Νέα

Συλλήψεις για παιδική πορνογραφία / παιδοφιλία...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα lotusdvd
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 66K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποιά είναι η κατάλληλη ποινή για τέτοια αδικήματα...

• Μσκροχρόνια Φυλάκιση

Ψήφοι: 17 15,5%
  • Ισόβια χωρίς ελαφρυντικά!

Ψήφοι: 24 21,8%
  • Χημικός Ευνουχισμός

Ψήφοι: 35 31,8%
  • Θάνατος!

Ψήφοι: 34 30,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    110

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Και σε πληροφορώ φέθρυ ότι για άλλο λόγο έγινα μέλος της ΔΑ. Γιατί όπως λέει και ο περσόνας υπάρχουν ένα σωρό άλλα σημαντικά θέματα για τα οποία μάχεται. Αν συμφωνώ στα 99 και διαφωνώ στο 1 δεν ξέρω τι λογική προτείνεις εσύ.

Εν τάξει.
Μπες και στο ΚΚΕ τότε, η στο ΠΑΣΟΚ, ούσα βασιλόφρων.    :dancing:

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
Και σε πληροφορώ φέθρυ ότι για άλλο λόγο έγινα μέλος της ΔΑ. Γιατί όπως λέει και ο περσόνας υπάρχουν ένα σωρό άλλα σημαντικά θέματα για τα οποία μάχεται. Αν συμφωνώ στα 99 και διαφωνώ στο 1 δεν ξέρω τι λογική προτείνεις εσύ.
Κατάλαβες οτι αντιφάσκεις και εκτίθεσαι τώρα ρε Λαπλάς, η να στο κάνω λιανά;

μα φιλε,το  λεει,αυτο που σου ειπα λεει..
γιατι διαφωνεις?
πχ εισαι σε ενα κομμα,το στηριζεις κλπ,εισαι γραμμενος,πρεπει να συμφωνεις ΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ?

ΝΑΙ ειναι βασικο αυτο που λες οτι το γραφει μεσα,αλλα εξηγει οτι γιαυτην ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΤΗΣ ΔΑ,ειναι σημαντικοτερα..

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
με παιδοφιλους ΠΟΥ ΒΛΕΠΑΝ βιασμους παιδιων στην βραζιλια ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ αν καναν τα ιδια,αλλα ΔΙΩΚΟΝΤΑΙ για την κατοχη αυτου του υλικου

ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ξέρουμε αν έκανες τα ίδια μ' αυτούς, αλλά δεν σε είπαμε και παιδεραστή η ανώμαλο, όπως αφειδώς λες εσύ.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
ρε ΟΧΙΑ μην ασχολείσαι... Εάν στα μέλη της ΔΑ μιλούσαν για την θανατική ποινή στους παιδόφιλους θα ερείπωναν τα κτίρια της ΔΑ. Αστον τώρα... Δε βλέπεις. Ο άνθρωπος είναι στο δικό του κοινωνικοποιλιτικό χωρόχρονο.
Είναι ο τρόπος σκέψης του ανάλογος με τους νόμους της φυσικής που σου έχω πει....
Πάρε παράδειγμα την ευθύγραμμη ομαλή κίνηση.... Μηδέν τριβές, η μάζα είναι σημείο, η κίνηση είναι σε κενό αέρα.... Με απλά λόγια άριστα μαθηματικά, μηδέν εφαρμογή στην καθημερινή ζωή....

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
Εν τάξει.
Μπες και στο ΚΚΕ τότε, η στο ΠΑΣΟΚ, ούσα βασιλόφρων.     :dancing:

Τι λες άνθρωπέ μου;
Τα θέλεις ή σου ξεφεύγουν;
Για να καταλάβω δηλαδή, για σένα όλα είναι ή άσπρα ή μαύρα. Γκρι δεν υπάρχουν και αν υπάρχουν πρέπει αμέσως ή να ασπρίσουν ή να μαυρίσουν. :headbang:

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Έχει ένα point ο fethry, persona. Μην ισοπεδώνεις την λογική του. Έχει δίκιο να κατακρίνει την συγκεκριμένη περίπτωση. Μπορεί οι συγκεριμένοι να είναι όντως για κρεμάλα (κατά το δημόσιο αίσθημα), αλλά η πρακτική που ακολουθείται και κυρίως η ανοχή αυτής από μέρους κάποιων, όντως μπορεί να οδηγήσει σε επικίνδυνες συμπεριφορές, και ας έχουν περάσει όχι μόνο 40 χρόνια, αλλά και 80 και 100 και 1000.
Η ανοχή στις πρακτικές, όχι η πρακτική αυτή καθ' αυτή είναι αυτή που προβληματίζει.

Και ας υποθέσουμε ότι λόγω αναβολών είναι ο άλλος μέσα 19 χρόνια και αποδεικνύεται το 20 ότι ήταν αθώος. Για αυτές τις περιπτώσεις, κάποιος θα μπορούσε να πει ότι η θανατική ποινή δε πρέπει να εφαρμόζεται. Θα μπορούσε. Για τα ισόβια κανονικά;

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
ρε ΟΧΙΑ μην ασχολείσαι... Εάν στα μέλη της ΔΑ μιλούσαν για την θανατική ποινή στους παιδόφιλους θα ερείπωναν τα κτίρια της ΔΑ. Αστον τώρα... Δε βλέπεις. Ο άνθρωπος είναι στο δικό του κοινωνικοποιλιτικό χωρόχρονο.
Είναι ο τρόπος σκέψης του ανάλογος με τους νόμους της φυσικής που σου έχω πει....
Πάρε παράδειγμα την ευθύγραμμη ομαλή κίνηση.... Μηδέν τριβές, η μάζα είναι σημείο, η κίνηση είναι σε κενό αέρα.... Με απλά λόγια άριστα μαθηματικά, μηδέν εφαρμογή στην καθημερινή ζωή....

Ο Περσόνα σε δύο γραμμές, αυτοβιογραφούμενος:

Δεν γνωρίζω- δεν απαντώ σε τίποτα επί της ουσίας όταν πρόκειται να εκτεθώ γι' αυτό που θα πω.
Κολακεύω παντού και πάντα την -όποια- πλειοψηφία.
Α, και είμαι φροϋδιστής-μαθηματικός.

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
Πωπω με κούρασε.
Πάω σε άλλο θρεντ

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Και ας υποθέσουμε ότι λόγω αναβολών είναι ο άλλος μέσα 19 χρόνια και αποδεικνύεται το 20 ότι ήταν αθώος. Για αυτές τις περιπτώσεις, κάποιος θα μπορούσε να πει ότι η θανατική ποινή δε πρέπει να εφαρμόζεται. Θα μπορούσε. Για τα ισόβια κανονικά;

Σε αυτή την περίπτωση, το θέμα προς συζήτηση και το πρόβλημα προς επίλυση είναι οι συνεχείς αναβολές, όχι η αναγκαιότητα της ισόβιας κάθειρξης.
(Δεν είμαι νομικός, μία αυθόρμητη απάντηση δίνω).

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Η αναγκαιότητα της ισόβιας κάθειρξης για ειδεχθή;

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Έχει ένα point ο fethry, persona. Μην ισοπεδώνεις την λογική του. Έχει δίκιο να κατακρίνει την συγκεκριμένη περίπτωση. Μπορεί οι συγκεριμένοι να είναι όντως για κρεμάλα (κατά το δημόσιο αίσθημα), αλλά η πρακτική που ακολουθείται και κυρίως η ανοχή αυτής από μέρους κάποιων, όντως μπορεί να οδηγήσει σε επικίνδυνες συμπεριφορές, και ας έχουν περάσει όχι μόνο 40 χρόνια, αλλά και 80 και 100 και 1000.
Η ανοχή στις πρακτικές, όχι η πρακτική αυτή καθ' αυτή είναι που προβληματίζει.
ρε φίλε εμένα μου λες για το τι γίνεται σήμερα; Υπάρχουν πράγματα που δεν ξέρεις για μένα αλλά δεν είναι και του παρόντος... Ο φεθρούλης μας το παίζει αριστεροανάρχω αλλά εάν είχε να αντιμετωπίσει αυτό που αντιμετωπίζω εγώ τόσα χρόνια θα είχε βάλει τα κλάματα....
Ασε τώρα.... Ολο θεωρία λόγια και όταν έρχεται η πούτσα κρυβόμαστε στο λαγούμι μην τη φάμε στον κώλο.....

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
ρε φίλε εμένα μου λες για το τι γίνεται σήμερα; Υπάρχουν πράγματα που δεν ξέρεις για μένα αλλά δεν είναι και του παρόντος... Ο φεθρούλης μας το παίζει αριστεροανάρχω αλλά εάν είχε να αντιμετωπίσει αυτό που αντιμετωπίζω εγώ τόσα χρόνια θα είχε βάλει τα κλάματα....
Ασε τώρα.... Ολο θεωρία λόγια και όταν έρχεται η πούτσα κρυβόμαστε στο λαγούμι μην τη φάμε στον κώλο.....

Όλα τα ξέρεις πια για μένα, κερατούκλη!
Μήπως είσαι η μαμά μου, που μπαίνεις ινκόγνιτο στο σάϊτ;          :jerking:

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Δεν ξέρω τι κάνετε σε άλλες συζητήσεις, δεν με νοιάζει.

Εκφράζω μία γνώμη ότι δεν έχει άδικο στην παρούσα σε αυτό που υποστηρίζει, IMHO.

Τώρα εάν έχετε ανοιχτούς λογαριασμούς, πάω πάσο.

Το τι είσαι αγαπητέ και ποιος είσαι, αφήνει πολλούς αδιάφορους, στο internet είμαστε και είμαστε μόνο nicknames.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Ο Περσόνα σε δύο γραμμές, αυτοβιογραφούμενος:

Δεν γνωρίζω- δεν απαντώ σε τίποτα επί της ουσίας όταν πρόκειται να εκτεθώ γι' αυτό που θα πω.
Κολακεύω παντού και πάντα την -όποια- πλειοψηφία.
Α, και είμαι φροϋδιστής-μαθηματικός.
πέταξες τη μαλακία σου... Φυσική ξέρεις;
Η Νόμοι που περιγράφει ο Νεύτωνας δεν είναι φρουδικοί... Αμα δεν ξέρεις μην πετάς παπαριές..... Η λογική σου μου θυμίζει τους Νόμους του Νεύτωνα που εφαρμόζονται σε έναν τέλειο κόσμο, όπου ο χρόνος δεν έχει διάνυσμα.... Λες και μπορείς τέλεια με μια εξίσωση να γνωρίζεις ανά πάσα στιγμή που βρίσκεται ένα σώμα.......
Οσο για αυτό που λες ότι δεν απαντώ σε τίποτα. Θα σου πω ότι η κβαντική φυσική που αποτελεί ότι ριζοσπαστικότερο και προηγμένο έχει να παρουσιάσει η φυσική σήμερα ουσιαστικά απαντά ότι δεν μπορούμε με κανένα τρόπο να γνωρίζουμε που βρίσκεται ένα ηλεκτρόνιο πριν το παρατηρήσουμε....
Είσαι τόσο προβλέψιμος όσο η γυάλα του Νεύτωνα....... Σπάστην να δεις τον πραγματικό κόσμο..
Διάβασε και για το πείραμα του Κλε με τη γάτα... Αμα καταλάβεις δλδ τι θέλει να πει τω ποιητή.....

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Είπα, ποια άποψη για την ισόβια. Στο θέμα

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
πέταξες τη μαλακία σου... Φυσική ξέρεις;
Η Νόμοι που περιγράφει ο Νεύτωνας δεν είναι φρουδικοί... Αμα δεν ξέρεις μην πετάς παπαριές..... Η λογική σου μου θυμίζει τους Νόμους του Νεύτωνα που εφαρμόζονται σε έναν τέλειο κόσμο, όπου ο χρόνος δεν έχει διάνυσμα.... Λες και μπορείς τέλεια με μια εξίσωση να γνωρίζεις ανά πάσα στιγμή που βρίσκεται ένα σώμα.......
Οσο για αυτό που λες ότι δεν απαντώ σε τίποτα. Θα σου πω ότι η κβαντική φυσική που αποτελεί ότι ριζοσπαστικότερο και προηγμένο έχει να παρουσιάσει η φυσική σήμερα ουσιαστικά απαντά ότι δεν μπορούμε με κανένα τρόπο να γνωρίζουμε που βρίσκεται ένα ηλεκτρόνιο πριν το παρατηρήσουμε....
Είσαι τόσο προβλέψιμος όσο η γυάλα του Νεύτωνα....... Σπάστην να δεις τον πραγματικό κόσμο..
Διάβασε και για το πείραμα του Κλε με τη γάτα... Αμα καταλάβεις δλδ τι θέλει να πει τω ποιητή.....

Η φαντασία στην εξουσία, λέγανε.
Που προϋποθέτει όμως ΝΑ ΕΧΕΙΣ φαντασία.
Όμως είναι αξιοθρήνητες εδώ οι επιδόσεις σου, μικρέ μου.
Θλιβερές, θα έλεγα.

Ας μη μιλήσουμε και για χιούμορ, που προφανώς εννοείς μόνο όταν κάποιος πετάει μια τούρτα σε κάποιον άλλον.

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Είσαι fethry ρε κιαρατά. Το παραδειγμα του persona ήταν επιτυχές στο μέτρο που ήθελε να στηρίξει το επιχείρημά του. Η απορία μου είναι πόσα καταλαβαίνεις και πόσα τα λές επίτηδες. Η αριστεροειδής - γιατί έτσι μπορεί να χαρακτηριστεί μια μεταλλαγμένη άποψη, χωρίς υδραυλικά - έχει τα όρια της

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
Η φαντασία στην εξουσία, λέγανε.
Που προϋποθέτει όμως ΝΑ ΕΧΕΙΣ φαντασία.
Όμως είναι αξιοθρήνητες εδώ οι επιδόσεις σου, μικρέ μου.
Θλιβερές, θα έλεγα.

Ας μη μιλήσουμε και για χιούμορ, που προφανώς εννοείς μόνο όταν κάποιος πετάει μια τούρτα σε κάποιον άλλον.

Κατά ένα περίεργο τρόπο το ποστ μου που έλεγε πως ο φέθρυ δεν έχει χιούμορ δεν υπάρχει πλέον...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom