Νέα

Συλλήψεις για παιδική πορνογραφία / παιδοφιλία...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα lotusdvd
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 66K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποιά είναι η κατάλληλη ποινή για τέτοια αδικήματα...

• Μσκροχρόνια Φυλάκιση

Ψήφοι: 17 15,5%
  • Ισόβια χωρίς ελαφρυντικά!

Ψήφοι: 24 21,8%
  • Χημικός Ευνουχισμός

Ψήφοι: 35 31,8%
  • Θάνατος!

Ψήφοι: 34 30,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    110

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
Το οτι είσαι μέλος της Διεθνούς Αμνηστείας, δεν προϋποθέτει το να αποδέχεσαι τις βασικές τουλάχιστον θέσεις της, αυτές για τις οποίες ιδρύθηκε;
Και η κατάργηση της θανατικής ποινής είναι θεμελιακή θέση της Διεθνούς Αμνηστείας.
Εκτός αν δεν το πήρες χαμπάρι, εγγραφόμενη.

Λες;
Σ ευχαριστώ που μου άνοιξες τα μάτια
Θα ζητήσω τα λεφτά μου πίσω ASAP

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
+13 καμια σχεση!!!!!Αυτο θα ελειπε η διεθνης αμνηστια να παρεμβει για να  υπερασπιστει κοιλαραδων παιδοφιλων

Η Διεθνής Αμνηστεία δεν υπερασπίζεται τους παιδόφιλους (που τους βγάλατε όλους και κοιλαράδες, παρεμπιπτόντως, λες και είναι υποχρεωτικό να είναι όλοι υπέρβαροι).
Η Διεθνής Αμνηστεία είναι παντού και πάντα ΚΑΤΑ της θανατικής ποινής.
Αν δεν το καταλαβαίνετε η το προσπερνάτε, είναι άλλο ζήτημα.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Για τον Αριστείδη Παγκρατίδη που εκτελέστηκε ΑΔΙΚΑ το 1968, έχεις ακούσει μήπως;
Κι εκεί, "βάσιμα" στοιχεία υπήρχαν.

ρε μάγκα από τότε έχουν περάσει 40 χρόνια..... Και μου φαίνεται ότι τότε είχαμε δεδηλωμένη χούντα..........
Μήπως να πούμε και για τον Μπελλογιάννη τώρα;;

Ρε τι άλλο θα ακούσομεν......

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
Η Διεθνής Αμνηστεία δεν υπερασπίζεται τους παιδόφιλους (που τους βγάλατε όλους και κοιλαράδες, παρεμπιπτόντως, λες και είναι υποχρεωτικό να είναι όλοι υπέρβαροι).

Ωραία.
Εγώ δεν είμαι. Τι να κάνουμε τώρα; Σε πειράζει που έχω δώσει τον οβολό μου στη ΔΑ? Εμένα πάντως δε με πειράζει και ας έχουμε άλλη αντίληψη των πραγμάτων.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
ρε μάγκα... Εχεις μπει ποτέ στο σάιτ της διεθνούς αμνηστείας;
Εχεις δει με τι θέματα ασχολείται;;;;;
Ρε τι ακούμε εδώ μέσα ...........

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16

προφανως ομως φιλε το καθε μελος δεν σημαινει οτι de facto πρεπει να αποδεχθει ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ λεει το καταστατικο,απλα να βοηθησει θελει η κοπελα,δεν ειναι δυνατον να συμφωνει σε ολα..

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
ρε μάγκα από τότε έχουν περάσει 40 χρόνια..... Και μου φαίνεται ότι τότε είχαμε δεδηλωμένη χούντα..........

Να πάμε τότε σε εκτελέσεις ΑΘΩΩΝ στις ΗΠΑ, σήμερα, εκεί που δεν έχουν "δεδηλωμένη χούντα" δηλαδή.
Και γι αυτούς δεν έχεις ακούσει τίποτα;

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Ωραία.
Εγώ δεν είμαι. Τι να κάνουμε τώρα; Σε πειράζει που έχω δώσει τον οβολό μου στη ΔΑ? Εμένα πάντως δε με πειράζει και ας έχουμε άλλη αντίληψη των πραγμάτων.
πίστεψέ με ούτε τη ΔΑ την πείραζει... Μόνο τον φέρθυ πειράζει....

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
ρε μάγκα... Εχεις μπει ποτέ στο σάιτ της διεθνούς αμνηστείας;
Εχεις δει με τι θέματα ασχολείται;;;;;
Ρε τι ακούμε εδώ μέσα ...........

Εσύ τι λες;
Μιλάω για κάτι χωρίς να το ξέρω;
Η είπα κάτι λάθος για τις θέσεις της Διεθνούς Αμνηστείας;

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
προφανως ομως φιλε το καθε μελος δεν σημαινει οτι de facto πρεπει να αποδεχθει ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ λεει το καταστατικο,απλα να βοηθησει θελει η κοπελα,δεν ειναι δυνατον να συμφωνει σε ολα..

Για τα ΒΑΣΙΚΑ λέμε Λαπλάς.
Και η κατάργηση της θανατικής ποινής είναι ΘΕΣΗ ΑΡΧΗΣ για τη ΔΑ, δεν είναι τριτεύον.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Να πάμε τότε σε εκτελέσεις ΑΘΩΩΝ στις ΗΠΑ, σήμερα, εκεί που δεν έχουν "δεδηλωμένη χούντα" δηλαδή.
Και γι αυτούς δεν έχεις ακούσει τίποτα;
Διάβασε τον τίτλο του θρεντ. Είμαστε στην Ελλάδα και ασχολούμεθα με τους παιδόφιλους ενταύθα..... ΟΧι με το Γκουαντανάμο ούτε με τον Κάφκα........

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16

Σύμφωνα με τη λογική του φέθρυ πρέπει.
Ετσι ή πρέπει να διαγραφώ και να ζητήσω τα λεφτά μου πίσω ή να γίνω κι εγώ εναντίον της θανατικής καταδίκης σε κάθε περίπτωση.

Επισκέπτης
το θεμα ειναι να βρουμε τους λογους για τους οποιους ενας αντρας γινεται παιδοφιλος!να μελετηθει αυτη η αρρωστεια και να βγουνε συμπερασματα που θα βοηθησουν στην αποτελεσματικη αντιμετωπιση του φαινομενου της παιδοφιλιας!

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
Και σε πληροφορώ φέθρυ ότι για άλλο λόγο έγινα μέλος της ΔΑ. Γιατί όπως λέει και ο περσόνας υπάρχουν ένα σωρό άλλα σημαντικά θέματα για τα οποία μάχεται. Αν συμφωνώ στα 99 και διαφωνώ στο 1 δεν ξέρω τι λογική προτείνεις εσύ.

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
Για τα ΒΑΣΙΚΑ λέμε Λαπλάς.
Και η κατάργηση της θανατικής ποινής είναι ΘΕΣΗ ΑΡΧΗΣ για τη ΔΑ, δεν είναι τριτεύον.

ναι φιλε ΤΟ ΔΕΧΕΤΑΙ ΣΑΝ ΒΑΣΙΚΟ ΚΑΝΟΝΑ του καταστατικου,αλλα σαν ανθρωπος μεσα της,δεν μπορει να θελει την εξαιρεση σε κατι τετοιες περιπτωσεις οπως οι παιδοφιλοι-ανωμαλοι?

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Διάβασε τον τίτλο του θρεντ. Είμαστε στην Ελλάδα και ασχολούμεθα με τους παιδόφιλους ενταύθα..... ΟΧι με το Γκουαντανάμο ούτε με τον Κάφκα........

Ασχολούμαστε με παιδόφιλους που κακοποίησαν παιδάκια στη Βραζιλία, αν δεν κάνω λάθος.

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095

Έχει ένα point ο fethry, persona. Μην ισοπεδώνεις την λογική του. Έχει δίκιο να κατακρίνει την συγκεκριμένη περίπτωση. Μπορεί οι συγκεριμένοι να είναι όντως για κρεμάλα (κατά το δημόσιο αίσθημα), αλλά η πρακτική που ακολουθείται και κυρίως η ανοχή αυτής από μέρους κάποιων, όντως μπορεί να οδηγήσει σε επικίνδυνες συμπεριφορές, και ας έχουν περάσει όχι μόνο 40 χρόνια, αλλά και 80 και 100 και 1000.
Η ανοχή στις πρακτικές, όχι η πρακτική αυτή καθ' αυτή είναι που προβληματίζει.

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
ναι φιλε ΤΟ ΔΕΧΕΤΑΙ ΣΑΝ ΒΑΣΙΚΟ ΚΑΝΟΝΑ του καταστατικου,αλλα σαν ανθρωπος μεσα της,δεν μπορει να θελει την εξαιρεση σε κατι τετοιες περιπτωσεις οπως οι παιδοφιλοι-ανωμαλοι?

Κατάλαβες οτι αντιφάσκεις και εκτίθεσαι τώρα ρε Λαπλάς, η να στο κάνω λιανά;

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
Ασχολούμαστε με παιδόφιλους που κακοποίησαν παιδάκια στη Βραζιλία, αν δεν κάνω λάθος.
με παιδοφιλους ΠΟΥ ΒΛΕΠΑΝ βιασμους παιδιων στην βραζιλια ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ αν καναν τα ιδια,αλλα ΔΙΩΚΟΝΤΑΙ για την κατοχη αυτου του υλικου

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom