Νέα

Συλλήψεις για παιδική πορνογραφία / παιδοφιλία...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα lotusdvd
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 66K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ποιά είναι η κατάλληλη ποινή για τέτοια αδικήματα...

• Μσκροχρόνια Φυλάκιση

Ψήφοι: 17 15,5%
  • Ισόβια χωρίς ελαφρυντικά!

Ψήφοι: 24 21,8%
  • Χημικός Ευνουχισμός

Ψήφοι: 35 31,8%
  • Θάνατος!

Ψήφοι: 34 30,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    110

Επισκέπτης
Η άποψή μου δεν έχει να κάνει με το ανθρωπιστικό μέρος της υπόθεσης, έτσι όπως το θέτεις τουλάχιστον.
Έχει να κάνει κυρίως με την φιλοσοφική μου άποψη οτι δεν μπορείς να επιβάλεις σε κάποιον μια ποινή που δεν γνωρίζεις τι είναι.
Και κανείς μας δεν γνωρίζει τι είναι ο θάνατος.

Ενοεις για την μεταθανατο ζωη αν υπαρχει?Και επειδη ειναι αγνωστο τι γινεται μετα που πεθαινουμε δεν μπορει να επιβληθει σαν τιμωρια σε καποιον?Δεκτο για εμενα αλλα ο stavros θα εχει να πει αρκετα σε αυτο το θεμα  :dancing:

Όσο γι' αυτούς που δεν αντέχουν την πολυετή φυλακή υπάρχει πάντα η λύση της αυτοκτονίας, όπως και για όλους μας άλλωστε.
Όχι όμως αυτοκτονία επειδή σε σπάνε κάθε μέρα στο ξύλο οι συγκρατούμενοί σου και η "πολιτισμένη" μας κοινωνία δεν μπορεί -η δεν θέλει- να εγγυηθεί την ασφάλεια και τη σωματική σου ακεραιότητα.

Αυτο λεω και εγω.Απο το να τραβηξεις τοσα στην φυλακη και να αναγκαστεις η στην αυτοκτονια  η να ζησεις το μαρτυριο μεχρι το τελος για εμενα τουλαχιστον η επιβολη θανατικης καταδικης θα ηταν η ελαχιστη των ποινων.

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Αυτο λεω και εγω.Απο το να τραβηξεις τοσα στην φυλακη και να αναγκαστεις η στην αυτοκτονια  η να ζησεις το μαρτυριο μεχρι το τελος για εμενα τουλαχιστον η επιβολη θανατικης καταδικης θα ηταν η ελαχιστη των ποινων.

Να την επιβάλλεις όμως μόνος σου στον εαυτό σου, για λόγους τύψεων η τσίπας π.χ., όχι να στην επιβάλλει η κοινωνία εν είδει εκδίκησης.
Συγχώρεσέ με που θα στο πω, αλλά μου δίνεις την εντύπωση οτι μερικές φορές μιλάς αβασάνιστα και χωρίς να το έχεις σκεφτεί καλά πρώτα.
Πάντα φιλικά, βεβαίως.

Επισκέπτης
Να την επιβάλλεις όμως μόνος σου στον εαυτό σου, για λόγους τύψεων η τσίπας π.χ., όχι να στην επιβάλλει η κοινωνία εν είδει εκδίκησης.
Συγχώρεσέ με που θα στο πω, αλλά μου δίνεις την εντύπωση οτι μερικές φορές μιλάς αβασάνιστα και χωρίς να το έχεις σκεφτεί καλά πρώτα.
Πάντα φιλικά, βεβαίως.

Για τον εαυτο μου μιλισα απλα υποθετικα χωρις να εχω βιωσει μια τετοια κατασταση (και ελπιζω να μην χρειαστει ποτε) και πιστευω οτι η επιβολη θανατικης καταδικης θα ηταν προτιμοτερη απο ισοβια πισω απο τα καγκελα (για τον εαυτο μου παντα).Και φυσικα αν ειμουν σε θεση να διαλεξω θα διαλεγα την θανατικη καταδικη απο το να αναγκαστω μεσα στην φυλακη απο τις συνθηκες να τα τιναξω.

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Με εξαίρεση την τελευταία φράση, όπου αφήνεις παραθυράκι για την επαναφορά της θανατικής ποινής, έστω και σε "ειδικές κατηγορίες εγκλημάτων" (υποθέτω οτι εννοείς καταληψίες, απεργούς κλπ  :)  ), θα συμφωνήσω επιτέλους μαζί σου.
Σου υπενθυμίζω επίσης πως οι πενθήμερες άδειες και τα συναφή που λες, προβλέπονται σαφώς απο το νόμο.

Προβλέπονται μεν, είναι όμως στη διακριτική ευχέρεια δικαστών και αρχών των φυλακών...
Και δε νομίζω ότι όταν ο νομοθέτης τα προέβλεπε είχε υπόψη του τις παιδέρες...

Θανατική ποινή για απεργούς και καταληψίες; Μη μου βάζεις ιδέες βραδυάτικα!
Αν προσθέταμε και όσους οδηγούν αργά στην αριστερή λωρίδα και αυτών που οι σκύλοι τους χέζουν στο πεζοδρόμιο, θα ήταν το τέλειο!

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
Ενταξει ρε παιδιά. Οχι θανατική ποινή μια και έξω.
Θα πρότεινα να  βάζανε να τους πηδάει ο King Kong μέχρι να τα φτύσουν οι πούστηδες , να τους ρίξουν σε κλουβί με καυλωμένους γορίλες, να τους πηδανε και να τους σκίζουν μέρες,σε δημόσιο θέαμα.
Μετά να βλέπουμε θα τολμήσουν αλλοι να κανουν τα ίδια σε αθώα παιδακια? ΓΑΜΗΣΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΤΟΥΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ!

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
Το έχω ξαναπεί... και το ξαναγράφω:

Κατά την γνώμη μου, για τους αποδεδειγμένα Παιδεραστές, Δολοφόνους κι Εμπόρους Ναρκωτικών, η ποινή πρέπει να είναι η ίδια  :ak: και να επιβάλλεται με "συνοπτικές" διαδικασίες...   (για να μην τους ταίζουν κι άδικα οι τίμιοι, φορολογούμενοι πολίτες)...   :police:

ari1973

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
16
τι αλλο θα δουμε ακομα απορω...απο βοσκο ως χειρουργο...μηπως να ξανακοιταζαμε τη θανατικη ποινη?

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
τι αλλο θα δουμε ακομα απορω...απο βοσκο ως χειρουργο...μηπως να ξανακοιταζαμε τη θανατικη ποινη?
και τι θα αλλάξει στην τελική....
Δε νοσούν απλά αυτά τα άτομα φίλε ούτε είναι μεμονωμένα περιστατικά........
Η κοινωνία νοσεί βαριά...........

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
Κατά την γνώμη μου, για τους αποδεδειγμένα Παιδεραστές, Δολοφόνους κι Εμπόρους Ναρκωτικών, η ποινή πρέπει να είναι η ίδια  :ak: και να επιβάλλεται με "συνοπτικές" διαδικασίες...   (για να μην τους ταίζουν κι άδικα οι τίμιοι, φορολογούμενοι πολίτες)...  

1) Για τις "συνοπτικές" διαδικασίες, είσαι εκτός βέβαια, το αντιλαμβάνεσαι.
2) Για το τάϊσμα, (:ak:) θα μπορούσα να συμφωνήσω... Υπό προϋποθέσεις που ΠΟΤΕ δεν ίσχυσαν βέβαια, όσο ίσχυε η ποινή.
3) Για το "Παιδεραστές", είμαι 100% μαζί σου.
4) Για το "Δολοφόνους", πάλι θα μπορούσα να συμφωνήσω, υπό προϋποθέσεις όμως again.
5) Για το "Εμπόρους ναρκωτικών", διαφωνώ.  Για τον εξής λόγο:  Όσο πιο μεγάλη είναι η ποινή για την παράβαση, τόση μεγαλύτερη εμπορική αξία αποκτά το αντικείμενο της παράβασης.
Όσο μεγαλύτερη αξία αποκτά το αντικείμενο, τόσο περισσότερος κόσμος αναμιγνύεται με την υπόθεση (σε όλα τα πεδία).
Στόχος θα έπρεπε να είναι η εκμηδένιση της αξίας των ναρκωτικών, όχι η αύξηση της αξίας τους.
Και μόνο έτσι θα πλησιάζαμε προς τη λύση του "προβλήματος".
Το οποίο όμως πρέπει να ορίσουμε πρώτα ποιό είναι, και να μη συζητάμε έχοντας ο καθένας άλλα πράματα στο μυαλό του.
Αλλά αυτό ξεφεύγει από το αντικείμενο του παρόντος thread.

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
1) Για τις "συνοπτικές" διαδικασίες, είσαι εκτός βέβαια, το αντιλαμβάνεσαι.

Εννοούσα ότι θα πρέπει να επιταχυνθούν οι διάφορες δικαστικές διαδικασίες... και να μην χρειάζονται πχ 5-10 χρόνια μέχρι να κλείσει (οριστικά και αμετάκλητα) η υπόθεση...

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
191
Πόντοι
6.055
Σιγά, σε 1 χρόνο το πολύ είναι έξω όλοι......... :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Ξεχνάς που ζείς? Πολλά έργα βλέπετε..... :idiot: :idiot:

21 Grams

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Εδώ (στο σάιτ) ψηφίζουμε ΣΥΡΙΖΑ και είμαστε υπέρ της θανατικής ποινής. Υπάρχει πρόβλημα συνέπειας, δεν νομίζετε; Πάντως, θα είχε ενδιαφέρον να μαθαίναμε και σε ποια από τις χώρες που εφαρμόζουν τη θανατική ποινή θα θέλατε να ζείτε.

dISCO

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
σιγα μην ψηφισουμε το τσιπροπουλο :jerking:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Εδώ (στο σάιτ) ψηφίζουμε ΣΥΡΙΖΑ και είμαστε υπέρ της θανατικής ποινής. Υπάρχει πρόβλημα συνέπειας, δεν νομίζετε; Πάντως, θα είχε ενδιαφέρον να μαθαίναμε και σε ποια από τις χώρες που εφαρμόζουν τη θανατική ποινή θα θέλατε να ζείτε.

Στην Αμερική που ισχύει σε μερικές πολιτείες η θανατική ποινή δε θα ήθελα να ζω όχι για αυτό το λόγο. Δε θα ήθελα να ζω γιατί εάν πέσει κάτω στα σκαλια μου κάποιος επειδή γλιστράει μπορεί να μου κάνει μήνυση και να μου πάρει καμμιά πενηνταριά χιλιάρικα.....

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66

+1

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Στην Αμερική που ισχύει σε μερικές πολιτείες η θανατική ποινή δε θα ήθελα να ζω όχι για αυτό το λόγο. Δε θα ήθελα να ζω γιατί εάν πέσει κάτω στα σκαλια μου κάποιος επειδή γλιστράει μπορεί να μου κάνει μήνυση και να μου πάρει καμμιά πενηνταριά χιλιάρικα.....

Περσόνα, είσαι υπέρ η κατά της θανατικής ποινής;
Δεν το ξεκαθάρισες, με μισόλογα μας αφήνεις. 

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Εσύ φέρθυ τι είσαι; Υπέρ ή κατά;
Κατά, σε κάθε περίπτωση.
Εσύ;
Αν πάντως ανήκεις στη Διεθνή Αμνηστεία και είσαι υπέρ, κάποιο πρόβλημα υπάρχει, νομίζω.
Ξαναθυμίζω οτι ρώτησα τον ...περσόνα πάντως.      :)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom