podolagnos_28
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαΐ 2006
- Like
- 33
- Πόντοι
- 16
Έλα ρε...πότε έγιναν αυτά και δεν πήραμε χαμπάρι???...τον τελευταίο πράσινο αφισοκολλητή που διορίστηκε τη δεκαετία του 80......
Έλα ρε...πότε έγιναν αυτά και δεν πήραμε χαμπάρι???...τον τελευταίο πράσινο αφισοκολλητή που διορίστηκε τη δεκαετία του 80......
και τα αφεντικά τους είναι όλοι οι μεγάλοι εργολάβοι και τραπεζίτες που εκμεταλλεύονται τον λαό.Ο κάθε δημοσιογράφος είναι ό,τι κόμμα τον πληρώνει το αφεντικό του να είναι.Τόσο απλά!
σε αυτή την περίπτωση συμφωνούσε με τον Γιωργάκη και ο Κωστάκης.τελικά οι έλληνες και οι κύπριοι έχουν παρόμοια συμπεριφορά
όσο βλέπουν τους κάθε λογής Πρετεντέρηδες να ρίχνουν την χολή τους προσπαθώντας να ανατρέψουν το κλίμα κατά προσταγή των αφεντικών τους και παρόλο που οι συνθήκες τους ευνοούν τόσο πηγαίνουν κόντρα και δίνουν bonus στον Κωστάκη.
Έτσι και οι Κύπριοι. Όσο άκουγαν εδώ τα αμερικανάκια τύπου Γιωργάκη να τους λένε για τα δεινά που θα τους προέκυπταν και για την μαύρη μαυρίλα που θα πλάκωνε το νησί τους, τόσο αυτοί ψήφιζαν κόντρα στο σχέδιο Ανάν γράφοντας τους στα παλιά τους τα παπούτσια όλους.
ας υποθεσουμε οτι ο γιωργακης ειναι οντωσ παιδι και ακαταλληλος για πρωθυπουργος(το γεγονος οτι ο καλος πατερουλης του φροντισε να "ψηθει" σε σοβαρα υπουργεια οσο κυβερνουσε την ψαροκωσταινα ας το παραβλεψουμε),πως μπορουμε να χαρακτηρισουμε των κωστακη που επεσε ξαφνικα και προσγειωθηκε σε μια καρεκλα στο μαξιμου;για να κραταμε και τις ισορροπιεςΑκόμα και ο δήθεν δεξιός ΑΝΤ1 ρίχνει δηλητήριο καθημερινά,ενώ οι δήθεν δεξιοί Τράγκας και Χατζηνικολάου συναγωνίζονται τον Πρετεντέρη....όσο για Παναγιώτου και Κάτια Μακρή ξεπέρασαν και τον τελευταίο πράσινο αφισοκολλητή που διορίστηκε τη δεκαετία του 80......Εν τω μεταξύ,Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ και ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ....Δηλαδή Μπούμερανγκ ή αλλιώς ο κόσμος ξύπνησε....Πόσο ΤΕΛΕΙΩΜΈΝΟΣ-ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΣΤΟ.....ΠΑΙΝΤΙ ΤΟΝ ΓΕΩΡΓΑΚΗ?
Φαντάσου...ούτε με τόσα και τόσα που έκανε ο συγχωρεμένος ο πατέρας του δεν έφταναν....και μην ξεχνάς πως ο Κωστάκης όταν ανέλαβε την ΝΔ την πήρε διαλυμένη και έχασε στην 1η εκλογική του μάχη με διαφορά 0,5% και κέρδισε την 2η με 5%...αυτό κάτι λέει...ο Γιωργάκης πάντως τα αγγλικά τα μιλά καλύτερα....του το αναγνωρίζω αυτό....στα Ελληνικά όμως αν δεν διαβάσει το κείμενο δεν λέει λέξη....δεν είναι τυχαίο πως και οι ψηφοφόροι του ΠΑΣΟΚ δεν τον πολυπιστεύουν.....ας υποθεσουμε οτι ο γιωργακης ειναι οντωσ παιδι και ακαταλληλος για πρωθυπουργος(το γεγονος οτι ο καλος πατερουλης του φροντισε να "ψηθει" σε σοβαρα υπουργεια οσο κυβερνουσε την ψαροκωσταινα ας το παραβλεψουμε),πως μπορουμε να χαρακτηρισουμε των κωστακη που επεσε ξαφνικα και προσγειωθηκε σε μια καρεκλα στο μαξιμου;για να κραταμε και τις ισορροπιες
στην Ελλάδα δυστυχώς 3 οικογένειες μας έχουν κάνει μπουρδέλο ας έρθουν οι μπουρδελιάριδες στην εξουσία να κρεμάσουν και τα κόκκινα φωτάκια στα λιμάνια και τα αεροδρόμια.ας υποθεσουμε οτι ο γιωργακης ειναι οντωσ παιδι και ακαταλληλος για πρωθυπουργος(το γεγονος οτι ο καλος πατερουλης του φροντισε να "ψηθει" σε σοβαρα υπουργεια οσο κυβερνουσε την ψαροκωσταινα ας το παραβλεψουμε),πως μπορουμε να χαρακτηρισουμε των κωστακη που επεσε ξαφνικα και προσγειωθηκε σε μια καρεκλα στο μαξιμου;για να κραταμε και τις ισορροπιες
Καλά...διάβασε το παρακάτω mail που μόλις έλαβα:Οι ΝΔημοκράτες μου θυμίζετε τους Ολυμπιακού.Είστε ευνοημένοι και διαμαρτύρεστε...
αυτο εχει σχεση με τις οικογενειες;ΝΔ 2-ΠΑΣΟΚ 1;Οι ΝΔημοκράτες μου θυμίζετε τους Ολυμπιακού.Είστε ευνοημένοι και διαμαρτύρεστε...
Δεν λές κάτι καινούργιο.....και τώρα έγιναν αυτά....όλοι λίγο-πολύ ξέρουμε περιπτώσεις....Επί κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ πολλοί δεξιοί πήγαιναν σε γραφεία βουλευτών και υπουργών του ΠΑΣΟΚ και έπαιρναν ρουσφέτια.Όχι κατ'ανάγκη μονιμοποιήσεις στο δημόσιο,αλλά μεταθέσεις στον στρατό,διακοπή μεταθέσεων δημοσίων υπαλλήλων.Θείος μου ΝΔημοκράτης μέχρι το τελευταίο κύτταρο,εργαζόμενος σε δημόσια υπηρεσία,πήγε σε γραφείο υπουργού του ΠΑΣΟΚ το 1984 και κατάφερε να κόψει μετάθεση που είχε έρθει για νησί.Και για να μη βιαστεί κανείς,δούλεωε 5 χρόνια και προβλεπόταν η μετάθεση.Δεν ήταν για "εκδίκηση".Άλλωστε δεν ήταν συνδικαλιστής.Φίλος μου το 1996 πήρε μετάθεση από το κέντρο εκπαίδευσης,κατευθείαν για Μετοχικό ταμείο Ναυτικού.Στην Πατησίων...Από υπουργικό γραφείο...Και αυτός δεξιός.Οι μαλάκες παρακαλούσαν να πάρουν καμιά γαλάζια ψήφο!
Εεε,ναι φίλε μου...και όμως πήγαν...και τους τακτοποίησαν....βαμμένοι ΠΑΣΟΚοι με πολλούς αγώνες που τόσα χρόνια τους δούλευαν...εγώ ξέρω 3 παριπτώσεις μόνο...και αν είμαστε face to face θα σου έλεγα και ποιό αναλυτικά και θα με πίστευες καθώς θα μπορούσα να τους πάρω και μπροστά σου τηλέφωνο...ρε φίλε αφού όλοι τα ίδια κάνουν....μην είσαι τόσο αγαθός....τους δικούς τους τους έχουν σίγουρους....για άλλους ψάχνουν....Λες να πήγαν πράσινοι σε μπλε γραφεία και να πήραν κάτι;Τα αρχίδια τους μόνο.Αφού οι γαλάζιοι περίμεναν πώς και πώς να έρθει η ΝΔ στην κυβέρνηση να βολευτούν,θα δέχονταν να βολεύουν ΠΑΣΟΚτζίδες;
(ειδικα για το βενιζελο)μηπως η αντιμετωπιση που τυγχανει εχει σχεση με το γεγονος οτι ειναι απο θεσ/κη;γιατι δε νομιζω να αμφισβητεις και το δικο του μυαλο-ικανοτητεςτον Γιωργάκη στην αρχηγία του ΠΑΣΟΚ τον επέβαλε το τηλεοπτικοεδοτικό κατεστημένο τς χώρας όταν αντιλήφθηκε ότι είχε χάσει πλέον το παιχνίδι και ο Σημίτης όδευε για τον όλεθρο, τον ανέσυραν λόγω ονόματος για να συσπειρώσει του πΑΣΌΚΟΥς για να περισωθεί ότι μπορούσε. Δεν έχω αντίρρηση ότι με Σημίτη πρωθυπουργό το 2004 η διαφορά θα ήταν πάνω από οκτώ μονάδες και το ΠΑΣΟΚ σήμερα δεν θα υπήρχε!
ας τόλμαγε κανένας ΒενιζελοΤσοχατζόπουλος να έθετε τότε υποψηφιότητα για αρχηγός και θα βλέπατα πως θα τον ξέσκιζαν όλα τα φερέφωνα της δημοσιογραφίας.
για αυτό και έγινε το πρωτοφανές και δημοκρατικότατο να βάζει υποψηφιότητα μόνος του! γαινα τον εμπεδώσουμε όλοι.
δηλαδή με λίγα λόγια και οι δυο είναι τα ίδια σκατά το ρουσφέτι καλά κρατεί.Εεε,ναι φίλε μου...και όμως πήγαν...και τους τακτοποίησαν....βαμμένοι ΠΑΣΟΚοι με πολλούς αγώνες που τόσα χρόνια τους δούλευαν...εγώ ξέρω 3 παριπτώσεις μόνο...και αν είμαστε face to face θα σου έλεγα και ποιό αναλυτικά και θα με πίστευες καθώς θα μπορούσα να τους πάρω και μπροστά σου τηλέφωνο...ρε φίλε αφού όλοι τα ίδια κάνουν....μην είσαι τόσο αγαθός....τους δικούς τους τους έχουν σίγουρους....για άλλους ψάχνουν....
Σόρρυ,αλλά να το...1955 είναι η ημερομηνία γέννησής σου....εμένα ρωτάς????δηλαδή με λίγα λόγια και οι δυο είναι τα ίδια σκατά το ρουσφέτι καλά κρατεί.