οχι φιλε,εγω απλα μεταφερω την ειδηση,το ονομα..
δεν προσυπογραφουμε οτι κανουμε copy/paste,απλα μεταφερουμε την ειδηση
Δεν είναι είδηση το "να τον χαίρεστε", νομίζω.
οχι φιλε,εγω απλα μεταφερω την ειδηση,το ονομα..
δεν προσυπογραφουμε οτι κανουμε copy/paste,απλα μεταφερουμε την ειδηση
Δεν είναι είδηση το "να τον χαίρεστε", νομίζω.
εξακολουθώ να θεωρώ τη δημοσίευση ονομάτων προ της καταδίκης χουντικό - ρουφιανοκατάλοιπο.........
Δλδ εάν έχεις ήδη εκθέσει ανεπανόρθωτα κάποιον ο οποίος αθωωθεί ποιός Πούστης δημοσιογράφος θα του αποκαταστήσει το όνομα;;;;;;....
Ο Στέφανος Χίος;
Πολλοί δε δικηγόροι θα αρνηθούν να υπερασπιστούν τέτοιες περιπτώσεις για προφανείς λόγους.
Αυτή η πρακτική οδηγεί στα όρια της κακοδικίας...........
Με ποιο κριτήριο αποφασίζεται πότε θα "δοθούν" και ποιος μας διασφαλίζει το αδιάβλητο και κοινωνικά δίκαιο;
Με το κριτήριο του κύριου Χατζηγάκη........... Και την αναξάρτητη δικαιοσύνη που αυτός επικαλείται........
Με το κριτήριο του κύριου Χατζηγάκη........... Και την αναξάρτητη δικαιοσύνη που αυτός επικαλείται........
ΔΙΝΕΙ στον κοσμο κ τα ΜΜΕ τα ονοματα για να αντιμετωπιστει χωρις οργη η μαλάκια-νομοσχεδιο που θα φερει σε λιγες μερες για ελεγχο των Blogs κ του διαδικτυου..κ θα δεις οι δημοσιοκαφροι,θα το περασουν σαν νομοθεσια απο τον μεγαλο ΝΟΜΟΘΕΤΗ..
+13 σε ολα φιλε κ η μαλακια ειναι οτι ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ ΟΝΕΔ οπως χαζονικολαου,αυτιας,παπαδακης,κουικ ΚΑΝΟΥΝ 'δημοσιογραφια'
πως?πηγαινοντας στις λαικες στου ΠΑΠΑΓΟΥ που ολοι ειναι καραδεξιοι κ ρωτωντας:ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ Η ΕΠΙ ΠΑΣΟΚ?και η γρια λεει ΤΩΡΑ,ΤΩΡΑ κ βγαινει μετα ο αυτιας κ λεει: Η ΝΔ ειχε δυσκολο εργο ΑΛΛΑ θα τα καταφερει στο τελος,γιατι ειδατε,εδωσε το λαφκα,εκανε αυτο,εκανε το αλλο κλπ
κ τσιμπαει η γιαγγια κ ο 18ρης που δεν εχει καποιον σοβαρο να του εξηγησει..
χούντα είναι θα περάσει όμορφε.......
φίλε εγώ γελάω με τους μαλάκες 60ηδες που πήραν εξουσία πριν γίνουν ένα με το χώμα... Θεωρώ ότι το συγκεκριμένο κόμμα σε 10 χρόνια από σήμερα δεν θα υπάρχει. Ακόμα και εάν λένε ότι το ΠΑΣΟΚ περνάει κρίση, όλοι αυτοί οι κατεψυγμένοι ανεγκέφαλοι έχουν ανοίξει τόσα μέτωπα που δε θα προλαβαίνουν να βγάζουν τ αγγούρια απ τον κώλο τους....
Ξεπούλημα επιχειρήσεων, ασφαλιστικό, Ιδιωτικοποιήσεις πανεπιστημίων, Στράτευση στα 18......
Εκεί που γελάω τρελλά είναι που ανακοινώνουν δημοσκοπήσεις όπου λένε πως η κοινωνία αποδέχεται το ένα ή το άλλο.....
Ρε παπάρα καριόλη.... Στ αρχίδια μου τι πιστεύει ο συνταξιούχος και η κυρά Μαριγώ η νοικοκυρά για τα πανεπιστήμια...... Κάνε μια δημοσκόπηση αν έχεις αρχίδια σε αυτούς που θα ΓΙΝΟΥΝ, ή ΕΙΝΑΙ φοιτητές και το ξανασυζητάμε μετά.....
Παλιόπουστα απατεώνα Γκεμπελοφασίστα.........
χούντα είναι θα περάσει όμορφε.......
Στηρίζεις ανοιχτά το πράσινο -και ανύπαρκτο, λόγω αρχηγού και όχι μόνο- "αντίπαλο" δέος, η μου φαίνεται;
εξακολουθώ να θεωρώ τη δημοσίευση ονομάτων προ της καταδίκης χουντικό - ρουφιανοκατάλοιπο.........
Δλδ εάν έχεις ήδη εκθέσει ανεπανόρθωτα κάποιον ο οποίος αθωωθεί ποιός Πούστης δημοσιογράφος θα του αποκαταστήσει το όνομα;;;;;;....
Ο Στέφανος Χίος;
Πολλοί δε δικηγόροι θα αρνηθούν να υπερασπιστούν τέτοιες περιπτώσεις για προφανείς λόγους.
Αυτή η πρακτική οδηγεί στα όρια της κακοδικίας...........
ας βγει και η παπαρηγα κ ο τσιπρας αρκει να φυγει ο μπουχεσας..
ναι δυστυχως κ τις επομενες θα τις παρει ο καραμαν αλης..Σωστό, αλλά ξέρεις κι εσύ κι εγώ οτι ούτε η Παπαρήγα θα βγει, ούτε ο Τσίπρας.
ναι δυστυχως κ τις επομενες θα τις παρει ο καραμαν αλης..