Νέα

Συλλήψεις για παιδική πορνογραφία / παιδοφιλία...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα lotusdvd
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 66K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ποιά είναι η κατάλληλη ποινή για τέτοια αδικήματα...

• Μσκροχρόνια Φυλάκιση

Ψήφοι: 17 15,5%
  • Ισόβια χωρίς ελαφρυντικά!

Ψήφοι: 24 21,8%
  • Χημικός Ευνουχισμός

Ψήφοι: 35 31,8%
  • Θάνατος!

Ψήφοι: 34 30,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    110

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Συμφωνώ 100% ρε περσόνα,
αλλά εσύ μέχρι χτες εναρμονιζόσουνα με το πόπολο, που ζητούσε κρεμάλες στο Σύνταγμα για τους παιδεραστές, χωρίς ενδεχομένως την "πολυτέλεια" της δίκης.
(Κρεμάλες στα γρήγορα και τίμια δίκη δεν συμβαδίζουν, νομίζω)
Τώρα κόπτεσαι για τη μη δημοσιοποίηση των ονομάτων τους;
Ποιον απο τους δύο εαυτούς σου να πιστέψω τώρα, εγώ ο "ιδρυματοποιημένος";

δεν έχει νόημα σε σέ να εξηγώ....
Μπορούν οι δίκες αυτών να γίνονται με αυτόφωρη διαδικασία, όχι μετά από 2 χρόνια, να μην παίρνουν ένα κάρο αναβολές για μαλακισμένες δικαιολογίες και να τελειώνει η δίωξη το πολύ σε έξι μήνες.... Αλλους έξι και η έφεση και τέλος.... Μετά πούλο κατευθείαν.
Επίσης, είναι άλλο να πιάνεις κάποιον για φερόμενη διακίνηση, και άλλο να έχεις φωτός που γαμάει παιδάκια ή ομολογούν τα παιδιά του αυτή την πράξη.
απλά πράγματα.
Αυτό εννοάω και εάν δεν το καταλαβαίνεις μου θυμίζεις τους χουντικούς για τους οποίους διαμαρτύρεσαι..... 

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Όρκο δεν παίρνω για κανέναν και για τίποτα, κουβέντα κάνουμε.

Μην αγχώνεστε.

ΥΣ: Μην υποτιμάτε τον κόσμο. Καταλαβαίνει περισσότερα από όσα θα ήθελαν μερικοί.

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
23
Πόντοι
16
παντως οι δημοσιοκαφροι ΠΑΛΙ τα εκαναν σκατα..
πριν λιγες ημερες ελεγαν οτι ΟΙ ΒΙΑΣΜΟΙ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΕΓΙΝΑΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Κ ΕΨΑΧΝΑΝ  ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ κ σημερα στο πρωινο του mega,οι ειδικοι ειπαν οτι τα βιντεο ηταν απο βραζιλια..

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
παντως οι δημοσιοκαφροι ΠΑΛΙ τα εκαναν σκατα..
πριν λιγες ημερες ελεγαν οτι ΟΙ ΒΙΑΣΜΟΙ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΕΓΙΝΑΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Κ ΕΨΑΧΝΑΝ  ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ κ σημερα στο πρωινο του mega,οι ειδικοι ειπαν οτι τα βιντεο ηταν απο βραζιλια..

Εσείς είχατε ήδη στήσει τις κρεμάλες, όμως.

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
23
Πόντοι
16
Εσείς είχατε ήδη στήσει τις κρεμάλες, όμως.

koιτα,το οτι ΤΑ ΕΒΛΕΠΑΝ,δεν τους κανει ΜΗ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΥΣ..
αλλα ναι τις ειχαμε στησει γιατι μας παραπλανησαν τα ΜΜΕ,δηλαδη εσυ ηξερες οτι δεν εκαναν αυτοι τους βιασμους,ενω ΟΛΑ ΤΑ ΜΜΕ ελεγαν οτι αυτοι τους εκαναν?

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
αλλα ναι τις ειχαμε στησει γιατι μας παραπλανησαν τα ΜΜΕ,δηλαδη εσυ ηξερες οτι δεν εκαναν αυτοι τους βιασμους,ενω ΟΛΑ ΤΑ ΜΜΕ ελεγαν οτι αυτοι τους εκαναν?

Μισό όμως. Εδώ πρέπει να δεχτείς ότι η παραδοχή παραπλάνησης από τα ΜΜΕ, δεν αποτελεί δικαιολογία. Ειδικά για Ελληνικά ΜΜΕ, των οποίων οι πρακτικές είναι γνωστές.

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
23
Πόντοι
16
Μισό όμως. Εδώ πρέπει να δεχτείς ότι η παραδοχή παραπλάνησης από τα ΜΜΕ, δεν αποτελεί δικαιολογία. Ειδικά για Ελληνικά ΜΜΕ, των οποίων οι πρακτικές είναι γνωστές.

μα δεν ειναι δικαιλογια,το θεωρησα δεδομενο οτι αυτοι εκαναν τους βιασμους,δεν περιμενα οτι θα εγραφαν/ελεγαν μαλακιες για τοσο σοβαρο θεμα..
θα μου πεις,για αλλα δεν λενε?ελα ντε..

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66

Δηλαδή παραπλανηθήκαμε απο τα ΜΜΕ, ζητήσαμε κρεμάλες και μετά ανακαλύψαμε οτι τα εγκλήματα έγιναν στη ....Βραζιλία.
Η έννοια "ψυχραιμία" είναι άγνωστη λέξη ρε φιλαράκι;

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
Δηλαδή παραπλανηθήκαμε απο τα ΜΜΕ, ζητήσαμε κρεμάλες και μετά ανακαλύψαμε οτι τα εγκλήματα έγιναν στη ....Βραζιλία.

Δηλαδή για σένα έχει σημασία το πού διεπράχθησαν τα εγκλήματα;
Ήμαρτον τι άλλο θ ακούσω

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
23
Πόντοι
16
σου εξηγησα,παντως το οτι απλα τα εβλεπαν αυτα τα βιντεο,δεν τους κανει αθωους,καθως κατοχη τετοιου υλικου διώκεται,οπως γνωρίζεις κ φυσικα ΕΙΝΑΙ ΑΝΩΜΑΛΟΙ Κ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ κ δεν ξερουμε κ τι εχουν κανει..

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Δηλαδή για σένα έχει σημασία το πού διεπράχθησαν τα εγκλήματα;
Ήμαρτον τι άλλο θ ακούσω

Εν σχέσει με το που θα στηθούν οι κρεμάλες, φυσικά και έχει σημασία.
Εκτός αν είσαι της άποψης "κρεμάλα νά' ναι κι όπου νά' ναι".
Επι τη ευκαιρία, τι λέει η Διεθνής Αμνηστεία (της οποίας όπως μας είπες είσαι μέλος και η οποία έχει ως πάγια θέση την κατάργηση της θανατικής ποινής, ενώ εσύ είσαι υπέρ) για κάτι χαριτωμένες προτάσεις που ακούσαμε προχτές;
Για καυτηριασμούς ουρηθρών, κόψιμο αρχιδιών κλπ.
Η δεν τα είδες;

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
σου εξηγησα,παντως το οτι απλα τα εβλεπαν αυτα τα βιντεο,δεν τους κανει αθωους,καθως κατοχη τετοιου υλικου διώκεται,οπως γνωρίζεις κ φυσικα ΕΙΝΑΙ ΑΝΩΜΑΛΟΙ Κ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ κ δεν ξερουμε κ τι εχουν κανει..

Είναι ανώμαλοι και επικίνδυνοι ΠΡΙΝ δικαστούν ρε Λαπλάς;

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
23
Πόντοι
16
φιλε μου Η ΚΑΤΟΧΗ τετοιου υλικου,ειναι ΠΑΡΑΝΟΜΗ..
δηλαδη λες η αστυνομια να πηγε κ να συνελλαβε καποιους τυχαιους?

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
Εν σχέσει με το που θα στηθούν οι κρεμάλες, φυσικά και έχει σημασία.
Εκτός αν είσαι της άποψης "κρεμάλα νά' ναι κι όπου νά' ναι".
Επι τη ευκαιρία, τι λέει η Διεθνής Αμνηστεία (της οποίας όπως μας είπες είσαι μέλος και η οποία έχει ως πάγια θέση την κατάργηση της θανατικής ποινής, ενώ εσύ είσαι υπέρ) για κάτι χαριτωμένες προτάσεις που ακούσαμε προχτές;
Για καυτηριασμούς ουρηθρών, κόψιμο αρχιδιών κλπ.
Η δεν τα είδες;

Όχι δεν τα είδα.
Και μη μου κοπανάς κάθε φορά για τη Διεθνή Αμνηστία. Το ότι είμαι μέλος δεν αναιρεί τις απόψεις μου για τον κόσμο.
Και όπως σου είπε κ ο περσόνας τις προάλλες, δεν είναι το ίδιο να καταδικάζεις μια μουσουλμάνα σε θάνατο δια λιθοβολισμού πχ και το ίδιο να καταδικάζεις σε θάνατο ένα κοιλαρά παιδόφιλο.

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
23
Πόντοι
16
Όχι δεν τα είδα.
Και μη μου κοπανάς κάθε φορά για τη Διεθνή Αμνηστία. Το ότι είμαι μέλος δεν αναιρεί τις απόψεις μου για τον κόσμο.
Και όπως σου είπε κ ο περσόνας τις προάλλες, δεν είναι το ίδιο να καταδικάζεις μια μουσουλμάνα σε θάνατο δια λιθοβολισμού πχ και το ίδιο να καταδικάζεις σε θάνατο ένα κοιλαρά παιδόφιλο.
+13 καμια σχεση!!!!!Αυτο θα ελειπε η διεθνης αμνηστια να παρεμβει για να  υπερασπιστει κοιλαραδων παιδοφιλων

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866

Κοίτα εσύ μέσα στην αριστερή παραζάλη σου έχεις παραβλέψει ορισμένα απλά δικονομικά ζητήματα.
Ο Εισαγγελέας και ο ανακριτής σε περίπτωση κακουργημάτων πρέπει να έχουν αρκετά στοιχεία για να στοιχειοθετήσουν και να προσωποποιήσουν τις διώξεις......
Δεν του καβλώνει ένα πρωί του εισαγγελέα και λέει τον διώκω............
Οταν υπάρχουν βάσιμα στοιχεία γίνεται δίωξη, όταν μάλιστα είναι αδιάσειστα (δλδ μετά από συμφωνία ανακριτή και εισαγγελέα) υπάρχει και προφυλάκιση. Τα έχεις ισοπεδώσει όλα......
Και μαζί με αυτό και όλο το νομικό σύστημα της ελλάδας που είναι από τα καλύτερα και δικαιότερα του κόσμου. Αλλο τώρα ποιός το εφαρμόζει..........

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Κοίτα εσύ μέσα στην αριστερή παραζάλη σου έχεις παραβλέψει ορισμένα απλά δικονομικά ζητήματα.
Ο Εισαγγελέας και ο ανακριτής σε περίπτωση κακουργημάτων πρέπει να έχουν αρκετά στοιχεία για να στοιχειοθετήσουν και να προσωποποιήσουν τις διώξεις......
Δεν του καβλώνει ένα πρωί του εισαγγελέα και λέει τον διώκω............
Οταν υπάρχουν βάσιμα στοιχεία γίνεται δίωξη, όταν μάλιστα είναι αδιάσειστα (δλδ μετά από συμφωνία ανακριτή και εισαγγελέα) υπάρχει και προφυλάκιση. Τα έχεις ισοπεδώσει όλα......
Και μαζί με αυτό και όλο το νομικό σύστημα της ελλάδας που είναι από τα καλύτερα και δικαιότερα του κόσμου. Αλλο τώρα ποιός το εφαρμόζει..........

Για τον Αριστείδη Παγκρατίδη που εκτελέστηκε ΑΔΙΚΑ το 1968, έχεις ακούσει μήπως;
Κι εκεί, "βάσιμα" στοιχεία υπήρχαν.

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Όχι δεν τα είδα.

Το οτι είσαι μέλος της Διεθνούς Αμνηστείας, δεν προϋποθέτει το να αποδέχεσαι τις βασικές τουλάχιστον θέσεις της, αυτές για τις οποίες ιδρύθηκε;
Και η κατάργηση της θανατικής ποινής είναι θεμελιακή θέση της Διεθνούς Αμνηστείας.
Εκτός αν δεν το πήρες χαμπάρι, εγγραφόμενη.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom