bixterious
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Ιουν 2013
- Κριτικές
- 42
- Like
- 8.189
- Πόντοι
- 5.916
Η Μόνικα που θες είναι τώρα στη Στουρνάρη 29, όπως ήταν παλιότερα. Επίσης κατάγεται από τα Τίρανα, τη πασίγνωστη πρωτεύουσα της Σερβίας.
τίρανα ή korce?
Η Μόνικα που θες είναι τώρα στη Στουρνάρη 29, όπως ήταν παλιότερα. Επίσης κατάγεται από τα Τίρανα, τη πασίγνωστη πρωτεύουσα της Σερβίας.
τίρανα ή korce?
Η Μαιρη ειναι πολυ καλή!Πέρασα την προηγούμενη εβδομάδα...Ξερει κανεις αν μπορεις να κλεισεις ραντεβου? Αν ναι, υπαρχει τηλ?
Ειδα προχτες την Μαιρη και με τρωει να παω....
Η Μαιρη ειναι πολυ καλή!Πέρασα την προηγούμενη εβδομάδα...
Δεν έχεις αφήσει μουνί για μουνί αγάμητο πιά!!!!!! Χαχαχαχαχαχαχα.......
Ξερει κανεις αν μπορεις να κλεισεις ραντεβου? Αν ναι, υπαρχει τηλ?
Ειδα προχτες την Μαιρη και με τρωει να παω....
Δεν έχεις αφήσει μουνί για μουνί αγάμητο πιά!!!!!! Χαχαχαχαχαχαχα.......
Χεχεχε έχω ορμές....
Να ‘μουν το Μάη γάιδαρος, τον Αύγουστο κριάρι, όλους τους μήνες κόκορας και γάτος το Γενάρη.
σου ταιριαζει γαντι ;) ;)
παίδες εγώ σήμερα πήγα από το μαγαζί κι πέρασα μαζί της για άλλη μια φορά... Σούπερ μασάζ και γαματο σεξ τώρα για το που κατάγεται η κοπέλα δεν με νοιάζει καθόλουΔηλαδη μαs λεs οτι γυρισε στα παλια λημερια ....?? ;)
Καλησπέρα σε ολους.
Υπαρχει κανα κοριτσι κατω απο 25 εκει μεσα? Οσες φορες εχω παει ολες ειναι απο 30 και πανω.
Δεν με ενδιαφερουν οι υπηρεσιες της. Με ενδιαφερει να ειναι πιπινι
Ευχαριστω
Χτες που πέρασα στον τρίτο και έκτο δεν υπήρχε Μαρίνα...έλλειπε και η σεριφισα η κυρία Ολγα στον έκτο που είναι μεγάλης ηλικίας και είναι πολύ επικοινωνιακή και ήταν μια άλλη που την βλέπω ευτυχώς σπάνια και είναι επιθετικά βλαμμενη στο στυλ της σεριφισσας στον τρίτο.
Πήρα την Ερικα για ξεφόρτωμα και άντε γεια.