

Και φυσικά καταλαβαίνω πόσο κτηνωδία είναι να βιάζεις παιδάκια, ποτέ δεν είπα το αντίθετο.
Το θέμα μας όμως δεν είναι η κριτική της πράξης, που όλοι συμφωνούμε, αλλά το πως αντιδρά και την τιμωρεί μια δημοκρατική κοινωνία.
Δεν με κάνουν περήφανο οι αγχόνες.
Και χωρίς να ανήκω στους θαυμαστές του Σαντάμ Χουσεϊν, με σοκάρισε που είδα την εκτέλεσή του στην τηλεόραση.
Εκτέλεση όχι απο έναν ψυχάκια, αλλά απο μια οργανωμένη κοινωνία.

dISCO

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
καλο ειναι παντως να επανελθει η θανατικη ποινη για τους παιδεραστες και τους εμπορους ναρκωτικων μηπως και ξεβρωμισουμε απο δαυτους... :tickedoff:

21 Grams

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Ιουλία απόλυτα σύμφωνος με το νέο νομικό πλαίσιο με δύο επιφυλάξεις.
1.
Οχι μαστίγιο σε όλους που κάνουν απλά τυχαίο πέρασμα.
2.
Η πρόληψη είναι το καλύτερο μέτρο. Ας συστηθεί επιτέλους ειδικό τμήμα στη Δίωξη να κλείνουν αυτόματα την πρόσβαση σε όλα αυτά τα σάιτ σε συνεργασία με όλους τους ISP providers.
Εκτός από τιμωρία, ας φτιαχτεί και ένα πλαίσιο φάιεργουλ σε τέτοιου είδους σερβερς.

Ακριβώς, η πρόληψη. Αντί για αναζήτηση "ηλεκτρονικών ιχνών" και ανακοινώσεις στον Τύπο, ας κάνουν κάτι πριν συμβούν τα αποτρόπαια αυτά εγκλήματα.
Έτσι όπως πάμε, σε λίγο θα ποινικοποιήσουμε και την περιήγηση (κοινώς, το σερφάρισμα). Μα καλά, δεν βλέπετε ότι ο απώτερος σκοπός είναι ο έλεγχος του Διαδικτύου ; Του μόνου ελεύθερου μέσου που έχει απομείνει.

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Ακριβώς, η πρόληψη. Αντί για αναζήτηση "ηλεκτρονικών ιχνών" και ανακοινώσεις στον Τύπο, ας κάνουν κάτι πριν συμβούν τα αποτρόπαια αυτά εγκλήματα.
Έτσι όπως πάμε, σε λίγο θα ποινικοποιήσουμε και την περιήγηση (κοινώς, το σερφάρισμα). Μα καλά, δεν βλέπετε ότι ο απώτερος σκοπός είναι ο έλεγχος του Διαδικτύου ; Του μόνου ελεύθερου μέσου που έχει απομείνει.

Εδώ μέσα, φίλε (και όχι μόνο εδώ μέσα), υπάρχουν πολλοί που πανηγυρίζουν -και το έγραψαν- για τις ηλεκτρονικές κάμερες που μας παρακολουθούν.
Οπότε τι ψάχνεις να βρεις.........

21 Grams

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Εδώ μέσα, φίλε (και όχι μόνο εδώ μέσα), υπάρχουν πολλοί που πανηγυρίζουν -και το έγραψαν- για τις ηλεκτρονικές κάμερες που μας παρακολουθούν.
Οπότε τι ψάχνεις να βρεις.........

Όπως το λες. Αλλά, παραθέτει ένα άρθρο το οποίο λέει ότι ψαλιδίζονται περαιτέρω οι ήδη περιορισμένες ελευθερίες του απλού πολίτη. Και το θεωρεί θετική εξέλιξη.
Σε λίγο, όταν θα είναι με την πλάτη στον τοίχο προσπαθώντας να αποδείξει ότι ΔΕΝ είναι ελέφαντας, μπορεί να καταλάβει αλλά ΤΟΤΕ θα είναι πολύ αργά για όλους, δυστυχώς.

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Όπως το λες. Αλλά, παραθέτει ένα άρθρο το οποίο λέει ότι ψαλιδίζονται περαιτέρω οι ήδη περιορισμένες ελευθερίες του απλού πολίτη. Και το θεωρεί θετική εξέλιξη.
Σε λίγο, όταν θα είναι με την πλάτη στον τοίχο προσπαθώντας να αποδείξει ότι ΔΕΝ είναι ελέφαντας, μπορεί να καταλάβει αλλά ΤΟΤΕ θα είναι πολύ αργά για όλους, δυστυχώς.

Συμφωνώ 100%

lefteris38

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
843
Πόντοι
96
Ξαναβάζω τους συνδέσμους του voltaire45 για να δείτε και την άλλη πλευρά του φεγγαριού και ίσως (δικαίως) αισθανθείτε αφελείς.

Παπαρια μεντολες.
Βρε σεις Ο "Σφακας" οπως υποτιμητικα τον αποκαλει αυτο το τσουτσεκι που γραφει ειναι προισταμενος της υπηρεσιας αυτης αρκετα χρονια και στο διαστημα αυτο παρελασαν απο το υπουργειο 4-5 υπουργοι και αλλοι τοσοι αρχηγοι αστυνομιας. Ειναι δυνατον να εχουν κρατησει αυτον τον "γκαφατζη" στη θεση του μονο και μονο για τα ωραια του ματια? ή για το μεγαλο του μουστακι? (που δεν εχει κιολας)

21 Grams

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Παπαρια μεντολες.
Βρε σεις Ο "Σφακας" οπως υποτιμητικα τον αποκαλει αυτο το τσουτσεκι που γραφει ειναι προισταμενος της υπηρεσιας αυτης αρκετα χρονια και στο διαστημα αυτο παρελασαν απο το υπουργειο 4-5 υπουργοι και αλλοι τοσοι αρχηγοι αστυνομιας. Ειναι δυνατον να εχουν κρατησει αυτον τον "γκαφατζη" στη θεση του μονο και μονο για τα ωραια του ματια? ή για το μεγαλο του μουστακι? (που δεν εχει κιολας)

Ναι, είναι. Αν οι ίδιοι είναι πιο άσχετοι από αυτόν. Πάντως, επαναλαμβάνω, βλέπουμε το δένδρο και χάνουμε το δάσος. Το θέμα δεν είναι ο "Σφάκας".

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Και χωρίς να ανήκω στους θαυμαστές του Σαντάμ Χουσεϊν, με σοκάρισε που είδα την εκτέλεσή του στην τηλεόραση.

Εάν είχες δει στην πραγματικότητα πόσα εγκλήματα είχε διαπράξει και με ποιό τρόπο, τον απαγχονισμό του θα τον θεωρούσες διακοπές.........

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Α και για να μην ξεχνιόμαστε........
Εάν πήγαιναν τον πίθηκο σε αντίστοιχο Γκουαντανάμο θα δήλωνα ευχαρίστως εθελοντής Δήμιος........
:dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:
Είμαι ζώο;

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Εάν είχες δει στην πραγματικότητα πόσα εγκλήματα είχε διαπράξει και με ποιό τρόπο, τον απαγχονισμό του θα τον θεωρούσες διακοπές.........

Ε δεν τον θεωρώ διακοπές, τι να κάνουμε! Και γνωρίζω πολύ καλά τι έχει κάνει.

Δεν μου απάντησες όμως ακόμα σε ποια χώρα που διατηρεί ακόμα τη θανατική ποινή θα ήθελες να μείνεις.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Ε δεν τον θεωρώ διακοπές, τι να κάνουμε! Και γνωρίζω πολύ καλά τι έχει κάνει.

Δεν μου απάντησες όμως ακόμα σε ποια χώρα που διατηρεί ακόμα τη θανατική ποινή θα ήθελες να μείνεις.
Με ρωτάς να σου απαντήσω κάτι που δεν έχω δοκιμάσει...
Είναι σα να μου λες με ποιά γκόμενα θα περάσω καλύτερα όταν δε γνωρίζω καμμιά από όλες.
Λίγο μαλακία η ερώτησις.

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Με ρωτάς να σου απαντήσω κάτι που δεν έχω δοκιμάσει...
Είναι σα να μου λες με ποιά γκόμενα θα περάσω καλύτερα όταν δε γνωρίζω καμμιά από όλες.
Λίγο μαλακία η ερώτησις.

Και πολύ υπεκφυγή η απάντησις.        :)

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Και πολύ υπεκφυγή η απάντησις.        :)
Ε τι να κάνουμε ρε παλλικάρι μου, ηρωίνη δεν έχω δοκιμάσει οπότε δεν μπορώ να σου πω εάν θα ήταν καλύτερα ή όχι....
Οταν κάποιος σου λέει την αλήθεια και δεν είναι αυτό που θέλεις να ακούσεις είναι ή υπεκφεύγων, ή αλαζόνας....
Τι να σου πω....
Λογική κουφέτο και ο μπακλαβάς γωνία......

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Ε τι να κάνουμε ρε παλλικάρι μου, ηρωίνη δεν έχω δοκιμάσει οπότε δεν μπορώ να σου πω εάν θα ήταν καλύτερα ή όχι....
Οταν κάποιος σου λέει την αλήθεια και δεν είναι αυτό που θέλεις να ακούσεις είναι ή υπεκφεύγων, ή αλαζόνας....
Τι να σου πω....
Λογική κουφέτο και ο μπακλαβάς γωνία......

Θα πήγαινες να ζήσεις στη Βόρεια Κορέα η τη Νιγηρία, ας πούμε;
Η σε κάποια αραβική χώρα, δεδομένης της έξης σου για τα στριπτιζάδικα και τα συναφή;

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
Θα πήγαινες να ζήσεις στη Βόρεια Κορέα η τη Νιγηρία, ας πούμε;
Η σε κάποια αραβική χώρα, δεδομένης της έξης σου για τα στριπτιζάδικα και τα συναφή;

Ρε συ φέθρυ, συγγνώμη κιόλας που πετάγομαι αλλά τι κολλήματα τρως! Τον έχεις ρωτήσει 15 φορές από προχτές αν θα πήγαινε να ζήσει στη χ ή ψ πόλη.
Περσόνα; έχεις έξη στα στριπτιζάδικα; :huh: :huh: :huh:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom