αναμφιβολα.
ειδικα σε θεματα τεχνολογιας.
Και μόνο, ίσως.
αναμφιβολα.
ειδικα σε θεματα τεχνολογιας.
Η άποψή μου δεν έχει να κάνει με το ανθρωπιστικό μέρος της υπόθεσης, έτσι όπως το θέτεις τουλάχιστον.
Έχει να κάνει κυρίως με την φιλοσοφική μου άποψη οτι δεν μπορείς να επιβάλεις σε κάποιον μια ποινή που δεν γνωρίζεις τι είναι.
Και κανείς μας δεν γνωρίζει τι είναι ο θάνατος.
Όσο γι' αυτούς που δεν αντέχουν την πολυετή φυλακή υπάρχει πάντα η λύση της αυτοκτονίας, όπως και για όλους μας άλλωστε.
Όχι όμως αυτοκτονία επειδή σε σπάνε κάθε μέρα στο ξύλο οι συγκρατούμενοί σου και η "πολιτισμένη" μας κοινωνία δεν μπορεί -η δεν θέλει- να εγγυηθεί την ασφάλεια και τη σωματική σου ακεραιότητα.
Αυτο λεω και εγω.Απο το να τραβηξεις τοσα στην φυλακη και να αναγκαστεις η στην αυτοκτονια η να ζησεις το μαρτυριο μεχρι το τελος για εμενα τουλαχιστον η επιβολη θανατικης καταδικης θα ηταν η ελαχιστη των ποινων.
Να την επιβάλλεις όμως μόνος σου στον εαυτό σου, για λόγους τύψεων η τσίπας π.χ., όχι να στην επιβάλλει η κοινωνία εν είδει εκδίκησης.
Συγχώρεσέ με που θα στο πω, αλλά μου δίνεις την εντύπωση οτι μερικές φορές μιλάς αβασάνιστα και χωρίς να το έχεις σκεφτεί καλά πρώτα.
Πάντα φιλικά, βεβαίως.
Με εξαίρεση την τελευταία φράση, όπου αφήνεις παραθυράκι για την επαναφορά της θανατικής ποινής, έστω και σε "ειδικές κατηγορίες εγκλημάτων" (υποθέτω οτι εννοείς καταληψίες, απεργούς κλπ ), θα συμφωνήσω επιτέλους μαζί σου.
Σου υπενθυμίζω επίσης πως οι πενθήμερες άδειες και τα συναφή που λες, προβλέπονται σαφώς απο το νόμο.
και τι θα αλλάξει στην τελική....τι αλλο θα δουμε ακομα απορω...απο βοσκο ως χειρουργο...μηπως να ξανακοιταζαμε τη θανατικη ποινη?
Κατά την γνώμη μου, για τους αποδεδειγμένα Παιδεραστές, Δολοφόνους κι Εμπόρους Ναρκωτικών, η ποινή πρέπει να είναι η ίδια και να επιβάλλεται με "συνοπτικές" διαδικασίες... (για να μην τους ταίζουν κι άδικα οι τίμιοι, φορολογούμενοι πολίτες)...
1) Για τις "συνοπτικές" διαδικασίες, είσαι εκτός βέβαια, το αντιλαμβάνεσαι.
Εδώ (στο σάιτ) ψηφίζουμε ΣΥΡΙΖΑ και είμαστε υπέρ της θανατικής ποινής. Υπάρχει πρόβλημα συνέπειας, δεν νομίζετε; Πάντως, θα είχε ενδιαφέρον να μαθαίναμε και σε ποια από τις χώρες που εφαρμόζουν τη θανατική ποινή θα θέλατε να ζείτε.
Εδώ (στο σάιτ) ψηφίζουμε ΣΥΡΙΖΑ και είμαστε υπέρ της θανατικής ποινής. Υπάρχει πρόβλημα συνέπειας, δεν νομίζετε; Πάντως, θα είχε ενδιαφέρον να μαθαίναμε και σε ποια από τις χώρες που εφαρμόζουν τη θανατική ποινή θα θέλατε να ζείτε.
Στην Αμερική που ισχύει σε μερικές πολιτείες η θανατική ποινή δε θα ήθελα να ζω όχι για αυτό το λόγο. Δε θα ήθελα να ζω γιατί εάν πέσει κάτω στα σκαλια μου κάποιος επειδή γλιστράει μπορεί να μου κάνει μήνυση και να μου πάρει καμμιά πενηνταριά χιλιάρικα.....
Περσόνα, είσαι υπέρ η κατά της θανατικής ποινής;
Δεν το ξεκαθάρισες, με μισόλογα μας αφήνεις.
Κατά, σε κάθε περίπτωση.Εσύ φέρθυ τι είσαι; Υπέρ ή κατά;