Νέα

Συλλήψεις για παιδική πορνογραφία / παιδοφιλία...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα lotusdvd
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 66K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ποιά είναι η κατάλληλη ποινή για τέτοια αδικήματα...

• Μσκροχρόνια Φυλάκιση

Ψήφοι: 17 15,5%
  • Ισόβια χωρίς ελαφρυντικά!

Ψήφοι: 24 21,8%
  • Χημικός Ευνουχισμός

Ψήφοι: 35 31,8%
  • Θάνατος!

Ψήφοι: 34 30,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    110

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
ηλιθιο ειναι το οτι θα τους πανε μεσα(τους γονεις)αφηνοντας απροστατευτα τα παιδια και μαλιστα χωρις να εχουν καταφερει οι ιδιοι να προστατεψουν το παιδι

Δεν γίνεται να σκοτώσεις κάποιον και να μην πας φυλακή.
Άρα, ας σκεφτούν και τα άλλα παιδιά τους όσοι προτίθενται να το κάνουν.

21 Grams

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
ΟΧΙΑ, επειδή φαίνεται ότι έχεις γενικότερες ευαισθησίες...ξέρεις τι απάντησε ένας γνωστός και σημαντικός "θεατράνθρωπος" στην ερώτηση "ποιο είναι το όνειρο του ηθοποιού που παίζει θέατρο";

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Δεν θα χαλάσω τη διάθεσή μου λόγω της βλακείας σου και της αγάπης σου στην έκφραση των απόψεων των άλλων. Τέτοια οξύμωρη συμπεριφορά έχω να δω από το λύκειο στα ρομποκνιτάκια

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.337
Πόντοι
8.645
Aπο χτες στο προηγουμενο thread μεχρι σημερα σε αυτο το thread ο κυριος παπιας αρνειται να μου απαντησει,δε ξερω πως την εχει δει παλιουρας κι ετσι..
Βεβαια τον γραφω στα μεγαλα και φρεσκοξυρισμενα ΑΡΧΙΔΙΑ μου και παω  στο thread "οι φωτογραφιες της ημερας" γιατι πολυ με ξενερωσε και δε μου σηκωνεται τωρα..αντιβιαγκρα ο τυπος..

Επισκέπτης
Δεν γίνεται να σκοτώσεις κάποιον και να μην πας φυλακή.
Άρα, ας σκεφτούν και τα άλλα παιδιά τους όσοι προτίθενται να το κάνουν.
αμα τους τα εχουν σκοτωσει ειναι λιγο δυσκολο...και φυσικα θεωρω οτι η αυτοδικια σε πολλες περιπτωσεις ειναι καλυτερη της υποτιθεμενης δικαιοσυνης που επιτρεπει σε ανωμαλους να κυκλοφορουν...

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
ΟΧΙΑ, επειδή φαίνεται ότι έχεις γενικότερες ευαισθησίες...ξέρεις τι απάντησε ένας γνωστός και σημαντικός "θεατράνθρωπος" στην ερώτηση "ποιο είναι το όνειρο του ηθοποιού που παίζει θέατρο";

Τι απάντησε;;

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Δεν θα χαλάσω τη διάθεσή μου λόγω της βλακείας σου και της αγάπης σου στην έκφραση των απόψεων των άλλων. Τέτοια οξύμωρη συμπεριφορά έχω να δω από το λύκειο στα ρομποκνιτάκια

Είναι απλό.
Μην ειρωνεύεσαι για να μην σε ειρωνεύονται.
Προκάλεσες δυο φορές πρώτος.
Αλλά άποψη σ' αυτό που συζητάμε, δεν είδαμε ακόμα.

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
αμα τους τα εχουν σκοτωσει ειναι λιγο δυσκολο...και φυσικα θεωρω οτι η αυτοδικια σε πολλες περιπτωσεις ειναι καλυτερη της υποτιθεμενης δικαιοσυνης που επιτρεπει σε ανωμαλους να κυκλοφορουν...
Η δικαιοσύνη μπορεί να εκφραστεί και με άλλες μορφές εκτός του εγκλεισμού ή της θανατικής ποινής.
Μιας και μιλάμε για παιδόφιλους στο παρόν θρέντ, ποιά καλύτερη τίμωρια θα μπορούσε να τους επιβληθεί πέραν του χημικού "ευνουχισμού" για το υπόλοιπο της ζωής τους....

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Επείδη μου προκαλείς συμπάθεια για τον pleasuregiver καλύτερα περίμενε αυτόν να στα χώνει

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Aπο χτες στο προηγουμενο thread μεχρι σημερα σε αυτο το thread ο κυριος παπιας αρνειται να μου απαντησει,δε ξερω πως την εχει δει παλιουρας κι ετσι..
Βεβαια τον γραφω στα μεγαλα και φρεσκοξυρισμενα ΑΡΧΙΔΙΑ μου και παω  στο thread "οι φωτογραφιες της ημερας" γιατι πολυ με ξενερωσε και δε μου σηκωνεται τωρα..αντιβιαγκρα ο τυπος..
Τι με ρώτησες ρε φίλε με τα μεγάλα και τρέντυ φρεσκοξυρισμένα....?
Ότι και να με ρώτησες πάντως, θα στο απαντήσω όταν επιστρέψω, διότι την κοπανάω τώρα.
Σε συμπονώ για την έλλειψη σηκωμάρας πάντως.
Έχεις σκεφτεί μήπως είναι απο το τουπέ σου;

Επισκέπτης
Η δικαιοσύνη μπορεί να εκφραστεί και με άλλες μορφές εκτός του εγκλεισμού ή της θανατικής ποινής.
Μιας και μιλάμε για παιδόφιλους στο παρόν θρέντ, ποιά καλύτερη τίμωρια θα μπορούσε να τους επιβληθεί πέραν του χημικού "ευνουχισμού" για το υπόλοιπο της ζωής τους....
πρακτικη λυση δε λεω αλλα οι ανθρωποι αυτοι ειναι ανωμαλοι,τι σε κανει να πιστευεις οτι δε θα σκοτωσουν?

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Επείδη θα μου κάνεις συμπαθή τον pleasuregiver καλύτερα περίμενε αυτόν να στα χώνει

Ακόμα να δούμε on topic άποψή σου πάντως.
Καληνύχτα μουγγό και δεξιόστροφο τέκνο της μεταπολίτευσης.

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Είμαι ευδιάθετος σήμερα και σου μίλησα. Ας είναι αυτό το τίμημα μιας ευχάριστης νύχτας

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.337
Πόντοι
8.645
Σε συμπονώ για την έλλειψη σηκωμάρας πάντως.
Έχεις σκεφτεί μήπως είναι απο το τουπέ σου;
Οχι φιλε,ακου που σου λεω,εσυ κι οι αποψεις σου με ξενερωσαν..χειροτερα κι απο τις φωτογραφειες της Λιλα..

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16

Είναι κι αυτό μια άποψη που ασπάζομαι.
Απλά σκέφτομαι ότι μετά μπορεί να γινουν πιο επικίνδυνοι για την κοινωνία λόγω μίσους-κόμπλεξ-στιγματισμού-εκδικητικότητας κτλ.

Gman

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Κριτικές
8
Like
0
Πόντοι
0
Για τις πιο πολλές εγκληματικές πράξεις θα μπορούσα να σκεφτώ ότι ο δράστης σε μεμονωμένες περιπτώσεις θα μπορούσε να έχει ψύγματα (λίγα ή πολλά) καλοσύνης και του αξίζει κάποιου είδους σωφρονισμός ώστε να μετανοήσει για την πράξη του και να γυρίσει πίσω στην κοινωνία.  Τώρα, το αν ο τρόπος σωφρονισμού που ήδη εφαρμόζεται είναι ο σωστός σηκώνει πολύ συζήτηση.

Θα μπορούσα να σκεφτώ ακόμα και "ηθική" δολοφονία σε πολύ ειδικές περιπτώσεις (πχ λέμε τώρα αν έβλεπα κάποιον να σοδομίζει παιδιά...). Αλλά δε βρίσκω καμμία δικαιολογία για τους παιδεραστές. Δεν το κάνουν εν βρασμώ ψυχής, δεν έχουν να υπερασπίσουν τα πιστεύω τους ή την οικογένεια τους ή οτιδήποτε ηθικό μέσα από την πράξη τους. Πρόκειται για προεμελετημένη πράξη διαστροφής και μάλιστα ενάντια σε ανήμπορα, αδιαμόρφωτα πλάσματα...

Η τιμωρία πρέπει να είναι παραδειγματική. Αν αυτή είναι αφαίρεση εγκεφάλου, ευνουχισμός, δημόσια εκτέλεση ή οτιδήποτε άλλο δεν μπορώ να το κρίνω, αλλά σε αποδεδειγμένους παιδεραστές δε μου κακοπέφτει η θανατική ποινή.

Ο ηθικός αντίλογος είναι ότι αφού δεν μπορώ να δώσω ζωή τότε δεν μπορώ να πάρω ζωή, αλλά όσον αφορά την παιδεραστία μιλάμε για ένα έγκλημα που θα ακολουθήσει ένα παιδί για όλη του τη ζωή. Ο ανώμαλος ήδη το έχει καταδικάσει το παιδί. Δε θα πρέπει να καταδικαστεί αυτός σε βαρύτερη ποινή???

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
Για τις πιο πολλές εγκληματικές πράξεις θα μπορούσα να σκεφτώ ότι ο δράστης σε μεμονωμένες περιπτώσεις θα μπορούσε να έχει ψύγματα (λίγα ή πολλά) καλοσύνης και του αξίζει κάποιου είδους σωφρονισμός ώστε να μετανοήσει για την πράξη του και να γυρίσει πίσω στην κοινωνία.  Τώρα, το αν ο τρόπος σωφρονισμού που ήδη εφαρμόζεται είναι ο σωστός σηκώνει πολύ συζήτηση.

Θα μπορούσα να σκεφτώ ακόμα και "ηθική" δολοφονία σε πολύ ειδικές περιπτώσεις (πχ λέμε τώρα αν έβλεπα κάποιον να σοδομίζει παιδιά...). Αλλά δε βρίσκω καμμία δικαιολογία για τους παιδεραστές. Δεν το κάνουν εν βρασμώ ψυχής, δεν έχουν να υπερασπίσουν τα πιστεύω τους ή την οικογένεια τους ή οτιδήποτε ηθικό μέσα από την πράξη τους. Πρόκειται για προεμελετημένη πράξη διαστροφής και μάλιστα ενάντια σε ανήμπορα, αδιαμόρφωτα πλάσματα...
Η τιμωρία πρέπει να είναι παραδειγματική. Αν αυτή είναι αφαίρεση εγκεφάλου, ευνουχισμός, δημόσια εκτέλεση ή οτιδήποτε άλλο δεν μπορώ να το κρίνω, αλλά σε αποδεδειγμένους παιδεραστές δε μου κακοπέφτει η θανατική ποινή.

Ο ηθικός αντίλογος είναι ότι αφού δεν μπορώ να δώσω ζωή τότε δεν μπορώ να πάρω ζωή, αλλά όσον αφορά την παιδεραστία μιλάμε για ένα έγκλημα που θα ακολουθήσει ένα παιδί για όλη του τη ζωή. Ο ανώμαλος ήδη το έχει καταδικάσει το παιδί. Δε θα πρέπει να καταδικαστεί αυτός σε βαρύτερη ποινή???

Συμφωνώ από την πρώτη ως την τελευταία λέξη.

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
193
Πόντοι
6.055
Ακόμα να δούμε on topic άποψή σου πάντως.
Καληνύχτα μουγγό και δεξιόστροφο τέκνο της μεταπολίτευσης.

Βρε λουγκροπάπια (αφού φοράς ροζάκια), πες μας τι πίνεις γαμώτο και είσαι αλλού ΜΟΝΙΜΩΣ?  :headbang: :headbang: :uglystupid: :uglystupid:

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
πρακτικη λυση δε λεω αλλα οι ανθρωποι αυτοι ειναι ανωμαλοι,τι σε κανει να πιστευεις οτι δε θα σκοτωσουν?
Είναι κι αυτό μια άποψη που ασπάζομαι.
Απλά σκέφτομαι ότι μετά μπορεί να γινουν πιο επικίνδυνοι για την κοινωνία λόγω μίσους-κόμπλεξ-στιγματισμού-εκδικητικότητας κτλ.
Μάλλον που είναι ¨ψυχοφάρμακα¨ που πέρα απο την λίμπιντο θα περιορίζουν κι άλλες ορέξεις.
Και μάλλον που ο δράστης καταλήγει κάτι σαν "φυτό".
Είναι όμως μια λύση.

Επισκέπτης
Μάλλον που είναι ¨ψυχοφάρμακα¨ που πέρα απο την λίμπιντο θα περιορίζουν κι άλλες ορέξεις.
Και μάλλον που ο δράστης καταλήγει κάτι σαν "φυτό".
Είναι όμως μια λύση.
αμα τον καθαρισεις ομως ειναι μια μονιμη λυση

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom