γενικά ομιλώ.... Πάλι τσαμπουκαλεύεσαι χωρίς λόγο;
Είδα και την αριστερή πρακτική του Στάλιν ............
Ασε ρε αρχηγέ..........
Στη ζωή υπάρχει για μένα ένας κανόνας....
Μην το παραχέζουμε.....
Θα το πω με μια πρόταση......
Στ αρχίδια μου η αριστερή πρακτική. Οταν βλέπω καριόλη να σοδομίζει βρέφος γίνομαι ζώο.....
Και όταν βλέπω να σκοτώνει ο πίθηκος αμάχους πάλι ζώο γίνομαι...
Απλά πράγματα........
Η μαλακία δεν έχει ιδεολογία....
Εχω γνωρίσει αριστερούς και δεξιούς μαλάκες.
Αριστερά και δεξιά διαμάντια..... Ο καθένας έχει δικαίωμα να πιστεύει ό,τι θέλει. ΑΠό κει και πέρα εάν σου γαμήσουν το παιδί σου να έρθεις να μου μιλήσεις για αριστερές πρακτικές.
Ρε περσόνα, έχω βαρεθεί να σε βλέπω να λες τα ίδια και τα ίδια.
Οτι υπάρχουν δεξιοί καλοί, αριστεροί καλοί, χουντικοί καλοί, αναρχικοί καλοί κλπ. (η και το ανάποδο)
Το γνωρίζω, δεν διαφώνησα ποτέ επ' αυτού.
Δεν είναι κακό πάντως κάποιος ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ και να είναι ταυτοχρόνως και καλός άνθρωπος.
Ένας καλός δεξιός π.χ. πιστεύει στην ελεύθερη οικονομία, είναι κοινωνικά συντηρητικός και ταυτόχρονα ένας καλός άνθρωπος.
Ένας καλός αριστερός, το ίδιο, με διαφορετική πολιτική πρόταση.
Εσύ όμως, όχι μόνο δεν μας έχεις πει ποτέ αν είσαι κάτι, πέρα απο γενικότητες (οτι σε πολλά συμφωνείς με την αριστερή σκέψη π.χ.), χωρίς να μας λες και για τα υπόλοιπα απ' αυτά τα "πολλά".
Ο έχων μια φιλοσοφική βάση με την οποία πορεύεται και πολιτικά, για σένα είναι κνιτάκι και στρατιωτάκι;
Είναι εύκολη η κριτική σε όσους εκτίθενται μ' αυτό που πιστεύουν απο κείνους που ΠΟΤΕ δεν το πράττουν (και δεν εκτίθενται).
Όχι όμως και τόσο γενναία.
Υ.Γ. Τη ρητορική αποστροφή περί Στάλιν, στην επιστρέφω. Εσύ είσαι αυτός που συμφωνεί μαζί του στο θέμα της θανατικής ποινής, όχι εγώ.