Νέα

Συλλήψεις για παιδική πορνογραφία / παιδοφιλία...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα lotusdvd
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 66K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Ποιά είναι η κατάλληλη ποινή για τέτοια αδικήματα...

• Μσκροχρόνια Φυλάκιση

Ψήφοι: 17 15,5%
  • Ισόβια χωρίς ελαφρυντικά!

Ψήφοι: 24 21,8%
  • Χημικός Ευνουχισμός

Ψήφοι: 35 31,8%
  • Θάνατος!

Ψήφοι: 34 30,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    110

Επισκέπτης
Κανείς δεν είπε να βγουν έξω απο την αρχή οι ειδεχθείς εγκληματίες, χωρίς να πληρώσουν για τα κρίματά τους.
Τώρα, αν εσύ θεωρείς οτι ο Παπαχρόνης του 1982 και ο Παπαχρόνης του 2007 είναι ίδιοι και απαράλλαχτοι στην κακή έξη, θα πρέπει και να το αποδείξεις.
Οι ειδικοί επιστήμονες πάντως διαφωνούν μαζί σου.
τους γονεις των παιδιων να ρωτησεις αν πιστευουν οτι ειναι ιδιοι...

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Δεν υπάρχει μόνο αριστερή σκέψη, υπάρχει και αριστερή πρακτική.
Αλλιώς χέστα.
Εξακολουθώ να μην καταλαβαίνω πάντως ποιον θεωρείς κνιτάκι.

γενικά ομιλώ.... Πάλι τσαμπουκαλεύεσαι χωρίς λόγο;
Είδα και την αριστερή πρακτική του Στάλιν ............
Ασε ρε αρχηγέ..........
Στη ζωή υπάρχει για μένα ένας κανόνας....
Μην το παραχέζουμε.....
Θα το πω με μια πρόταση......
Στ αρχίδια μου η αριστερή πρακτική. Οταν βλέπω καριόλη να σοδομίζει βρέφος γίνομαι ζώο.....
Και όταν βλέπω να σκοτώνει ο πίθηκος αμάχους πάλι ζώο γίνομαι...
Απλά πράγματα........
Η μαλακία δεν έχει ιδεολογία....
Εχω γνωρίσει αριστερούς και δεξιούς μαλάκες.
Αριστερά και δεξιά διαμάντια..... Ο καθένας έχει δικαίωμα να πιστεύει ό,τι θέλει. ΑΠό κει και πέρα εάν σου γαμήσουν το παιδί σου να έρθεις να μου μιλήσεις για αριστερές πρακτικές.

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
τους γονεις των παιδιων να ρωτησεις αν πιστευουν οτι ειναι ιδιοι...

Δεν είναι αυτοί οι δικαστές όμως.
Αν ήταν κάθε φορά να δικάζανε οι αδικούμενοι, όλοι σε θάνατον θα καταδικάζονταν.
Ακόμα και για κλοπή τσίχλας απο περίπτερο.

Επισκέπτης
Αν ήταν κάθε φορά να δικάζανε οι αδικούμενοι, όλοι σε θάνατον θα καταδικάζονταν.
δεν ειναι ετσι.οι δικαστες χεστηκαν για το παιδι που βιαστηκε και αυτο αποδεικνυεται γιατι με το να του επιτρεπουν να βγει σε 5-10 χρονια του επιτρεπουν παραλληλα να ξανακανει τις πραξεις του.αρα μονο οι γονεις εχουν δικαιωμα να προστατεψουν το παιδι τους αφου δεν το εκανε ο νομος

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.337
Πόντοι
8.645
Το νοημα των ποινων δεν ειναι μονο η τιμωρια των κατηγορουμενων,αλλα και ο παραδειγματισμος προς τους πολιτες με ιδια ας πουμε ιδεολογια..
Γιατι πχ αν ο ταδε παιδεραστης που κυκλοφορει ελεθερος βλεπει οτι και να πιαστει θα περασει ζωη και κοτα στη φυλακη και οτι θα βγει σε λιγα χρονακια,τοτε δε θα εχει κανενα δισταγμο να βαζει σε εφαρμογη τις διαστροφες του..
Κι αν εισαι τοσο τσιγκουνης που θα σκοτωνες για μια τσιχλα,τοτε τι να πω..

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
δεν ειναι ετσι.οι δικαστες χεστηκαν για το παιδι που βιαστηκε και αυτο αποδεικνυεται γιατι με το να του επιτρεπουν να βγει σε 5-10 χρονια του επιτρεπουν παραλληλα να ξανακανει τις πραξεις του.αρα μονο οι γονεις εχουν δικαιωμα να προστατεψουν το παιδι τους αφου δεν το εκανε ο νομος
Είχα πρόσφατα κουβέντα με άνθρωπο που μένει στο Ντουμπάι....
Μου είπε ότι εκεί η εγκληματικότητα είναι μηδενική γιατί οι ποινές είναι εξοντωτικές.....
Π.χ. Υπάρχει δημόσια κάθε βδομάδα απαγχονισμός, ή ακρωτηριασμός αναλόγως του εγκλήματος....
Τελικά μήπως η επιείκεια οδηγεί στην αναρχία;
Λέω, δεν ξέρω ούτες μπορώ να εκφέρω αποψη γιατί δεν έχω ζήσει έτσι....
Ενα πρόχειρο επιχείρημα εναντίον αυτού είναι οι κακοδικίες, ή οι αθώοι που αδίκωε καταδικάζονται.... Πώς θα επιστρέψεις μετά από χρόνια τοα κομμένο χέρι σε έναν αθώο;

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16

Εγώ πάντως εξακολουθώ να επιμένω ότι δεν είναι ίδιας σπουδαιότητας ένα έγκλημα όπως πχ ληστεία επειδή ο ληστής δεν έχει να φάει ή δεν έχει δουλειά ή γενικά δεν τη βγάζει και ενός παιδεραστή που έχει ό,τι γουστάρει για την όρεξή του, ακόμη και μωρά.
Συγγνώμη αλλά είμαι αδιάλλακτη σε αυτό το θέμα.
Ο φτωχός και κατατρεγμένος, ο περιθωριοποιημένος της κοινωνίας σωφρονίζεται, υπάρχει τρόπος.. Ο ανώμαλος που γουστάρει να σκίζει μωρά; Τίνι τρόπω μπορεί να αλλάξει αυτό;

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
γενικά ομιλώ.... Πάλι τσαμπουκαλεύεσαι χωρίς λόγο;
Είδα και την αριστερή πρακτική του Στάλιν ............
Ασε ρε αρχηγέ..........
Στη ζωή υπάρχει για μένα ένας κανόνας....
Μην το παραχέζουμε.....
Θα το πω με μια πρόταση......
Στ αρχίδια μου η αριστερή πρακτική. Οταν βλέπω καριόλη να σοδομίζει βρέφος γίνομαι ζώο.....
Και όταν βλέπω να σκοτώνει ο πίθηκος αμάχους πάλι ζώο γίνομαι...
Απλά πράγματα........
Η μαλακία δεν έχει ιδεολογία....
Εχω γνωρίσει αριστερούς και δεξιούς μαλάκες.
Αριστερά και δεξιά διαμάντια..... Ο καθένας έχει δικαίωμα να πιστεύει ό,τι θέλει. ΑΠό κει και πέρα εάν σου γαμήσουν το παιδί σου να έρθεις να μου μιλήσεις για αριστερές πρακτικές.

Ρε περσόνα, έχω βαρεθεί να σε βλέπω να λες τα ίδια και τα ίδια.
Οτι υπάρχουν δεξιοί καλοί, αριστεροί καλοί, χουντικοί καλοί, αναρχικοί καλοί κλπ. (η και το ανάποδο)
Το γνωρίζω, δεν διαφώνησα ποτέ επ' αυτού.
Δεν είναι  κακό πάντως κάποιος ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ και να είναι ταυτοχρόνως και καλός άνθρωπος.
Ένας καλός δεξιός π.χ. πιστεύει στην ελεύθερη οικονομία, είναι κοινωνικά συντηρητικός και ταυτόχρονα ένας καλός άνθρωπος.
Ένας καλός αριστερός, το ίδιο, με διαφορετική πολιτική πρόταση.
Εσύ όμως, όχι μόνο δεν μας έχεις πει ποτέ αν είσαι κάτι, πέρα απο γενικότητες (οτι σε πολλά συμφωνείς με την αριστερή σκέψη π.χ.), χωρίς να μας λες και για τα υπόλοιπα απ' αυτά τα "πολλά".
Ο έχων μια φιλοσοφική βάση με την οποία πορεύεται και πολιτικά, για σένα είναι κνιτάκι και στρατιωτάκι;
Είναι εύκολη η κριτική σε όσους εκτίθενται μ' αυτό που πιστεύουν απο κείνους που ΠΟΤΕ δεν το πράττουν (και δεν εκτίθενται).
Όχι όμως και τόσο γενναία.

Υ.Γ. Τη ρητορική αποστροφή περί Στάλιν, στην επιστρέφω. Εσύ είσαι αυτός που συμφωνεί μαζί του στο θέμα της θανατικής ποινής, όχι εγώ.

Επισκέπτης
Μου είπε ότι εκεί η εγκληματικότητα είναι μηδενική γιατί οι ποινές είναι εξοντωτικές.....
Π.χ. Υπάρχει δημόσια κάθε βδομάδα απαγχονισμός, ή ακρωτηριασμός αναλόγως του εγκλήματος....
Ενα πρόχειρο επιχείρημα εναντίον αυτού είναι οι κακοδικίες, ή οι αθώοι που αδίκωε καταδικάζονται.... Πώς θα επιστρέψεις μετά από χρόνια τοα κομμένο χέρι σε έναν αθώο;
το μονο προβλημα ειναι αυτο ,γι αυτο χρειαζεται καλο νομικο συστημα και αστυνομια ωστε να αποφευγονται κακοδικιες που λες.ουτε εγω εχω ζησει σε τετοια καθεστωτα αλλα κι εδω που ζω δε βλεπω καμμια δικαιοσυνη...

21 Grams

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Όχι δεν είμαι σίγουρη. Μάλιστα πιο πάνω έγραψα ότι κάτι που με τρομάζει στην προοπτική της καταδίκης σε θάνατο είναι τα κριτήρια.
Προτιμώ πάντως να δώσω ευκαιρία σε άλλον καταδικασμένο, για άλλο έγκλημα (πχ έγκλημα εν βρασμώ ψυχής) παρά γι αυτό που έχει γίνει εντελώς συνειδητά και μεθοδευμένα.
Εν πάσει περιπτώσει, το θέμα εδώ δεν είναι η θανατική καταδίκη.
Πες εσύ τι προτείνεις γι αυτά τα άτομα, τους συγκεκριμένους αισχρούς παιδεραστές. I'm all ears

Δεν ξέρω αν μπορεί να λειτουργήσει ο σωφρονισμός σε τέτοιες περιπτώσεις. Δεν είμαι ειδικός, γι' αυτό είμαι και επιφυλακτικός. Αυτό που με ενοχλεί ιδιαίτερα είναι ότι εδώ, το θέμα αντιμετωπίζεται με γνώμονα το θυμικό και το ένστικτο και σίγουρα εν θερμώ. Κι αυτό το κάνουν άτομα που φαίνεται ότι έχουν επίπεδο και συγκροτημένη σκέψη. Γι' αυτό με ενοχλεί.

21 Grams

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Σε ποια δυτικοευρωπαϊκή χώρα εφαρμόζεται η θανατική ποινή; Υπάρχει καμία;

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66

Οι γονείς δεν προστατεύουν ένα ήδη νεκρό παιδί δια της αυτοδικίας.
Το κάνουν απο θυμό και μόνο.
Και τους καταλαβαίνω.
Αν όμως σκοτώσουν τον εγκληματία που τους σκότωσε το παιδί, αφήνουν απροστάτευτα τα υπόλοιπα παιδιά τους.
Αυτό σε καλύπτει;

Επισκέπτης
Οι γονείς δεν προστατεύουν ένα ήδη νεκρό παιδί δια της αυτοδικίας.
Το κάνουν απο θυμό και μόνο.
Και τους καταλαβαίνω.
Αν όμως σκοτώσουν τον εγκληματία που τους σκότωσε το παιδί, αφήνουν απροστάτευτα τα υπόλοιπα παιδιά τους.
Αυτό σε καλύπτει;
ναι τα αφηνουν γιατι θα τους πανε μεσα,δεν ειναι ηλιθιο αυτο?απο κει να καταλαβεις...

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66

Θα ήθελες να ζεις στο Ντουμπάϊ;
Εσύ, με την έξη στα στριπτιζάδικα, ας πούμε.

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Πραγματικά μου κάνει εντύπωση η έλλειψη του θυμικού, από τις κακώς νοούμενες αριστερίζουσες συμπεριφορές και άλλα κατάλοιπα της μεταπολίτευσης

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
ναι τα αφηνουν γιατι θα τους πανε μεσα,δεν ειναι ηλιθιο αυτο?απο κει να καταλαβεις...

Ποιο είναι ηλίθιο;
Να σκοτώσεις κάποιον, υποκαθιστώντας τη δικαιοσύνη, και να πας φυλακή;
Ελπίζω οτι δεν σοβαρολογείς, φίλε.

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Πραγματικά μου κάνει εντύπωση η έλλειψη του θυμικού, από τις κακώς νοούμενες αριστερίζουσες συμπεριφορές και άλλα κατάλοιπα της μεταπολίτευσης

Ε, κλείσε το στόμα τότε.
Θα μπει καμμιά μύγα.

Επισκέπτης
Ποιο είναι ηλίθιο;
Να σκοτώσεις κάποιον, υποκαθιστώντας τη δικαιοσύνη, και να πας φυλακή;
Ελπίζω οτι δεν σοβαρολογείς, φίλε.
ηλιθιο ειναι το οτι θα τους πανε μεσα(τους γονεις)αφηνοντας απροστατευτα τα παιδια και μαλιστα χωρις να εχουν καταφερει οι ιδιοι να προστατεψουν το παιδι

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom